"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Selam kızlar aksam yemeğini baya erken yedim 2 dilim ekmek ve bir tabak tavuklu patates yemeği böylece yemegim bitti.yemek öncesi bir fincan Türk Kahvesi yemek sonrası eşimle yürüyüş yaptık 5km falan yürüdük başkada bisey yemedim bakalım yarın sonuç ne olacak toplamda 10 km yürümüş oldum kızlar

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm

sabah
2 buçuk tç buğday ekmeği
muhlama
helva
zeytin
yumurta haşlama

yoğurt çorbası

akşam
yoğurt çorbası

3 litre 2 yeşilçay

Menün güzel canım çorba iyi oluyo bende Şehriye çorbası yaptim bitince yoğurt çorbası yapicam

kızlar yağ yakıcı formülün tarifini aldınızmı merak ettim..

birde bu semizotunu yemeğini nasıl yapıyorsunuz..

Ben doğru düzgün alamadım canım ya detoks vardı limon detoksu malzemelerini aldım o kadar nasil yapılıyo dinleyemedim sofra hazirliyodum.bende semiz otu yemegini yapmayi bilmiyodum bende deniyim bulabilirsem

Bende bi ara maydanozu denemistim cigden blender dan geciriyosun yarim limon suyu ve bir bardak su 15-16 sap maydanozdu sanirim sabahları aç karnına iciyosun 15 gun yapıp ara veriyosun

Günaydın kızlar bugün oğlumu okula ben bıraktım şimdi yürüyüş yapıyorum kahvaltı da 1.5 dilim ekmek tahin pekmez az peynir az krem peynir bir lokmacik ekmekle sarelle yedim bir bardak su içtim

Menün güzel canım çorba iyi oluyo bende Şehriye çorbası yaptim bitince yoğurt çorbası yapicam

Ben doğru düzgün alamadım canım ya detoks vardı limon detoksu malzemelerini aldım o kadar nasil yapılıyo dinleyemedim sofra hazirliyodum.bende semiz otu yemegini yapmayi bilmiyodum bende deniyim bulabilirsem

evet yaa kurtarıcı..
limonlamıymış neyse dünki programı bulup izlemek gerekiyor..

Herkeze günaydın
sabah kalkarkalkmaz ılık suyumu içtim 30dk egzersiz yaptım kahvaltıda azyağda sebzeli ymurta, yarım avakado salatası, 1 çaykaşıgı çiğ susam, 1 parmak peynir,4 zeytin, 1 yemek kaşığı kadar tahinpekmez ve bol yeşillik yedim.
Kahvaltıdan 1 saat sonra 1 fincan çay 1 bardak su içtim
sahi bu gün tartıldım kilom: 88.100 geçen haftadan beri 600gram vermişim.bundan sonra buradan sizlerle birlikte takip edeceğim

hayırlıs sabahlar kızlar nasılsınız bakalım.. ben bugün gene gitmedim en azından şu ağrılarım geçene kadar gitmicem yürüyüşe en azından daha kötü olmasın..

Günaydın hosgeldin aramıza bir hafta da 600 gram gayet iyi azmin daim olsun

hayırlıs sabahlar kızlar nasılsınız bakalım.. ben bugün gene gitmedim en azından şu ağrılarım geçene kadar gitmicem yürüyüşe en azından daha kötü olmasın..

Gitme canım kendini toparlayana kadar bendd az önce yürüyüşten geldim hava bi garip hem güneş var hem rüzgar terliyosun yürürken sonra rüzgar esiyo buz gibi oluyosun.yorulmusum be de dinleniyorum şimdi dün pirasa almıştım pırasa yapicam sonrada ama ondqn önce bir kupa yeşil cay keyfi yapıcam

günaydın kızlar
iki gündür biraz rahatsızım üşütmüşüm
bildirimimi yapıp yatacağım

geçen hafta 109,7
bu hafta 109,5
giden 200 gr

pazar günü yediğim börekler batırdı beni

öptm sizi

bildirim yapıyorum canlar..

geçen hafta 76,300

bu hafta 75,800

giden 500

neyseki 500 gitti ben veremedim zannediyordum..

Çok geçmiş olsun canım. Bu hafta topigimizin fıstıklarina nazar değdi herkeste bi halsizlik bir ağrı şikayeti var dikkat edin kızlar kendinize.
200 gram da olsa vermissin canım en azından artı değilsin önümüzdeki hafta daha çok verirsin

Günaydın kızlarrr....Bugun yürüyüşe gitmeyecektim ama sabah perdeyi actım tertemiz yagmurla temizlenmiş hava,parıldayan güneş...Bugunde gittim 35 dk yürüyüş,20 dk aletler.Dün aksam 40 dk eliptik(yarım cikolata yemiştim eşim getirmiş)
Sabah ac karnına bir incir ve 1 bardak su.
Kahvaltım;4 zeytin,1 domates,3 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 fincan adacayı.

Bildirim;
gecen hafta:69.9
bu hafta:70.7
Kg aldım mı şiş miyim bilemiyorum.Sonuc olarak + kızlar.7 'li haneler beni coook sevdi.Bırakamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…