"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bu kadar emege umarım sonuc alırım gülcan .Salı + cıkarsam cok mutsuz olacagımı biliyorum ((

Ddem ne oldu kombi oldu mu?
Kızlar ben cıkıyorum eşim biraz dolasalım hava alalım dedi.Dısarı cıkıyorum,gelince ugramaya calısırım.

güzelim iyi gezmeler canım ,bu hafta cok iyisin hafta sonunuda böyle gecirdinmi mutlaka güzel sonuç alacaksın canım egerki gitmezsede moral bozma anlamıyoruz ama gitmiyo bende yasıyorum duraksama canım ,secilinde dediği gibi ayran detoksu yapsan bi zararı olmaz 2 güncük ne dersin ?

destina menü süper bugünü dolu dolu yasamıssın valla yorulmussıundurda

Allah kavustursun canım oh ne güzel sporda yapılmış yemekler pisiyo afiyet olsun canım evi temizledim iyi oldu şimdi yatistayim

evet bugün anneler gitti baska varmı kızlar ugurlayan :) dinlen canım hak ettin artık o kadar iş dimi yani

bende annemi uğurladım yeni yemeğimi yedim şimdide oğlumu yedirip salata yapıcam canım

Afiyet olsun canım Allah kavustursun bugün anneleri uğurlama günü

DİDEM menün güzel canım ama bana ekmek grubu biraz cok geldi aralardada leblebi falan :26: ama senin liste böyle galiba bana diyetisyenim aralarda meyve süt falan vermişti..gerci bugün ekmek cok olmamıs sadece 1 arada leblebi var

Son düzenleme:

evet canım listem öyle bütün aralarda diyet bisküvi ve meyve var ben galeta leblebiyle değiştiriyorum liste değişiminde var

canım akşam akşam niye kızartma yiyorsunki yağlı mideme gidenler deyince baya güldüm canım

35 dakika bisiklet sürdüm yeşilçayımı içtimpeynirli salatamıda yedim oturuyorum
:44:
bu arada peynirli salatayı ilknurla seçilden gördüm bende denedim gerçekten çok güzel oluyomuş sağolun kızlar paylaşımlarınız için ama peynir normal peynir yağsız falan değil biraz koydum bişey olurmuki siz nasıl peynir koyuyorsunuz kızlar

canım menün güzel fakat pilav yediğin zaman patates yeme daha iyi sonuç alırsın ikisi bir arada çok fazla..
afiyet olsun menü
canım kızartma yemesen dha iyiymiş..
canım afiyet olsun direksiyon dersi nasıl geçti..
canım peynir hiç fark etmez biz eve yağlı peynir alıyoruz ben ondn yiyorum bişey olmuyor hangisini seviyorsan ondan ye hellimlide dene çok güzel oluyor tost makinasında kızartırsın..

evet canım listem öyle bütün aralarda diyet bisküvi ve meyve var ben galeta leblebiyle değiştiriyorum liste değişiminde var

canım akşam akşam niye kızartma yiyorsunki yağlı mideme gidenler deyince baya güldüm canım

didem ilknur cok degil zeytinyagı kattım biraz birazda su yani az yaglı kızartma o yüzden yedim,su peynirli salata bende bi denim canım cekti yarın yapayımm DİDEM kombi baya masrafa sokmus sizi canım ya bizimde araba bizi yedi bitirdi

hayırlı akşamlar kızlar menüm..

sabah
3 mini dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
salam beyaz peynir
ekmeğe azıcık margarın
az bal
zeytin
5 cips minik

öğlen
çikolatalı tost ekmeği

ara
az fıstık

akşam
1 but
4 kaşık bulgur pilavi
yoğurt

3 litre su 3 yeşilçay
bugün baya bi yemişim

yap canım çok güzel tadi yanındada ayran veya yoğurt ye güzel olur..

çok degil ama senin genel yediklerine göre cok canım

yap canım çok güzel tadi yanındada ayran veya yoğurt ye güzel olur..

evet yaa karnım şişti ama güzeldi deydi haftasonuna girdik bakalım neler olacak

derya melekbade felan vardı onlar nerede acaba neden gelmiyorlar pes ettiler sanırım..

ay 5 dakkadan bebişim uyanıyo gidiyorum uyutup geliyorum 1 yorum sonra ingee neyse inşallah uyur simdii,afiyet olsun canım hafta sonu benim için fark yok yarın eşim nöbetci ben kızla evdeyim,derya falan nerdelerki pes eden kaybeder maleseff

oy yavrum yaa maşallah ona allah nazarlardan sakınsın..
aynen öyle canım kendilei kayıp etti biz yolumuza tam gaz devam..

Kızlar hepinize iyi akşamlar akşam disardaydik şimdi geldik bugun yediklerim

SABAH kalan 1 dlm pizza bol maydanoz
ARA 1 salatalık
OGLE 3 küçük etli dolma 1 kase yoğurt 3 pataesli kereviz köfte mucver gibi işyerinde cikiyo acayip bisey
AKŞAM ( 2 orta boy lavas arasi tantuni 1 bardak ayran
2 bardak tarcinli karanfilli yeşil çay 3 lt yakın su

Çok mu kızlar ???(

ekmek birazcık fazla ama meyve süt falan yok onların yerine almış olmussun kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…