- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
iyi geceler kızlarr
iyi geceler kızlarr
günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmemizi diliyorum haftasonu benim diyet yalan oldu
tutamadım kendimi herşeyi yedim yarına kadar birazını olsun eritmeliyim
kendi kendime ceza veriyorum bugün çok az yiyip 1 saat bisiklet sürmeliyim
inşallah canım yaa artık yapılsın şu kombi yettiii gariiiiiiiii..bu haftasonu hepiniz süperdiniz
ama ben çok kötüydüm çok yedim:18:
böyle olmasaydı iyiydi ama artık yapacak bişey yok yarın tartı neyi göstercek bakalım:44:
neyse kızlar gidiyim evi süpürüyüm sonrada yarım saat bisiklet kombici gelcek bugün inşallah son kez sonra görüşürüz
Günaydın fistiklar az 4 km ye yakın yürüdüm geldim.simdi kahvaltı yapıcam saat 11 de çıkıp 1 ye kadar yürümeyi planlıyorum ama önce kahvaltı yapmalıyım.
Ddemcim üzülme dün bende kaçırdım bugün toparlariz canım.kombiciden kurtulamadin canım ya baya da para bayiliyosunuz.umarim bu kez düzelir
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmemizi diliyorum haftasonu benim diyet yalan oldu
tutamadım kendimi herşeyi yedim yarına kadar birazını olsun eritmeliyim
kendi kendime ceza veriyorum bugün çok az yiyip 1 saat bisiklet sürmeliyim
Günaydın fistiklar az 4 km ye yakın yürüdüm geldim.simdi kahvaltı yapıcam saat 11 de çıkıp 1 ye kadar yürümeyi planlıyorum ama önce kahvaltı yapmalıyım.
Ddemcim üzülme dün bende kaçırdım bugün toparlariz canım.kombiciden kurtulamadin canım ya baya da para bayiliyosunuz.umarim bu kez düzelir
çok sükür ilknur iyiyim keyifler yerinde sen nasılsın
yarına kadar erir canım moralini bozma sen
canım masallah erkencisin sporda yapılmış
günaydın kızlarr gece gece uyku semesi kaltım 3,5 fındık yedim neden yedim bilmiyorum :18:,kahvaltımı yaptım bende kızla oturyoruz o uyudugunda biraz kosacam evde ,bugün dikkat etmek lazım yarın büyük gün
canım emziriyorsun ya sen demekki ihdiyacın vardı.. bu arada fındık çok güzel süt yapıyor..
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN
BEN ÖNCELİKLE DÜNKİ YEDİKLERİMİ YAZIP SONRA SAYFALARI OKUMAYA GEÇEYİM
16-03-2014
Kahvaltı: 1 haşlama yum+2 dlm peynir+1/4 avakado+yeşillik+1 dlm siyah ekmek+1 pişi+1 sigara böreği(OKULUN KAHVALTISINDA ZOR TUTTUM KENDİMİ)
Öğlen: sadece meyve,çay kahve ve su ile geçiştirdim
Akşam: kıymali şehriye çorbası ½ kase+8 kaşık pazı & ısırgan kavurması+salata+1 siyah ekmek
30DK YÜRÜYÜŞ ARKASINDAN SAUNA HAMAM YAPTIM
Yatmadan 1 ELMA
gün içindede yemiştim demek sütte yapıyormuss hergün yiyorum iyi yapıyorum ozaman
cok dengeli olmus menünüz
gün içindede yemiştim demek sütte yapıyormuss hergün yiyorum iyi yapıyorum ozaman
cok dengeli olmus menünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?