"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

verir canım inşallah seninle yürümesi bile onun için bir başlangıç olmuş demaıda gelir inşallah..

Kilo verse hastalığı falan kalmicak ama bu ara hevesli ben bi 6li rakamlara düşsem o da baya heveslenir vericek kilo başka şansı yok zorla yürütüyorum valla aslinda hevesli ama biraz zorluyorum daha çok yuruyelim diye

iyi yapıyorsun canım hem birlikte yürümek daha zevklidir.. inşallah verirde o hastalıktan kurtulur canım allah şifasını versin..

Son düzenleme:
hastalık bu şakaya gelmez dikkat etmesi lazım o etmiyosa sen ediceksin canım Allah yardımcınız olsun
neyse kızlar ben çıkıyorum bulaşıklar beni bekler öpüldünüz

Ediyorum canım ya öyle bisey değil yani ben diyet yemek yapıyorum yiyoruz mesela sonra bi bakıyorum mutfağa girmiş bişeyler tirtikliyo ama elimden geldiğince frenlemeye çalışıyorum doğrusu iyi geceler canım

Günaydın fıstıklar nasılsınız?Benim hic keyfim yok....
Aksam baya kaynatmışınız diziler,salatalar....
Secil ben bu maydonoz kürünü aynı tarifteki gibi yaptım.Dün degişiklik yaparım nane koyarım dedim ama koymadan yaptım.Zorla midem bulana bulana içtim,tansiyonumu cok düşürdü.8/5 oldu tansiyonum.Basımda bir degişik oldu.Ben bunu yapamıcam herhalde.
Sabah saganda 1 yumurta,2 dilim peynir.1 domates,2 dilim ekmek.

canım yapma o ne biçim şeymiş öyle sen en iyi yediklerine dikkat et yeter zaten verirsin..
evet dün akşam coştuk burada baya..

canım yapma o ne biçim şeymiş öyle sen en iyi yediklerine dikkat et yeter zaten verirsin..
evet dün akşam coştuk burada baya..

Yapmam zaten basım dönüyor cok....
Yediklerime dikkat edeyim hala veremezsem dr.giderim.
İyi yapmışsınız canım sohbet,muhabbet iyidir.
Bende aksam uyuyakalmışım.Morluklar duruyorda agrı yok.Bugun komsum gelcek,hic keyfimde yok.Bogazım şiş,öksürük,birde maydonozdan basım dönüyor.Tuzlu Kefir ictim şimdi.O gelene kadar toplarım biraz.

Son düzenleme:

tekerar geçmiş olsun canım tuzlu içmeseydin hepten düşürür tansıyonu çok kötü bir içecekmiş o greyfurt sıkıp içseniz daha iyiydi

tüm - leri tebrik ederim
++ lara motivasyon gerekiyor sanırım :)

Günaydın canım yapma sen limon tansiyon düşürüyo hele sabahları bende daha yapmadım cildi guzsllestirme özelliği varmış kurun ben ilaç kullanıyorum cilt tedavisi için acaba olumsuz etkiler mi bi de benimde tansiyonum düşük yapsam mı bilemedim şimdi sende böyle söyleyince.
Ayrıca kızlar bu sabah tartildim ve tartida 75.3 ü gördüm metabolizmam çalışmaya başladı sanırım

ooow çok büyük geçmiş olsun şifan tez olsun canım

tekerar geçmiş olsun canım tuzlu içmeseydin hepten düşürür tansıyonu çok kötü bir içecekmiş o greyfurt sıkıp içseniz daha iyiydi

Bize tansiyonu düşük olana calıştıgım dr tuzlu kraker yada tuzlu ayran yada sade maden suyu verdirirlerdi.Tuz tansiyonu yükseltir ya....Greyfurt antibiyotikle ve kalp ilacı ile içilmiyor canım ya.Onu içemem bu yüzden.Ben iyisi mi yediklerime dikkat edeyim.

Yapma canım sende tansiyonun düşükse.Cilt güzel olsun derken leyla gibi gezmeyelim ortada....
Cok sevindim canım ne güzel bak.Senin salatalar işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…