"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hmm tamam canım doğruya canım.. tamam canım sen normal dikkat et zaten vericeksin kiloyu bak bende özel bişey yapmadan dikkat ederek verdim bu hafta..

Yapma canım sende tansiyonun düşükse.Cilt güzel olsun derken leyla gibi gezmeyelim ortada....
Cok sevindim canım ne güzel bak.Senin salatalar işe yaradı.

Aynen canım ya bikaç gün daha salatayla devam edicem ogpen sebze akşam salata yoğurt gibi tavsiye ederim.cilt ilacimla kötü etkileşimi olur diye korkuyorum maydanoz kurunun yoksa yapicaktim.tuzlu ayran iç canım tansiyon düdüklü fena bişey bende var çünkü

Iyiyim canım ya dün sersem gibiydim bi türlü uykum gelmedi evde dolandım durdum sabahta erken kalktım bakalım bugünü nasıl geçirecem

allah allah aslında erkende uyanıyorsun.. ben sabah 6:30-7:00 gibi uyanıyorum sonra akşam 8 olmadan uykum gelmeye başlıyor zora 10 kadar oturuyrum..
kızlar yaa bişey fark ettim ben gerçekten baya bi incelmişim bu ada 70 i bi görsem çoookk güzel olacak sonra gelsin 65

evet benim dün yediklerimin listesi de bu kızlar

sabah 45 dk yürüyüş yaptım

YUMURTA+PEYNİRLİ 1 ADET GÖZLEME

ara

1 tane elma

öğle

8 kaşık kıymalı karnabahar yemeği +1 dlm siyah ekmek bol salata

ara

12 adet çiğ badem+1 elma

akş misafirlikte yediklerim biraz fazla oldu ama
1/2 kase etli çorba 1 dilim siyah ekmek ekmek+7 kaşık nohut yemeği+8 kaşık makarna+bol salata+ 3 dilim baklava :)

canım sende yapma o maydpnozu ben beğenmedim iyi bişey değil dikkat edin kizlar kendinize..

bak gördünmü bizim salatalar işe yarıyor afferin kız sana işte salıya kadar aynen böyle devam

Secil canım yapma bosver bize detokslar,karısımlar fayda etmiyor.Bu kadar ugrastın cildin için tam sonuc almaya baslamışken bosver birde ters etki yapar sanada....
İlknur sende bu azim varken 60 bile olursun.Cok cok cok iyi gidiyorsun.MASALLAH!!!!

canım akşamalrı brokoli karnabahar yoğurtlaması felanda yapabilirsin bağırsaklar için iyi

Aksama kadar idare ederdide aksam baya kalorili olmuş.Corba,makarna,nohut,baklava :))) biraz dikkat et bugun.

inşallah canım ya asıl hedef 60 tabi

Kızlar ben cıkıyorum.Kendinize iyi bakın.Ben yemegimi yapayım komşu gelcek hazır olsun.,

bu liste hi iyi olmamış çok karbonlu akşam üstü nasılda yaramazlıklar yapmışsın öyleee birdahakine misafirliğe gitsende bu kadar yeme canım dikkat et ertesi gün + da çıkarsın..

Inşallah canım böyle giderse görürsün en yakın zamanda hedeflerimiz ama sen daha yakinsin su an benden bakalım hayırlısı. Düşünmek bile heyecanlandiriyo insan 70 i 65 i

canım sende yapma o maydpnozu ben beğenmedim iyi bişey değil dikkat edin kizlar kendinize..

bak gördünmü bizim salatalar işe yarıyor afferin kız sana işte salıya kadar aynen böyle devam

Tamam canım bende yapmıyorum o zaman. Devam canım bakalım saliya kadar böyle giderse 74 leri görürüm

Inşallah canım böyle giderse görürsün en yakın zamanda hedeflerimiz ama sen daha yakinsin su an benden bakalım hayırlısı. Düşünmek bile heyecanlandiriyo insan 70 i 65 i

canım ikimizde şuan hemen hemen aynı kilodayız birlikte o kiloya gelecez birbirimize hakim olalım bak bahar da geliyor güzel ince montlarımızı gicez felan çoookkk şık olacaz bu sene vee birdaha hiç bu kiloları geri almayalım inşallah hep dikkat ederiz..

İstesemde cok yoramam ki diz kol yaralı,bas dönüyor cok yavas hareket ediyorum.Bogaz şiş,öksürük var.Bu ara dediginiz gibi nazara geldim herhalde.
allah beterinden korusun.

amin canım kendini oku eline üfle baştan aşşağı ellerini kendine sür iyi gelir..

Çok olmuş canım ya bugün dikkat et yediklerine artı olarak donmesin canım makarna fazla kaçmış baklavayi söylemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…