- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
canım benim diyet listem öyleydi her ara öğünümde diyet bisküvi ve meyva var ben buna uyarak 5 ayda 15 kilo vermiştim halada uyuyorum çoğu zaman şimdi ona alıştım tek çeşit aç kalırım çok:125:
şimdilik 65 ama 60 olmak isterim.. canım bende şöyle birşey var kafada bitirince başladımmı devamını getiririm.. bak cuma günü 1 tabak makarna yedim canım okadar istediki ama akşam salata içinede peynir doğradım yedim cumartesi su böreği yedim ama akşam gene salata peynir yedim ama dengeledim tabi herzaman olmaz böyle tabikide arada bir yoksa ipin ucu kaçar bir buçuk aydır börek yememiştim..
Sabah kahvaltısı:sucuklu yumurta,2 dilim ekmek, domates, salatalık, k.k. peynir 8 zeytin ve çay
Ara:bir kupa siyah çay
Öğlen:kapuska yemeği, bir lokmacik ekmek
Ara:6-7 findik fıstık karışık bir sütlü nescafe
Akşam:Beyaz lahana az tuz yoğurt ve biraz peynir karistirip yiyorum
Ddemcim bak bugün çikolata yemedim
çikolata yememen senin için çok iyi olur canım biraz fazla yiyormuşsun gibi geliyo nerdeyse çoğu menülerinde görüyorum onun için salıya kadar yok tartıdan sonra bi kaçamak yapabilirsin yada canın çok fazla istediğinde sabah 1 kare yiyebilirsin canım biraz böyle şeylerden uzak durman gerekirki kilo veresin diymi ama
Benimde 65canim dengeleyerek gitmeye çalışıyorum şimdi bugünkü menumu beğendim boyle devam edersem hafta sonlarida kacamak olsa bile aksam salatayla gecistiririm yine bende etkili oldu s a lata olayı sanki yada ben kendimi öyle motive ediyorum ddemin korkusundan çikolata bile yemedim bugün
evet bende sporumu yaptım geldim kızlar 35 dakika bisiklet sürdüm 6dan sonra bişey yememiştim ama spordan sonra 1 kase yoğurdun içine yarım salatalık doğradım nane koydum yedim daha bulaşıklar duruyo mutfak toplanacak eşim kaçak a bakıyo bende odaya kapandım yazıyorum işte:126:
Aynen canım valla dikkat ediyorum aklima sen geliyosun hemen dolapta var ama yeemiyorum sorumlu hissediyorum kendimi sana karşı
bende hem yazıyorum hem kaçak izliyorum hahaha perşembeyide iple çekiyorum kurtlar vadisi var
evet salata kurtarıcı canım evet mümkünse bu hafta çikolata yeme.. çikolata demişken benim adamda kızımla bana canga getirmiş ama ben bunu şimdi yiyememki dedim yarın erken yersin diyor kzımda kendininkini yedi bana diyorki anne benimle paylaşırsın dimi banada ayır olurmu okuldan gelince yerim tövbe bi alemler bunlar yaa
aaa bizimkiler bayılarlar ikisinede ama ben izlemem öyle merak ettiğim yerleri olursa
şimdilik 65 ama 60 olmak isterim.. canım bende şöyle birşey var kafada bitirince başladımmı devamını getiririm.. bak cuma günü 1 tabak makarna yedim canım okadar istediki ama akşam salata içinede peynir doğradım yedim cumartesi su böreği yedim ama akşam gene salata peynir yedim ama dengeledim tabi herzaman olmaz böyle tabikide arada bir yoksa ipin ucu kaçar bir buçuk aydır börek yememiştim..
Benim eşim yemeyi sever ve bende ondan çikolataları sakliyorum şeker hastası ama bulunca yiyor.bazi şeyleri evde cocuk için alıyoruz bakıyorum yemiş bende saklamaya çalışıyorum ondan bazen o yemesin diye ben yiyodum ama artık sakliyorum en olmicak yerlere mesela baharatlarin arasına gibi
ben 11 senedir izelrim ama bi ara boşladım şu aralar gene güzel oldu heycanlı
allah yardım etsin olsun sakla canım sağlığı için saklıyorsun sonuçta..
Benim eşim yemeyi sever ve bende ondan çikolataları sakliyorum şeker hastası ama bulunca yiyor.bazi şeyleri evde cocuk için alıyoruz bakıyorum yemiş bende saklamaya çalışıyorum ondan bazen o yemesin diye ben yiyodum ama artık sakliyorum en olmicak yerlere mesela baharatlarin arasına gibi
ben genelde gündüz kuşağı evde olursam unutma beni hiç kaçırmam ne kadar saçmalasada izliyorum genelde deniz yıldızı pazar günü güneşi beklerken izletmiyolar pek ama internetten izliyorum bide cumartesi şevkat tepe bide huzur sokağı
Saol canım ben kilo verdikçe o da heveslenir diye düşünüyorum bazen sabahları beraber yürüyüş yapiyoruz iyi oluyo
hastalık bu şakaya gelmez dikkat etmesi lazım o etmiyosa sen ediceksin canım Allah yardımcınız olsun
neyse kızlar ben çıkıyorum bulaşıklar beni bekler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?