- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Kızlar hayalimsi ve derya nerdeler???
Tekrar merhaba öğle yemegim
Yarım kase ezogelin çorbası tavuk şiş 3yemek kaşığı pilav salata
evet yaa nerdeler acaba hmmm bir işleri felanmı çıktı akşama belli olur herhalde..
Secil gitti mi eşin?Bende yemek işini hallettim,geldim.
Bekliyoruz..Gülcan annesinde aksam ugrar.Diger fıstıkları bilemiyorum!!
Oğlumu aldım geldim canım eşim belki dışarıda yerim belki eve gelirim dedi islerinin yoğunluğuna göre ama yemeğim hazır 5km yurumusum telefona program yükledim ordan bakıyorum 5.17km yurumusum
Oooo süpersin.Cok iyi yürümüşsün.:13:Bizim burası yagmurlu dısarı cıkamadım.Temizlik yapmakta içimden gelmedi.Süpürge tuttum sadece.Dip köse girişmedim.
Oğlumu aldım geldim canım eşim belki dışarıda yerim belki eve gelirim dedi islerinin yoğunluğuna göre ama yemeğim hazır 5km yurumusum telefona program yükledim ordan bakıyorum 5.17km yurumusum
Iyi geldi yürüyüş birazdan bende çamaşır yikicam mutfağı supurucem yemeğim hazir nasıl olsa. öğle yemegim bir kase bulgur pilavi bir kase tavuklu patates yemeği yarim kase yoğurt
Kızlar ic bacagı cabuk sıkılastıracak bir öneriniz var mı?Hareket,spor,yag karısımı.İc bacak calışmalıyım.
menün güzelmiş canım bende tavuklu patates yapıcam akşama yanınada çorba ama ben patates yemem akşama sebze yine malum yarın tartı günü
ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsinde var baya etkili internettede var ordan bakabilirsin yumoş bacaklar için bende baya bi kilo alıp verdiğim için iç bacaklarım baya sarktı ve hiç hoş görünmüyo onoun için iyice zayıflamadan önlemini almak lazım gerçekten
Yarın tartı günü kızlar.Ben 1.lik için destinadan umutluyum.Güzel kg vermiş yazmıştı zaten.
bakalım canım kim birinci olucak yarın görürüz şu birinci ikinci olayını iyiki çıkardın güzelim ya herkes şimdi onun için uğraşıyo birinci ikinci olan daha çok azimleniyo birinci olamıyan hırslanıyo teşekkür ederim
selamlar benim menüm
sabah: kahvaltıdan yarım saat önce 1 dolu bardak su
2 ceviz, yarım avakado limonla, 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim peynir,2 tatlı kaşıgı ayva reçeli, 2 dilim ekmek, taze yeşillikler bolca,
kahvaltıdan 1 saat sonra su ve kahve
ara: çiğ badem 5 adet, çiğ kabak çekirdeği içi 1 yemek kaşığı kadar, 2 kuru şeftali dilimi
2 fincan çay
öğlen: yemekten yarım saat önce1 büyük bardak su
ızgara köfte bolca salata 2 dilim ekmek
yemekten 1 saat sonra su ve çay
akşam burada olamam akşama sadece salata ve çorba içeceğim planım bu
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?