"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

çayınla bişey yeme canım.. evet ya köy yoğurdu tereyağsı peyniri çok güzel oluyor gerçi her ürünü güzel oluyor afiyet olsun canım..

menü güzel canım akşamıda güzel dengelemişsin balık salata mükemmel olmuş..

Selam kızlar anca girebildim sqbahtan beri.menumu bildiriyim
Kahvaltı:sucuklu yumurta 2 dilim kadar ekmek biraz peynir ve biraz tahin pekmez
Öğle yemeğioldukça karışık biraz kısır biraz kapuska yemegi az makarna ve bir kase yoğurt çorbası (evde kalanları bitirdik)
Aksam 2 kaşık semizotu yoğurtlu
Ara:bir sütlü Nescafe ve yarım kase fındık badem
Simdi geçmişi okuyim bakalım ben yokken neler kaynattiniz

ö
tutamadım kendimi ya çayın yanında 3 gofret yedim :26: bide yetmezmiş gibi 3ü1 arada içtim

boyum 162 canım hedefim 58 olmak en son 59u gördüm ama

58i görmedim

menün güzel canım afiyet olsun yanlız fındık badem yerken sayarak ye

fazla kaçmasın bu hafta süper gidiyosun canım inşllah ümitliyim senden

bu hafta

menüne denecek laf yok canım harika herzamanki gibi

ö

tutamadım kendimi ya çayın yanında 3 gofret yedim :26: bide yetmezmiş gibi 3ü1 arada içtim

boyum 162 canım hedefim 58 olmak en son 59u gördüm ama

58i görmedim
canım demekki baya sıkılaştın sen bazen kiloyada bakmamak gerek ama sen kendii 58 de iyi hissedeceksin o kiloya gel bakalım sonra korumaya geçersin

afiyet olsun canım menün çok iyi bu hafta senden büyük bir süpriz bekliyorum

Saolun kızlar elimden geleni yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bugün 4 km yürüdüm sadece az oldu biraz birazda aletlerde çalıştım.ben kilo verdikçe eşimde gaza geldi bende karatay diyeti yapıcam dedi hem şekerini düşürmeye çalışıyo. Telefonu elime alamıyorum bugün eşim yine mi elinde telefon diyo napim sizi merak ediyorum çaktırmadan okumaya çalışıyorum ddemcim akşam yemeği yemedigim için fazla kendime fındık badem hakkı verdim kahvenin yanında ama bundan sknra sayicam canım.

Köy havası ayrı güzel oluyo canım ama yediklerrine dikkat et temiz hava insanı aciktiriyo en güzeli güzel yogurtlardan ve ayranlardan tuketmek.gofret yeme canım emeklerine yazık olmasın

Menün güzel canım afiyet olsun çok güzel dengelemissin

Atlatirsin canım panik yapma sakın bugün stresten yedin ama yarın toparlarsin

Atlatirsin canım panik yapma sakın bugün stresten yedin ama yarın toparlarsin

Supersin canım her zamanki gibi

Kimsenin dediğini takma kafana canım sen kendine yakışanı daha iyi bilirsin olumsuz yorumlara sakın kulak asma her kafadan bi ses çıkar zaten

akşamı neden atladın canım geçmi kahvaltı yapmıştın..

Anca cevap yazıyorum canım ya kusura bakma.kahve içip fındık fıstık yeyince canım bişey istemedi.isteyince de saat geç oldu diye de yemedim.bi de gec kahvaltı yapmıştım onun için canım

ıgünaydın kızlar mutlu pazarlar eve dönüyoruz biz kahvaltı yaptık

DESTİNA

canım inşallah kazanırsın sına vıbaşarılar dilerim

Günaydın kızlar nasılsınız? Kahvaltimi yaptım şimdi evi topluyorum sonra pazara gidicez güzel sebzeler alicam bugün maydanoz kürünü yapamadım evdd maydanoz bitmiş.
Ddemcim gunaydın iyi yolculuklar canım

günaydın seçilcim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…