"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ay ay ayyy ben 1. olmuşum yaaa..niye haber vermiyosunuz beee:))))çok mutlu oldum çokkk gaza geldim..haftaya bu kiloyu 2 ye çıkarcammm..ayyy bu cumartesi regl olmam lazım ama..neyse 1 kiloda versem iyidir dimi ama:))))

tebrikler canım süpersin aynen devam

canım akşam akşam ne yaptın öyle ya tuh 3 baklava yenirmi hiç neyse bugün bol spor ve az yemeni tavsiye ediyorum

kolaygelsin canım

kızlar bir ricam var salıya kadar ne kadar kilo verdiğinizi yazmayın lütfen sürpriz olsun birbirimize kilo verdiğinizi yazın ama ne kadar verdiğinizi kaç olduğunuzu yazmayın ozaman kim 1. olur tahmin edebiliyoruz iyi olmuyo yani bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama

kızlar 6 km yürüdüm geldim

oo harika
seçil hanım ayran detoks tarifini aldım da ilknur işi çıktı gitti yarım kaldı
kahvaltı yapılıyo her iki satte bir 1,5 litrelik karışım 2 bardak halinde bitiriliyo gün böle sonlanıyor başka yemek yok dimi doğrumu anladım bide 2 gün yapılıyor dimi

kızlar ayran detoksu konuşmussunuz. Sıvı dekoksu duydumda ayranı duymadım sadece ayranmı içiyorsun uz tio verirmisiniz?
23-09-2012, 17:29
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
Alıntıdır

Ben göz kararı kaselere koyup 2 saatte bir yiyodum.en geç saat 22:00y kadar biticek.bi de ilk gün şişkinlik yapiyo gözün korkmasin.sonrasinda gidiyo ama ben ayran detoksu konusunda kararsiz kalmıştım işe yarıyor ama sudan mı gidiyo diye tereddüt ettim.eger kilo vermem durmaya devam etseydi bende yapmayı düşünüyodum.bi de acikmasanda iki saatte bir yemelisin özelliği buymus.aklina takilan bişey olursa yardimci olurum

Bu sene 73 leri 70 leri hatta 65leri gorucez inşallah canım hep beraber kurtulucaz fazlaliklarimizdan yeterki iradeli olalım

Gülcan ilknur kolay gelsin kızlar ben bugün sallaniyorum regl oldum canım bisey yapmakta istemiyo daha bir sürü de işim var ama

çok doğru..süpriz olsun:)))
sabah ara öğün de pasta yemiştim ..
öğlen yiyemedim yollardaydım çünkü az önce otobüsten bir indim ne göreyim..lokmacııı:)))izmir de meşhurdur diğer büyük şehirleri bilmem:)))
hemen sıraya girdim -bu arada burası da aklımda bunu da yazmalıyım diye:))))-3 tane şerbetli lokma yedim:)))
eve geldim bir tabak taze fasülye 1 bardak ayran 1 dilim tam bugday ekmeği 10 tane kadar acı biber turşusu..
akşam yemem herhalde..meyve atıştırırım..birazdan yürüyüşe gidiyorum..iyi ama dimi:)))

Canım öğle yemeğin iyi güzelde o tatlılar ara öğün pasta 3 lokma tatlısı çok ama çok olmuş bu kadar tatlı tuketirsen vücudun dirence geçer ve kilo veremiyebilirsin.ayrica öğün atlama bi salata bi kase yoğurt veya bir meyve yemelisin

evet yoğurtla geçiştireyim:)))bugünlük tatlı biraz kaçtı ama yarın dengelerim..insülin direncim zaten yüksekk..

SEÇİLCİM BENDE NETTE ARAŞTIRDIM KONUYU HERKES PEK MEMNUN AÇIKÇASI BENİM BESLENME KAREKTERİME UYGUN . SİZİN ARANIZDA KENDİMİ ARTIK DAHA İYİ HİSSEDİYORUM Bİ ŞEY DAHA DUYDUM ÖĞRENDİM FAYDASI OLACAK BUNADA EMİNİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BANA İYİ GELDİNİZ

BEN YARIN AYRAN DİYETİNE BAŞLIYORUM AKSİLİK OLMAZSA HABERDAR EDERİM

BU GÜNKİ MENÜM:12-03-2014
Sabah :
2 bardak su TOPLAM 50dk= yürüyüş ve egzersiz
Kahvaltı: 1 haşlama yum+1 dlm peynir+1/4 avakado+yeşillik+1 dlm siyah ekmek
Ara: 3 kaşık yoğurt+1 meyve+yeşil çay
Öğle:
Sadece 10 adet bol sebzeli mercimek köfte yedim ( SONRADA İSHAL OLDUM :) :) )
Ara: 1 galeta + 1 elma+bitki çayı
Akşam:
Dün hazırladığım kıymali şehriye çorbası ½ kase+8 kaşık lahana kavurması+salata+1 siyah ekmek yiyeceğim kaçamak yok MOTİVASYON TAM
SEVGİLER

kolaygelsin canım

Kızlar 6 km yürüdüm geldim

Gülcan ilknur kolay gelsin kızlar ben bugün sallaniyorum regl oldum canım bisey yapmakta istemiyo daha bir sürü de işim var ama

ILKNUR.hic kizma canim ozguven icin cok guzel birsey kizinin yaptiklari.
DIDEM SECIL daha bitmedi is yemek ve utu var birazdan kizi uyutup yemege baslarim,didem cok iyi fikir supriz olsun bencede
NESLIHAN,ben cok guzel sonuc aldim ayranla harfiyen uyunca gidiyo

Evet canim burda olunca bir birlik oluyor yanliz olmamak guzel ,menu de kofte cok olmus

Ben ütü yaptım canım tembellik edicektim ama içim el vermedi yemegimi de yaptim şimdi corbamda pisicek artik bi kahve yapar dinlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…