"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmemizi diliyorum haftasonu benim diyet yalan oldu

tutamadım kendimi herşeyi yedim yarına kadar birazını olsun eritmeliyim

kendi kendime ceza veriyorum bugün çok az yiyip 1 saat bisiklet sürmeliyim

canım unut olanları önüne bak aynen devam önemli olan devamlılık canım..

bu haftasonu hepiniz süperdiniz

ama ben çok kötüydüm çok yedim:18:

böyle olmasaydı iyiydi ama artık yapacak bişey yok yarın tartı neyi göstercek bakalım:44:

neyse kızlar gidiyim evi süpürüyüm sonrada yarım saat bisiklet kombici gelcek bugün inşallah son kez sonra görüşürüz

inşallah canım yaa artık yapılsın şu kombi yettiii gariiiiiiiii..

Günaydın fistiklar az 4 km ye yakın yürüdüm geldim.simdi kahvaltı yapıcam saat 11 de çıkıp 1 ye kadar yürümeyi planlıyorum ama önce kahvaltı yapmalıyım.
Ddemcim üzülme dün bende kaçırdım bugün toparlariz canım.kombiciden kurtulamadin canım ya baya da para bayiliyosunuz.umarim bu kez düzelir

maşallah canım sana.. bakalım yarın neler olacak inşallah güzel kilo vermişizdir..

günaydın kızlarr gece gece uyku semesi kaltım 3,5 fındık yedim neden yedim bilmiyorum :18:,kahvaltımı yaptım bende kızla oturyoruz o uyudugunda biraz kosacam evde ,bugün dikkat etmek lazım yarın büyük gün

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..

çok sükür ilknur iyiyim keyifler yerinde sen nasılsın

yarına kadar erir canım moralini bozma sen

canım masallah erkencisin sporda yapılmış

canım emziriyorsun ya sen demekki ihdiyacın vardı.. bu arada fındık çok güzel süt yapıyor..

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN
BEN ÖNCELİKLE DÜNKİ YEDİKLERİMİ YAZIP SONRA SAYFALARI OKUMAYA GEÇEYİM

16-03-2014

Kahvaltı: 1 haşlama yum+2 dlm peynir+1/4 avakado+yeşillik+1 dlm siyah ekmek+1 pişi+1 sigara böreği(OKULUN KAHVALTISINDA ZOR TUTTUM KENDİMİ)
Öğlen: sadece meyve,çay kahve ve su ile geçiştirdim
Akşam: kıymali şehriye çorbası ½ kase+8 kaşık pazı & ısırgan kavurması+salata+1 siyah ekmek
30DK YÜRÜYÜŞ ARKASINDAN SAUNA HAMAM YAPTIM

Yatmadan 1 ELMA

canım emziriyorsun ya sen demekki ihdiyacın vardı.. bu arada fındık çok güzel süt yapıyor..

gün içindede yemiştim demek sütte yapıyormuss hergün yiyorum iyi yapıyorum ozaman

cok dengeli olmus menünüz

gün içindede yemiştim demek sütte yapıyormuss hergün yiyorum iyi yapıyorum ozaman

cok dengeli olmus menünüz

teşekkürler gülcan

şimdi bende c.tesiyi yazmışmıyım diye bakıyordum yazmamışım benim cumartesi akşam ye günü gibiydi felaketti :)) pazar günü ve bu gün biraz dengeledim durumu
bu günüm

17-03-2014
1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: 1 yağda yum+1/6 avakado+4 zeytin+yeşillik+1 dlm siyah ekmek
Ara: 8 adet badem+3 kağıt dilimi kuru meyve+1 sütlü neskafe

yarın için çok heyecanlıyım listeye giremem ama en azından 1 kilo beklentim var yoksa hüsran :)
malum gecen hafta son anda bi bunalım yaşadım şimdi iyi gibiyim yettiği yere kadar artık ortadan kopamam ya yetişemediğim yerde

herkeze ***motivasyonlu bir hafta *** dilerim

günaydın arkadaşlar..
hafta sonu çok giremiyorum.
dün biraz kaçırdım gibi..hafta sonu olunca misafir durumları filan kaçırdım..yarın artıyı görmeyeyim de:)))
eşim tartıyı kaldırdı salıdan salıya dedi:)))
sabah 1 haşlanmış yumurta nesfit+süt
az önce 1 elma..1 lokmalık simit içine az peynir..şimdilik bu kadar:))))
kızlar bu arada bu gülen yüz falan smiley sanırım bunları nasıl koyuyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…