"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

senin kadar veremem canım benim 1 kaç hafta öyle olur sonra gram gram gider diyetisyene giderken 5 ayda vermiştim 15 kiloyu

Kızlar gecmişi okuyamadım.Menümü yazmıştım.Aksam ekmek yemedim.Yarım kase puding yedim.4 tanede fındık.eliptk yapmıştım.Dizi izlerken 45 dk yapacagım.3.5 litre su.

kız banada bi haller oldu hep 1 küsür veriyordum şimdi gitmiyor heralde kilo fazla olunca gidiyordu 5 ayda 15 kilo fena sayılmaz canım,güzelim yarım kase den bişey olmaz heralde canım güzelde spor yapmışsın,ilknur bende 24 yasındayım,benim cincime uyandı tekrar uyutmam lazım kızlar sonra meyve falan hzaırlıcam annemede ayıp olmasın yatmadan önce gene gelirim öpüyorum hepinizi

Canım akşam karbonhidrat fazla olmuş bence yarın dikkat edip spor yapmaya calisirsin olmazsa

Menün güzelmiş canım afiyet olsun

Keki anlamadım valla ben kendime koydum bi lokma aldım eşim yedi yine gittim aldım yine yedi karıştı yani ama bir porsiyon kadar yedim öğle yemeği fazla yemedigim icin dengelemistir diye düşündüm
Pisi fazla olmuş gibi canım ama annen sizdeymis anneler gelince böyle olabiliyo yarın dengelersin

hoş geldin arkadaşım benim tartım sinbo marka dijital tavsiye ederim çok memnunum

saol canım en kısa zamanda alayım barii
hayırlısıyla inşallah kazanırsın canım Allah yardımcın olsun

Destina canım allah yardımcın olsun,frene gaza,debriyaja usta bir soför gibi basarsın inşallah.Bu sefer sınavı gecersin....
Allah yardımcın olsun.Bol sanslar.

didem ve güzelim sizde dualarınız için saolun kızlar inşallah bu sefer kazanacağım

bugün yediklerim

sabah : 1kk peynir ,5 zeytin ,domates ,maydanoz ,1 portakal,1 fincan yeşilçay

ara :1 elma 3 ceviz

öğle : 6 yk kuru fasulye ,yeşillik ,yarım yufka,1 sb ayran

ara: 1 portakal,1 bardak ayran

akşam : 6 yk mantar sote,1 id ekmek ,4-5 kaşık makarna ,1 bardak ayran

ara ;1 gofret bol bol çok açık çay

bugün yarım saat yürüdüm 2 lt su içtim

iyi geceler hanımlar ben yatanzii

menü güzel canım

Eminim değişmiştir canım dogma büyüme oralimisin sen ben evlenmeden önce yenimahallede oturuyordum demet parkına yakın olan kısımda belki biliyorsundur evlendim 7 yidir bu taraftayim

Evet ılknur gelmedi bu aksam

evet canım doğma büyüme buralıyım evlendim halen buralıyım yenimahalle ve demeti biliyorum canım gittim oralarada

canım hedefi 50yemi çektin naptın 56ydı önceden

Canım akşam karbonhidrat fazla olmuş bence yarın dikkat edip spor yapmaya calisirsin olmazsa

Kızlar ben çıkıyorum acayip uykum geldi çok dikkatli okuyamadım geçmişi herkese iyi geceler

canım hedefi 50yemi çektin naptın 56ydı önceden

AYSE farkındayım canım fazla yemiş oldum yarın az yıcem iyi gecelerr
SECİL.dengelemişindir canım cok degil o zaman ,iyi gidiyodum bugün biraz cıktım yoldan saglık olsun
DİDEM düşündüm tasındım 56 da kalsam geri aldıgımı falan düşündüm 60 a yakın olacak o yüzden 50 yaptım bakalım kaca düşebilirsem artık

Ben 31 yaşındayım canım

canım gözün aydın sonunda rahat rahat girersin.. canım akşam yemeğinde pişi cıss olmuş ama yapacak bişey yok yarın dengelersin.. çok sevindim annen gelmesine en azından bıraz kafan dinlendi iyi oldu senin için sevindim

Ben 32 yaşındayım canim

ilknur ortalarda yok kesin kurtlar vadisine bakıyordur iple çekiyorum diyodu
eveeeeett kurtlar vadisini izliyorum çok güzel.. böyle oldum bıraz önce..
Eminim değişmiştir canım dogma büyüme oralimisin sen ben evlenmeden önce yenimahallede oturuyordum demet parkına yakın olan kısımda belki biliyorsundur evlendim 7 yidir bu taraftayim

Evet ılknur gelmedi bu aksam

kızlar ne güzel hepimizin yaşları birbirine yakın

sagol canım annem 4 gündür bizde baya dinlendirdi beni ama yarın gidecek eşim döndü,biraz fazla yedim ama şimdi 15 dakka kostum evde yarın daha az yag ve ekmek yicem inşallah, yaslarımız yakın hepimizin herkes yazmadı daha ama bende merak ettim.. bilgisayar cok iyi oldu ya telde 2 saatte azabiliyodum o yüzden canım istemiyodu zaten vakit sınırlı

hayırlı gceler kızlar bugün kurtlar vadisi süper ötesiydi

bugünki menümü yaıp yatmaya gidicem..

sabah
1 dilim t. buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
zeytin
salam
birazcık cıss vardı miniminnacık çikolata

öğlen
iki avuç içi kadar minik pizza
1 kase yoğurt

ara
2 kayısı

akşam
salata hellim
yoğurt
1 sosis kızdan aşırdım

3 litre su 3 yeşilçay şu yeşilçayı içmesem karnım davul gibi olur..

ilknur sen baya erken evlenmişsin masallah 10 yıl olmus ALLAHım banada o yılları görmeyi nasip edr inşallah

hmmm olsun canım sonra gene gelir.. yediklerin erimiştir o zaman neyseki yarın artıda çıkmazsın.. evet yaa bende sinir oluyorum telden girince sayfa açılmaz yazılmaz çok gicik bi durum..

harıka menü görüşürüz canımm iyi geceler

hmmm olsun canım sonra gene gelir.. yediklerin erimiştir o zaman neyseki yarın artıda çıkmazsın.. evet yaa bende sinir oluyorum telden girince sayfa açılmaz yazılmaz çok gicik bi durum..

gelir sagolsun cokta uzak degiliz,sende teldenmi giriyon valla cok sorunlu ya beni internetten soguttu telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…