"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evet kızlar bugün yediklerim
Kahvaltı 3 zeytin k.k.kadar peynir 1,5 dilim ekmek 1.5 yumurtadan omlet domates ve salatalık yaninda yeşil çay
Öğlen:Yoğurtlu semizotu, yarım simit 3 kaşık kadar pilav
Ara:biraz badem fındık
Akşam:balık ve salata
4,5 km yürüdüm az önce geldik eve şimdi bir sütlü nescafe icicem kızlar seker krizine girdim 2 parça bitter yicem

allah katında sen kazanacaksın inşallah canım allah o görümceni islah etsin böyle insanları hiç sevmiyorum nefretlık getiriyorlar neyseki görüşmüyorsunuz arsız heryerde arsızdır canım sen allah için yaptın inşallah mükafatınıda alacaksın..

Son düzenleme:

canım menün çok iyi olmuş ama o bitterleri şimdi yemeği düşünmüyorsun değilmi bak bu güzel menüyü bozma canım yarın sabah yersin 2 parça olmazmı yeme sakın canım bu saatte yenmez

kızlar sonunda girebildim,bugün 11 de kahvaltımı yaptım evi sil süpür kız besle oyna yemek yap topla derken vakit gecti yoruldum bayabi yediklerimi yazıyım
SABAH,2 d kızarmıs yumurtalı ekmek,1 kk peynir,domates,cay
ARA,1 kasık haslanmıs kereviz,1 tatlı kasıgı muz,1 elma,2 kasık biber kavurması
AKSAM,1 kase yogurt corbası,ceyrek ekmek,3 catal domates soslu kızarmıs patlıcan,salata
ARA,1 muz,1 cay bardagı süt
15 dakka evde kosu,evişi,2.5 ltre su

afiyet olsun canım menün güzel bişey soracam muz kabızlık yapmıyormu sende

canım menün çok iyi olmuş ama o bitterleri şimdi yemeği düşünmüyorsun değilmi bak bu güzel menüyü bozma canım yarın sabah yersin 2 parça olmazmı yeme sakın canım bu saatte yenmez

Yedim canım hemde 4 minik kare yedim tutamadım kendimi kaç gundurde yemiyodum bugün kaçamak yaptım :18:

Son düzenleme:
kızlarrr sınavı sıfır hatayla geçtim çooooooook şükür dualarınız için çok teşekkürler Allah sizinde dualarınızı kabul etsin

içerde misafir var gidince uğrarım öptm

destina hayırlı olsun canım cok sevindim

güzel canım menün çok iyi beslendin bu hafta sonu,senin kaınvalideye dicek laf yok Allah ıslah etsin canım sende sabrını kullanacaksın kendini üzme

secil bencede yeme o çikolatayıı haftada 1 yeter canım

afiyet olsun canım menün güzel bişey soracam muz kabızlık yapmıyormu sende

ilknur menün güzel,muz bana yapmıyo canım kabızlık hiç yaptını görmedim şükür

hmm iyimiş o zaman bende yapıyor nedense herkesin bünyesi farklı..

gündüz yeseydin daha iyi olurdu şimdi geldi kalorielr neyse geçti artık bundan sonra canın çekerse akşamları değil sabah yemeği tercih et canım

Evet canım haklısın bugün bi garipti midem sürekli canım tatlı istedi aklımdan hep Şerbetli tatlılar geçti ara bi daha bu saatte yemicem şimdi kalan vicdan azabı

Evet canım haklısın bugün bi garipti midem sürekli canım tatlı istedi aklımdan hep Şerbetli tatlılar geçti ara bi daha bu saatte yemicem şimdi kalan vicdan azabı

tamam canım artık olanı unut vicdanda yapma o yediğin geride kaldı önümüze bakalım artık haftada bir yersin oda akşamları olmasın canım sabahları tercih et en azından akşama kadar erimiş olur okiş

Yedim Gülcan ya keşke yemeseydim bi anlık kriz gözüm döndü

Menun guzel canım iyi gidiyosun

Bencede canım ne saçma bişey öyle ama bu hafta seni tebrik ederim hafta sonunu çok iyi atlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…