"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Gunaydin kizlar herkes iyimi guzel birgun olur insallah,diziler konusulmus bende fatih harbiyeciyim birde surviver ve kurt seyit ,guzelim secil ayran detoksu cok guzel sonuc verdi aslinda benim mazaret olmasa onu yapardim,ilknur sen bu azimle 50bile olursun yaza hepimiz ince cici elbiseleri giyecez ben inaniyorum,kahvaltimi yaptim bende utu ,lavoba ovcam bikac is var bugun

Son düzenleme:

günaydın canım 50de gözüm yok canım 60 olsam yeter bana 160 boyum zaten 60 kilo yakışıyor bana.. benimde bugün evi toparlamam gerekiyor ama yapıcam özelliklede mutfakta çok işim var..

bişey yazmayı unutmuşum evet ayran detoksu iyi işe yarıyor bende yaptım geride almadım o kiloyu dikkat etmek gerekiyor.. birgün yapılbilir iki gün dayanılmazda..

günaydın canım 50de gözüm yok canım 60 olsam yeter bana 160 boyum zaten 60 kilo yakışıyor bana.. benimde bugün evi toparlamam gerekiyor ama yapıcam özelliklede mutfakta çok işim var..

Olursun 6lur canim merak etme sen ,isler durunca ruhum daraliyo hadi kalkkk yapiverelim olurmu kiz?

Aksama kadar idare ederdide aksam baya kalorili olmuş.Corba,makarna,nohut,baklava :))) biraz dikkat et bugun.

valla geçen hafta hiç bozmadım diyeti bu hafta bi hal oldu bi öğünün fazlasını öbüründen düştüm durdum hep. sabah az yedim yazarım akşam üstü

sanmıyorum canım ama gorursemde bana buyuk surpriz olu çünkü ben yıllardır 73 ü görmedim düşün yani bende nasıl bi şok etkisi yaratır

kızlar bende 73 ü enson 2005 de gördüm bidaha da uğramadı :) ben 73 olsam başka bişi istemem çok heveslendim şimdi . Siz kaç kilolardan başladınız ben aranıza yeni katıldığımdan bilmiyorum. Aslında güzelim bi liste yapsa başlangıç kiloları ve şu anki durum diye süper olurdu. Varmı sizde böle bi liste ?

valla geçen hafta hiç bozmadım diyeti bu hafta bi hal oldu bi öğünün fazlasını öbüründen düştüm durdum hep. sabah az yedim yazarım akşam üstü

tamam canım yapalım benimde ruhum daraldı iyice kzıı alıp gelim girişicem zaten duvarlarıda silmem gerekiyor çok işim var çok

NESLIHAN,iradeli ol tut kendini canim bikere kacirinca moral bozuluyor en iyisi dikkat etmek
ILKNUR,mutfagn mi silecen su yaglar dolaplar4ma hep sicriyo bende o lekelere sinir oluyorum

sen kaç kiloydun canım

bişey yazmayı unutmuşum evet ayran detoksu iyi işe yarıyor bende yaptım geride almadım o kiloyu dikkat etmek gerekiyor.. Birgün yapılbilir iki gün dayanılmazda..

kızlar ayran detoksu konuşmussunuz. Sıvı dekoksu duydumda ayranı duymadım sadece ayranmı içiyorsun uz tio verirmisiniz?

NESLIHAN,iradeli ol tut kendini canim bikere kacirinca moral bozuluyor en iyisi dikkat etmek
ILKNUR,mutfagn mi silecen su yaglar dolaplar4ma hep sicriyo bende o lekelere sinir oluyorum

mutfak kapaklarını felan sildim oralar temiz zatende buzluğu bi halletmem gerekiyor benim kız kapağına çizdiği sulu boyayla boyadığı resimleri asıyor haliyle boyalar hep dolap kapısında orayı halletcem bişey demiyorum hevesi kırılmasın diye hoşuna gidiyor oraya asmak benimde hoşuma gidiyor gerçi kirleniyor ama olsun silinir önemli değil çocuklar böyle böyle öğreniyor..

kızlar ayran detoksu konuşmussunuz. Sıvı dekoksu duydumda ayranı duymadım sadece ayranmı içiyorsun uz tio verirmisiniz?

yok canım içine 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış yeşilmercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur 2 tane salatalık rendeliyorsun tuz katmıyorsun ama baharat felan kullanabilirsin birde ayranı 1 buçuk iki litre yapıyorsun malzemelri katıp sabah kahvaltını normal yapıyorsun sonra her iki saatte bir bunu içiyorsun su yeşilçay bitki çayları içiyorsun

ben kilo vermeye 91 den başladım ama aranıza geldiğimde 88,100 düm geçen hafta dünse 87,800 yani -300 le başladım sizinle

tamamdır canım yediklerine dikkat edersen hızlı gider senden bu hafta kendini bıraz sıkarsan yani kaçamak yapmazsan gzel kilo verirsin..

çok enteresan ilk duydum deneyecem mutlaka yakında. sadece sabah kahvaltı sonrasında bu 1,5 litre karışımla gün sonu yapıyoruz doğru anladım dimi. peki 1 günmü 2-3 günmu detoks:26: :26:

günaydın kızlar uyuyakalmışım eşimi gönderince 11de kalktım bide baktım kar yağıyo

çok enteresan ilk duydum deneyecem mutlaka yakında. sadece sabah kahvaltı sonrasında bu 1,5 litre karışımla gün sonu yapıyoruz doğru anladım dimi. peki 1 günmü 2-3 günmu detoks:26: :26:

2 günlük yapılıyo canım ben hiç denemedim ama gülcan ve seçil yapmış

geç kalktığım için kahvaltımı geç yaptım az yedim birazdan öğle yemeği yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…