senin kadar veremem canım benim 1 kaç hafta öyle olur sonra gram gram gider diyetisyene giderken 5 ayda vermiştim 15 kiloyu
Kızlar gecmişi okuyamadım.Menümü yazmıştım.Aksam ekmek yemedim.Yarım kase puding yedim.4 tanede fındık.eliptk yapmıştım.Dizi izlerken 45 dk yapacagım.3.5 litre su.
iyi akşamlar kızlar çok şükür bilgiyasara kavustum bugün eşim geldi düny avarmış tel tam bir tosbaga hızı,annemle esim tv izliyorlar hemen yan odaya geçip gireyim dedim,bugün kızın bana kv pişi yollamış menüyü yazmaya elim varmıyor kızın banaa yazayım hemen
SABAH,1D ekmek,1d peynir.yarım haslama yumurta,3 zeytin,2 badem,1 sekersiz cay
ARA,1 cb süt,5fındık
ÖĞLE,1 d ekmek,1 d peynir,yesillik
ARA,1 cay,3 bisküvi
AKŞAM[facia],,2 PİŞİ,3 yk corba,2 yk pilav,5 yk yogurtlu sarımsaklı kavrulmus havuc,1 köfte,yesillik.az öncede kendi hazırladıgım karısık meyve suyu yarım cay bardagı cokmu abartmısımmmm?
İLKNUR canım bugün annem ilgilendi kızla dinlendim biraz
İyi akşamlar herkese
Bugun yediklerim
Sabah
Dün yiyemedigim 1 dilim pizza bol maydanoz
Ara 1 salatalık
Öğle
5 yk tavuk döner 5 yk bulgur pilavı salata ayran
Ara 2 burcak bisküvi 1 tam ceviz
Akşam
3,5 köfte salata 2 lokma ekmek
3lt yakın su iki fincan tarcinli karanfilli yeşil cay
canım kek cok yemediysen gayet güzel menün
güzel canım menün afiyet olsun
didem pişi yagda kızarmış hamur diyim ben sana ne bilim yaglıda olunca cok kötü yaptım gibi geldide
DESTİNA inşallah gecersin canım basarılar diliyorum heyecan yapma sakın
merhabalar ben esin 35 yaşında 16 aylık bir çocuk annesiyim çalışıyorumda. kendimi bildim bileli çok zayıf biri değildim ama son 5 aydır biraz kilolar arttı :) hamileliğimde toplamda 3 kilo aldım 71 le başladım 74 le doğum yaptım ertesi ay 65 kiloydum :) ama yaklaşık 7 ay önce bel kayması ameliyatı oldum 8 adet platinim takıldı ve ben bu yüzden hareketim kısıtlandı. doktorumda kilo vermemi belimin daha rahat edeceğini söyledi haklıda baktım bu işi kendi başıma başaramayacağım diyetisyene gitmeye karar verdim yarın 10'da randevum var inşallah verilcek bu kilolar bukez çok kararlıyım boyum 160 kilom 69 tabi tartı doğru tartıyorsa :) bi 55 olsam ahhh ahhh görürmüyümki o günleri
birde sorum olcak eve tartı almam lazım dimi doktorda ister sanırım nasıl bi tartı alsamki
saol canım en kısa zamanda alayım bariicanım evet ikisi karıştırıp masaj yapıcaksın sonrada koklayacaskın zaen migren atağını hissedince hemen yapman gerekiyormuş.. hadi hayırlısı canım allahın izniyle bu sefer alırsın inşallah.. allah yar ve yardımcın olsun..
hayırlısıyla inşallah kazanırsın canım Allah yardımcın olsun
Destina canım allah yardımcın olsun,frene gaza,debriyaja usta bir soför gibi basarsın inşallah.Bu sefer sınavı gecersin....
Allah yardımcın olsun.Bol sanslar.
bugün yediklerim
sabah : 1kk peynir ,5 zeytin ,domates ,maydanoz ,1 portakal,1 fincan yeşilçay
ara :1 elma 3 ceviz
öğle : 6 yk kuru fasulye ,yeşillik ,yarım yufka,1 sb ayran
ara: 1 portakal,1 bardak ayran
akşam : 6 yk mantar sote,1 id ekmek ,4-5 kaşık makarna ,1 bardak ayran
ara ;1 gofret bol bol çok açık çay
bugün yarım saat yürüdüm 2 lt su içtim
iyi geceler hanımlar ben yatanzii
Eminim değişmiştir canım dogma büyüme oralimisin sen ben evlenmeden önce yenimahallede oturuyordum demet parkına yakın olan kısımda belki biliyorsundur evlendim 7 yidir bu taraftayim
Evet ılknur gelmedi bu aksam
kız banada bi haller oldu hep 1 küsür veriyordum şimdi gitmiyor heralde kilo fazla olunca gidiyordu 5 ayda 15 kilo fena sayılmaz canım,güzelim yarım kase den bişey olmaz heralde canım güzelde spor yapmışsın,ilknur bende 24 yasındayım,benim cincime uyandı tekrar uyutmam lazım kızlar sonra meyve falan hzaırlıcam annemede ayıp olmasın yatmadan önce gene gelirim öpüyorum hepinizi
Canım akşam karbonhidrat fazla olmuş bence yarın dikkat edip spor yapmaya calisirsin olmazsa
Kızlar ben çıkıyorum acayip uykum geldi çok dikkatli okuyamadım geçmişi herkese iyi geceler
Keki anlamadım valla ben kendime koydum bi lokma aldım eşim yedi yine gittim aldım yine yedi karıştı yani ama bir porsiyon kadar yedim öğle yemeği fazla yemedigim icin dengelemistir diye düşündüm
Pisi fazla olmuş gibi canım ama annen sizdeymis anneler gelince böyle olabiliyo yarın dengelersin
canım hedefi 50yemi çektin naptın 56ydı önceden
iyi akşamlar kızlar bugünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
2 parça ceviz 1 yeşilçay 6 tane çilek
öğe
2dilim ekmek 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt
ara
1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane portakal 1 sütlü türk kahvesi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase yoğurt çorbası
aradada 1 salatalık 1 galeta yada 1 meyve yemeyi düşünüyorum
Bugün yediklerim
Kahvaltı yarım simit 6zeytin 1.5 k.k.kadar peynir domates salatalık
Ara:küçük bir muz
Öğlen:2 çatal mantar sote, bir lokma ekmek ve bir kaşık çorba
Ara:kek ve sütlü Nescafe
Akşam:yarım kaseden biraz fazla kısır ve bir kase yoğurt
Bir 5 i 1 yerde çay (içine kabuk tarçın ve karanfil attım)
8.11 km yürüyüş
Ben 31 yaşındayım canım
canım gözün aydın sonunda rahat rahat girersin.. canım akşam yemeğinde pişi cıss olmuş ama yapacak bişey yok yarın dengelersin.. çok sevindim annen gelmesine en azından bıraz kafan dinlendi iyi oldu senin için sevindimiyi akşamlar kızlar çok şükür bilgiyasara kavustum bugün eşim geldi düny avarmış tel tam bir tosbaga hızı,annemle esim tv izliyorlar hemen yan odaya geçip gireyim dedim,bugün kızın bana kv pişi yollamış menüyü yazmaya elim varmıyor kızın banaa yazayım hemen
SABAH,1D ekmek,1d peynir.yarım haslama yumurta,3 zeytin,2 badem,1 sekersiz cay
ARA,1 cb süt,5fındık
ÖĞLE,1 d ekmek,1 d peynir,yesillik
ARA,1 cay,3 bisküvi
AKŞAM[facia],,2 PİŞİ,3 yk corba,2 yk pilav,5 yk yogurtlu sarımsaklı kavrulmus havuc,1 köfte,yesillik.az öncede kendi hazırladıgım karısık meyve suyu yarım cay bardagı cokmu abartmısımmmm?
İLKNUR canım bugün annem ilgilendi kızla dinlendim biraz
İyi akşamlar herkese
Bugun yediklerim
Sabah
Dün yiyemedigim 1 dilim pizza bol maydanoz
Ara 1 salatalık
Öğle
5 yk tavuk döner 5 yk bulgur pilavı salata ayran
Ara 2 burcak bisküvi 1 tam ceviz
Akşam
3,5 köfte salata 2 lokma ekmek
3lt yakın su iki fincan tarcinli karanfilli yeşil cay
Ben 32 yaşındayım canim
eveeeeett kurtlar vadisini izliyorum çok güzel..ilknur ortalarda yok kesin kurtlar vadisine bakıyordur iple çekiyorum diyodu
Eminim değişmiştir canım dogma büyüme oralimisin sen ben evlenmeden önce yenimahallede oturuyordum demet parkına yakın olan kısımda belki biliyorsundur evlendim 7 yidir bu taraftayim
Evet ılknur gelmedi bu aksam
kız banada bi haller oldu hep 1 küsür veriyordum şimdi gitmiyor heralde kilo fazla olunca gidiyordu 5 ayda 15 kilo fena sayılmaz canım,güzelim yarım kase den bişey olmaz heralde canım güzelde spor yapmışsın,ilknur bende 24 yasındayım,benim cincime uyandı tekrar uyutmam lazım kızlar sonra meyve falan hzaırlıcam annemede ayıp olmasın yatmadan önce gene gelirim öpüyorum hepinizi
bugün yediklerim
sabah : 1kk peynir ,5 zeytin ,domates ,maydanoz ,1 portakal,1 fincan yeşilçay
ara :1 elma 3 ceviz
öğle : 6 yk kuru fasulye ,yeşillik ,yarım yufka,1 sb ayran
ara: 1 portakal,1 bardak ayran
akşam : 6 yk mantar sote,1 id ekmek ,4-5 kaşık makarna ,1 bardak ayran
ara ;1 gofret bol bol çok açık çay
bugün yarım saat yürüdüm 2 lt su içtim
iyi geceler hanımlar ben yatanzii
hoş geldin arkadaşım benim tartım sinbo marka dijital tavsiye ederim çok memnunum
saol canım en kısa zamanda alayım barii
didem ve güzelim sizde dualarınız için saolun kızlar inşallah bu sefer kazanacağım
canım gözün aydın sonunda rahat rahat girersin.. canım akşam yemeğinde pişi cıss olmuş ama yapacak bişey yok yarın dengelersin.. çok sevindim annen gelmesine en azından bıraz kafan dinlendi iyi oldu senin için sevindim
eveeeeett kurtlar vadisini izliyorum çok güzel..böyle oldum bıraz önce..
kızlar ne güzel hepimizin yaşları birbirine yakın
sagol canım annem 4 gündür bizde baya dinlendirdi beni ama yarın gidecek eşim döndü,biraz fazla yedim ama şimdi 15 dakka kostum evde yarın daha az yag ve ekmek yicem inşallah, yaslarımız yakın hepimizin herkes yazmadı daha ama bende merak ettim.. bilgisayar cok iyi oldu ya telde 2 saatte azabiliyodum o yüzden canım istemiyodu zaten vakit sınırlı
hayırlı gceler kızlar bugün kurtlar vadisi süper ötesiydi
bugünki menümü yaıp yatmaya gidicem..
sabah
1 dilim t. buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
zeytin
salam
birazcık cıss vardı miniminnacık çikolata
öğlen
iki avuç içi kadar minik pizza
1 kase yoğurt
ara
2 kayısı
akşam
salata hellim
yoğurt
1 sosis kızdan aşırdım
3 litre su 3 yeşilçay şu yeşilçayı içmesem karnım davul gibi olur..
hmmm olsun canım sonra gene gelir.. yediklerin erimiştir o zaman neyseki yarın artıda çıkmazsın.. evet yaa bende sinir oluyorum telden girince sayfa açılmaz yazılmaz çok gicik bi durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?