- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Mercimek koftesine bayılırım canım ama sana fayda etmemiş geçmiş olsun .insan paylaştıkça motivasyonu artıyo canım sevindim senin adına azmin daim olsunSEÇİLCİM BENDE NETTE ARAŞTIRDIM KONUYU HERKES PEK MEMNUN AÇIKÇASI BENİM BESLENME KAREKTERİME UYGUN . SİZİN ARANIZDA KENDİMİ ARTIK DAHA İYİ HİSSEDİYORUM Bİ ŞEY DAHA DUYDUM ÖĞRENDİM FAYDASI OLACAK BUNADA EMİNİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BANA İYİ GELDİNİZ
BEN YARIN AYRAN DİYETİNE BAŞLIYORUM AKSİLİK OLMAZSA HABERDAR EDERİM
BU GÜNKİ MENÜM:12-03-2014
Sabah :
2 bardak su TOPLAM 50dk= yürüyüş ve egzersiz
Kahvaltı: 1 haşlama yum+1 dlm peynir+1/4 avakado+yeşillik+1 dlm siyah ekmek
Ara: 3 kaşık yoğurt+1 meyve+yeşil çay
Öğle:
Sadece 10 adet bol sebzeli mercimek köfte yedim ( SONRADA İSHAL OLDUM :) :) )
Ara: 1 galeta + 1 elma+bitki çayı
Akşam:
Dün hazırladığım kıymali şehriye çorbası ½ kase+8 kaşık lahana kavurması+salata+1 siyah ekmek yiyeceğim kaçamak yok MOTİVASYON TAM
SEVGİLER
Mercimek koftesine bayılırım canım ama sana fayda etmemiş geçmiş olsun .insan paylaştıkça motivasyonu artıyo canım sevindim senin adına azmin daim olsun
ILKNUR.hic kizma canim ozguven icin cok guzel birsey kizinin yaptiklari.
DIDEM SECIL daha bitmedi is yemek ve utu var birazdan kizi uyutup yemege baslarim,didem cok iyi fikir supriz olsun bencede
NESLIHAN,ben cok guzel sonuc aldim ayranla harfiyen uyunca gidiyo
köftemi yaptı yoksa içtiğim çaymı yaptı bilemedim. bide çok yeşillik vardı heralde hepsi etkiledi. ekmeksiz ve başka bişi yemeden 10 mercimek köfte fazlamı ki ben anca denklenir diye böyle yedim ama
banada iyi gelecek eminim yarın deneyimlerimi yazacağım tek korkum aç kalırımda şekerim düşermi. malum şeker sorunum var şu ara ilaç kullanıyorum
bakalım dayanamazsam bırakırım
çok doğru..süpriz olsun:)))
sabah ara öğün de pasta yemiştim ..
öğlen yiyemedim yollardaydım çünkü az önce otobüsten bir indim ne göreyim..lokmacııı:)))izmir de meşhurdur diğer büyük şehirleri bilmem:)))
hemen sıraya girdim -bu arada burası da aklımda bunu da yazmalıyım diye:))))-3 tane şerbetli lokma yedim:)))
eve geldim bir tabak taze fasülye 1 bardak ayran 1 dilim tam bugday ekmeği 10 tane kadar acı biber turşusu..
akşam yemem herhalde..meyve atıştırırım..birazdan yürüyüşe gidiyorum..iyi ama dimi:)))
Ben geldim kızlar.
Maydonoz limon kürü
Sabah kahvaltı;
2 dilim ekmek,saganda 1 yumurta,2 dilim peynir,1 domates
ara 1 bardak tuzlu kefir
öglen yok
ikindi arkadasla içli köfte yaptık 1.5 içli köfte
1türk kahvesi
Aksam 1 tabak bakla yemegi,1 kase yogurt.
Şimdiye kadar 1.5 litre su.Spor yok.
SEÇİLCİM BENDE NETTE ARAŞTIRDIM KONUYU HERKES PEK MEMNUN AÇIKÇASI BENİM BESLENME KAREKTERİME UYGUN . SİZİN ARANIZDA KENDİMİ ARTIK DAHA İYİ HİSSEDİYORUM Bİ ŞEY DAHA DUYDUM ÖĞRENDİM FAYDASI OLACAK BUNADA EMİNİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BANA İYİ GELDİNİZ
Sabah :
Öğle:
Akşam:
Dün hazırladığım kıymali şehriye çorbası ½ kase+8 kaşık lahana kavurması+salata+1 siyah ekmek yiyeceğim kaçamak yok MOTİVASYON TAM
SEVGİLER
çok enteresan ilk duydum deneyecem mutlaka yakında. sadece sabah kahvaltı sonrasında bu 1,5 litre karışımla gün sonu yapıyoruz doğru anladım dimi. peki 1 günmü 2-3 günmu detoks:26: :26:
ILKNUR.hic kizma canim ozguven icin cok guzel birsey kizinin yaptiklari.
DIDEM SECIL daha bitmedi is yemek ve utu var birazdan kizi uyutup yemege baslarim,didem cok iyi fikir supriz olsun bencede
NESLIHAN,ben cok guzel sonuc aldim ayranla harfiyen uyunca gidiyo
bence iyi fikirkızlar bir ricam var salıya kadar ne kadar kilo verdiğinizi yazmayın lütfen sürpriz olsun birbirimize kilo verdiğinizi yazın ama ne kadar verdiğinizi kaç olduğunuzu yazmayın ozaman kim 1. olur tahmin edebiliyoruz iyi olmuyo yani bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama
Kızlar 6 km yürüdüm geldim
regelin ilk günü öyle oluyor yaa neyse yapamasanda yarın yaparsın canım bende yaptım geldim..Gülcan ilknur kolay gelsin kızlar ben bugün sallaniyorum regl oldum canım bisey yapmakta istemiyo daha bir sürü de işim var ama
çok doğru..süpriz olsun:)))
sabah ara öğün de pasta yemiştim ..
öğlen yiyemedim yollardaydım çünkü az önce otobüsten bir indim ne göreyim..lokmacııı:)))izmir de meşhurdur diğer büyük şehirleri bilmem:)))
hemen sıraya girdim -bu arada burası da aklımda bunu da yazmalıyım diye:))))-3 tane şerbetli lokma yedim:)))
eve geldim bir tabak taze fasülye 1 bardak ayran 1 dilim tam bugday ekmeği 10 tane kadar acı biber turşusu..
akşam yemem herhalde..meyve atıştırırım..birazdan yürüyüşe gidiyorum..iyi ama dimi:)))
hadi hayırlısı bakalım..SEÇİLCİM BENDE NETTE ARAŞTIRDIM KONUYU HERKES PEK MEMNUN AÇIKÇASI BENİM BESLENME KAREKTERİME UYGUN . SİZİN ARANIZDA KENDİMİ ARTIK DAHA İYİ HİSSEDİYORUM Bİ ŞEY DAHA DUYDUM ÖĞRENDİM FAYDASI OLACAK BUNADA EMİNİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BANA İYİ GELDİNİZ
Sabah :
Öğle:
Akşam:
SEVGİLER
canım her iki saatte bir olduğu için rahat yaparsın zaten bir kase içiyorsun ama dayanamazsan bırakırsın ama bence dayanırsınbanada iyi gelecek eminim yarın deneyimlerimi yazacağım tek korkum aç kalırımda şekerim düşermi. malum şeker sorunum var şu ara ilaç kullanıyorum
bakalım dayanamazsam bırakırım
bence iyi fikir
regelin ilk günü öyle oluyor yaa neyse yapamasanda yarın yaparsın canım bende yaptım geldim..
canım sen naptın ama böyle olmazki pastalar lokmalar ekmeği yemeseydin bari öğlendebirde akşamı geçiştirme sakın salata yap ye yanındada ayran veya yoğurt iyi olur.. yarın dikkat et yediklerine şimdiden söylüyorum yarın öğlen ve akşam kesinlikte ekmek yemiyorsun birde sebze yemeği ye veya tavuk.. kuru fasulye pilav makarna yasak dolmada yasak ona göre
güzelim sende ara öğün atlama lütfen hem öğün atlayıp hem içli köfte yiyorsun olmuyo böyle hastasın sporda yapamıyosun bu arada tekrar geçmiş olsun dikkat edelim kızlar yani
Ama öglen bilerek yemedim içli köfte yicem diye.Ekmek normalde 11 dilim hakkım var diyetisyen listesinde.İçli köfte yedim diye ekmek sadece sabah yedim.Yanlış mı yapmışım??:26:
Ama öglen bilerek yemedim içli köfte yicem diye.Ekmek normalde 11 dilim hakkım var diyetisyen listesinde.İçli köfte yedim diye ekmek sadece sabah yedim.Yanlış mı yapmışım??:26:
bu diyetisyen neyin kafasını yaşıyo çok şaşırdım yahu 11 dilimmi benim 5 dilim hakkım vardı günlük zaten aradada bisküvi leblebi falan vardı yani ama doğru ilk başlarda olabilir sonradan azaltır böyle yapanlarda var
1 2 kaşık bişey atıştırabilirdin canım yada 2 3 leblebi 1 bisküvi maksat uzun süre aç kalmamak uzun süre bişey yemeyince yediklerin hemen yağa çevirirmiş metabolizma işte bende misafirliğe falan gideceğim zaman kesin hamurişi olur diye ufak tefek bişeyler atıştırıyorum ne zaman hazır olacağını bilmediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?