Bu kadar emege umarım sonuc alırım gülcan .Salı + cıkarsam cok mutsuz olacagımı biliyorum((
Ddem ne oldu kombi oldu mu?
Kızlar ben cıkıyorum eşim biraz dolasalım hava alalım dedi.Dısarı cıkıyorum,gelince ugramaya calısırım.
kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz bugün bilgisayarı açmak için hiç fırsat bulamadım sabah 8 de arkadaşa kahveye gittim 9 -10 arasıı direksiyon dersim vardı eve koştur koştur gelip kv mlere kahvaltı hazırladım çamaşır serdim evi topladım yemek yaptım 12-30 da kv demle sohbete gittik 17 de geldik yemek pişir sofrayı kur topla anca oturdum
geçmişi tam okuyamadım yaş muhabbeti olmuş bende 32 yaşındayım 10 yıllık evliyim Allah bağışlasın 2 çocuğum var
bugün yediklerim
sabah : çökelek salatası ,1 portakal,1 fincan yeşilçay ,5 zeytin 2 id ekmek
ara : 1portakal 2 ceviz
ögle: 2 kepçe işkembe çorbası ,8 kaşık pırasa kavurması 1\4 yufka ekmek
ara: yapamadım
akşam : balık ,2 id ekmek,1 kepçe işkembe çorbası yemeyi planlıyorum (5 dk kaldı yemeğe)
Allah kavustursun canım oh ne güzel sporda yapılmış yemekler pisiyo afiyet olsun canım evi temizledim iyi oldu şimdi yatistayim
bugünki yediklerim
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek yumurta 5 tane zeytin az reçel
ara
1 bardak tarçınlı süt 1 armut 2 tane jelibon
öğle 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane portakal
akşam
1 kase yoğurt çorbası 1 parça ekmek
ara öğündede peynirli salata yiyeceğim belki 1 meyve
bende annemi uğurladım yeni yemeğimi yedim şimdide oğlumu yedirip salata yapıcam canım
Afiyet olsun canım Allah kavustursun bugün anneleri uğurlama günü
güzelim iyi gezmeler canım ,bu hafta cok iyisin hafta sonunuda böyle gecirdinmi mutlaka güzel sonuç alacaksın canım egerki gitmezsede moral bozma anlamıyoruz ama gitmiyo bende yasıyorum duraksama canım ,secilinde dediği gibi ayran detoksu yapsan bi zararı olmaz 2 güncük ne dersin ?
destina menü süper bugünü dolu dolu yasamıssın valla yorulmussıundurda
evet bugün anneler gitti baska varmı kızlar ugurlayan :) dinlen canım hak ettin artık o kadar iş dimi yani
DİDEM menün güzel canım ama bana ekmek grubu biraz cok geldi aralardada leblebi falan :26: ama senin liste böyle galiba bana diyetisyenim aralarda meyve süt falan vermişti..gerci bugün ekmek cok olmamıs sadece 1 arada leblebi var
bugün mideme gidenler
SABAH,1d ekmek,1 d peynir,4 zeytin,2 fındık,yarım cay kasıgı bal,SEKERSİZ cay artık seker atmıyorum cok şükür
ARA VE ÖGLEN YOK kahvaltı 11,30da olunca malum
ARA,1 fincan süt,1 incir
AKŞAM1 d ekmek,1 kepçe kasarlı domates corbası,2 kasık sebzeli pilav,5 kasık sarımsak ve yogurtlu biber kızartma,1 kase yogurt
az sonra 1 tane muz yicem,45 dakka evde yürüyüş,2 ltre su
canım menün güzel fakat pilav yediğin zaman patates yeme daha iyi sonuç alırsın ikisi bir arada çok fazla..İyi aksamlar hanımlar cok yoruldum :))
06:00 da 1 kücük sigara böregi( içli köfte yagında kızarttım kokmuş mu diye yedim)
Sabah;2 dilim ekmek,1 haslanmış yumurta,1 demet maydonoz,1 domates,3 dilim peynir
ara dünden kalan yarım kase puding ve 3 fındık
öglen 1 tabak bakla(bitti cok sükür)ve 5 yk yogurt
Ara dısarda oldugumdan yok.
Aksam 5 köfte-4 patates sulu köfte,bol salata 3 yk pilav yiyecegim.
40 dk yürüyüş,20 dk aletler,1 zencefil cayı,2 litre su.
Aksam yatana kadarda su içerim.Eliptik yapmaya calısırım.....
afiyet olsun menübugünki yediklerim
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek yumurta 5 tane zeytin az reçel
ara
1 bardak tarçınlı süt 1 armut 2 tane jelibon
öğle 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane portakal
akşam
1 kase yoğurt çorbası 1 parça ekmek
ara öğündede peynirli salata yiyeceğim belki 1 meyve
canım kızartma yemesen dha iyiymiş..bugün mideme gidenler
SABAH,1d ekmek,1 d peynir,4 zeytin,2 fındık,yarım cay kasıgı bal,SEKERSİZ cay artık seker atmıyorum cok şükür
ARA VE ÖGLEN YOK kahvaltı 11,30da olunca malum
ARA,1 fincan süt,1 incir
AKŞAM1 d ekmek,1 kepçe kasarlı domates corbası,2 kasık sebzeli pilav,5 kasık sarımsak ve yogurtlu biber kızartma,1 kase yogurt
az sonra 1 tane muz yicem,45 dakka evde yürüyüş,2 ltre su
canım afiyet olsun direksiyon dersi nasıl geçti..kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz bugün bilgisayarı açmak için hiç fırsat bulamadım sabah 8 de arkadaşa kahveye gittim 9 -10 arasıı direksiyon dersim vardı eve koştur koştur gelip kv mlere kahvaltı hazırladım çamaşır serdim evi topladım yemek yaptım 12-30 da kv demle sohbete gittik 17 de geldik yemek pişir sofrayı kur topla anca oturdum
geçmişi tam okuyamadım yaş muhabbeti olmuş bende 32 yaşındayım 10 yıllık evliyim Allah bağışlasın 2 çocuğum var
bugün yediklerim
sabah : çökelek salatası ,1 portakal,1 fincan yeşilçay ,5 zeytin 2 id ekmek
ara : 1portakal 2 ceviz
ögle: 2 kepçe işkembe çorbası ,8 kaşık pırasa kavurması 1\4 yufka ekmek
ara: yapamadım
akşam : balık ,2 id ekmek,1 kepçe işkembe çorbası yemeyi planlıyorum (5 dk kaldı yemeğe)
canım peynir hiç fark etmez biz eve yağlı peynir alıyoruz ben ondn yiyorum bişey olmuyor hangisini seviyorsan ondan ye hellimlide dene çok güzel oluyor tost makinasında kızartırsın..35 dakika bisiklet sürdümyeşilçayımı içtim peynirli salatamıda yedim oturuyorum
:44:
bu arada peynirli salatayı ilknurla seçilden gördüm bende denedim gerçekten çok güzel oluyomuş sağolun kızlar paylaşımlarınız için ama peynir normal peynir yağsız falan değil biraz koydum bişey olurmuki siz nasıl peynir koyuyorsunuz kızlar
evet canım listem öyle bütün aralarda diyet bisküvi ve meyve var ben galeta leblebiyle değiştiriyorum liste değişiminde var
canım akşam akşam niye kızartma yiyorsunki yağlı mideme gidenler deyince baya güldüm canım
35 dakika bisiklet sürdümyeşilçayımı içtim peynirli salatamıda yedim oturuyorum
:44:
bu arada peynirli salatayı ilknurla seçilden gördüm bende denedim gerçekten çok güzel oluyomuş sağolun kızlar paylaşımlarınız için ama peynir normal peynir yağsız falan değil biraz koydum bişey olurmuki siz nasıl peynir koyuyorsunuz kızlar
canım menün güzel fakat pilav yediğin zaman patates yeme daha iyi sonuç alırsın ikisi bir arada çok fazla..
afiyet olsun menü
canım kızartma yemesen dha iyiymiş..
canım afiyet olsun direksiyon dersi nasıl geçti..
canım peynir hiç fark etmez biz eve yağlı peynir alıyoruz ben ondn yiyorum bişey olmuyor hangisini seviyorsan ondan ye hellimlide dene çok güzel oluyor tost makinasında kızartırsın..
didem ilknur cok degil zeytinyagı kattım biraz birazda su yani az yaglı kızartma o yüzden yedim,su peynirli salata bende bi denim canım cekti yarın yapayımm DİDEM kombi baya masrafa sokmus sizi canım ya bizimde araba bizi yedi bitirdi
hayırlı akşamlar kızlar menüm..
sabah
3 mini dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
salam beyaz peynir
ekmeğe azıcık margarın
az bal
zeytin
5 cips minik
öğlen
çikolatalı tost ekmeği
ara
az fıstık
akşam
1 but
4 kaşık bulgur pilavi
yoğurt
3 litre su 3 yeşilçay
bugün baya bi yemişim
çok degil ama senin genel yediklerine göre cok canım
yap canım çok güzel tadi yanındada ayran veya yoğurt ye güzel olur..
evet yaa karnım şişti ama güzeldi deydihaftasonuna girdik bakalım neler olacak
derya melekbade felan vardı onlar nerede acaba neden gelmiyorlar pes ettiler sanırım..
ay 5 dakkadan bebişim uyanıyo gidiyorum uyutup geliyorum 1 yorum sonra ingee neyse inşallah uyur simdii,afiyet olsun canım hafta sonu benim için fark yok yarın eşim nöbetci ben kızla evdeyim,derya falan nerdelerki pes eden kaybeder maleseff
oy yavrum yaa maşallah ona allah nazarlardan sakınsın..
aynen öyle canım kendilei kayıp etti biz yolumuza tam gaz devam..
amin canım sagolasın,aynen yaza kadar pes etmeyelim inşallah
pes etmek yok hedefe kadar yola devammm
Kızlar hepinize iyi akşamlar akşam disardaydik şimdi geldik bugun yediklerim
SABAH kalan 1 dlm pizza bol maydanoz
ARA 1 salatalık
OGLE 3 küçük etli dolma 1 kase yoğurt 3 pataesli kereviz köfte mucver gibi işyerinde cikiyo acayip bisey
AKŞAM( 2 orta boy lavas arasi tantuni 1 bardak ayran
2 bardak tarcinli karanfilli yeşil çay 3 lt yakın su
Çok mu kızlar ???(
heytt be kim tutar biziibu iradeligimiz hiç gecmesin Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?