Gunaydin kizlar herkes iyimi guzel birgun olur insallah,diziler konusulmus bende fatih harbiyeciyim birde surviver ve kurt seyit ,guzelim secil ayran detoksu cok guzel sonuc verdi aslinda benim mazaret olmasa onu yapardim,ilknur sen bu azimle 50bile olursun yaza hepimiz ince cici elbiseleri giyecez ben inaniyorum,kahvaltimi yaptim bende utu ,lavoba ovcam bikac is var bugun
Gunaydin kizlar herkes iyimi guzel birgun olur insallah,diziler konusulmus bende fatih harbiyeciyim birde surviver ve kurt seyit ,guzelim secil ayran detoksu cok guzel sonuc verdi aslinda benim mazaret olmasa onu yapardim,ilknur sen bu azimle 50bile olursun yaza hepimiz ince cici elbiseleri giyecez ben inaniyorum,kahvaltimi yaptim bende utu ,lavoba ovcam bikac is var bugun
günaydın canım 50de gözüm yok canım 60 olsam yeter bana 160 boyum zaten 60 kilo yakışıyor bana.. benimde bugün evi toparlamam gerekiyor ama yapıcam özelliklede mutfakta çok işim var..
Aksama kadar idare ederdide aksam baya kalorili olmuş.Corba,makarna,nohut,baklava :))) biraz dikkat et bugun.
bu liste hi iyi olmamış çok karbonlu akşam üstü nasılda yaramazlıklar yapmışsın öyleeeBirdahakine misafirliğe gitsende bu kadar yeme canım dikkat et ertesi gün + da çıkarsın..
Olursun 6lur canim merak etme sen ,isler durunca ruhum daraliyo hadi kalkkk yapiverelim olurmu kiz?
sanmıyorum canım ama gorursemde bana buyuk surpriz olu çünkü ben yıllardır 73 ü görmedim düşün yani bende nasıl bi şok etkisi yaratır
valla geçen hafta hiç bozmadım diyeti bu hafta bi hal oldu bi öğünün fazlasını öbüründen düştüm durdum hep. sabah az yedim yazarım akşam üstü
tamam canım yapalım benimde ruhum daraldı iyice kzıı alıp gelim girişicem zaten duvarlarıda silmem gerekiyor çok işim var çok
kızlar bende 73 ü enson 2005 de gördüm bidaha da uğramadı :) ben 73 olsam başka bişi istemem çok heveslendim şimdi . Siz kaç kilolardan başladınız ben aranıza yeni katıldığımdan bilmiyorum. Aslında güzelim bi liste yapsa başlangıç kiloları ve şu anki durum diye süper olurdu. Varmı sizde böle bi liste ?
bişey yazmayı unutmuşum evet ayran detoksu iyi işe yarıyor bende yaptım geride almadım o kiloyu dikkat etmek gerekiyor.. Birgün yapılbilir iki gün dayanılmazda..
NESLIHAN,iradeli ol tut kendini canim bikere kacirinca moral bozuluyor en iyisi dikkat etmek
ILKNUR,mutfagn mi silecen su yaglar dolaplar4ma hep sicriyo bende o lekelere sinir oluyorum
sen kaç kiloydun canım
kızlar ayran detoksu konuşmussunuz. Sıvı dekoksu duydumda ayranı duymadım sadece ayranmı içiyorsun uz tio verirmisiniz?
ben kilo vermeye 91 den başladım ama aranıza geldiğimde 88,100 düm geçen hafta dünse 87,800 yani -300 le başladım sizinle
yok canım içine 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış yeşilmercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur 2 tane salatalık rendeliyorsun tuz katmıyorsun ama baharat felan kullanabilirsin birde ayranı 1 buçuk iki litre yapıyorsun malzemelri katıp sabah kahvaltını normal yapıyorsun sonra her iki saatte bir bunu içiyorsun su yeşilçay bitki çayları içiyorsun
çok enteresan ilk duydum deneyecem mutlaka yakında. sadece sabah kahvaltı sonrasında bu 1,5 litre karışımla gün sonu yapıyoruz doğru anladım dimi. peki 1 günmü 2-3 günmu detoks:26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?