"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet canım iyiki katıldın aramıza seçilin dediği gibi birimizin derdi hepimizin derdi hiç çalışmadığım için sana yardımcı olamıyorum ama bi sorunun olduğunda seve seve dinleriz herkes paylaşabilir

sporun baya güzel canım iyi spor yapıyorsun maşallah ama akşama yapamazsan pilav yeme istersen yaparsan ye

kızlar nptınız ben annemi ugurladım sporumu yaptım yemegimde pişiyo eşimi bekliyorum bi bakayım dedim size

Evet secil bakalım işe yarıyacak mı merak ediyorum bu haftayı.
DDEM canım iyi spor yapıyorumda bakalım tartı ne dicek?Tartılmıyorum sinir olmamak için.SECİL zaten bu gidişle ayran detoksu eger yagdan verdirdigi kanıtlanırsa yapcam.Su durum iyice canımı sıktı.
Neslihan hic öyle düşünme biz her anlamda bir ekibiz.Kilo stresle cok alakalı....Biz kızlar buraya nelerimizi yazdık....Üzükdük,sevindik,agladık,dua istedik,ettik....
Senin aramızda olmandanda mutluyuz.
Ailenin bir anda gitmesi seni boşluga düşürmüş.Halledebilecegin bir sorun,eşin birşeylerin yetişmediginden yakınıyorsa cok sakin bir zamanında onla konuşmanı tavsiye ederim....
Bu sekilde mutsuz olman seni ve evliligini yıpratır...
Eşine ben cok yoruluyorum annemler gitti ,ev işleri yemek derken sana ve cocuklara yeteri kadar vakit ayırmıyorum.Bunu su sekilde cözsek diye onu önemsedigini belirten cümlelerle konuşursan işe yarayacagını düşünüyorum.
Moral bozmak yok...

sonra görüşürüz canım bekletme miniği

evet canım ya kızım uyanıkken onu baska seylerle ugrasınca kendimi suclu gibi hissediyorum cok moralim bozuluyor benim ;((senin kombide bi yapılsa cok naz yaptı calışsın artık demi

yoruluyoruz ya ondan canım mesela ben bugün erken uyandım artı eve alışveriş çok yoruyor insanı ama neyse bana spor oldu

ilknur o kadarcık cikolata bişey yapmaz canım bugün alışverişte yaptın erimiş gitmiştir o merak etme

afiyet olsun canm güzel menün sporda masallah hergün yapıyosun
SECİL mis gibi otur evinde ne güzel

Bu kadar emege umarım sonuc alırım gülcan .Salı + cıkarsam cok mutsuz olacagımı biliyorum ((

Ddem ne oldu kombi oldu mu?
Kızlar ben cıkıyorum eşim biraz dolasalım hava alalım dedi.Dısarı cıkıyorum,gelince ugramaya calısırım.

Bu kadar emege umarım sonuc alırım gülcan .Salı + cıkarsam cok mutsuz olacagımı biliyorum ((

Biz elimizden geleni yapıcaz canım vücut bazen direniyo biliyosun ama inşallah tartida guzel sonuclar alicaksin.menun güzel canım yaptığın sporda gayet iyi hafta sonu kaçamak yapmazsan eğer sonuç güzel olucak

Ben bu haftada veremezsen detoksu dene derim en azından vücudu şaşırtmış olursun.ben limon kürünü bugün de yaptım etkilemedi beni 15 gün yapmayı düşünüyorum sonra ara veriyomussun.senin tansiyonu dusurmeseydi sende yapardın ama ben bi bakim bende etkili olursa söylerim size

kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz bugün bilgisayarı açmak için hiç fırsat bulamadım sabah 8 de arkadaşa kahveye gittim 9 -10 arasıı direksiyon dersim vardı eve koştur koştur gelip kv mlere kahvaltı hazırladım çamaşır serdim evi topladım yemek yaptım 12-30 da kv demle sohbete gittik 17 de geldik yemek pişir sofrayı kur topla anca oturdum
geçmişi tam okuyamadım yaş muhabbeti olmuş bende 32 yaşındayım 10 yıllık evliyim Allah bağışlasın 2 çocuğum var

bugün yediklerim

sabah : çökelek salatası ,1 portakal,1 fincan yeşilçay ,5 zeytin 2 id ekmek

ara : 1portakal 2 ceviz

ögle: 2 kepçe işkembe çorbası ,8 kaşık pırasa kavurması 1\4 yufka ekmek

ara: yapamadım

akşam : balık ,2 id ekmek,1 kepçe işkembe çorbası yemeyi planlıyorum (5 dk kaldı yemeğe )

Son düzenleme:
Ddem ne oldu kombi oldu mu?
Kızlar ben cıkıyorum eşim biraz dolasalım hava alalım dedi.Dısarı cıkıyorum,gelince ugramaya calısırım.

adam geldi baktı canım parçası değişecekmiş pazartesi parça getircek değiştircek inşallah bizde kurtulcaz tam 523 liraymış

menü güzel canım afiyet olsun:128:

bugünki yediklerim

1 bardak ılık limonlu su

kahvaltı

2 dilim ekmek yumurta 5 tane zeytin az reçel

ara

1 bardak tarçınlı süt 1 armut 2 tane jelibon

öğle 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek

ara

1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane portakal

akşam

1 kase yoğurt çorbası 1 parça ekmek

ara öğündede peynirli salata yiyeceğim belki 1 meyve

Afiyet olsun canım menun güzel ama balık kizartmaysa eğer fazla yeme

Menun güzel canım afiyet olsun bende aksama peynirli salata yemeyi düşünüyorum

bugün mideme gidenler
SABAH,1d ekmek,1 d peynir,4 zeytin,2 fındık,yarım cay kasıgı bal,SEKERSİZ cay artık seker atmıyorum cok şükür
ARA VE ÖGLEN YOK kahvaltı 11,30da olunca malum
ARA,1 fincan süt,1 incir
AKŞAM1 d ekmek,1 kepçe kasarlı domates corbası,2 kasık sebzeli pilav,5 kasık sarımsak ve yogurtlu biber kızartma,1 kase yogurt
az sonra 1 tane muz yicem,45 dakka evde yürüyüş,2 ltre su

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım menün güzel maşallah bak evde de olsan yuruyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…