"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR
BENİM DÜNKİ MENÜM AŞAĞIDA KIZLAR
13-03-2014
Sabah :
2 bardak su 50dk yürüyüş ve egzersiz
Kahvaltı: 1 haşlama yum+1 dlm peynir+1/4 avakado+yeşillik+2 dlm siyah ekmek

Ara: 1 elma+yeşil çay

Öğle: 8 kaşık yeşilmercimek yemeği ( kesme hamurlu) +salata+4 kaşık yoğurt+2 siyah ekmek

Ara: 2 elma+ 3 kaşık yoğurt ( MENÜM BU ŞEKİLDE)

Akşam: 5 köfte kadar tavuk yemeği+2 kş pirinç pilavı+ 1 DLM BAKLAVA KAÇAMAK BUNLA YETİNDİM AMA :)

GENE BİRSÜRÜ SAYFA VAR OKUNACAK ŞÖYLE ARADAN SEÇTİKLERİMİ OKUMAYA KOYULAYIM BENDE
KOLAYLIKLAR HERKESE

spor yapıldı,yemegim pişti,camasırlarımı astım...arkadasım gelicek bugun alışverişe cıkcaz.

of ya benim ev göçüyor, ne de yemeğim var. Bu akşam iş çıkışı engame ve koşuşturma beni bekliyor. Ev hanımı+iş kadını+anne ....kızlar ya ben bu ara bunalıma girecem galiba omuz ağrılarım da arttı sitresten. Moralsizim kendimi yanlız ve yardıma muhtaç hissediyorum. Son senelerde eşimden aldığım fiziki destek kesildi tüm yük ruhsal fiziksel omuzlarımda artık ağır geliyor galiba. Ama eşimede bişi diyemiyor anlatamıyorum. Emre kaya'nın apayrı şarkısı tam beni anlatıyor bu gün ona takıldım sürekli dinleyip bunalım işede adapte olamadım. Beni anlayan varmı ki aranızda

Canim benim çok iyi anlıyorum seni emin ol l.bende bi dönem çalışıyodum ev çocuk esinin istekleri iş bir sürü stres çok zor bi de eş desteği olmayınca çok zor Allah yardımcın olsun

merhabalar kızlar..ancak girebildim..
sabah arkadaşım bendeydi..ama kahvaltıda yine aşırıya kaçmadım..bir kaç dilim ekmek peynir domates salatalık..bu kadar..öğleden sonra da misafirlikteyim..ama çokk dikkat edicem..zaten öğle yemeği de yemeyeceğim..
bu arada regli oldum..tatlı krizim var gibi ama kabuk tarçın aldım..güzelimmin tavsiyesiydi..idare etcem artık:)))

Tatlım niye bunalım takılıyorsun cık kız bunalımdan....Seni cok cok cok iyi anlıyorum gecen sene ben öyleydim.Sabah iş,aksam yemek(bir sonraki günün yemegi)hafta sonu kv hangi ara ev işi yapcaksın,oturup sinirimden agladıgımı bilirim.Belli düzene oturtana kadar zor olmuştu.Şimdi evdeyim inan hic iş bitmiyor.Yap yap sonunda para kazanmıyorsun.Calışmak cok daha iyi.
....eşinle niye konuşmuyorsun?

Son düzenleme:

Iyi yapmışsın canım mukafatini salıya tartida görürsün Inşallah.kabuk tarcin iyi geliyo ben bazen karanfilde atıyorum içine yesilcayin kabuk tarçınla beraber miss gibi kokuyo

Kuaforde işim bitti kızlar kaş saç hepsi tamam fonde çektirdim çok cici oldu saçlarım. Ama daha ben kahvaltı yapmadım :26: oglusumu aldım parkta oynatiyorum şimdi birazdan eve gidince kahvaltı yapayım

seçil seni çok mutlu gördüm..74 leri görmüş bir havan varrr:)))

Yok canım daha görmedim bir an önce görürüm inşallah hava çok güzel burda kuaföre falanda gittim keyfim yerine geldi baya da bi yürüyüş yaptim saliya 74 leri görmek istiyorum bu ara bağırsak tembelliğim var bi de reglim

eşim biraz alaturka erkeklerden kendi doğruları kalıplaşmış fikirleri var konuşupta hepten sinirimi bozarım diye başka sebebi yok anlamaz beni

hayırlı cumalar kızlar bugün gec kalktım kahvaltımı yeni yaptım boş boş oturuyorum simdilik

eşim biraz alaturka erkeklerden kendi doğruları kalıplaşmış fikirleri var konuşupta hepten sinirimi bozarım diye başka sebebi yok anlamaz beni

Yazdıgından eşinin önceden yardım edip,sonradan yardım etmedigini cıkarmıştım.Bu yüzden esinle niye konusmuyorsun demiştim...Eşinden gelecek her cevaba hazır degilsen ve sinir olacagını düşünüyorsan tabi hic konuşmamalısın...Allah yardımcın olsun.Kendine bir plan cıkarsan uyar mısın ki?

Spor yapıldı,yemegim pişti,camasırlarımı astım...Arkadasım gelicek bugun alışverişe cıkcaz.

Evet canım ya sacimi kestirdm şimdi fönüm çekiliyo az sonra da kaş aldirmaya başka kuaföre gidicem burdaki kas alan bayan izinliymis bugün guzslleselim dimi ama.kilolarda gidicek inşallah o zaman daha güzel olucaz

GÜZELİM SECİL baya erkencisiniz yemekler tamam iş güç te kalmamış sporda yapılmıs bunun üstüne saclar kaşlar da yapılmış masallahh sizlere yaa
NESLİHAN dünkü menü baklava harici güzel olmus,canım kendini pozitif tutmaya calış işler yıgılınca sanki omuzlarda oluyo yük dediğin gibi iş güç artı ev vecocuk gercekten zor ALlah yardımcın olsun sen üzme kendini cıvıl cıvıl müzikler dinle bunalım takılma lütfen

bende annemle oturuyorum kombici gelecek onu bekliyoruz yarın köye gidicez 1 günlüğüne babannemi getirmeye telefonda internetim var sağ salim gidebilirsek telefon çekerse yazarım ordan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…