Kızlar kk uygulamanın indirdim ama acemiliği çekiyorum hepinize teşekkür ederim yorumlar için. Yarın ofiste bilgisayardan yazarım burdan çok zor iyiki katıldım aranıza sevgiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi aksamlar hanımlar cok yoruldum :))
06:00 da 1 kücük sigara böregi( içli köfte yagında kızarttım kokmuş mu diye yedim)
Sabah;2 dilim ekmek,1 haslanmış yumurta,1 demet maydonoz,1 domates,3 dilim peynir
ara dünden kalan yarım kase puding ve 3 fındık
öglen 1 tabak bakla(bitti cok sükür)ve 5 yk yogurt
Ara dısarda oldugumdan yok.
Aksam 5 köfte-4 patates sulu köfte,bol salata 3 yk pilav yiyecegim.
40 dk yürüyüş,20 dk aletler,1 zencefil cayı,2 litre su.
Aksam yatana kadarda su içerim.Eliptik yapmaya calısırım.....
Bence esinle anlasmaniz iyi olmuş bazen böyle numaralar gerekiyo yemicez canım tutucaz bogazimizi.bak sonra sana ayran detoksu yaptiririm ha haberin olsun.bide pirinç lapasi var.ayran detoksunun tadı iyide lapa varya çok fena ona göreiyi eğlenceler canım
eşim çok yardımcıydı eskiden. 6 yıl önce oğlum doğduğunda annem babam her ne kadar evleri ayrı olsada bizimle yaşadılar mutlu mesut herşey hazırdı ev işi yemek felan haliyle eşimde bu rahata benle birlikte fazlasıyla alıştı. taaki annem evden ayrılana kadar 3 aydır evleri ayırdık çocuklar büyüdü bende yoruluyorum dedi okeyleştik. ama ben bu kadar bunalacağımı düşünmedim. sanırım bi birikim sonucu bu gün sürekli şikayetlenip ağlanıyorum
sanırım eşimlede iletişim problemim var. güçlü olmaktan bezdim sanırım artık. sizide sıktım kusura bakmayın koca kadın neylerden bahsediyorum
sonra görüşürüz canım bekletme miniği
sürdüde sürdü sorma canım ya servis çağırdık artık önceki söktü götürdü 1 hafta getirmedi soğukta kaldık inşallah servis gelince yapar sağol canım inşallah hayırlıca gider geliriz
yoruluyoruz ya ondan canım mesela ben bugün erken uyandım artı eve alışveriş çok yoruyor insanı ama neyse bana spor oldu
İyi aksamlar hanımlar cok yoruldum :))
06:00 da 1 kücük sigara böregi( içli köfte yagında kızarttım kokmuş mu diye yedim)
Sabah;2 dilim ekmek,1 haslanmış yumurta,1 demet maydonoz,1 domates,3 dilim peynir
ara dünden kalan yarım kase puding ve 3 fındık
öglen 1 tabak bakla(bitti cok sükür)ve 5 yk yogurt
Ara dısarda oldugumdan yok.
Aksam 5 köfte-4 patates sulu köfte,bol salata 3 yk pilav yiyecegim.
40 dk yürüyüş,20 dk aletler,1 zencefil cayı,2 litre su.
Aksam yatana kadarda su içerim.Eliptik yapmaya calısırım.....
evet canım ya kızım uyanıkken onu baska seylerle ugrasınca kendimi suclu gibi hissediyorum cok moralim bozuluyor benim ;((senin kombide bi yapılsa cok naz yaptı calışsın artık demi
ilknur o kadarcık cikolata bişey yapmaz canım bugün alışverişte yaptın erimiş gitmiştir o merak etme
afiyet olsun canm güzel menün sporda masallah hergün yapıyosun
SECİL mis gibi otur evinde ne güzel
Bu kadar emege umarım sonuc alırım gülcan .Salı + cıkarsam cok mutsuz olacagımı biliyorum((
Evet secil bakalım işe yarıyacak mı merak ediyorum bu haftayı.
DDEM canım iyi spor yapıyorumda bakalım tartı ne dicek?Tartılmıyorum sinir olmamak için.SECİL zaten bu gidişle ayran detoksu eger yagdan verdirdigi kanıtlanırsa yapcam.Su durum iyice canımı sıktı.
Neslihan hic öyle düşünme biz her anlamda bir ekibiz.Kilo stresle cok alakalı....Biz kızlar buraya nelerimizi yazdık....Üzükdük,sevindik,agladık,dua istedik,ettik....
Senin aramızda olmandanda mutluyuz.
Ailenin bir anda gitmesi seni boşluga düşürmüş.Halledebilecegin bir sorun,eşin birşeylerin yetişmediginden yakınıyorsa cok sakin bir zamanında onla konuşmanı tavsiye ederim....
Bu sekilde mutsuz olman seni ve evliligini yıpratır...
Eşine ben cok yoruluyorum annemler gitti ,ev işleri yemek derken sana ve cocuklara yeteri kadar vakit ayırmıyorum.Bunu su sekilde cözsek diye onu önemsedigini belirten cümlelerle konuşursan işe yarayacagını düşünüyorum.
Moral bozmak yok...
kızlar nptınız ben annemi ugurladım sporumu yaptım yemegimde pişiyo eşimi bekliyorum bi bakayım dedim size
Ddem ne oldu kombi oldu mu?
Kızlar ben cıkıyorum eşim biraz dolasalım hava alalım dedi.Dısarı cıkıyorum,gelince ugramaya calısırım.
kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz bugün bilgisayarı açmak için hiç fırsat bulamadım sabah 8 de arkadaşa kahveye gittim 9 -10 arasıı direksiyon dersim vardı eve koştur koştur gelip kv mlere kahvaltı hazırladım çamaşır serdim evi topladım yemek yaptım 12-30 da kv demle sohbete gittik 17 de geldik yemek pişir sofrayı kur topla anca oturdum
geçmişi tam okuyamadım yaş muhabbeti olmuş bende 32 yaşındayım 10 yıllık evliyim Allah bağışlasın 2 çocuğum var
bugün yediklerim
sabah : çökelek salatası ,1 portakal,1 fincan yeşilçay ,5 zeytin 2 id ekmek
ara : 1portakal 2 ceviz
ögle: 2 kepçe işkembe çorbası ,8 kaşık pırasa kavurması 1\4 yufka ekmek
ara: yapamadım
akşam : balık ,2 id ekmek,1 kepçe işkembe çorbası yemeyi planlıyorum (5 dk kaldı yemeğe)
kızlar nptınız ben annemi ugurladım sporumu yaptım yemegimde pişiyo eşimi bekliyorum bi bakayım dedim size
kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz bugün bilgisayarı açmak için hiç fırsat bulamadım sabah 8 de arkadaşa kahveye gittim 9 -10 arasıı direksiyon dersim vardı eve koştur koştur gelip kv mlere kahvaltı hazırladım çamaşır serdim evi topladım yemek yaptım 12-30 da kv demle sohbete gittik 17 de geldik yemek pişir sofrayı kur topla anca oturdum
geçmişi tam okuyamadım yaş muhabbeti olmuş bende 32 yaşındayım 10 yıllık evliyim Allah bağışlasın 2 çocuğum var
bugün yediklerim
sabah : çökelek salatası ,1 portakal,1 fincan yeşilçay ,5 zeytin 2 id ekmek
ara : 1portakal 2 ceviz
ögle: 2 kepçe işkembe çorbası ,8 kaşık pırasa kavurması 1\4 yufka ekmek
ara: yapamadım
akşam : balık ,2 id ekmek,1 kepçe işkembe çorbası yemeyi planlıyorum (5 dk kaldı yemeğe)
bende annemi uğurladım yeni yemeğimi yedim şimdide oğlumu yedirip salata yapıcam canım
bugünki yediklerim
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek yumurta 5 tane zeytin az reçel
ara
1 bardak tarçınlı süt 1 armut 2 tane jelibon
öğle 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane portakal
akşam
1 kase yoğurt çorbası 1 parça ekmek
ara öğündede peynirli salata yiyeceğim belki 1 meyve
bugün mideme gidenler
SABAH,1d ekmek,1 d peynir,4 zeytin,2 fındık,yarım cay kasıgı bal,SEKERSİZ cay artık seker atmıyorum cok şükür
ARA VE ÖGLEN YOK kahvaltı 11,30da olunca malum
ARA,1 fincan süt,1 incir
AKŞAM1 d ekmek,1 kepçe kasarlı domates corbası,2 kasık sebzeli pilav,5 kasık sarımsak ve yogurtlu biber kızartma,1 kase yogurt
az sonra 1 tane muz yicem,45 dakka evde yürüyüş,2 ltre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?