- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
kızlarrr sınavı sıfır hatayla geçtim çooooooook şükürdualarınız için çok teşekkürler Allah sizinde dualarınızı kabul etsin
içerde misafir var gidince uğrarım öptm
kızlarrr sınavı sıfır hatayla geçtim çooooooook şükürdualarınız için çok teşekkürler Allah sizinde dualarınızı kabul etsin
Tebrikler canım.Cooook sevindim...
Kızlar nasılsınız?Ben cok yorgunum belim agrıyor.Daha evime gitmedim....21:00 gibi anca evde olurum.Gecmişi hic okuyamadım,eve gidince artık.
gözün aydın canım tebrikler bak emeklerinin meyvesini aldın sonuçta hayırlı olsun
Tebrikler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmene sevindim canım tebrikler
Tebrikler canım.Cooook sevindim...
Kızlar nasılsınız?Ben cok yorgunum belim agrıyor.Daha evime gitmedim....21:00 gibi anca evde olurum.Gecmişi hic okuyamadım,eve gidince artık.
saolun kızlar çoook teşekkür ederim ..ğ
tebrik ederim canım gözünaydın hayırlı olsun
günaydın hanımlar
dün ne yaptım bilseniz dün kahveye gittiğim arkaşımın baharatçı dükkanı var bana denemek için yeşil kahve verdi bende akşam bi fincan içtim iğrenç bişey ama zorla içtim bugün resmen müshil etkisi gösterdi her su içişimde ishal gibi wc ye zor yetişiyorum bol bol su attırıyo umarım kilo vermemde dengesizlik yapmaz ..korkudan yürüyüşe bile gidemedim yolda sokakta rezil olurum diye
kızlar birde sürekli ayran detoksundan bahsediyorsunuz aklıma gelmişken yorumumu yapayım ben 2 yıl önce yaptığım diyetimde 4 ayda 17 kilo vermiştim 5. ay durakladım ve netten öğrendiğim ayran detoksunu yaptım ve ondan sonra 3 ay daha kilo veremedim ve pes ettim..diyetisyenim çok kızmıştı,,duraklama dönemi vücudun sıkılaşma dönemidir demişti..duraklamassan balon gibi sarkarsın demişti, vücut bu dönemde sıkılaşmak için kololjen diye bi hormon salgılarmış kilo bile alabilirmişsin diyete sabırla devam edersen 1-1,5 ay sonra tekrar vermeye başlarsın demişti .bence yapmayın sabırla diyete devam edin derim vücudun dengesini bozmaya hiç gerek yok
acelesine neymiş tövbe bi alem kadın senin kaynana..
iyim hamd olsun canım sen nasılsın bende bugün evi topladım baya bi temizlik yaptım sonra yemek felan derken anca oturdum çok yoruldum..
menün güzel canım ama kumru ne nasıl bişey..
GÜZELİM cok iyyi menü yarınıda atlattınmı tamamdır insallah,aelesi neymiş sordunmu ?
İLKNUR senin spor tamam olmus o kadar yorulmussun canım,kumru ekmek arası tursulu sosisli ketcap mayonezli baska ne vardı ben unuttum izmir de yemiştimmde
hmm ilk defa duydum ben bunu güzel bişeye benziyor..
danyorumlar için teşekkürler kızlar az öncede amcam gördü mezardanmi çiktin dedi
halbuki daha bayramda görmüşlerdi ozamanda bu halimden bi kaç kilo
fazlaydım yani bugün gaza geldm milletin laflarından fazla kaçirdim
Afiyet olsun canım neymiş acelesi allah sabır versin canım ya
Saolun kızlar elimden geleni yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bugün 4 km yürüdüm sadece az oldu biraz birazda aletlerde çalıştım.ben kilo verdikçe eşimde gaza geldi bende karatay diyeti yapıcam dedi hem şekerini düşürmeye çalışıyo. Telefonu elime alamıyorum bugün eşim yine mi elinde telefon diyonapim sizi merak ediyorum çaktırmadan okumaya çalışıyorum ddemcim akşam yemeği yemedigim için fazla kendime fındık badem hakkı verdim kahvenin yanında ama bundan sknra sayicam canım.
geçmiş olsun canım dikkat et ke9ndie
Kızlar cok tesekkür ederim bizim kv kafayı yemiş bu haftA onu daha iyi anladım....Acele dedi gittik apar topar hasta oldularda bize söylemediler sandık....Gittik ne oldu anne,hic sizi cabuk görmek istedim.
Kadın ne yapmaya calısıyor anlamadım....
İlknur kumru iki cesit bir gülcanın tarif ettigi gibi,birde sabahları yenmesi için simitin susamsız olanını düşün içine peynir,domates,biber konur.Benim yedigim kumru o sekildi.....
Ddem sen takma canım.Uzun süredir görmediklerinden öyle demişlerdir.Sen kendini iyi hissediyorsan bosver.
Köy havasını gıdasınıda aldın.
Kızlar cok tesekkür ederim bizim kv kafayı yemiş bu haftA onu daha iyi anladım....Acele dedi gittik apar topar hasta oldularda bize söylemediler sandık....Gittik ne oldu anne,hic sizi cabuk görmek istedim.
İlknur kumru iki cesit bir gülcanın tarif ettigi gibi,birde sabahları yenmesi için simitin susamsız olanını düşün içine peynir,domates,biber konur.Benim yedigim kumru o sekildi.....
Ddem sen takma canım.Uzun süredir görmediklerinden öyle demişlerdir.Sen kendini iyi hissediyorsan bosver.
akşam akşam baya karbonh. olmuş ama en azıdan ekmek yok onun yerine olmuş sarma afiyet olsuncanım..saolun kızlar çoook teşekkür ederim ..
bugün diyetime çok dikkat ettim umarım dünü telafi edebilmişimdir
sabah klasik peynirli zeytinli kahvaltım
ara : 1 elma
öğlen yoğurtlu ıspanak yemeği işkembe çorbası
ara : 1 dilim kek çay
akşam : bezelye yemeği 10 tane sarma yoğurt
menü güzel canım.. en azından bu hafta sonunu güzel atlattın canım..İyi aksamlar hanımlar.
Sabah 1 su bardagı corba,1 dilim peynir,yarım dilim ekmek
Ara 1 türk kahvesi
Öglen 1 tabak patatesli et yemegi
Ara 1 portakal,1 bardak süt
Aksam yolda gelirken yedik,cok basım döndü önümüze ilk cıkan yiyecegi yedik.
Yarım içi alınmış ekmege kokorec
1.5 litre su.40 dk yürüyüş.
Bu hafta sonuda bitti cok sükür.Ben hala regl olmadım
İyi akşamlar herkese bugün sabah kahvaltıda annemdeydim öğleden sonra gorumcemde eve geldik çocukların banyosu falan çok yoruldum.
Bugun yediklerim
SABAH yumurtalı patates bir avuçiçi kadar, çeyrek simit peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek tereyağ bal saat 11 gibi
ARA türk kahvesi, gorumcemde çay yarım pogaca bir elmalı pasta
AKSAM fırında patatesli tavuk 2 kaşık pirasa yemeği
Su çok az oldu 1,5 lt bugun yeşil çay icmedim
Bugun böyle acayip bişey oldu hafta sonlarını sevmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?