"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar nasilsiniz ben yarin aksama ancak donerim tartida yok ama tahminim hic veremedim artida olmasam bari,bugun 2 dilm dkmek,1yumurta,2zeytin,1ck recel,1sekerli cay,oglende yarim ekmek arasi kofte ve ayran vardi ekmekin icinia aldirdim aksama ekmek yemem cokmu olduki..kizlar ben kendimden umutlu degi5im ama sizden umutluyum

adınızı bilmediğimden "güzelim" diyeyim bişi merak ettim sahi burada yazarakmı zayıfladın öykünü kısaca yazsan merak ettim

Hosgeldin canım.Ne oldu sana ya motivasyon düştü,umutsuzlastın...Cok iyi gidiyordun....En kısa zamanda geri gel.Senin canını sıkan farklı birsey yok demi???

Kızlar alıntılamada problem yasıyorum yine bu yüzden mesajlarınızı alıntılayamıyorum.

İlk sayfada öyküm var canım...Evet belli bir kiloya kadar indikten sonra kk gruba katıldım.O zamandan beri yazarak devam ediyoruz.İrade,spor,azim,istek,kararlılık ve inanc bizlere basarı getirdi.
Buraya yazarak kendinizi takip edip yüzleşiyorsunuz ve yüzleştiriliyorsunuz.Pes ettiginizde size destek olan kk bayanları var.Cok iyi kg verdim.Cokkk sükürrr

Aksam yemegim 2 köfte,1 parca tavuk,1 parca et,1 dilim sucuk,bol yeşil salata ve domates 3 dilim ekmek.1 bardak ayran.Kızlar bu saatten sonra bişey yemiyecegim,meyve yerim sadece acıkırsam.Bugun biraz erken oldu aksam yemegi.Kuzenim geldi.

Hosgeldin canım.Ne oldu sana ya motivasyon düştü,umutsuzlastın...Cok iyi gidiyordun....En kısa zamanda geri gel.Senin canını sıkan farklı birsey yok demi???

Anlamadimki canim uykusuz lukdan bikac gun bunalima giriyordum ama gecti baska bi sorunda yok ,misafirliklerde zor oluyor mecbur yiyoruz bide dogum kilolari gitti suan kendi onceki kilolarim zor gidecek galiba yarin eve gider gitmez yapacam sporumu dikkatde edecem ins
..menun guzel canim kuzenle bol sohbetler

Gider gider sıkma kendini.Bak bana ne dogum yaptım ne baska bişey gr gr ilerliyorum artık.Vücut duruyor bir dönem sonra.
Kızın dişleri seni uykusuz bıraktı....Uykuyu alamayınca gerginlik oluyor tabi.Baska bir sorun olmamasına sevindim.Yarın bildirim yapamıcaksın o zaman carsamba mı yapcaksın canım?
.....
Kuzenim cok cabuk gitti
yemek yedik gitti.

Son düzenleme:
Öğle yemeğinden sonra yarım kase spangle yedim kızlar sonra eşim geldi yorgunum dinlenicem dedi.oglumda çizgi film izlicem dedi.hepimiz uyuyakalmisiz yeni kalktım yorulmusum sabah 7de kalkınca

Galiba benim vucutta durdu birde kacamaklar olunca kala kaldim neyse gec olsun guc olmasin,yarin aksam evde olurum carsamba sabah yapsam daha iyi olur,keske benimde bir kuzenim bir ablam falan olaydi gelir giderdk ama uzaktalar ,kizkiza guzel zaman geciyor

Öğle yemeğinden sonra yarım kase spangle yedim kızlar sonra eşim geldi yorgunum dinlenicem dedi.oglumda çizgi film izlicem dedi.hepimiz uyuyakalmisiz yeni kalktım yorulmusum sabah 7de kalkınca

Ohh ne güzel dinlenmişsindir canım.

Afiyet olsun canim sen verebildinmi umut varmi yarina

Moralini bozma sakın canım gidecek o kilolar bide beni düşün yıllardır 73ü gormedim nasıl yerlesmistir kilolar sen yine baya bi yol katettin azminle daha da vereceksin uyku düzensizliği de kilo vermeyi engelliyo

Ohh ne güzel dinlenmişsindir canım.İyi yapmışsın.

Seninki ikindi yemeği olmuş canım aksama kadar acıkırsın tabi kuzenin erken gitmiş

Moralini bozma sakın canım gidecek o kilolar bide beni düşün yıllardır 73ü gormedim nasıl yerlesmistir kilolar sen yine baya bi yol katettin azminle daha da vereceksin uyku düzensizliği de kilo vermeyi engelliyo

Evet canim buhafta duzensiz yetersiz uyudum ,insallah kurtuluruz hepimiz su yaglardan

Evet güzel vakit geciyor....O da yeni bosanıyor,burayada konu acmıştım onun için.Neyse.....
Sende sıkma kendini gitcek kg.Bir dönem duruyor.Atvde bir dr cıkcakmış birazdan yag yakıcı tarif vercekmiş alt yazılarda geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…