spor yapıldı,yemegim pişti,camasırlarımı astım...arkadasım gelicek bugun alışverişe cıkcaz.
of ya benim ev göçüyor, ne de yemeğim var. Bu akşam iş çıkışı engame ve koşuşturma beni bekliyor. Ev hanımı+iş kadını+anne ....kızlar ya ben bu ara bunalıma girecem galiba omuz ağrılarım da arttı sitresten. Moralsizim kendimi yanlız ve yardıma muhtaç hissediyorum. Son senelerde eşimden aldığım fiziki destek kesildi tüm yük ruhsal fiziksel omuzlarımda artık ağır geliyor galiba. Ama eşimede bişi diyemiyor anlatamıyorum. Emre kaya'nın cfpayrı şarkısı tam beni anlatıyor bu gün ona takıldım sürekli dinleyip bunalım işede adapte olamadım. Beni anlayan varmı ki aranızda
of ya benim ev göçüyor, ne de yemeğim var. Bu akşam iş çıkışı engame ve koşuşturma beni bekliyor. Ev hanımı+iş kadını+anne ....kızlar ya ben bu ara bunalıma girecem galiba omuz ağrılarım da arttı sitresten. Moralsizim kendimi yanlız ve yardıma muhtaç hissediyorum. Son senelerde eşimden aldığım fiziki destek kesildi tüm yük ruhsal fiziksel omuzlarımda artık ağır geliyor galiba. Ama eşimede bişi diyemiyor anlatamıyorum. Emre kaya'nın apayrı şarkısı tam beni anlatıyor bu gün ona takıldım sürekli dinleyip bunalım işede adapte olamadım. Beni anlayan varmı ki aranızda
merhabalar kızlar..ancak girebildim..
sabah arkadaşım bendeydi..ama kahvaltıda yine aşırıya kaçmadım..bir kaç dilim ekmek peynir domates salatalık..bu kadar..öğleden sonra da misafirlikteyim..ama çokk dikkat edicem..zaten öğle yemeği de yemeyeceğim..
bu arada regli oldum..tatlı krizim var gibi ama kabuk tarçın aldım..güzelimmin tavsiyesiydi..idare etcem artık:)))
Günaydın fıstıklar nasılsınız bugün
seçil seni çok mutlu gördüm..74 leri görmüş bir havan varrr:)))
tatlım niye bunalım takılıyorsun cık kız bunalımdan....seni cok cok cok iyi anlıyorum gecen sene ben öyleydim.sabah iş,aksam yemek(bir sonraki günün yemegi)hafta sonu kv hangi ara ev işi yapcaksın,oturup sinirimden agladıgımı bilirim.belli düzene oturtana kadar zor olmuştu.şimdi evdeyim inan hic iş bitmiyor.yap yap sonunda para kazanmıyorsun.calışmak cok daha iyi.
....eşinle niye konuşmuyorsun?
eşim biraz alaturka erkeklerden kendi doğruları kalıplaşmış fikirleri var konuşupta hepten sinirimi bozarım diye başka sebebi yok anlamaz beni
hayırlı cumalar kızlar bugün gec kalktım kahvaltımı yeni yaptım boş boş oturuyorum simdilik
Spor yapıldı,yemegim pişti,camasırlarımı astım...Arkadasım gelicek bugun alışverişe cıkcaz.
Evet canım ya sacimi kestirdm şimdi fönüm çekiliyo az sonra da kaş aldirmaya başka kuaföre gidicem burdaki kas alan bayan izinliymis bugün guzslleselim dimi ama.kilolarda gidicek inşallah o zaman daha güzel olucaz
of ya benim ev göçüyor, ne de yemeğim var. Bu akşam iş çıkışı engame ve koşuşturma beni bekliyor. Ev hanımı+iş kadını+anne ....kızlar ya ben bu ara bunalıma girecem galiba omuz ağrılarım da arttı sitresten. Moralsizim kendimi yanlız ve yardıma muhtaç hissediyorum. Son senelerde eşimden aldığım fiziki destek kesildi tüm yük ruhsal fiziksel omuzlarımda artık ağır geliyor galiba. Ama eşimede bişi diyemiyor anlatamıyorum. Emre kaya'nın apayrı şarkısı tam beni anlatıyor bu gün ona takıldım sürekli dinleyip bunalım işede adapte olamadım. Beni anlayan varmı ki aranızda
napıyosunuz kızlar herkeste burdaymış
napıyosunuz kızlar herkeste burdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?