"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bende annemle oturuyorum kombici gelecek onu bekliyoruz yarın köye gidicez 1 günlüğüne babannemi getirmeye telefonda internetim var sağ salim gidebilirsek telefon çekerse yazarım ordan kızlar

Seninde kombi işi ne kadar uzun sürdü.İnsallah bu sefer olur.
Hayırlı yolculuklar olsun canım.Mesaj alınmıştır.Ddemden ses cıkmazsa köyde :)))

bende iyiyim canım sağol benim yerimede gez canım kaç gündür çıkmıyorum ama yarın köye gidicez bakalım inşallah

Hava soguk ama günes var.Bakalım cocukla biraz zor olcak,soguk hava.
Gezeyim biraz düştüm,nezle derken bunaldım.Yarında kv.

amin canım benim görsünüz allah hiç ayırmasın kimseyi bir yastıkta inşallah..
canım menün güzel ama tatlı baklava vs. akşamları yeme canım onu nasıl yakıcaksın sabaha kadar..
canım çalışan kadın olmak gerçekten çok zor ama bazen mecburkalıyoruz işte sen kendini bunaltma güzelimin dediği gibi liste yapsan belki işine yarar..
ilknurr canım sendemi 10 yıllık evlisinn:)))bende:))
kızım 7 yaşında ya senin:)))
evet canım bu sene nisanda 11 olacak inşallah benim kzıım haftaya cumartesi 5 olacak allahın izniyle..
Kuaforde işim bitti kızlar kaş saç hepsi tamam fonde çektirdim çok cici oldu saçlarım. Ama daha ben kahvaltı yapmadım :26: oglusumu aldım parkta oynatiyorum şimdi birazdan eve gidince kahvaltı yapayım

oh oh bakımlı hatun oldun desene iyi yaptın değişiklik oldu senin için..

Seninde kombi işi ne kadar uzun sürdü.İnsallah bu sefer olur.
Hayırlı yolculuklar olsun canım.Mesaj alınmıştır.Ddemden ses cıkmazsa köyde :)))

sürdüde sürdü sorma canım ya servis çağırdık artık önceki söktü götürdü 1 hafta getirmedi soğukta kaldık inşallah servis gelince yapar sağol canım inşallah hayırlıca gider geliriz

kızlar alışverişe gittim kızı aldıktan sonra bırazzdan gene çıkacam ama ben bişey yaptım öğlen canım bişey hazırlamak istemeyince tost ekmeğine biraz çokokr.... sürdüm yedim yanındada yeşilçay ne oluyorsa bana cuma öğlen vakti oluyor ama bieşy fark ettim benim mide baya bi küçülmüş herhalde azda yesem karnım doyuyor buna çok sevindim.. sabah 6 ya geliyordu saat uyandığımda kız erken kalktı şuan çok uykum var akşam olunca erkenden bayılırım yatağa saat ikide yeni market açılacak buraya indirimdeymiş bazı şeyler onları almaya gidicem..

her haftasonumu gidiyorsunuz kvye yani mecburmu kendi annenlere gitmiyomusunuz uzakmı size

Daha öncede dedim ya tadilat var ve eşim cogu seyi yapıyor.Bu ara her hafta sonu gitmek ZORUNDAYIZ.(((
Bu son tadilat olur inşallah.Annemlere hafta içi arada gidiyoruz.

afiyet olsun canım sen çok az yiyorsun arada okadarcıktan bişey olmaz spora devam

afiyet olsun canım sen çok az yiyorsun arada okadarcıktan bişey olmaz spora devam

evet bugün spor yağpıcam leslie dışarı gidip gelimde yarın sabah aslında yürüyüşe gidicem iyi olur benimkiler uyurken erkenden çıkarım zaten erken uyanıyorum..

Daha öncede dedim ya tadilat var ve eşim cogu seyi yapıyor.Bu ara her hafta sonu gitmek ZORUNDAYIZ.(((

eşin istiyorsa gidersin canım naparsın yapıcak bişey yok sen sadece yediklerine dikkat et hamurişi yeme yarın sebze yada et götür sağlığın için

Kolay gelsin canım....Arada olur kacamak.Sen cok cok iyi gidiyorsun.Miden cok kücülmüş yediklerinden belli.
Aksamları bazen bende uyuyup kalıyorum öyle.

Kolay gelsin canım....Arada olur kacamak.Sen cok cok iyi gidiyorsun.Miden cok kücülmüş yediklerinden belli.
Aksamları bazen bende uyuyup kalıyorum öyle.

yoruluyoruz ya ondan canım mesela ben bugün erken uyandım artı eve alışveriş çok yoruyor insanı ama neyse bana spor oldu

bitsinde artık sizde rahat edin yaa ne bitmez tadılatmış..

eşin istiyorsa gidersin canım naparsın yapıcak bişey yok sen sadece yediklerine dikkat et hamurişi yeme yarın sebze yada et götür sağlığın için

İnsallah ilknur ama kv her sene bir iş muhakkak cıkarır.Eşimle konuştuk bu son artık dedi.Bakalım....
Ddem eşimde bende mecburen gidiyoruz.Aradı demin yarın profitrol yapar mısın dedi.Yapamam anne dedim.Onda bişey yok sen yaparsın dedim.Bizde dün tiremisu vardı x yemez dedim.Senin dedigin gibi götürsemde fark etmiyor yani.Eşimle anlastık bakalım ne olcak bu hafta

Olsun canım napicaksin mecccbuuuurrrrrr.kv dediklerini sakın kafana takma onun yuzunden de sakın kendini yemeye verme.bak sonra salı günü tartı artı oluyo bu hafta eksiye geciceksin canım bak doktorda kilo vermen lazım demiş bunu söyle yaninda yemegini de götür yada tavuk fala n yada sebze götür yaninda pisirirsin kendine ama hamur işlerinden uzak dur canım sağlığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…