- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Bize tansiyonu düşük olana calıştıgım dr tuzlu kraker yada tuzlu ayran yada sade maden suyu verdirirlerdi.Tuz tansiyonu yükseltir ya....Greyfurt antibiyotikle ve kalp ilacı ile içilmiyor canım ya.Onu içemem bu yüzden.Ben iyisi mi yediklerime dikkat edeyim.
ooow çok büyük geçmiş olsun şifan tez olsun canım
Yapma canım sende tansiyonun düşükse.Cilt güzel olsun derken leyla gibi gezmeyelim ortada....
Cok sevindim canım ne güzel bak.Senin salatalar işe yaradı.
Iyiyim canım ya dün sersem gibiydim bi türlü uykum gelmedi evde dolandım durdum sabahta erken kalktım bakalım bugünü nasıl geçirecem
Günaydın canım yapma sen limon tansiyon düşürüyo hele sabahları bende daha yapmadım cildi guzsllestirme özelliği varmış kurun ben ilaç kullanıyorum cilt tedavisi için acaba olumsuz etkiler mi bi de benimde tansiyonum düşük yapsam mı bilemedim şimdi sende böyle söyleyince.
Ayrıca kızlar bu sabah tartildim ve tartida 75.3 ü gördüm metabolizmam çalışmaya başladı sanırım
allah allah aslında erkende uyanıyorsun.. ben sabah 6:30-7:00 gibi uyanıyorum sonra akşam 8 olmadan uykum gelmeye başlıyor zora 10 kadar oturuyrum..
kızlar yaa bişey fark ettim ben gerçekten baya bi incelmişim bu ada 70 i bi görsem çoookk güzel olacak sonra gelsin 65
Aynen canım ya bikaç gün daha salatayla devam edicem ogpen sebze akşam salata yoğurt gibi tavsiye ederim.cilt ilacimla kötü etkileşimi olur diye korkuyorum maydanoz kurunun yoksa yapicaktim.tuzlu ayran iç canım tansiyon düdüklü fena bişey bende var çünkü
Aynen canım ya bikaç gün daha salatayla devam edicem ogpen sebze akşam salata yoğurt gibi tavsiye ederim.cilt ilacimla kötü etkileşimi olur diye korkuyorum maydanoz kurunun yoksa yapicaktim.tuzlu ayran iç canım tansiyon düdüklü fena bişey bende var çünkü
evet benim dün yediklerimin listesi de bu kızlar
sabah 45 dk yürüyüş yaptım
YUMURTA+PEYNİRLİ 1 ADET GÖZLEME
ara
1 tane elma
öğle
8 kaşık kıymalı karnabahar yemeği +1 dlm siyah ekmek bol salata
ara
12 adet çiğ badem+1 elma
akş misafirlikte yediklerim biraz fazla oldu ama
1/2 kase etli çorba 1 dilim siyah ekmek ekmek+7 kaşık nohut yemeği+8 kaşık makarna+bol salata+ 3 dilim baklava :)
Secil canım yapma bosver bize detokslar,karısımlar fayda etmiyor.Bu kadar ugrastın cildin için tam sonuc almaya baslamışken bosver birde ters etki yapar sanada....
İlknur sende bu azim varken 60 bile olursun.Cok cok cok iyi gidiyorsun.MASALLAH!!!!
ara
1 tane elma
öğle
ara
12 adet çiğ badem+1 elma
1/2 kase etli çorba 1 dilim siyah ekmek ekmek+7 kaşık nohut yemeği+8 kaşık makarna+bol salata+ 3 dilim baklava :)
allah allah aslında erkende uyanıyorsun.. ben sabah 6:30-7:00 gibi uyanıyorum sonra akşam 8 olmadan uykum gelmeye başlıyor zora 10 kadar oturuyrum..
kızlar yaa bişey fark ettim ben gerçekten baya bi incelmişim bu ada 70 i bi görsem çoookk güzel olacak sonra gelsin 65
Kızlar ben cıkıyorum.Kendinize iyi bakın.Ben yemegimi yapayım komşu gelcek hazır olsun.,
canım sende yapma o maydpnozu ben beğenmedim iyi bişey değil dikkat edin kizlar kendinize..
bak gördünmü bizim salatalar işe yarıyor afferin kız sana işte salıya kadar aynen böyle devam
Inşallah canım böyle giderse görürsün en yakın zamanda hedeflerimiz ama sen daha yakinsin su an benden bakalım hayırlısı. Düşünmek bile heyecanlandiriyo insan 70 i 65 i
kolay gelsin canımkendine dikkat et fazla yorma
Tamam canım bende yapmıyorum o zaman. Devam canım bakalım saliya kadar böyle giderse 74 leri görürüm
İstesemde cok yoramam ki diz kol yaralı,bas dönüyor cok yavas hareket ediyorum.Bogaz şiş,öksürük var.Bu ara dediginiz gibi nazara geldim herhalde.
allah beterinden korusun.
ara
1 tane elma
öğle
ara
12 adet çiğ badem+1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?