"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Mercimek koftesine bayılırım canım ama sana fayda etmemiş geçmiş olsun .insan paylaştıkça motivasyonu artıyo canım sevindim senin adına azmin daim olsun

Mercimek koftesine bayılırım canım ama sana fayda etmemiş geçmiş olsun .insan paylaştıkça motivasyonu artıyo canım sevindim senin adına azmin daim olsun

köftemi yaptı yoksa içtiğim çaymı yaptı bilemedim. bide çok yeşillik vardı heralde hepsi etkiledi. ekmeksiz ve başka bişi yemeden 10 mercimek köfte fazlamı ki ben anca denklenir diye böyle yedim ama

banada iyi gelecek eminim yarın deneyimlerimi yazacağım tek korkum aç kalırımda şekerim düşermi. malum şeker sorunum var şu ara ilaç kullanıyorum
bakalım dayanamazsam bırakırım

köftemi yaptı yoksa içtiğim çaymı yaptı bilemedim. bide çok yeşillik vardı heralde hepsi etkiledi. ekmeksiz ve başka bişi yemeden 10 mercimek köfte fazlamı ki ben anca denklenir diye böyle yedim ama

Bence çok büyük degillerse normal çünkü ekmek yok baska bisey yok yanında ama:26:

banada iyi gelecek eminim yarın deneyimlerimi yazacağım tek korkum aç kalırımda şekerim düşermi. malum şeker sorunum var şu ara ilaç kullanıyorum

Yok canım ya hiç korkma kesinlikle aç kalmiyosun ben kalmadim yani 2 saatte bir yiyosun çünkü ve hepside tok tutucu şeyler rahat ol yine dayanamazsan bırakırsın sabah tartilip sonucunu al bakalım detoks sonu ne kadar farkedicek bende merak ettim şimdi

Ben geldim kızlar.
Maydonoz limon kürü
Sabah kahvaltı;
2 dilim ekmek,saganda 1 yumurta,2 dilim peynir,1 domates
ara 1 bardak tuzlu kefir
öglen yok
ikindi arkadasla içli köfte yaptık 1.5 içli köfte
1türk kahvesi
Aksam 1 tabak bakla yemegi,1 kase yogurt.
Şimdiye kadar 1.5 litre su.Spor yok.

tatlı falan yeme bence bak sabahda pasta yemişsin hiç iyi olmamış yani ben çikolataya kızarken sen şerbetli tatlı yiyorsun olmuyo böyle

güzelim sende ara öğün atlama lütfen hem öğün atlayıp hem içli köfte yiyorsun olmuyo böyle hastasın sporda yapamıyosun bu arada tekrar geçmiş olsun dikkat edelim kızlar yani

menü güzel canım hoşuma gitti yanlız köfte biraz çok olmuş 10 değilde biraz daha az yiyebilirdin yada akşam ekmek yeme bak dünde baklava yedin

çok enteresan ilk duydum deneyecem mutlaka yakında. sadece sabah kahvaltı sonrasında bu 1,5 litre karışımla gün sonu yapıyoruz doğru anladım dimi. peki 1 günmü 2-3 günmu detoks:26: :26:

canım ben birgün yaptım normalde iki gün yazıyor ama iki gün yapmak istemedim kahvaltıdan iki saat sonra her iki saatte bir içiyorsun en son 8 de sonrada bitiyor..

yok canım kızmıyorum zaten istediğini yapıyor zaten kızılmaması gerekiyor çocuk adı üstünde bizde çocuktuk zamanında hemde çok yaramazdım..

buda benim menüm

kahvaltı geç yaptım

1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin az reçel

öğle

2 dilim ekmek 1 tabak yeşil fasülye kavurması 1 bardak ayran

ara

1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane elma

akşam

1 dilim ekmek 1 kase şehriye çorbası salata

ara öğün olarakda yoğurt galeta yerim

bence iyi fikir
Kızlar 6 km yürüdüm geldim

Gülcan ilknur kolay gelsin kızlar ben bugün sallaniyorum regl oldum canım bisey yapmakta istemiyo daha bir sürü de işim var ama
regelin ilk günü öyle oluyor yaa neyse yapamasanda yarın yaparsın canım bende yaptım geldim..

canım sen naptın ama böyle olmazki pastalar lokmalar ekmeği yemeseydin bari öğlende birde akşamı geçiştirme sakın salata yap ye yanındada ayran veya yoğurt iyi olur.. yarın dikkat et yediklerine şimdiden söylüyorum yarın öğlen ve akşam kesinlikte ekmek yemiyorsun birde sebze yemeği ye veya tavuk.. kuru fasulye pilav makarna yasak dolmada yasak ona göre

hadi hayırlısı bakalım..

canım mercimek köftesinden sonra akşam ekmek yemeseydin daha iyi olacaktı..

canım her iki saatte bir olduğu için rahat yaparsın zaten bir kase içiyorsun ama dayanamazsan bırakırsın ama bence dayanırsın

çok mu yemişim yaaa((aslında bunun en az 3 katı yiyordum..zaten birden kesmek istemiyorumm..ama yarın böyle bir kaçamak olmaz sözz:))))

güzelim sende ara öğün atlama lütfen hem öğün atlayıp hem içli köfte yiyorsun olmuyo böyle hastasın sporda yapamıyosun bu arada tekrar geçmiş olsun dikkat edelim kızlar yani

Ama öglen bilerek yemedim içli köfte yicem diye.Ekmek normalde 11 dilim hakkım var diyetisyen listesinde.İçli köfte yedim diye ekmek sadece sabah yedim.Yanlış mı yapmışım??:26:

Ama öglen bilerek yemedim içli köfte yicem diye.Ekmek normalde 11 dilim hakkım var diyetisyen listesinde.İçli köfte yedim diye ekmek sadece sabah yedim.Yanlış mı yapmışım??:26:

1 2 kaşık bişey atıştırabilirdin canım yada 2 3 leblebi 1 bisküvi maksat uzun süre aç kalmamak uzun süre bişey yemeyince yediklerin hemen yağa çevirirmiş metabolizma işte bende misafirliğe falan gideceğim zaman kesin hamurişi olur diye ufak tefek bişeyler atıştırıyorum ne zaman hazır olacağını bilmediğim için

bu diyetisyen neyin kafasını yaşıyo çok şaşırdım yahu 11 dilimmi benim 5 dilim hakkım vardı günlük zaten aradada bisküvi leblebi falan vardı yani ama doğru ilk başlarda olabilir sonradan azaltır böyle yapanlarda var

Her duyan senin verdigin tepkiyi veriyor.Ben hep o kadar ekmek yiyerek verdim.Bu ara o kadar yiyemiyorum ama.Ekmek grubuyla yer degiştiriyorum....
Karnım guruldamadan,kazınmadan yemiyorum artık.Dolaptan geri gelemiyorum sonra.Tatlı canım istiyor cok yersem.Az yedim mi yiyesim gelmiyor.
Misafire ikram verdim ama size söz verdim diye yemedim
Aklımda hep siz vardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…