"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ddem insallah bu sefer kombi düzelir bu son olur.Sadece 1 kez köye gidiyorsun bu hafta dikkat edersin.
Gülcan fındık,dereotu,kemik kaynatma cok güzel süt yapıyor.
Neslihan canım tesekkür ederim herkese bol motivasyonlu haftalar.
.......Kızlar kv degişik ilknur dedigin gibi numunelik.Destina canım allah hepimize sabır versin....
Hepinize mutlu haftalar olsun.Yarın büyük gün.

Şimdi tartıldım tartıda hareketlenme var.Bakalım yarın sabah ne olcak????

ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2 destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.2
@@@@
1.ddem.........1400 kg 2.derya.........1300 kg
3.secil..........800 gr @
@
Kg alanlar +++
1.guzelimm....800 gr
2.gülcan..........200 gr. 11.03.2014@@@
Destina........108.3
İLknur..........74.6
guzelim........71.4
secil...............75.9
ddem............62 hayalimsi......84.4
ayse...............69.4
neslihan.......87.8
gülcan..........63.7
@@@@@@
ilk 3 :))))) 1.hayalimsi.....1600 kg
2. İki kişi Destina ve
ilknur....1200
3.Ddem.............1 kg
.......................
Kilo alanlar 1.Ayse ve güzelim 700

maşallah canım sana.. bakalım yarın neler olacak inşallah güzel kilo vermişizdir..

Ay inşallah canım 5.5 km daha yürüdüm dünkü bitterler erimistir umarım birazdan oglusumu okuldan alıp annemlere gidicez bugün baya yürüdüm yoruldum valla.yarin büyük gün bakalım sonuçlar nasıl olucak

Masallah canım.Nasılsın?Yarın büyük gün.Bir derdim varda ayran ile ilgili bir bilgi var bursalı olarak orayı bir oku derim canım

sporumu yaptım geldim kızlar 30 dakika bisiklet sürdüm akşamda 30 dakika süreceğim inşallah kombi olur bu sefer parça getirip takacak sağolun kızlar

hayırlısı bakalım geçen hafta iyiydi gene verdiğim kilo bu hafta bakalım nolacak ben bir hatfa gidiyor bir hafta az gidiyor bakalım yarın spriz olacak..

Merhaba...Yeni uyandım daha hic halim yok.Sizler nasılsınız?

Şimdi tartıldım tartıda hareketlenme var.Bakalım yarın sabah ne olcak????

dün çok yoruldun anlaşılan..oo hadi bakalım bu hafta herkes çok dikkat etti bakalım yarın kmler ilk üçte..

dün çok yoruldun anlaşılan..oo hadi bakalım bu hafta herkes çok dikkat etti bakalım yarın kmler ilk üçte..

Evet cok yoruldum.Cumartesi 02:30 da yattık,06:00 da kalktık.Hava soguk,iş cok 3 ögün hem bize hem ustaya yemek
Toz her yer sil,süpür...
Canım ben azcıkta gitse razıyım ama bakalım artık...

Evet cok yoruldum.Cumartesi 02:30 da yattık,06:00 da kalktık.Hava soguk,iş cok 3 ögün hem bize hem ustaya yemek
Toz her yer sil,süpür...
Canım ben azcıkta gitse razıyım ama bakalım artık...

bitseydş rahat ederdiniz bıraz.. az azda gitse gidicek inşallah canım

bitseydş rahat ederdiniz bıraz.. az azda gitse gidicek inşallah canım

Daha bitmez canım ya kadının istegi hic bitmiyor.
Eşimi bekliyorum ne zaman dur dicek bakalım.Laf söylüyor ama her hafta sonu yine ordayız...
Kızlar benim kv cok pis,pasaklı bir kadın.Ben cok titiz ve bugunun işini yarına bırakmam.Benim bazı seyler midemi bulandırıyor artık.Her gittigimde önce dezenfekte ediyorum wc ve mutfagı öyle oturuyorum.
Bu hafta mutfakta kullanılan sarı bezi aldı yeri sildi,getirdi geldi mutfaga tezgahı sildi,üstünede ekmegi koydu.
Delircem artık ((
Biraz ucundan temiz olsa,cocugum.oldu mu hic gitmicem herhalde.Ben bu kadına nasıl anlatcam bilemedim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…