- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Kızlar hepinize iyi akşamlar akşam disardaydik şimdi geldik bugun yediklerim
SABAH kalan 1 dlm pizza bol maydanoz
ARA 1 salatalık
OGLE 3 küçük etli dolma 1 kase yoğurt 3 pataesli kereviz köfte mucver gibi işyerinde cikiyo acayip bisey
AKŞAM( 2 orta boy lavas arasi tantuni 1 bardak ayran
2 bardak tarcinli karanfilli yeşil çay 3 lt yakın su
Çok mu kızlar ???(
4 fındık ve bi parca muz yedim bugün sudan başka birsey daha yemem içmem
of ya benim ev göçüyor, ne de yemeğim var. Bu akşam iş çıkışı engame ve koşuşturma beni bekliyor. Ev hanımı+iş kadını+anne ....kızlar ya ben bu ara bunalıma girecem galiba omuz ağrılarım da arttı sitresten. Moralsizim kendimi yanlız ve yardıma muhtaç hissediyorum. Son senelerde eşimden aldığım fiziki destek kesildi tüm yük ruhsal fiziksel omuzlarımda artık ağır geliyor galiba. Ama eşimede bişi diyemiyor anlatamıyorum. Emre kaya'nın apayrı şarkısı tam beni anlatıyor bu gün ona takıldım sürekli dinleyip bunalım işede adapte olamadım. Beni anlayan varmı ki aranızda
afiyet olsun canım bende çıkıyorum yarın gene görüşürüz inşallah hayırlı geceler..
Biz elimizden geleni yapıcaz canım vücut bazen direniyo biliyosun ama inşallah tartida guzel sonuclar alicaksin.menun güzel canım yaptığın sporda gayet iyi hafta sonu kaçamak yapmazsan eğer sonuç güzel olucak
Ben bu haftada veremezsen detoksu dene derim en azından vücudu şaşırtmış olursun.ben limon kürünü bugün de yaptım etkilemedi beni 15 gün yapmayı düşünüyorum sonra ara veriyomussun.senin tansiyonu dusurmeseydi sende yapardın ama ben bi bakim bende etkili olursa söylerim size
kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz bugün bilgisayarı açmak için hiç fırsat bulamadım sabah 8 de arkadaşa kahveye gittim 9 -10 arasıı direksiyon dersim vardı eve koştur koştur gelip kv mlere kahvaltı hazırladım çamaşır serdim evi topladım yemek yaptım 12-30 da kv demle sohbete gittik 17 de geldik yemek pişir sofrayı kur topla anca oturdum
geçmişi tam okuyamadım yaş muhabbeti olmuş bende 32 yaşındayım 10 yıllık evliyim Allah bağışlasın 2 çocuğum var
bugün yediklerim
sabah : çökelek salatası ,1 portakal,1 fincan yeşilçay ,5 zeytin 2 id ekmek
ara : 1portakal 2 ceviz
ögle: 2 kepçe işkembe çorbası ,8 kaşık pırasa kavurması 1\4 yufka ekmek
ara: yapamadım
akşam : balık ,2 id ekmek,1 kepçe işkembe çorbası yemeyi planlıyorum (5 dk kaldı yemeğe)
adam geldi baktı canım parçası değişecekmiş pazartesi parça getircek değiştircek inşallah bizde kurtulcaz tam 523 liraymış
güzelim iyi gezmeler canım ,bu hafta cok iyisin hafta sonunuda böyle gecirdinmi mutlaka güzel sonuç alacaksın canım egerki gitmezsede moral bozma anlamıyoruz ama gitmiyo bende yasıyorum duraksama canım ,secilinde dediği gibi ayran detoksu yapsan bi zararı olmaz 2 güncük ne dersin ?
destina menü süper bugünü dolu dolu yasamıssın valla yorulmussıundurda
evet bugün anneler gitti baska varmı kızlar ugurlayan :) dinlen canım hak ettin artık o kadar iş dimi yani
DİDEM menün güzel canım ama bana ekmek grubu biraz cok geldi aralardada leblebi falan :26: ama senin liste böyle galiba bana diyetisyenim aralarda meyve süt falan vermişti..gerci bugün ekmek cok olmamıs sadece 1 arada leblebi var
derya melekbade felan vardı onlar nerede acaba neden gelmiyorlar pes ettiler sanırım..
amin canım sagolasın,aynen yaza kadar pes etmeyelim inşallah
35 dakika bisiklet sürdümyeşilçayımı içtim peynirli salatamıda yedim oturuyorum
:44:
bu arada peynirli salatayı ilknurla seçilden gördüm bende denedim gerçekten çok güzel oluyomuş sağolun kızlar paylaşımlarınız için ama peynir normal peynir yağsız falan değil biraz koydum bişey olurmuki siz nasıl peynir koyuyorsunuz kızlar
İnsallah secil bu haftada + cıkarsam cok üzülecegim.Ayran detoksu yapacagım ama kalp rahatsızlıgı olunca tereddüt ediyorum.Vucuttan su atıyorsa benim için iyi olmaz.1 günlük denemeyide düşünüyorum :)))
Ddem masrafı cokmuş 523 lira.İnşallah bu sefer tam olurda tekrar masraf cıkmaz.
Bu hafta kv ne olcak bakalım?
Ddem salatada lorda cok güzel oluyor.Rokada koyuyorum ben.
........
Yeni geldik eve.Gündüzde gezdim.Eşimlede dolaştık avm de cok yoruldum.
Menüme 1 türk kahvesi ve 4 fındık eklendi.Eliptik yapamıyacagım.ayaklarım agrıyor.İyi geceler hepinize....
Bu arada unuttum derya ve melekbade kg aldım dedi ve pes etti kızlar.Psikolojik arayısla bizi buldular ve gecince bıraktılar..
Canım çok guzsl spor yapıyorsun yediklerine de dikkat ediyosun haftasonu da dikkat edersen vermemen için bi sebep yok tabi vücut direnmiyosa eğer ama ben bu hafta senden eksi bekliyorum canım sağlık yönünden etkilicek diyorsan ayran detoksu yapma canım önemli olan sağlık
Günaydin kızlar yola çıktık gidiyoruz köye telden yazıyorum görüşmek üzere
Bugün yediklerim
Kahvaltı:bir yumurtadan omlet 1,5 k.k. peynir 6-7 zeytin domates ve salatalık,2 dilim ekmek
Öğle:bir kase kısır bir kase yoğurt ve bir top köfte
Ara:Türk Kahvesi
Ara:sütlü nescafe ve çeyrek kase badem fındık bir tane fındık lokum ve bir tane kuru meyve
Akşam:yok
9.50 km yürüyüş
kendileri bilir canım aslında devam etsele kendilei için iyi olurdu demekki bu hallerinden daha mutlular dicek bişeyim yok..İnsallah secil bu haftada + cıkarsam cok üzülecegim.Ayran detoksu yapacagım ama kalp rahatsızlıgı olunca tereddüt ediyorum.Vucuttan su atıyorsa benim için iyi olmaz.1 günlük denemeyide düşünüyorum :)))
........
Menüme 1 türk kahvesi ve 4 fındık eklendi.Eliptik yapamıyacagım.ayaklarım agrıyor.İyi geceler hepinize....
Bu arada unuttum derya ve melekbade kg aldım dedi ve pes etti kızlar.Psikolojik arayısla bizi buldular ve gecince bıraktılar..
Arabada midem bulandg çok bende kuru kay si ceviz badem yedim çok yemedim ama ne kadar yedigimide
bilmiyorum malum kahvaltg yapmadan çıktık erken olduğu için
Bugün yediklerim
Kahvaltı:bir yumurtadan omlet 1,5 k.k. peynir 6-7 zeytin domates ve salatalık,2 dilim ekmek
Öğle:bir kase kısır bir kase yoğurt ve bir top köfte
Ara:Türk Kahvesi
Ara:sütlü nescafe ve çeyrek kase badem fındık bir tane fındık lokum ve bir tane kuru meyve
Akşam:yok
9.50 km yürüyüş
İnsallah secil bu haftada + cıkarsam cok üzülecegim.Ayran detoksu yapacagım ama kalp rahatsızlıgı olunca tereddüt ediyorum.Vucuttan su atıyorsa benim için iyi olmaz.1 günlük denemeyide düşünüyorum :)))
........
günaydın kızlar nasılsınız.. ben dah akahvaltı yapamadım eşim uyanmadı ama artık hazırlamaya başlıcam midem ağrımaya başladı yahuuuu
canım menün güzel fakat pilav yediğin zaman patates yeme daha iyi sonuç alırsın ikisi bir arada çok fazla..
afiyet olsun menü
canım kızartma yemesen dha iyiymiş..
canım afiyet olsun direksiyon dersi nasıl geçti..
canım peynir hiç fark etmez biz eve yağlı peynir alıyoruz ben ondn yiyorum bişey olmuyor hangisini seviyorsan ondan ye hellimlide dene çok güzel oluyor tost makinasında kızartırsın..
Anladım canım ben seni ben evlendiğim zaman calismiyodum sonra hamile kaldım falan derken bi annem gelir yardım ederdi bi kvdem.bebek doguncada öyle. Doğru düzgün iş yaptirmadilar.ama sonra kv. vefat etti annemde eskisi kadar ugramadi cocukta kreste ben çalışıyorum neyse mevzuyu uzatmiyim.isler bana kaldı ben o zaman anladım işte benim gorevim simdi basliyodu artık beklenti icine girmedim o yapsın bu yapsın diye beklemedim.senin gorevinde şimdi basliyo işte artık kendine bi sistem kurucaksin.ben isleri hep ertelerdim farkında olmadan sonra yaparım diye.esimde bikaç kez erteleme şimdi yap diye uyardı beni saolsun ben farkında değildim çünkü. Senin yapicagin sey öncelikli islerini belirlemek mesela aksama yemeğin yoksa bi gun onceden planlamak gibi.hafta sonları ev temizligini yapmak gibi.sakin bizi sıktıgını falan düşünme herseyi paylaşıyoruz burada birimizin sorunu hepimizin ben böyle düşünüyorum
Canım sakin öyle bunalım falan düşünme ınan bende çok zorlanıyorum iki çocuk, yemek, iş, eş ama allah güç kuvvet veriyor . Ben sana imrenmistim ne güzel ise gitmeden sporunu yapabiliyor diye :)) sonraki yorumlarinida okudum sen annenin desteğine alıştığın için sıkıntı cekiyosun kizlatlrin dediği gibi plan program yap gerçekten yuruyo işler bende ilk cocugumda kayinvalidemin çok desteği gördüm iş çıkışı yemeğimizi yer oğlumu alir eve gecerdik çok rahat tim haftaiçi hiç yemek bulaşık derdi yoktu.ama şimdi iki çocuk kreş sıkıntısı hergün ayrı ayrı çantalar vs ....ayniyiz ama sağolsun eşim destek oluyo bana sende esinle konuş bence sakin sakin anlat üstündeki yükleri eminim anlayacaktır ınan çalışan bayanların işi zor ama alisincada calişmamakda zor ben doğum iznimde sıkılmıştım evde kaç çocuk vardı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?