"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlarrr sınavı sıfır hatayla geçtim çooooooook şükür dualarınız için çok teşekkürler Allah sizinde dualarınızı kabul etsin

içerde misafir var gidince uğrarım öptm

kızlarrr sınavı sıfır hatayla geçtim çooooooook şükür dualarınız için çok teşekkürler Allah sizinde dualarınızı kabul etsin

gözün aydın canım tebrikler bak emeklerinin meyvesini aldın sonuçta hayırlı olsun

Tebrikler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yarın yediklerimi yazarım şimdilik hoscakalin

Tebrikler canım.Cooook sevindim...
Kızlar nasılsınız?Ben cok yorgunum belim agrıyor.Daha evime gitmedim....21:00 gibi anca evde olurum.Gecmişi hic okuyamadım,eve gidince artık.

gözün aydın canım tebrikler bak emeklerinin meyvesini aldın sonuçta hayırlı olsun

Tebrikler

Geçmene sevindim canım tebrikler

Tebrikler canım.Cooook sevindim...
Kızlar nasılsınız?Ben cok yorgunum belim agrıyor.Daha evime gitmedim....21:00 gibi anca evde olurum.Gecmişi hic okuyamadım,eve gidince artık.

ğ

tebrik ederim canım gözünaydın hayırlı olsun
saolun kızlar çoook teşekkür ederim ..

bugün diyetime çok dikkat ettim umarım dünü telafi edebilmişimdir

sabah klasik peynirli zeytinli kahvaltım

ara : 1 elma

öğlen yoğurtlu ıspanak yemeği işkembe çorbası

ara : 1 dilim kek çay

akşam : bezelye yemeği 10 tane sarma yoğurt

İyi aksamlar hanımlar.
Sabah 1 su bardagı corba,1 dilim peynir,yarım dilim ekmek
Ara 1 türk kahvesi
Öglen 1 tabak patatesli et yemegi
Ara 1 portakal,1 bardak süt
Aksam yolda gelirken yedik,cok basım döndü önümüze ilk cıkan yiyecegi yedik.
Yarım içi alınmış ekmege kokorec
1.5 litre su.40 dk yürüyüş.
Bu hafta sonuda bitti cok sükür.Ben hala regl olmadım

Destina bilgi için cok tesekkürler.Ben cok üzülüyorum bu ara kg aldıgım için....Ayran detoksunu düşündüm ama birazda.korktum.Yesilcay içtim 1 hafta şiştim.İlac aldıgım için...Ben sabrederek devam edeyim o zaman.

hmm ilk defa duydum ben bunu güzel bişeye benziyor..

Afiyet olsun canım neymiş acelesi allah sabır versin canım ya

geçmiş olsun canım dikkat et ke9ndie

Kızlar cok tesekkür ederim bizim kv kafayı yemiş bu haftA onu daha iyi anladım....Acele dedi gittik apar topar hasta oldularda bize söylemediler sandık....Gittik ne oldu anne,hic sizi cabuk görmek istedim.
Kadın ne yapmaya calısıyor anlamadım....
İlknur kumru iki cesit bir gülcanın tarif ettigi gibi,birde sabahları yenmesi için simitin susamsız olanını düşün içine peynir,domates,biber konur.Benim yedigim kumru o sekildi.....
Ddem sen takma canım.Uzun süredir görmediklerinden öyle demişlerdir.Sen kendini iyi hissediyorsan bosver.
Köy havasını gıdasınıda aldın.

Canım yapacak bişey yok sabretmekten başka, neyseki yakın oturmuyor bu arada kaç yaşında çok yaslaninca ilgiyi daha çok istiyorlar galiba benim ananem öyleydi mesala

İyi akşamlar herkese bugün sabah kahvaltıda annemdeydim öğleden sonra gorumcemde eve geldik çocukların banyosu falan çok yoruldum.
Bugun yediklerim
SABAH yumurtalı patates bir avuçiçi kadar, çeyrek simit peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek tereyağ bal saat 11 gibi
ARA türk kahvesi, gorumcemde çay yarım pogaca bir elmalı pasta
AKSAM fırında patatesli tavuk 2 kaşık pirasa yemeği
Su çok az oldu 1,5 lt bugun yeşil çay icmedim
Bugun böyle acayip bişey oldu hafta sonlarını sevmiyorum ya

Ayse canım kv 52 yasında.İci gecmiş bir kadın degil,allah düşürmesin eli ayagı tutar,agrısı falanda yok masallah.
İlgi istiyor diyecegimde bizi apar topar cagırdı.Kahvaltıdaydı biz gittigimizde komsusu cagırsı kahveye bizi sofrayı bırakıp gitti.Eşimde bende cok kızdık.Ögleden sonra geldi.Ustalara yemegi yaptım,bulasıkları topladım...
Bizi özlediginden degil,biliyor ben sabahtan gitmek istemiyorum.Bu yüzden böyle yapıyor....
Daha cok ugrascak bakalım ne planları var.
Secil benim eşimde diyor o kadar yoruldun,gözlerin kapanıyor.Telefon elinde.Caktırmadan bende yazıyorum :))))

hmm buda güzel.. senin kaynana numunelkik canım..

akşam akşam baya karbonh. olmuş ama en azıdan ekmek yok onun yerine olmuş sarma afiyet olsuncanım..
menü güzel canım.. en azından bu hafta sonunu güzel atlattın canım..

afiyet olsun canım poaça elmalı pasta arada olmamış

hayırlı gecelerr kızlar..

menüm..

sabah
2 dili tam buğday ekmeği
zeytin bal kaymak
sucuklu omlet

ara
1 elma

akşam
mercimek çorbası
salata 4 zeytin saltayla

ara akşamı bıraz erken yedik
1 salatalık

3 litre su 3 yeşilçay

Allah yardımcımız olsun canım çok üzülüyorum okudukça sanki kendim yaşıyormuşum gibi yaa gerçi benim durumda senden farksız değil benim kvden çok görümce manyagı var başımda kaç gündür kv demlerle beraber onu ve çocuklarınıda ağırladım evimde... yüssüzlüğün bukadarınada pes dedirtti sabrettim sırf kötülük olmasın diye ama bugün beni uyuz etti ..görümcemin kayınbabası ameliyat oldu kv demlerle geçmiş olsuna gittik tabi hanımıda evinden aldık neyse hoşbeş otururken görümcem çay hazırladı banaaa hadiii geliiin (ben gelinleriyimya gelin diyo bana )çay oldu dedi ..neyse girdim mutfağa sofra hazırladık sofrayı ben attım çayları ben servis yaptım topladım bulaşıklar yıkanacak bu çekti gitti bende sinir oldum bi ara geldi oh valla evin gelini otursun misafir bulaşık yıkasın dedim .niye canım evin gelini sensin yaa diyo (manyak yaa kafayı sıyırmış kadın )bende benim kaynanam kayın babam mı dedim bu çekti gitti söylene söylene yıkadım bulaşıg sadece Allah rızası için çok yaşlı insanlar hiç düşündüğü yok bulaşık bittikten sonra gelmiş kusura bakma bütün işi sana gördürdük dedi yuh dedim ..eve geldim eşime anattım eşimde kimseye kullandırma kendini iyi yapmışsın ağzının payını vermişsin dedi ..evine bile gitmiyoruz anlamıyo kadın yaaa bu arada kaynanam 70 görümcem 51 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…