- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Allah yardımcımız olsun canım çok üzülüyorum okudukça sanki kendim yaşıyormuşum gibi yaagerçi benim durumda senden farksız değil benim kvden çok görümce manyagı var başımda kaç gündür kv demlerle beraber onu ve çocuklarınıda ağırladım evimde... yüssüzlüğün bukadarınada pes dedirtti sabrettim sırf kötülük olmasın diye ama bugün beni uyuz etti ..görümcemin kayınbabası ameliyat oldu kv demlerle geçmiş olsuna gittik tabi hanımıda evinden aldık neyse hoşbeş otururken görümcem çay hazırladı banaaa hadiii geliiin (ben gelinleriyimya gelin diyo bana )çay oldu dedi ..neyse girdim mutfağa sofra hazırladık sofrayı ben attım çayları ben servis yaptım topladım bulaşıklar yıkanacak bu çekti gitti bende sinir oldum bi ara geldi oh valla evin gelini otursun misafir bulaşık yıkasın dedim .niye canım evin gelini sensin yaa diyo (manyak yaa kafayı sıyırmış kadın )bende benim kaynanam kayın babam mı dedim bu çekti gitti söylene söylene yıkadım bulaşıg sadece Allah rızası için çok yaşlı insanlar hiç düşündüğü yok bulaşık bittikten sonra gelmiş kusura bakma bütün işi sana gördürdük dedi yuh dedim ..eve geldim eşime anattım eşimde kimseye kullandırma kendini iyi yapmışsın ağzının payını vermişsin dedi ..evine bile gitmiyoruz anlamıyo kadın yaaa bu arada kaynanam 70 görümcem 51 yaşında
Evet kızlar bugün yediklerim
Kahvaltı 3 zeytin k.k.kadar peynir 1,5 dilim ekmek 1.5 yumurtadan omlet domates ve salatalık yaninda yeşil çay
Öğlen:Yoğurtlu semizotu, yarım simit 3 kaşık kadar pilav
Ara:biraz badem fındık
Akşam:balık ve salata
4,5 km yürüdüm az önce geldik eve şimdi bir sütlü nescafe icicem kızlar seker krizine girdim 2 parça bitter yicem
kızlar sonunda girebildim,bugün 11 de kahvaltımı yaptım evi sil süpür kız besle oyna yemek yap topla derken vakit gecti yoruldum bayabi yediklerimi yazıyım
SABAH,2 d kızarmıs yumurtalı ekmek,1 kk peynir,domates,cay
ARA,1 kasık haslanmıs kereviz,1 tatlı kasıgı muz,1 elma,2 kasık biber kavurması
AKSAM,1 kase yogurt corbası,ceyrek ekmek,3 catal domates soslu kızarmıs patlıcan,salata
ARA,1 muz,1 cay bardagı süt
15 dakka evde kosu,evişi,2.5 ltre su
canım menün çok iyi olmuş ama o bitterleri şimdi yemeği düşünmüyorsun değilmi bak bu güzel menüyü bozma canım yarın sabah yersin 2 parça olmazmı yeme sakın canım bu saatte yenmez
Yedim canım hemde 4 minik kare yedim tutmadım kendimi kaç gundurde yemiyodum bugün kaçamak yaptım :18:
kızlarrr sınavı sıfır hatayla geçtim çooooooook şükürdualarınız için çok teşekkürler Allah sizinde dualarınızı kabul etsin
içerde misafir var gidince uğrarım öptm
İyi aksamlar hanımlar.
Sabah 1 su bardagı corba,1 dilim peynir,yarım dilim ekmek
Ara 1 türk kahvesi
Öglen 1 tabak patatesli et yemegi
Ara 1 portakal,1 bardak süt
Aksam yolda gelirken yedik,cok basım döndü önümüze ilk cıkan yiyecegi yedik.
Yarım içi alınmış ekmege kokorec
1.5 litre su.40 dk yürüyüş.
Bu hafta sonuda bitti cok sükür.Ben hala regl olmadım
Kızlar cok tesekkür ederim bizim kv kafayı yemiş bu haftA onu daha iyi anladım....Acele dedi gittik apar topar hasta oldularda bize söylemediler sandık....Gittik ne oldu anne,hic sizi cabuk görmek istedim.
Kadın ne yapmaya calısıyor anlamadım....
İlknur kumru iki cesit bir gülcanın tarif ettigi gibi,birde sabahları yenmesi için simitin susamsız olanını düşün içine peynir,domates,biber konur.Benim yedigim kumru o sekildi.....
Ddem sen takma canım.Uzun süredir görmediklerinden öyle demişlerdir.Sen kendini iyi hissediyorsan bosver.
Köy havasını gıdasınıda aldın.
hayırlı gecelerr kızlar..
menüm..
sabah
2 dili tam buğday ekmeği
zeytin bal kaymak
sucuklu omlet
ara
1 elma
akşam
mercimek çorbası
salata 4 zeytin saltayla
ara akşamı bıraz erken yedik
1 salatalık
3 litre su 3 yeşilçay
Evet kızlar bugün yediklerim
Kahvaltı 3 zeytin k.k.kadar peynir 1,5 dilim ekmek 1.5 yumurtadan omlet domates ve salatalık yaninda yeşil çay
Öğlen:Yoğurtlu semizotu, yarım simit 3 kaşık kadar pilav
Ara:biraz badem fındık
Akşam:balık ve salata
4,5 km yürüdüm az önce geldik eve şimdi bir sütlü nescafe icicem kızlar seker krizine girdim 2 parça bitter yicem
afiyet olsun canım menün güzel bişey soracam muz kabızlık yapmıyormu sende
destina hayırlı olsun canım cok sevindim
güzel canım menün çok iyi beslendin bu hafta sonu,senin kaınvalideye dicek laf yok Allah ıslah etsin canım sende sabrını kullanacaksın kendini üzme
secil bencede yeme o çikolatayıı haftada 1 yeter canım
ilknur menün güzel,muz bana yapmıyo canım kabızlık hiç yaptını görmedim şükür
hmm iyimiş o zaman bende yapıyor nedense herkesin bünyesi farklı..
canım bir yerde yogurtla yiyince yapmıyomus diye duymustum dene istersen
gündüz yeseydin daha iyi olurdu şimdi geldi kalorielr neyse geçti artık bundan sonra canın çekerse akşamları değil sabah yemeği tercih et canım
Evet canım haklısın bugün bi garipti midem sürekli canım tatlı istedi aklımdan hep Şerbetli tatlılar geçti ara bi daha bu saatte yemicem şimdi kalan vicdan azabı
tamam denicem muz alimde denerim teşekkür bilgi için..
Evet canım haklısın bugün bi garipti midem sürekli canım tatlı istedi aklımdan hep Şerbetli tatlılar geçti ara bi daha bu saatte yemicem şimdi kalan vicdan azabı
destina hayırlı olsun canım cok sevindim
güzel canım menün çok iyi beslendin bu hafta sonu,senin kaınvalideye dicek laf yok Allah ıslah etsin canım sende sabrını kullanacaksın kendini üzme
secil bencede yeme o çikolatayıı haftada 1 yeter canım
ilknur menün güzel,muz bana yapmıyo canım kabızlık hiç yaptını görmedim şükür
kızlar sonunda girebildim,bugün 11 de kahvaltımı yaptım evi sil süpür kız besle oyna yemek yap topla derken vakit gecti yoruldum bayabi yediklerimi yazıyım
SABAH,2 d kızarmıs yumurtalı ekmek,1 kk peynir,domates,cay
ARA,1 kasık haslanmıs kereviz,1 tatlı kasıgı muz,1 elma,2 kasık biber kavurması
AKSAM,1 kase yogurt corbası,ceyrek ekmek,3 catal domates soslu kızarmıs patlıcan,salata
ARA,1 muz,1 cay bardagı süt
15 dakka evde kosu,evişi,2.5 ltre su
Yedim Gülcan ya keşke yemeseydim bi anlık kriz gözüm döndü
Menun guzel canım iyi gidiyosun
Bencede canım ne saçma bişey öyle ama bu hafta seni tebrik ederim hafta sonunu çok iyi atlattınKızlar cok tesekkür ederim bizim kv kafayı yemiş bu haftA onu daha iyi anladım....Acele dedi gittik apar topar hasta oldularda bize söylemediler sandık....Gittik ne oldu anne,hic sizi cabuk görmek istedim.
Kadın ne yapmaya calısıyor anlamadım....
İlknur kumru iki cesit bir gülcanın tarif ettigi gibi,birde sabahları yenmesi için simitin susamsız olanını düşün içine peynir,domates,biber konur.Benim yedigim kumru o sekildi.....
Ddem sen takma canım.Uzun süredir görmediklerinden öyle demişlerdir.Sen kendini iyi hissediyorsan bosver.
Köy havasını gıdasınıda aldın.
canım suan görsem bende yerim inan en iyisi evde bulndurmamak o zaman istesekte yiyemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?