"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Hakim olalım canım paylaşımda bulundukca insan daha cok dikkat ediyo.aksam yine salata yoğurt devam bakalım bu hafta kendimden umitliyim.cici cici elbiseler giyicem bende

Sanmıyorum canım ama gorursemde bana buyuk surpriz olu çünkü ben yıllardır 73 ü görmedim düşün yani bende nasıl bi şok etkisi yaratır

canım bu hafta böyle gidersen görürsün inşallah ooo 73 e ki biz bir kaç hafta sonra 70 i görücez seninle azim azim azim iradeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hakim olalım canım paylaşımda bulundukca insan daha cok dikkat ediyo.aksam yine salata yoğurt devam bakalım bu hafta kendimden umitliyim.cici cici elbiseler giyicem bende

evet canım buraya yazmak çok önemli yazmayınca olmuyor böyle daha motive oluyor insan bende kızımı almaya giderken markete uğrayıp alcam salata malzemeleri birde yeşilçay bitti

günaydın kızlarrrr..
geri sayfaları okuyamadıum malum okuldayım çokkk yavaşşş..
sabah nesfit+süt bir haşlanmış yumurta..
okula geldim 1 dilim çikolatalı bisküvi pastası yedim..şimdilik bu kadar..
ya kızlar geri sayfaları okuyamadım da ilknur84 canım sen şuan kaçsın..

günaydın canım o pastayı yemesen iyi olurdu canım bir süre uzak dur çikolatalı pastalardan felan..
ben şuan 74.600 üm canım

Son düzenleme:
74.600 çok iyi ilknurcum yaa..kaçla başladın..ne kadar sürede verdin..
pasta için 1 tane hakkım olsun canımm:))))

80 dim canım 1 buçuk ayı bıraz geçti sanırım yavaş yavaş gidicek inşallah.. canım bu haftalık o pasta yeter başka pasta yok çikolata yok ıvır zıvır yok anlaştıkmı aralarda yoğurt veya meyve ye kuru yemişde olur ama abartmamak kaydıyla bu akşamıda dengelemen gerekiyor çorba salta veya yemek yoğurt

ay ay ayyy ben 1. olmuşum yaaa..niye haber vermiyosunuz beee:))))çok mutlu oldum çokkk gaza geldim..haftaya bu kiloyu 2 ye çıkarcammm..ayyy bu cumartesi regl olmam lazım ama..neyse 1 kiloda versem iyidir dimi ama:))))

anlaştık :))))
zaten çok pis gaza geldim..çokkk dikkat etcemm:))))

herkese günaydın
yine her zaman ki gibi işteyim
kahvaltı 1,5 dilim ekmek, 1kk peynir 3 zeytin, maydanoz şekersiz çay

ara şimdi yaptım yeşil çay 1 salatalık

bu arada kızlar ben bu sabah 68.6 çıktım dunkü ödemdi galiba 800gr ödem olur mu bilmiyorum ama
ama artık tartılmıyacam hergün insanın siniri bozuluyo bi öyle bi böyle

SEÇİL ,GÜZELİM bencede yapmayın o kürü limon asitli mideyede zarar hemde bak tansiyonuda etkiliyo aç karnına.
maydonoz yeşillik oyle kahvaltıda yesek olmaz mı???

anlaştık :))))
zaten çok pis gaza geldim..çokkk dikkat etcemm:))))

evet tabikide hem bu hafta çok güzel kilo verdin canım şu günlerinin değerini bil 75 sen çok rahat hızlı inersin zaten ama tutucaksın ben inanıyorum sana başarıcaksın sen.. dikkat edersen her hafta birinci olursun inan bu hafta herkesden ümitliyim hepimiz güzel kilolar vericez bu hafta

günaydın canım biliyordum zaten ödem olduğunu olur canım bazen yediğimiz şeyler ödem yapabiliyor

Yok canım ya yapmicam cildimden korkuyorum.ilknur 65olunca belki 60 da olmak ister

canım bu hafta böyle gidersen görürsün inşallah ooo 73 e ki biz bir kaç hafta sonra 70 i görücez seninle azim azim azim iradeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ay canım inşallah ya süper olur valla.bizde eşimle yürüyüşe çıkacaz şimdi evde lahanam var mor lahana salatası yaparım aksama yada belki yogurtlayip yerim iyi oluyo yoğurt hem tok tutuyo.bir kac hafta sonra 70 hadi canım inşallah
Al canım sende malzemelerini mis gibi yapar salatayı yeriz ben bugünde slaa yersem belki yarına kilomda düşme olur olur mu acaba:26:

olur inşallah canım bilemiyorum bazen kilo versekte ödemde oluyor üzerimizde önemli olan sabırlı olmak biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…