"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

dışarda olunca öyle şeyler olabiliyor canım hergün aynı olmuyor sonuçta

Canım sakin öyle bunalım falan düşünme ınan bende çok zorlanıyorum iki çocuk, yemek, iş, eş ama allah güç kuvvet veriyor . Ben sana imrenmistim ne güzel ise gitmeden sporunu yapabiliyor diye :)) sonraki yorumlarinida okudum sen annenin desteğine alıştığın için sıkıntı cekiyosun kizlatlrin dediği gibi plan program yap gerçekten yuruyo işler bende ilk cocugumda kayinvalidemin çok desteği gördüm iş çıkışı yemeğimizi yer oğlumu alir eve gecerdik çok rahat tim haftaiçi hiç yemek bulaşık derdi yoktu.ama şimdi iki çocuk kreş sıkıntısı hergün ayrı ayrı çantalar vs ....ayniyiz ama sağolsun eşim destek oluyo bana sende esinle konuş bence sakin sakin anlat üstündeki yükleri eminim anlayacaktır ınan çalışan bayanların işi zor ama alisincada calişmamakda zor ben doğum iznimde sıkılmıştım evde kaç çocuk vardı bu arada?

Son düzenleme:
Canlar bende çıkıyorum hepinizin menülerini okudum hepinizinki super bence bugun ençok yiyen ben gibiyim sanki valla akşam planın tavuklu salataydi böyle oldu ani bisekilde kendimi üzgün hissediyorum ve sanırım çok geldi acayip ağırlık çöktü herkese iyi geceler şimdiden kacamaksiz iyi hafta sonlari

Bugün yediklerim
Kahvaltı:bir yumurtadan omlet 1,5 k.k. peynir 6-7 zeytin domates ve salatalık,2 dilim ekmek
Öğle:bir kase kısır bir kase yoğurt ve bir top köfte
Ara:Türk Kahvesi
Ara:sütlü nescafe ve çeyrek kase badem fındık bir tane fındık lokum ve bir tane kuru meyve
Akşam:yok
9.50 km yürüyüş

Son düzenleme:
Biz elimizden geleni yapıcaz canım vücut bazen direniyo biliyosun ama inşallah tartida guzel sonuclar alicaksin.menun güzel canım yaptığın sporda gayet iyi hafta sonu kaçamak yapmazsan eğer sonuç güzel olucak

adam geldi baktı canım parçası değişecekmiş pazartesi parça getircek değiştircek inşallah bizde kurtulcaz tam 523 liraymış

derya melekbade felan vardı onlar nerede acaba neden gelmiyorlar pes ettiler sanırım..

amin canım sagolasın,aynen yaza kadar pes etmeyelim inşallah

İnsallah secil bu haftada + cıkarsam cok üzülecegim.Ayran detoksu yapacagım ama kalp rahatsızlıgı olunca tereddüt ediyorum.Vucuttan su atıyorsa benim için iyi olmaz.1 günlük denemeyide düşünüyorum :)))
Ddem masrafı cokmuş 523 lira.İnşallah bu sefer tam olurda tekrar masraf cıkmaz.
Bu hafta kv ne olcak bakalım?
Ddem salatada lorda cok güzel oluyor.Rokada koyuyorum ben.
........
Yeni geldik eve.Gündüzde gezdim.Eşimlede dolaştık avm de cok yoruldum.
Menüme 1 türk kahvesi ve 4 fındık eklendi.Eliptik yapamıyacagım.ayaklarım agrıyor.İyi geceler hepinize....
Bu arada unuttum derya ve melekbade kg aldım dedi ve pes etti kızlar.Psikolojik arayısla bizi buldular ve gecince bıraktılar..

Son düzenleme:

Ben peynirimden vazgecmem canım ezine peyniri kullanıyorum farketmez sonuçta çok çok koymuyoruz.iyi yapmışsın canım salata ızgara tavuk parçalarıyla falanda güzel oluyo.ben bazen lahanayi yogurtlayipta yiyorum oda guzel oluyo yani benim damak tadima uyuyo hemde tok tutuyo

Canım çok guzsl spor yapıyorsun yediklerine de dikkat ediyosun haftasonu da dikkat edersen vermemen için bi sebep yok tabi vücut direnmiyosa eğer ama ben bu hafta senden eksi bekliyorum canım sağlık yönünden etkilicek diyorsan ayran detoksu yapma canım önemli olan sağlık

Yesil cay gibi etkilemesinden korkuyorum ama + cıkarsamda 1 gün deneyecegim sonuc ne olcak bakalım.Pazara kadar regl olmam lazım.Olursm şişlikte gider salıya kadar.

Son düzenleme:
Arabada midem bulandg çok bende kuru kay si ceviz badem yedim çok yemedim ama ne kadar yedigimide
bilmiyorum malum kahvaltg yapmadan çıktık erken olduğu için

akşamı neden atladın canım geçmi kahvaltı yapmıştın..

kendileri bilir canım aslında devam etsele kendilei için iyi olurdu demekki bu hallerinden daha mutlular dicek bişeyim yok..
Günaydin kızlar yola çıktık gidiyoruz köye telden yazıyorum görüşmek üzere

Arabada midem bulandg çok bende kuru kay si ceviz badem yedim çok yemedim ama ne kadar yedigimide
bilmiyorum malum kahvaltg yapmadan çıktık erken olduğu için

güle güle canım gerçi çoktan varmışsınızdır ama.. olsun ye canım kahvaltı yok açmı beklicektin iyi yapmışsın..

günaydın kızlar nasılsınız.. ben dah akahvaltı yapamadım eşim uyanmadı ama artık hazırlamaya başlıcam midem ağrımaya başladı yahuuuu

günaydın larr eşimi yolladık işe kızımla kahvaltı yaptık şimdii mutlu birgün diliyorumm

güzel menün canım öglen yediklerinden aksamı hafif gecirmek istedin galiba

o kadar gezmişsin eliptike gerek kalmamış canım saloya kadar bekle bakalım canım inşallah eksi olacaksın ,bırakanlar kaybeder

Günaydin kızlar yola çıktık gidiyoruz köye telden yazıyorum görüşmek üzere

günaydın kızlar nasılsınız.. ben dah akahvaltı yapamadım eşim uyanmadı ama artık hazırlamaya başlıcam midem ağrımaya başladı yahuuuu

didem güle güle canım yolda aç karna kötü olur iyi yapmışın yierek
İLKNUR günaydın bir iki lokma yeseydin coy ağrıyosa ben öyle yaparım bi lokmada olsa fayda ediyo canım

ilknurcum direksşyon dersim çok güzel geçti .dün hocam sınav yaptı ve geçtim umarım yarında gerçek sınavda geçerim .

sınavım yarın 9:45 te nolur dua edin kızlarr

seçil , ilknur, güzelim , ddem, ayşe hepinize çok teşekkür ederim. önerilerinize uyacağım.
ayşecim ben sabah 6.00 da kalkarım yıllardır. 8 e kadarda spor, kahvaltı , okul hazırlığı vs geçer zaman. 1 kızım var 5.sınıfta 1 oğlum var anaokulunda ( çok afacan) oğlum 6 yaşında bu yaşa kadar annem hep yanımızdaydı alışmak için çok uzun bi zaman beni sarsan da bu oldu buyuk ihtimalle. dediğiniz gibi halledeceğim işallah
tekrar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
gelelim dün yediklerime

14-03-2014
Sabah :
2 bardak su(1 tanesi sıcak tarçınlı ballı) 20dk plates esneme germe egzersizİ
Kahvaltı: 1 haşlama yum+1 dlm peyni+yeşillik+1 dlm siyah ekmek+1/4 gözleme+1 t.k.ş bal kaymak
Ara: 1 SİMİT+yeşil çay
Öğle: lahana kavurma+ yoğurt+1 siyah ekmek
Ara: 2 elma+2 kaşık yoğurt
Akşam: 10 kaşık kemikli keşkek+ salata+1 kepekli galeta
Misafir gelince 1 avuç karışık çerez
-----------------------
bu gün spor yok
kahvaltıda: 1 adet haşlanmış yumurta+1 kepekli galeta+ 1 dlm peynir
ara: 1 elma+ayran
öğlen: 2 adet köfte+salata+ 2 siyah ekmek hazırladım yiyeceğim gerisini akşam tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…