- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
verir canım inşallah seninle yürümesi bile onun için bir başlangıç olmuş demaıda gelir inşallah..
Kilo verse hastalığı falan kalmicak ama bu ara hevesli ben bi 6li rakamlara düşsem o da baya heveslenir vericek kilo başka şansı yok zorla yürütüyorum valla aslinda hevesli ama biraz zorluyorum daha çok yuruyelim diye
hastalık bu şakaya gelmez dikkat etmesi lazım o etmiyosa sen ediceksin canım Allah yardımcınız olsun
neyse kızlar ben çıkıyorum bulaşıklar beni bekler öpüldünüz
kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler allahın izni ile yarın görüşmek dileğile
Günaydın fıstıklar nasılsınız?Benim hic keyfim yok....
Aksam baya kaynatmışınız diziler,salatalar....
Secil ben bu maydonoz kürünü aynı tarifteki gibi yaptım.Dün degişiklik yaparım nane koyarım dedim ama koymadan yaptım.Zorla midem bulana bulana içtim,tansiyonumu cok düşürdü.8/5 oldu tansiyonum.Basımda bir degişik oldu.Ben bunu yapamıcam herhalde.
Sabah saganda 1 yumurta,2 dilim peynir.1 domates,2 dilim ekmek.
canım yapma o ne biçim şeymiş öyle sen en iyi yediklerine dikkat et yeter zaten verirsin..
evet dün akşam coştuk burada baya..
Yapamadım zaten basım dönüyor cok....
Yediklerime dikkat edeyim hala veremezsem dr.giderim.
İyi yapmışsınız canım sohbet,muhabbet iyidir.
Bende aksam uyuyakalmışım.Morluklar duruyorda agrı yok.Bugun komsum gelcek,hic keyfimde yok.Bogazım şiş,öksürük,birde maydonozdan basım dönüyor.Tuzlu Kefir ictim şimdi.O gelene kadar toplarım biraz.
11.03.2014@@@
destina........108.3
ilknur..........74.6
guzelim........71.4
secil...............75.9
ddem............62
hayalimsi......84.4
ayse...............69.4
neslihan.......87.8
gülcan..........63.7
@@@@@@
ilk 3 :)))))
1.hayalimsi.....1600 kg
2. Iki kişi
destina ve ilknur....1200
3.ddem.............1 kg
.......................
Kilo alanlar
1.ayse ve güzelim 700 gr......
Günaydın fıstıklar nasılsınız bu sabah kimse yok ortalarda
Günaydın fıstıklar nasılsınız?Benim hic keyfim yok....
Aksam baya kaynatmışınız diziler,salatalar....
Secil ben bu maydonoz kürünü aynı tarifteki gibi yaptım.Dün degişiklik yaparım nane koyarım dedim ama koymadan yaptım.Zorla midem bulana bulana içtim,tansiyonumu cok düşürdü.8/5 oldu tansiyonum.Basımda bir degişik oldu.Ben bunu yapamıcam herhalde.
Sabah saganda 1 yumurta,2 dilim peynir.1 domates,2 dilim ekmek.
kızlar basıma ne geldi bilseniz.eşimle evden cıkarken merdivenlerde ayagım kaydı merdivenlerden 3 basamak yuvarlandım.dizim,kolum şişti kan içinde kaldı.apar topar avm yerine dr gittik.kırık,cıkık yok şükür.ilac verdi.bugun zorlama yat dedi....
Burdayız ya kız.Nasılsın?Yaptın mı maydonozu.
tekerar geçmiş olsun canım tuzlu içmeseydin hepten düşürür tansıyonu çok kötü bir içecekmiş o greyfurt sıkıp içseniz daha iyiydi
Günaydın fıstıklar nasılsınız bu sabah kimse yok ortalarda
Günaydın canım yapma sen limon tansiyon düşürüyo hele sabahları bende daha yapmadım cildi guzsllestirme özelliği varmış kurun ben ilaç kullanıyorum cilt tedavisi için acaba olumsuz etkiler mi bi de benimde tansiyonum düşük yapsam mı bilemedim şimdi sende böyle söyleyince.
Ayrıca kızlar bu sabah tartildim ve tartida 75.3 ü gördüm metabolizmam çalışmaya başladı sanırım
günaydın iyim canım sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?