Ben iyiyim sukur canım sen nasılsın?Arkadasın gelmesini bekliyorum.Otobüsü kacırmış
bende annemle oturuyorum kombici gelecek onu bekliyoruz yarın köye gidicez 1 günlüğüne babannemi getirmeye telefonda internetim var sağ salim gidebilirsek telefon çekerse yazarım ordan kızlar
benim minigim uyucak şimdilik cıkıyorum kızlarr
bende iyiyim canım sağol benim yerimede gez canım kaç gündür çıkmıyorum ama yarın köye gidicez bakalım inşallah
amin canım benim görsünüz allah hiç ayırmasın kimseyi bir yastıkta inşallah..Evet kızlar disiplin olunca topik cok iyi oldu.Hepinize masallahhh..Derya ve yeni katılan melek arkadasımız kayıp.
Yeni katılan arkadasımıza hosgeldin diyorum.İlknur cok güzel anlatmışsın.cok tesekkür ederim.Dogumda 3 kg alması cok dikkatimi cekti.
Ddem kız 1 kaseden yarıma düşürdüm pudingi.Dün eliptikte yaptım 2 kez.Eşim tiremisu yedi ben puding.
Gülcan canım gözün aydın pc gelmiş.Bende telden giriyorum zor oluyor cok.
İlknur ben 27 yasındayım.Önümüzdeki ay 28.Sen oo 10 yıldır evlesin.Allah bizede göstersin.Sanada nice 10 yıllar.
Secil ooo sabahtan güzellesmeye mi gittin kız??
canım menün güzel ama tatlı baklava vs. akşamları yeme canım onu nasıl yakıcaksın sabaha kadar..HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR
BENİM DÜNKİ MENÜM AŞAĞIDA KIZLAR
13-03-2014
Sabah :
2 bardak su 50dk yürüyüş ve egzersiz
Kahvaltı: 1 haşlama yum+1 dlm peynir+1/4 avakado+yeşillik+2 dlm siyah ekmek
Ara: 1 elma+yeşil çay
Öğle: 8 kaşık yeşilmercimek yemeği ( kesme hamurlu) +salata+4 kaşık yoğurt+2 siyah ekmek
Ara: 2 elma+ 3 kaşık yoğurt ( MENÜM BU ŞEKİLDE)
Akşam: 5 köfte kadar tavuk yemeği+2 kş pirinç pilavı+ 1 DLM BAKLAVA KAÇAMAK BUNLA YETİNDİM AMA :)
GENE BİRSÜRÜ SAYFA VAR OKUNACAK ŞÖYLE ARADAN SEÇTİKLERİMİ OKUMAYA KOYULAYIM BENDE
KOLAYLIKLAR HERKESE
canım çalışan kadın olmak gerçekten çok zor ama bazen mecburkalıyoruz işte sen kendini bunaltma güzelimin dediği gibi liste yapsan belki işine yarar..of ya benim ev göçüyor, ne de yemeğim var. Bu akşam iş çıkışı engame ve koşuşturma beni bekliyor. Ev hanımı+iş kadını+anne ....kızlar ya ben bu ara bunalıma girecem galiba omuz ağrılarım da arttı sitresten. Moralsizim kendimi yanlız ve yardıma muhtaç hissediyorum. Son senelerde eşimden aldığım fiziki destek kesildi tüm yük ruhsal fiziksel omuzlarımda artık ağır geliyor galiba. Ama eşimede bişi diyemiyor anlatamıyorum. Emre kaya'nın apayrı şarkısı tam beni anlatıyor bu gün ona takıldım sürekli dinleyip bunalım işede adapte olamadım. Beni anlayan varmı ki aranızda
evet canım bu sene nisanda 11 olacak inşallah benim kzıım haftaya cumartesi 5 olacak allahın izniyle..ilknurr canım sendemi 10 yıllık evlisinn:)))bende:))
kızım 7 yaşında ya senin:)))
Kuaforde işim bitti kızlar kaş saç hepsi tamam fonde çektirdim çok cici oldu saçlarım. Ama daha ben kahvaltı yapmadım :26: oglusumu aldım parkta oynatiyorum şimdi birazdan eve gidince kahvaltı yapayım
benim minigim uyucak şimdilik cıkıyorum kızlarr
Seninde kombi işi ne kadar uzun sürdü.İnsallah bu sefer olur.
Hayırlı yolculuklar olsun canım.Mesaj alınmıştır.Ddemden ses cıkmazsa köyde :)))
Hava soguk ama günes var.Bakalım cocukla biraz zor olcak,soguk hava.
Gezeyim biraz düştüm,nezle derken bunaldım.Yarında kv.
her haftasonumu gidiyorsunuz kvye yani mecburmu kendi annenlere gitmiyomusunuz uzakmı size
kızlar alışverişe gittim kızı aldıktan sonra bırazzdan gene çıkacam ama ben bişey yaptım öğlen canım bişey hazırlamak istemeyince tost ekmeğine biraz çokokr.... sürdüm yedim yanındada yeşilçay ne oluyorsa bana cuma öğlen vakti oluyor ama bieşy fark ettim benim mide baya bi küçülmüş herhalde azda yesem karnım doyuyor buna çok sevindim.. sabah 6 ya geliyordu saat uyandığımda kız erken kalktı şuan çok uykum var akşam olunca erkenden bayılırım yatağa saat ikide yeni market açılacak buraya indirimdeymiş bazı şeyler onları almaya gidicem..
afiyet olsun canım sen çok az yiyorsun arada okadarcıktan bişey olmaz spora devam
Daha öncede dedim ya tadilat var ve eşim cogu seyi yapıyor.Bu ara her hafta sonu gitmek ZORUNDAYIZ.(((
Bu son tadilat olur inşallah.Annemlere hafta içi arada gidiyoruz.
bitsinde artık sizde rahat edin yaa ne bitmez tadılatmış..Daha öncede dedim ya tadilat var ve eşim cogu seyi yapıyor.Bu ara her hafta sonu gitmek ZORUNDAYIZ.(((
kızlar alışverişe gittim kızı aldıktan sonra bırazzdan gene çıkacam ama ben bişey yaptım öğlen canım bişey hazırlamak istemeyince tost ekmeğine biraz çokokr.... sürdüm yedim yanındada yeşilçay ne oluyorsa bana cuma öğlen vakti oluyor ama bieşy fark ettim benim mide baya bi küçülmüş herhalde azda yesem karnım doyuyor buna çok sevindim.. sabah 6 ya geliyordu saat uyandığımda kız erken kalktı şuan çok uykum var akşam olunca erkenden bayılırım yatağa saat ikide yeni market açılacak buraya indirimdeymiş bazı şeyler onları almaya gidicem..
eşin istiyorsa gidersin canım naparsın yapıcak bişey yok sen sadece yediklerine dikkat et hamurişi yeme yarın sebze yada et götür sağlığın için
Kolay gelsin canım....Arada olur kacamak.Sen cok cok iyi gidiyorsun.Miden cok kücülmüş yediklerinden belli.
Aksamları bazen bende uyuyup kalıyorum öyle.
bitsinde artık sizde rahat edin yaa ne bitmez tadılatmış..
eşin istiyorsa gidersin canım naparsın yapıcak bişey yok sen sadece yediklerine dikkat et hamurişi yeme yarın sebze yada et götür sağlığın için
Daha öncede dedim ya tadilat var ve eşim cogu seyi yapıyor.Bu ara her hafta sonu gitmek ZORUNDAYIZ.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?