"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknur sen baya erken evlenmişsin masallah 10 yıl olmus ALLAHım banada o yılları görmeyi nasip edr inşallah

inşallah canım görürsün daha uzun yıllar olsun allah cümlesinin evine huzur mutluluk sağlık sihat bereket versin içleri sırada bizlerin amin..

Günaydın kızlar sporu yaptım,kahvaltımı yaptım....
Gecmişi okumaya baslıyayım.

disiplin olunca öyle oluyormuş demekki kural koydukya canım o yüzden konuşmuşuz bol bol

bencede ama bu hafta herkes güzel kilo verdi vede herkes dahada özenli motivasyonumuz tavan yaptı maşallah bizlere topiğimizin kızlarına nazar değmesin..

Evet kızlar disiplin olunca topik cok iyi oldu.Hepinize masallahhh..Derya ve yeni katılan melek arkadasımız kayıp.
Yeni katılan arkadasımıza hosgeldin diyorum.İlknur cok güzel anlatmışsın.cok tesekkür ederim.Dogumda 3 kg alması cok dikkatimi cekti.
Ddem kız 1 kaseden yarıma düşürdüm pudingi.Dün eliptikte yaptım 2 kez.Eşim tiremisu yedi ben puding.
Gülcan canım gözün aydın pc gelmiş.Bende telden giriyorum zor oluyor cok.
İlknur ben 27 yasındayım.Önümüzdeki ay 28.Sen oo 10 yıldır evlesin.Allah bizede göstersin.Sanada nice 10 yıllar.
Secil ooo sabahtan güzellesmeye mi gittin kız??

Spor yapıldı,yemegim pişti,camasırlarımı astım...Arkadasım gelicek bugun alışverişe cıkcaz.

Evet canım ya sacimi kestirdm şimdi fönüm çekiliyo az sonra da kaş aldirmaya başka kuaföre gidicem burdaki kas alan bayan izinliymis bugün guzslleselim dimi ama.kilolarda gidicek inşallah o zaman daha güzel olucaz

Spor yapıldı,yemegim pişti,camasırlarımı astım...Arkadasım gelicek bugun alışverişe cıkcaz.

Erkencisin canım ben evi topladım kaçtım 5 km yürüdüm ama sabah.alisveris kiyafet mi yoksa market mi canım. Masallah sana topladın baya kendini dimi

Son düzenleme:
Evet canım ya sacimi kestirdm şimdi fönüm çekiliyo az sonra da kaş aldirmaya başka kuaföre gidicem burdaki kas alan bayan izinliymis bugün guzslleselim dimi ama.kilolarda gidicek inşallah o zaman daha güzel olucaz

Erkencisin canım ben evi topladım kaçtım 5 km yürüdüm ama sabah.alisveris kiyafet mi yoksa market mi canım. Masallah sana topladın baya kendini dimi

Tabi yaa insan zayıfladıkca kendine daha cok bakıyor demi?Kas hep alınıyor zaten,sir falan.Sac arada....
Gün bugun 06:00 da basladı eşime sigara böregi kızarttım,kahvaltı sonra yürüyüş ve aletler...
Kıyafet alışverişi canım.Cocuguna ona bişeyler bakcaz.

Bende 7 de kalktım canım oglusumu doyurdum evi toparladım afacani okula götürdüm bıraktım simdi kuafördeyim. Yemeğim var akşama. Bende yufka alip sigara böreği saricam bugün dipfrize aticam haftaa sonu misafir gelirse hazır olsun diye. Kilocuklar gidince daha bakımlı olucaz.o zaman hersey yakisiyo çünkü bir beyaz badi bir kot bile giysen şık duruyo valla.disarida mi yurudun canım sizin orası musait sanırım yürüyüş yapmaya

Bende hep böregimi,sigara böregini sarıp atarım buzluga.Cok rahat oluyor.
Bizim burda yürüyüş parkurları var,alet her parkta var hemen hemen.Yürüyüş sahasının ordada var ama orası cok kalabalık oluyor.
Evet beyaz badi yazın giymek için zayıf olmak lazım.Regl olcak gibiyim.İnsallah alışverişte olmam.Cok agrılı olur ilk gün ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…