- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
ilknur sen baya erken evlenmişsin masallah 10 yıl olmus ALLAHım banada o yılları görmeyi nasip edr inşallah
gelir sagolsun cokta uzak degiliz,sende teldenmi giriyon valla cok sorunlu ya beni internetten soguttu telefon
inşallah canım görürsün daha uzun yıllar olsun allah cümlesinin evine huzur mutluluk sağlık sihat bereket versin içleri sırada bizlerin amin..
yok canım laptop dan ama önceleri bizim kide bozuktu çok zor oluyor bilirim şimdi daha da zor hiç olmuyor..
hayırlı geceler
günaydın kızlar herkese hayırlısı cumalar..
Hayırlı cumalar canım. Hepimizin cuması mübarek olsun
Hayırlı cumalar canım. Hepimizin cuması mübarek olsun
günaydın kızlar herkese hayırlısı cumalar..
amin allah razı olsun canım nasılsın
Iyiyim canım saol kuaföre gidiyorum şimdi arıyorum daha bulamadım kuaförü
canım açmamışlardır belki daha..
disiplin olunca öyle oluyormuş demekki kural koydukya canım o yüzden konuşmuşuz bol bol
yeme canım ekmek..
hoşgeldin sürekli katılımın olacaksa tabikide gelebilirsin ama hergün buraya yazarsan birde salı günleri tartılma günümüz o gün muhakkak gelmen gerekiyor bildirim için..arada bir gelenleri listeye almıyoruz haberin ola eğer tamam dersen gel buyur kapımız açık..
bencede ama bu hafta herkes güzel kilo verdi vede herkes dahada özenli motivasyonumuz tavan yaptı maşallah bizleretopiğimizin kızlarına nazar değmesin..
güzelim akşam akşam tatlı yeme istersen canım benim haftda 2 gün sütlü tatlı yeme hakkım vardı oda sabahki ara öğünde ama spor iyi olur tabiki eritirsin ama zayıflamana yardımcı olmaz yediklerin erir yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum
kız banada bi haller oldu hep 1 küsür veriyordum şimdi gitmiyor heralde kilo fazla olunca gidiyordu 5 ayda 15 kilo fena sayılmaz canım,güzelim yarım kase den bişey olmaz heralde canım güzelde spor yapmışsın,ilknur bende 24 yasındayım,benim cincime uyandı tekrar uyutmam lazım kızlar sonra meyve falan hzaırlıcam annemede ayıp olmasın yatmadan önce gene gelirim öpüyorum hepinizi
Evet kızlar disiplin olunca topik cok iyi oldu.Hepinize masallahhh..Derya ve yeni katılan melek arkadasımız kayıp.
Yeni katılan arkadasımıza hosgeldin diyorum.İlknur cok güzel anlatmışsın.cok tesekkür ederim.Dogumda 3 kg alması cok dikkatimi cekti.
Ddem kız 1 kaseden yarıma düşürdüm pudingi.Dün eliptikte yaptım 2 kez.Eşim tiremisu yedi ben puding.
Gülcan canım gözün aydın pc gelmiş.Bende telden giriyorum zor oluyor cok.
İlknur ben 27 yasındayım.Önümüzdeki ay 28.Sen oo 10 yıldır evlesin.Allah bizede göstersin.Sanada nice 10 yıllar.
Secil ooo sabahtan güzellesmeye mi gittin kız??
Spor yapıldı,yemegim pişti,camasırlarımı astım...Arkadasım gelicek bugun alışverişe cıkcaz.
Evet canım ya sacimi kestirdm şimdi fönüm çekiliyo az sonra da kaş aldirmaya başka kuaföre gidicem burdaki kas alan bayan izinliymis bugün guzslleselim dimi ama.kilolarda gidicek inşallah o zaman daha güzel olucaz
Erkencisin canım ben evi topladım kaçtım 5 km yürüdüm ama sabah.alisveris kiyafet mi yoksa market mi canım. Masallah sanatopladın baya kendini dimi
Tabi yaa insan zayıfladıkca kendine daha cok bakıyor demi?Kas hep alınıyor zaten,sir falan.Sac arada....
Gün bugun 06:00 da basladı eşime sigara böregi kızarttım,kahvaltı sonra yürüyüş ve aletler...
Kıyafet alışverişi canım.Cocuguna ona bişeyler bakcaz.
Bende 7 de kalktım canım oglusumu doyurdum evi toparladım afacani okula götürdüm bıraktım simdi kuafördeyim. Yemeğim var akşama. Bende yufka alip sigara böreği saricam bugün dipfrize aticam haftaa sonu misafir gelirse hazır olsun diye. Kilocuklar gidince daha bakımlı olucaz.o zaman hersey yakisiyo çünkü bir beyaz badi bir kot bile giysen şık duruyo valla.disarida mi yurudun canım sizin orası musait sanırım yürüyüş yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?