- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
tabikide görürsün belki ucudan 73 ü bile görürsün cancazım
canım ikimizde şuan hemen hemen aynı kilodayız birlikte o kiloya gelecez birbirimize hakim olalım bak bahar da geliyor güzel ince montlarımızı gicez felan çoookkk şık olacaz bu sene vee birdaha hiç bu kiloları geri almayalım inşallah hep dikkat ederiz..
İstesemde cok yoramam ki diz kol yaralı,bas dönüyor cok yavas hareket ediyorum.Bogaz şiş,öksürük var.Bu ara dediginiz gibi nazara geldim herhalde.
allah beterinden korusun.
Sanmıyorum canım ama gorursemde bana buyuk surpriz olu çünkü ben yıllardır 73 ü görmedim düşün yani bende nasıl bi şok etkisi yaratır
Hakim olalım canım paylaşımda bulundukca insan daha cok dikkat ediyo.aksam yine salata yoğurt devam bakalım bu hafta kendimden umitliyim.cici cici elbiseler giyicem bende
günaydın kızlarrrr..
geri sayfaları okuyamadıum malum okuldayım çokkk yavaşşş..
sabah nesfit+süt bir haşlanmış yumurta..
okula geldim 1 dilim çikolatalı bisküvi pastası yedim..şimdilik bu kadar..
ya kızlar geri sayfaları okuyamadım da ilknur84 canım sen şuan kaçsın..
günaydın canım o pastayı yemesen iyi olurdu canım bir süre uzak dur çikolatalı pastalardan felan..
ben şuan 74.600 üm canım
74.600 çok iyi ilknurcum yaa..kaçla başladın..ne kadar sürede verdin..
pasta için 1 tane hakkım olsun canımm:))))
11.03.2014@@@
Destina........108.3
İLknur..........74.6
guzelim........71.4
secil...............75.9
ddem............62
hayalimsi......84.4
ayse...............69.4
neslihan.......87.8
gülcan..........63.7
@@@@@@
ilk 3 :)))))
1.hayalimsi.....1600 kg
2. İki kişi
Destina ve ilknur....1200
3.Ddem.............1 kg
.......................
Kilo alanlar
1.Ayse ve güzelim 700 gr......
80 dim canım 1 buçuk ayı bıraz geçti sanırım yavaş yavaş gidicek inşallah.. canım bu haftalık o pasta yeter başka pasta yok çikolata yok ıvır zıvır yok anlaştıkmı aralarda yoğurt veya meyve ye kuru yemişde olur ama abartmamak kaydıyla bu akşamıda dengelemen gerekiyor çorba salta veya yemek yoğurt
anlaştık :))))
zaten çok pis gaza geldim..çokkk dikkat etcemm:))))
günaydın canım biliyordum zaten ödem olduğunu olur canım bazen yediğimiz şeyler ödem yapabiliyorherkese günaydın
yine her zaman ki gibi işteyim
kahvaltı 1,5 dilim ekmek, 1kk peynir 3 zeytin, maydanoz şekersiz çay
ara şimdi yaptım yeşil çay 1 salatalık
bu arada kızlar ben bu sabah 68.6 çıktım dunkü ödemdi galiba 800gr ödem olur mu bilmiyorum ama
ama artık tartılmıyacam hergün insanın siniri bozuluyo bi öyle bi böyle
SEÇİL ,GÜZELİM bencede yapmayın o kürü limon asitli mideyede zarar hemde bak tansiyonuda etkiliyo aç karnına.
maydonoz yeşillik oyle kahvaltıda yesek olmaz mı???
Secil canım yapma bosver bize detokslar,karısımlar fayda etmiyor.Bu kadar ugrastın cildin için tam sonuc almaya baslamışken bosver birde ters etki yapar sanada....
İlknur sende bu azim varken 60 bile olursun.Cok cok cok iyi gidiyorsun.MASALLAH!!!!
günaydın canım biliyordum zaten ödem olduğunu olur canım bazen yediğimiz şeyler ödem yapabiliyor[/Q
evet oluyor demek ki vallahi canım çok sıkılmıştı motivasyonu bozuluyor insanın
günaydın canım biliyordum zaten ödem olduğunu olur canım bazen yediğimiz şeyler ödem yapabiliyor[/Q
evet oluyor demek ki vallahi canım çok sıkılmıştı motivasyonu bozuluyor insanın
ben çıkıyorum öğleden sonra gelirim yine görüşürüz
bozma moralini canım hergün tartılam iyi olur bazen öyle oynamalar olabiliyor..
güle güle
canım bu hafta böyle gidersen görürsün inşallah ooo 73 e ki biz bir kaç hafta sonra 70 i görücez seninle azim azim azim iradeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ay canım inşallah ya süper olur valla.bizde eşimle yürüyüşe çıkacaz şimdi evde lahanam var mor lahana salatası yaparım aksama yada belki yogurtlayip yerim iyi oluyo yoğurt hem tok tutuyo.bir kac hafta sonra 70 hadi canım inşallah
Al canım sende malzemelerini mis gibi yapar salatayı yeriz ben bugünde slaa yersem belki yarına kilomda düşme olur olur mu acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?