"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar hepiniz bu topikte her türlü kg için olan eleştiriye acık mısınız????

Canım evet fazla olmuş sporunu fazla yaparsın yoksa + olarak dönüyor valla

Yemeklerden önce mi yeniyor karışım bende denesem mi bi ara denemistim sanki birgün yedim

teşekkürler bacım bilgileri tazelemek iyi geldi

ben her türlü açığım benden kilolusu yok zati topiğim şişkosu gelddiiii

akşam yemeğim : 6 yk nohut yemeği ,bol salata,2 dilim ekmek ,3 kaşık yoğurt

ara : yarım avuç karışık kuru yemiş,1 portakal ,

bugün 3fincan tarçınlı yeşilçay ve 3 lt su içtim 45 dk,da yürüyüş yaptım

aynen canım kuralları koyman iyi olmuş bi geliyorlar bi gidiyorlar yada arada zırt diye gelenler oluyor yol geçen hanı gibi herkes bu işi ciddiye alsın bir zahmet biz oyun oynamıyoruz burada..

Bildirim;
gecen hafta:69.9
bu hafta:70.7
Kg aldım mı şiş miyim bilemiyorum.Sonuc olarak + kızlar.7 'li haneler beni coook sevdi.Bırakamıyor.

Canim sen bu hafta cok iyiydin enson 70.3diyordun sislikmi acaba? Uzulme gidecek 7ler

Kilo bildirimi :
Geçen hafta:77
Bu hafta:76.2
Giden kilo:800 gram

Secil tebrikler canim

ve beklenen an kilo bildirimim bu hafta verebildim çok şükür kaçamak yapsamda sporu hiç bırakmadım hergün yaptım

geçen hafta
64.4

bu hafta
63

giden

1400

Didemm gectin kiz beni ask olsun ...neysem bozulmayayim :) cok tebrik ederim guzel vermissin.
ILKNUR 500gr cok iyi tebrikler
DESTINA bence odem var sen kesin verdin
DERYAK tebrikler

evet canım yaa ben hiç veremedim zannettim salı tartılınca 500 gittiğine bile çok sevindim..

Doğru bir karar hergün bir kere en az girip yazmalı.sanalda olsak çok şey paylaşıyoruz burda hrr türlü sorunumuzu yaşadıklarımızı bence hafife alınacak bir durum değil

kaç kilo verdin canım

evet canım yaa ben hiç veremedim zannettim salı tartılınca 500 gittiğine bile çok sevindim..

AYSE.kilo almamakta guzel haftaya verirsin umarim
ILKNUR.ben verecegine inaniyordum,gecen hafta 64dum
GUZELIM.cok guzelbilgileqg paylasmisin sagol canim,kurallarda cok iyiolmus ciddi olan bizimle olmayana gule. Gule.
SECIL benf bu hafta ozledim sizleri sukurki hersey aynen devam su saaten. Sonra

günaydin kızlar bugün erken uyandım yatıyorum halada belki uyurum geri uyanmışken size bi günaydın diyim dedim güzelim liste yapmamışsın daha gülcanımı bekliyodun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…