yoruluyoruz ya ondan canım mesela ben bugün erken uyandım artı eve alışveriş çok yoruyor insanı ama neyse bana spor oldu
Olsun canım napicaksin mecccbuuuurrrrrr.kv dediklerini sakın kafana takma onun yuzunden de sakın kendini yemeye verme.bak sonra salı günü tartı artı oluyo bu hafta eksiye geciceksin canım bak doktorda kilo vermen lazım demiş bunu söyle yaninda yemegini de götür yada tavuk fala n yada sebze götür yaninda pisirirsin kendine ama hamur işlerinden uzak dur canım sağlığın için
amin canım benim görsünüz allah hiç ayırmasın kimseyi bir yastıkta inşallah..
canım menün güzel ama tatlı baklava vs. akşamları yeme canım onu nasıl yakıcaksın sabaha kadar..
canım çalışan kadın olmak gerçekten çok zor ama bazen mecburkalıyoruz işte sen kendini bunaltma güzelimin dediği gibi liste yapsan belki işine yarar..
evet canım bu sene nisanda 11 olacak inşallah benim kzıım haftaya cumartesi 5 olacak allahın izniyle..
oh oh bakımlı hatun oldun desene iyi yaptın değişiklik oldu senin için..
Cok dogru söylüyorsun secilcim.Olan hep bana oluyor.Zararda olan hep benim.Dr.zayıflıcaksın diyeli 2 ay oldu ama ben + gectim.
Evet canım ya erken kalkinca yoruluyo insan bende 7 de kalkıyorum bir sürü iş yapıyoruz orayı topla burayı duzelt yemek derken bi bakıyorsun akşam olmuş. Ne güzel bak yeni market aciliyomus fiyatları da uygun olu baya
Maşallah canım sizede fıstığınızada.iyi oldu canim artık saçlarım rapunzel gibi olmuştu baya uzamisti tasinma telasindan gidememistim bi türlü. Bugün eşimde sabahtan işe gitti bende hop kuaföre.cokokrem fazla gibi gözükse de hakettin canım arada bi ödüllendirmek lazım bünyeyi hem şaşırsın birazeşimde dün bitter cikolatalarimi yiyodu biraz eline almis sinir oldum tuttum kendimi sonra gittim aldım yerinden başka bi yere sakladım onlar benim yiyemesemde orda durucak
evet canım doğru diyorsun onla senin senin bile bulamayacağın bir yere sakla tamam bak bugünü sayma 3 gün kaldı salıya..
Ay az kalmış ya yememeye çalışıyorum canım ya bi dun kek yedim o da öğle yemegi doğru düzgün yemedim diye.az once eve geldim bu saate kadar kahvaltı yapmamistim ama gözüm donmedi hemen notrmal kahvaltimi yaptim yine.sebzelerimi yikadim dogradim dolapta kabın icine koydum acikinca ya yogurtlarim yada limon z.yagi seklinde yerim diye bu ara baya sebze tuketiyoruz bide iyi oluyo evde.yasaklamiyorum canım kendime çikolatayi yasak olunca çok yemek istiyorum boyle olunca yemiyorum doğru düzgün
Yazdıgından eşinin önceden yardım edip,sonradan yardım etmedigini cıkarmıştım.Bu yüzden esinle niye konusmuyorsun demiştim...Eşinden gelecek her cevaba hazır degilsen ve sinir olacagını düşünüyorsan tabi hic konuşmamalısın...Allah yardımcın olsun.Kendine bir plan cıkarsan uyar mısın ki?
eşim çok yardımcıydı eskiden. 6 yıl önce oğlum doğduğunda annem babam her ne kadar evleri ayrı olsada bizimle yaşadılar mutlu mesut herşey hazırdı ev işi yemek felan haliyle eşimde bu rahata benle birlikte fazlasıyla alıştı. taaki annem evden ayrılana kadar 3 aydır evleri ayırdık çocuklar büyüdü bende yoruluyorum dedi okeyleştik. ama ben bu kadar bunalacağımı düşünmedim. sanırım bi birikim sonucu bu gün sürekli şikayetlenip ağlanıyorum
sanırım eşimlede iletişim problemim var. güçlü olmaktan bezdim sanırım artık. sizide sıktım kusura bakmayın koca kadın neylerden bahsediyorum
eşim çok yardımcıydı eskiden. 6 yıl önce oğlum doğduğunda annem babam her ne kadar evleri ayrı olsada bizimle yaşadılar mutlu mesut herşey hazırdı ev işi yemek felan haliyle eşimde bu rahata benle birlikte fazlasıyla alıştı. taaki annem evden ayrılana kadar 3 aydır evleri ayırdık çocuklar büyüdü bende yoruluyorum dedi okeyleştik. ama ben bu kadar bunalacağımı düşünmedim. sanırım bi birikim sonucu bu gün sürekli şikayetlenip ağlanıyorum
sanırım eşimlede iletişim problemim var. güçlü olmaktan bezdim sanırım artık. sizide sıktım kusura bakmayın koca kadın neylerden bahsediyorum
Anladım canım ben seni ben evlendiğim zaman calismiyodum sonra hamile kaldım falan derken bi annem gelir yardım ederdi bi kvdem.bebek doguncada öyle. Doğru düzgün iş yaptirmadilar.ama sonra kv. vefat etti annemde eskisi kadar ugramadi cocukta kreste ben çalışıyorum neyse mevzuyu uzatmiyim.isler bana kaldı ben o zaman anladım işte benim gorevim simdi basliyodu artık beklenti icine girmedim o yapsın bu yapsın diye beklemedim.senin gorevinde şimdi basliyo işte artık kendine bi sistem kurucaksin.ben isleri hep ertelerdim farkında olmadan sonra yaparım diye.esimde bikaç kez erteleme şimdi yap diye uyardı beni saolsun ben farkında değildim çünkü. Senin yapicagin sey öncelikli islerini belirlemek mesela aksama yemeğin yoksa bi gun onceden planlamak gibi.hafta sonları ev temizligini yapmak gibi.sakin bizi sıktıgını falan düşünme herseyi paylaşıyoruz burada birimizin sorunu hepimizin ben böyle düşünüyorum
geldim bişeyde yoktu aynı şeyler hep iyikide almışım öğlende bizim buradaki marketten orası pahalıydı bile.. birtek kızıma cocop... aldım uygundu birde yeşilsoğan but bukadar
Iyi yapmışsın canım gitmeseydin merak ederdin bende evi supurdum simdi yerleri silicem sonrada toz alicam belki hafta sonu misafir gelir ev tertemiz olsun
mis mis oldu evin desene ben kızı almaya gitmeden toparlamıştım evi süpürmüştüm.. neyseki bu iş benim kıza yaradı akşama butu yapıcam fırında şimdi bıraz yatıyım ben en iyisimi çok uykum geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?