"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın hanımlar

dün ne yaptım bilseniz dün kahveye gittiğim arkaşımın baharatçı dükkanı var bana denemek için yeşil kahve verdi bende akşam bi fincan içtim iğrenç bişey ama zorla içtim bugün resmen müshil etkisi gösterdi her su içişimde ishal gibi wc ye zor yetişiyorum bol bol su attırıyo umarım kilo vermemde dengesizlik yapmaz ..korkudan yürüyüşe bile gidemedim yolda sokakta rezil olurum diye
kızlar birde sürekli ayran detoksundan bahsediyorsunuz aklıma gelmişken yorumumu yapayım ben 2 yıl önce yaptığım diyetimde 4 ayda 17 kilo vermiştim 5. ay durakladım ve netten öğrendiğim ayran detoksunu yaptım ve ondan sonra 3 ay daha kilo veremedim ve pes ettim..diyetisyenim çok kızmıştı,,duraklama dönemi vücudun sıkılaşma dönemidir demişti..duraklamassan balon gibi sarkarsın demişti, vücut bu dönemde sıkılaşmak için kololjen diye bi hormon salgılarmış kilo bile alabilirmişsin diyete sabırla devam edersen 1-1,5 ay sonra tekrar vermeye başlarsın demişti .bence yapmayın sabırla diyete devam edin derim vücudun dengesini bozmaya hiç gerek yok

Son düzenleme:
ilknurcum direksşyon dersim çok güzel geçti .dün hocam sınav yaptı ve geçtim umarım yarında gerçek sınavda geçerim .

sınavım yarın 9:45 te nolur dua edin kızlarr

emin olun başarırsınız alırsınız sitreslenecek bişi yok kendinizide böyle telkin edin.

yaptım canım şimdi kahvaltımı baya yedim ama doydum artık alıştım hep aynı saatte yemeğe hemen acıkıyorum..
ilknurcum direksşyon dersim çok güzel geçti .dün hocam sınav yaptı ve geçtim umarım yarında gerçek sınavda geçerim .

inşallah canımrabbim yar ve yardımcın olsun inşallah heycan yapmamaya çalış..
inşallah bir düzene oturtup rahatlarsın canım..

menüye gelince ara da simit olmamış canım yememeliydin zaten kahvaltını güzel yapmışsın simite gerek yoktu..

köye geldik kizlar dokuz buçukta kahvaltidaydik baya çok yedim düzensiz oldu bugün
halbuki kaç gündür deli gibi spor yapiyorum burda telefon
mükemmel çekiyo düşünün ankara gibi bi yerde zor çekiyo
burasi maşallah çorum

sporda yapamam artik 2 gün yediklerime gelince babaannem et kavurmuş ondan yedim
yarım simit yedim biraz reçel çökelek çay yarım kepekli ekmek
kahvaltidan öncede kuru kayısı badem ceviz yemiştim

geçmiş olsun canim bu bilgiler çok iyi oldu teşekkür ederim

günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremiyorum..bildirim yapıp kaçayım:)))
sabah 3 dilim ekmek yumurta domates salatalık çay..
ekmek hakkım doldu biliyorum:)))akşama kadar pek bişey atıştırmam gibi:))9

nburda herkes canımı sıkıyor kızlar ne kötü olmuşsun niye bu kadar zayifladin'
yüzlerin çökmüs hasta gibisin rengin solmuş burda kimse zayif
sevmiyor halbuki ben neler yapıyorum böyle zayıflamak için

siz takmayın kimseyi kafanıza herkez konuşur önemli olan sizin mutluluğunuz.

kızlarr ütümü yaptım evi topladım 25 dakkada evde yürüdüm yenide kız uyudu akşam yemek saatini bekliyorum biraz acıktımm

DESTİNA canım inşallah gecersin yarın basarılar diliyorum,demek detoks zararlımıymıss bende bi duraksama olmamıştı ama sagol verdiğin bilgi için

sporda yapamam artik 2 gün yediklerime gelince babaannem et kavurmuş ondan yedim

günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremiyorum..bildirim yapıp kaçayım:)))
sabah 3 dilim ekmek yumurta domates salatalık çay..
ekmek hakkım doldu biliyorum:)))akşama kadar pek bişey atıştırmam gibi:))9

evet canım akşama pek yeme ekmek

DİDEM çok degil canım yediklerin sen olumsuz yorum yapanları takma sakın kafana biz kendimizi begendikten sonra sorun yok

Sınavda basarıcaksın canım.Sakin ol, stres olma sıfır hatayla gecersin canım....Dualarım seninle.

Son düzenleme:
İyi aksamlar fıstıklar nasılsınız?Ben yeni oturuyorum.Kv geldik sabah apar topar sporumu yarım bıraktım.Cok acil gelin dediler,ortada acil gelincek bişey yok. ((
Sabah 30 dk yürüyüş,12 dk aletler.
Sabah yolda gelirken 1 kumru yedim.
Öglen 2 yk barbunya 3 yk yogurt.1-2 lokma ekmek peynir.Ara 1 türk kahvesi
Ara 1 portakal.Aksam 1 kase mercimek corbası,13 istavrit balıgı.Bol salata,sogan.
1.5 litre su,yarım su bardagı adacayı....

çekmesine sevindim en azından yazarsın bize.. sabah yediklerinde iyi köye gidince et yiceksin.. canım sen onlara bakmaa sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda ol ama kendinede dikkat et azıcık makyaj felan yapıp yüzünün solgunluğunu alabılırsın sabah bişey yemeden gittinya ondan belkide onlara öyle gelmiş olabilir..

acelesine neymiş tövbe bi alem kadın senin kaynana..
iyim hamd olsun canım sen nasılsın bende bugün evi topladım baya bi temizlik yaptım sonra yemek felan derken anca oturdum çok yoruldum..
menün güzel canım ama kumru ne nasıl bişey..

kızlar menüm
KALKINCA,ceyrek muz.yarım ceviz
SABAH,1 d tb ekmegi,peynirli salata (güzelmiş kızlar),2 zeytin
ARA.1 cb süt.1 incir
ÖGLE.1 d ekmek,ceyrek kase corba.yesillik,2 kasık biber kavurma,3 kasık yogurt
ARA.4 tane kuru domates,bir ısırım havuc,7 tane fındık.fıstık
AKSAM,yarım kase corba,1 lokma pişi,ceyrek ekmek,3 kasık pilav,2 kasık biber kavurma,4 kasık yogurt,yesillik midem cok dolduu nedenki çok u yemişim ??
25 dakka spor,2,5 lt su 3 e tamamlıcam
benden böyle kızlar

Son düzenleme:

GÜZELİM cok iyyi menü yarınıda atlattınmı tamamdır insallah,aelesi neymiş sordunmu ?
İLKNUR senin spor tamam olmus o kadar yorulmussun canım,kumru ekmek arası tursulu sosisli ketcap mayonezli baska ne vardı ben unuttum izmir de yemiştimmde

canım menün güzel mide küçüldü artık anım istesende fazla yiyemezsin yesende miden rahatsız eder seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…