Ve Seçil sapitti bugün. Oyle bi sacmaladim ki.ogle yemeği olarak corba icmistim yanında kucucuk ekmek yedim.alisverise çıktık. Bizim afacan pasta istedi tek kisilik pastalardan aldık ona.az yedi yekicem dedi ben yedim kalanını. Sonra eşim ekmek kizart yiyelim dedi kizarttim dayanamadim bende yedim kac dilim yedim bilmiyorum yagladik kekikledik peynirle beraber yedik.sabah kahvaltimi doğru düzgün yapmayinca duzenim iyice sasti.guya akşam bisey yemem diyordum kendime.napim yedim tutamadim keneimi.hafta sonlari dngem sasiyo benim.neyse yarin bol bol yuruyim eritirim sanirim saliya kadar.basimda agriyo biraz agri kesici aldım iyi gelir umarım. Bugün baya kitap okudum kızlar tavsiye ederim Canan Tan ın iz kitabini .
Evet kizlar yarin olabildignce hafif beslenelimm ve bol spor
bugunki haftasonu menüsüyle en kalorili ben yemişim :) sebebini bilmedim bir yanma hissi var midemde hep bişiler atıştırnca geçicekmiş hissi :O sabah 5 zetin bir simit cay 3 tatlı kaşıgı nutella 10 tane patates kızartmaögle meyve tabagı muz kivi elma armut sonra akşam birtabak etli sarma tavuk çorba 3 pişmaniye 6 ymk kaşagı konserve sıcak mısır uzun cıps aglamak istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugunki haftasonu menüsüyle en kalorili ben yemişim :) sebebini bilmedim bir yanma hissi var midemde hep bişiler atıştırnca geçicekmiş hissi :O sabah 5 zetin bir simit cay 3 tatlı kaşıgı nutella 10 tane patates kızartmaögle meyve tabagı muz kivi elma armut sonra akşam birtabak etli sarma tavuk çorba 3 pişmaniye 6 ymk kaşagı konserve sıcak mısır uzun cıps aglamak istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaaaayydııııııınn kızlar yarın tartılma günü bugün kaçamak yapmak yok ona göre herkes kendine hakim olsun kimse kendini salmasın yoksa nasıl hedef kilolarımıza ulaşıcaz
kızlar bişeyleri kaçırdığınız zamanlar bu yediklerinizi unutup aynen devam edin yksa motivasyonunuz düşer ve hep yersiniz böyle olmasını istemezsiniz değilmi birde çok su için 2,5 litrenin altına inmemeye çalışın.. kimse kendini salmasın yarın tartılıcaz herkes yediklerini unutsun vede şöyle bişey öneriyorum haftada bir kaçamak günü olsun ama abartmamak şartıyla ve akşam yemekten sonra bişey yememe şartıyla o gün canınızın çektini yiğin ama abartmadan en azından çılgınca durmadan yemekten kurtulun birde gün içinde bazen canınız bişey çektiği zaman sadece tadımlık alın ve yeğin yoksa baş edemeyiz böyle yarın tartılma gününden sonra herkes dietine sımsıkı sarılsın kaçamak yapmak istediğiniz zamanlar buraya girin yazın ve birbirimizi engelleyelim
Günaydın kızlar daha bişey yemedim.Dr gittim,iş yerine gidip işi bıraktıgımı söyledigim hazırladıgım projelerin ayrıntılarını anlattım.Bilgisayarı,telefonu,fotograf makinasını bıraktım.Artık işim yok.Yeni bir iş bakmalıyım.Basladıgım noktaya geri döndüm
günaaaayydııııııınn kızlar yarın tartılma günü bugün kaçamak yapmak yok ona göre herkes kendine hakim olsun kimse kendini salmasın yoksa nasıl hedef kilolarımıza ulaşıcaz
kızlar bişeyleri kaçırdığınız zamanlar bu yediklerinizi unutup aynen devam edin yksa motivasyonunuz düşer ve hep yersiniz böyle olmasını istemezsiniz değilmi birde çok su için 2,5 litrenin altına inmemeye çalışın.. kimse kendini salmasın yarın tartılıcaz herkes yediklerini unutsun vede şöyle bişey öneriyorum haftada bir kaçamak günü olsun ama abartmamak şartıyla ve akşam yemekten sonra bişey yememe şartıyla o gün canınızın çektini yiğin ama abartmadan en azından çılgınca durmadan yemekten kurtulun birde gün içinde bazen canınız bişey çektiği zaman sadece tadımlık alın ve yeğin yoksa baş edemeyiz böyle yarın tartılma gününden sonra herkes dietine sımsıkı sarılsın kaçamak yapmak istediğiniz zamanlar buraya girin yazın ve birbirimizi engelleyelim
Hakkında hayırlısı olsun canım. Umarım herşey gönlünce olur
Sagol canım.Kızlar bugun işi bıraktım.Aylardır bekledigim yer bugun beni görüşmeye cagırdı.Şimdi oraya gidiyorum.Sans dileyin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?