günaydın kızlar
iki gündür biraz rahatsızım üşütmüşüm
bildirimimi yapıp yatacağım
geçen hafta 109,7
bu hafta 109,5
giden 200 gr
pazar günü yediğim börekler batırdı beni
öptm sizi
bildirim yapıyorum canlar..
geçen hafta 76,300
bu hafta 75,800
giden 500
neyseki 500 gitti ben veremedim zannediyordum..
Bildirim;
gecen hafta:69.9
bu hafta:70.7
Kg aldım mı şiş miyim bilemiyorum.Sonuc olarak + kızlar.7 'li haneler beni coook sevdi.Bırakamıyor.
Kilo bildirimi :
Geçen hafta:77
Bu hafta:76.2
Giden kilo:800 gram
evet kızlar sabah klasik ekmek arası peynir 4 zeytin şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.
bildirim yapıyorum ve mutsuzum
geçen hafta;
68.7
bu hafta yine 68.7 ne vermişim ne almışım ama karar verdim bu hafta hiç kaçamak yapmıyacam bakalım ne olacak
ve beklenen an kilo bildirimim bu hafta verebildim çok şükür kaçamak yapsamda sporu hiç bırakmadım hergün yaptım
geçen hafta
64.4
bu hafta
63
giden
1400
aynen öyle canım bi gelip gidiyorlar ne o öyle yol geçen hanı gibi oldu topik
oooyy kuzular hastalandı demek çok geçmiş olsun canım allah şifalarını versin inşallah hemen iyi olsunlar allah sanada sabır versin canım çocuklar hastalanınca zor..
bu arada tebrik ederim çok güzel gitmiş kilolar..
allah razı olsun canım...ya bu ne biçim bişeymiş bunu bende yapamam neyse bu kürü unut gitsin..
arkadaşlar ne güzel kilolar gitmiş maşallah size..
ayşe neyseki kilo almadın buda iyi bişey haftaya daha güzel verirsin bazen bir hafta iyi gidiyor bir hafta kilo verme durabiliyor..
destinaaaaaaaaa 200 gr 200 gr dır haftaya daha füzel olacak emin ol.. 200 grmı küçümseme al eline bir 200 gramlık yağ bak bakalım ne kadar çok değilmi onun için moral bozmak yok aynen devam sen ve bütün hatunlaaaarrrrrrrrr....
Topige devam edebilmek için hergün en az 1 kere topige yazma sartı konulmuştur....Arada bir ugrayan ve cesitli nedenlerle topige arada gelen arkadaslara duyurulur.Calışmak,iş güc,cocuk sahibi olmak.....gibi kendinize bahaneler üretmeyin arkadaslar.Bende calıştım,bir calışan arkadas örnek aramıza yeni katılan arkadasımız ayse gayet güzel katılım saglamakta.Secil,gülcan,ddem,ilknur cocukları var ama giriyorlar.İşi ciddiye alıp hassasiyet ve zaman ayıran kişilerle devam ediyoruz.Diger üyelerden ricam arada gelenleri motive etmekten vazgecin.Herkes buraya emek verip zaman ayırıyor......
EN ÖNEMLİSİ KENDİNİ ÖNEMSEYİP ZAMAN VE FIRSAT YARATIYOR.....
Hepinize bol sanslar.İşi olan arkadaslar durum bildirmesi yapmadan giderse topik ve liste dısı oluyor.Bilgilerinize fıstıklar!!!!
kızlar regl oldum sanırım az kilo vermemin bir nedeni de buydu
bugün yediklerim
sabah : 1kk peynir ,5 zeytin ,domates salatalık ,1 elma ,2 dilim ekmek , tarçınlı yeşilçay
ara : 1 fincan az şekerli türk kahvesi ,1 portakal ,1 limon
ögle: 6 yk nohut yemeği,salata ,yoğurt ,2 kaşık yoğurtlu makarna: 2 dilim ekmek
ara: 1 elma ,1 bardak ayran
bugün yediklerim;
sabah: yarım simit peynir domates
ara: kalan yarım simiti yedim çok acıktım
öğlen: yarım porsiyon tavuk çorbası
yarım porsiyon ıspanak yemeği
1dl ekmek
ara : yapmadım acıkmadım şimdi kahve içiyorum sade
akşamada: sabahki simiti dengeleyeceğim hafif birşeylerle işallah..
Kilo bildirimi yapmayan var mı kızlar birinci belli oldu mu? Bu hafta birinciliği kaptirdik artik önümüzdeki maçlara bakicaz pardon haftalara
Sürekli diyet yapıp yarıda bırakarak ya da uzun süre aç kalıp sonra yemeğe saldırarak kilo veremeyeceğiniz aşikar. Düzenli yeme alışkanlıkları kazanmadan kilo vermek yerine kilo bile alabilirsiniz. En sevdiğiniz yiyeceklerden kendinizi mahrum bırakarak kilo veremezsiniz. Kilo vermeyi daha kolay hale getirmenin yolları vardır. Ne kadar yavaş kilo verirseniz o kadar çok sağlıklı olursunuz ve verdiğiniz kiloları geri almazsınız. İşte size kilo vermek için öneriler: -Diyet kelimesini kullanmayın. Diyet yapıyorsanız buna diyet demeyin ve diyet olarak görmeyin. Açlıktan ölecek kadar aç kalmayın ve düzenli yeme alışkanlıkları edinerek yavaş yavaş kilo verin.
-Kahvaltı yapın. Kahvaltı yaparsanız 11 gibi çok acıkmazsınız ve gereksiz yere çikolata ya da kek yemekten kurtulmuş olursunuz.
-Bol su için. Bol su içerek tok kalabilirsiniz.
-Düzenli aralıklarla yiyin. Çok acıkana kadar beklemeyin. Yoksa normalde yiyebileceğinizden daha çok yersiniz.
-Bol sebze ve meyve yiyin. Sağlığa faydalarına ek olarak meyveler kan şekeri seviyenizin
düşmesini engeller.
-Canınız çok pasta çektiyse 4-5 gün bekleyip bir sonraki gün daha çok yemektense birkaç gün içinde bir dilim yiyin.
-Yeme alışkanlıklarınızın sizi sosyal yaşamınızdan uzaklaştırmasına izin vermeyin. Yemeğe davetliyseniz diyet yapıyorum diye gitmemezlik yapmayın. Her şeyden azar azar yiyerek fazla kalori almamış olursunuz.
-Televizyon izlerken ya da yemek pişirirken bir şeyler atıştırmayın.
-Kalorisi düşük yiyecekler tercih
edin.
-Yemeklerden önce meyve ve sebze yiyerek yemekte çok yemeyi önleyin.
-Alkol alımını azaltın. Alkol iştahı arttırır.
-Kendinizi ödüllendirmeyi öğrenin.
-Kendinizi diyet yapıyorsunuz diye tüm sevdiğiniz yemeklerden uzak durmak zorundaymışsınız gibi hissetmeyin ve canınız istediğinde az da olsa yiyin.
-Yeme planınızdan vazgeçmeyin. Yememeniz gereken bir şey yediniz diye diyetinizi bırakmayın.
-Dişlerinizi sık sık fırçalayın. Ağzınız temizken belki gereksiz
yere yeniden kirletmemek için yemeklerden uzak durursunuz.
ALINTIDIR.
GÜlcan,hayalimsi,melekbade var.Gülcanın annesinden dönüp bildirim yapmasını bekliyorum.Diger kızlar liste dısı katılım olmadıgı için!!!!!
Gülcan çarşamba bildirim yaparım dedi. Benim anlamadigim konuda saliyi iple cekiyoruz sonuçta bi yarış gibi düşünüyorum ben.sali günleri kendi kendimle yarisiyorum basarimi ve başarısızlığımı sizinle paylaşıyorum.burda paylaşımda bulunarak hatalarimi soyluyosunuz.mesela ben doğru düzgün su icmezdim su icmem gerektiğini soylediniz yada çikolatayı fazla yediğimi mesela.madem bir yola giriyosun bişeyler yapmak istiyosun o zaman ona göre davranmalisin.en azindan sali günleri bildirim yapmak bu kadar zor olmamali.gulcan icin söylemiyorum bunu hakli sebepleri var.ozledikte Gülcanı gelsin artık
Evet tamda bende bundan rahatsızım tatlım.Ben zaten ne yedigimi içtigimi biliyorum buraya yazsam ne olcak yazmasam ne olcak???
Kg verme hedefi olan ve bu işi ciddiye alıp buraya hergün en az 1 kere girip yazıyorum,yazıyoruz.Hatalarımızla,yaptıklarımızla,yapmadıklarımızla yüzleşmek için....Slm ben geldim diyen,aradan 1 hafta geciyor yok.Tekrar kg sorun haline getiriyorsa kendine tekrar geliyor,sonra yine yok.Gelip gelmemesinin bana bir yararı yok kişinin bilecegi bir durum...
Son.olarak kendine ve bize saygısı olanlarla devam etmek istiyorum.
.........................Sanalda olsak heyy geldim demeyi biilen heyy gidiyorum desin.Salı geliyor kimse yok.İşim vardı....bir sürü bahane!!!!!!!!Kendinizi kandırmayın,yüzleşin.Hergün topige ugrama sartı var artık.İşi olan durum bildirmesi yapıcak.
Alıntı yapamıyorum.Derya tebrik ederim cok iyi kg vermişsin.Dedigin olabilir beynim yagları yakmaya engel olabilir.
Öglen yemegide cok nadir yedim.
Diyetisyen döneminde benim listemde yarım simit vardı sabahları.O gün ekmek grubunu 1 dilim eksik yiyordum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?