maşallah canım sana.. bakalım yarın neler olacak inşallah güzel kilo vermişizdir..
Şimdi tartıldım tartıda hareketlenme var.Bakalım yarın sabah ne olcak????
Ay inşallah canım 5.5 km daha yürüdüm dünkü bitterler erimistir umarım birazdan oglusumu okuldan alıp annemlere gidicez bugün baya yürüdüm yoruldum valla.yarin büyük gün bakalım sonuçlar nasıl olucak
çok sükür ilknur iyiyim keyifler yerinde sen nasılsın
yarına kadar erir canım moralini bozma sen
canım masallah erkencisin sporda yapılmış
Oh canım ne güzel yarın da inşallah güzel olur tartidaki rakam ondan sonra da kilo vermen devam eder merak ettim şimdi
Masallah canım.Nasılsın?Yarın büyük gün.Bir derdim varda ayran ile ilgili bir bilgi var bursalı olarak orayı bir oku derim canım
Saol canım çocuğu okula bıraktıktan sonra eşimle beraber yürüdük iyi oldu valla.
Iyiyim canım saol sen nasılsın merak ettim kötü bisey mi okuyayim bulabilirsem
Bende cok yorgunum,kahvaltı etmeden okudum midem bulandı sabah sabah.Pes dedim
Evet ya okudum şimdi iğrenç ya islak mendil dimi
Ay inşallah canım 5.5 km daha yürüdüm dünkü bitterler erimistir umarım birazdan oglusumu okuldan alıp annemlere gidicez bugün baya yürüdüm yoruldum valla.yarin büyük gün bakalım sonuçlar nasıl olucak
Merhaba...Yeni uyandım daha hic halim yok.Sizler nasılsınız?
Ddem insallah bu sefer kombi düzelir bu son olur.Sadece 1 kez köye gidiyorsun bu hafta dikkat edersin.
Gülcan fındık,dereotu,kemik kaynatma cok güzel süt yapıyor.
Neslihan canım tesekkür ederim herkese bol motivasyonlu haftalar.
.......Kızlar kv degişik ilknur dedigin gibi numunelik.Destina canım allah hepimize sabır versin....
Hepinize mutlu haftalar olsun.Yarın büyük gün.
Şimdi tartıldım tartıda hareketlenme var.Bakalım yarın sabah ne olcak????
dün çok yoruldun anlaşılan..oo hadi bakalım bu hafta herkes çok dikkat etti bakalım yarın kmler ilk üçte..
Evet cok yoruldum.Cumartesi 02:30 da yattık,06:00 da kalktık.Hava soguk,iş cok 3 ögün hem bize hem ustaya yemek
Toz her yer sil,süpür...
Canım ben azcıkta gitse razıyım ama bakalım artık...
bitseydş rahat ederdiniz bıraz.. az azda gitse gidicek inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?