"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

öğlen menüm 5 kaşık mercimek salatası 7 kaşık makarna..2 kaşık yoğurt:)))
ya arkadaşlar bişey sordum ama cevap alamadım..
bu yazıların sonuna eklediğiniz smiley ları nasıl koyuyorsunuz..baktım ama bulamadım..
ilknurrr nerdesin sen cevap veririsinnn:)))

Konuya cevap verin altında oluyor.Otomatik cıkıyor.Kapalı degilse kullnıcı kontrol panelinden.

huylu huyundan vazgeçmez canım sen nedersen de o bildiğini yapar se canıı sıkma.. bende o bez olayına çok kızarım benim kayınvalidede öyle yapıyor malesef ama çok titiz temiz bir insan ama o bezle yer silip sonra yıkayıp mutfak tezgahında kullandığını gördüm şok geçirdim biran ne dicemi bilemedim..

canım mesaj yazdığın bölmün altında smilyler var ya ona tıklayınca oluyor görünmüyormusende.. sen cepten felanmı giriyorsun

“DUYGULARIMIZ AÇ OLDUĞU
İÇİN YİYORUZ” Eğer mutluysanız ve başka
şeylerden haz alabiliyorsanız
daha normal yiyerek de
karnınızın doyduğunu
hissedebiliyorsunuz. Eşinizle
probleminiz varsa, işyerinde çözemediğiniz sıkıntılarla
boğuşuyorsanız, kendinizden
hoşnut değilseniz, suçluluk,
pişmanlık, kızgınlık, çaresizlik
veya umutsuzluk içindeyseniz
yemeye başlıyorsunuz. Fiziksel açlık son yemek saati
ile alakalı, 5-6 saat aç
kaldığınızda acıkırsınız.
Duygusal açlıkta ise acıkma
hissi zamanla oluşmaz, bir
anda ortaya çıkar. Kişinin ne yiyeceği önemli değildir.
Önüne ne konursa yer. Doyup
doymadığına bakmaz. Çünkü
karnı aç olduğu için yemiyor,
duyguları aç olduğu için yiyor. Dopamin beynimizden salınan
ve miktarı arttıkça bizim daha
fazla haz almamızı sağlayan
bir madde. Cinsel ilişki
esnasında dopamin düzeyimiz
150 üniteye kadar yükseliyor. Yemek yediğimizde ise
dopamin düzeyimiz 100
üniteye kadar çıkıyor. Dopamin
mutluluk ve haz verdiği için
bağımlılık yapıcı özelliğe de
sahip. Yeme bağımlılığından
kurtulmak uyuşturucu
bağımlılığına göre daha zor.
Çünkü uyuşturucu maddeleri
günlük hayatınızda her yerde
görmezsiniz, yiyecekler ise her yerde ve inanılmaz cezbedici
güzelliklerde. Uzak da
duramazsınız çünkü yemeden
hayatımzı devam
ettirmezsiniz.

Bende sok gecirdim,yaptıgı yemegi yemicem artık....
Her gittigimde bu yüzden 2 katı canım cıkıyor.Ocak artık katran olmuş oluyor.Eşimden korkusuna yapıyordu arada.Şimdi onuda yapmıyor.Bugune kadar hic tepki vermedim ama bu sarı bez olayı fena canımı sıktı.

senin kayınvalide pasaklıyken bunu yapmış ama benim kayınvalide çok titiz bir insan onun böyle yapması çok tuhaf oldu..

senin kayınvalide pasaklıyken bunu yapmış ama benim kayınvalide çok titiz bir insan onun böyle yapması çok tuhaf oldu..

Ee ne yapcaz peki?Yerde kıl,tüy,toz var... (((
Temizlemeden geldi mutfagı sildi.Temizlese bile ben kullanmam hic.Benim evimde mutfak bezi,toz bezi,banyo bezi ayrıdır....
Seninki cok titizken nasıl öyle yapmıs hayret!!!

Ee ne yapcaz peki?Yerde kıl,tüy,toz var... (((
Temizlemeden geldi mutfagı sildi.Temizlese bile ben kullanmam hic.Benim evimde mutfak bezi,toz bezi,banyo bezi ayrıdır....
Seninki cok titizken nasıl öyle yapmıs hayret!!!

biz bişey yapamadık ama birdaha görürsem söylerim kusura bakmasın ilk şokla insan bişey diyemiyor ama ikincisinde kesin derim bidahada yapmaz sanmıyorum ama bellide olmaz senin kayınvalideye gelince ona desende anlamaz canım dedimya numunelik o bakımdan..

Off valla ya offf.Pis oldugun farkında ama umruda degil.Midem bulanıyor artık.Bişey desem,kırmakta istemiyorum ama yaptıgıda hic hos degil.Cocukla gittigimde ne olcak?Cocuk bilemez ki temiz mi pis mi?offf offff ben nereye gelin olmuşum yaa!!!!!!Bugun yine ellerim kıpkırmızı camasır suyundan.Karnım şiş,soguktan.Ne yapcam bilmiyorum.Huyumuda biliyorum.Sabredip patladım mı olmucak.

Evet kızlar hadi bakalım yarın büyük gün,herkesi 11 de bekliyorum.Bildirim saatimiz degişmişti.

sıkma canını o zaten düzelmicek böyledi böyle kalacak..

kızalar menüm..

sabah
1 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
üzerine azıcık margarın
kaşar salam
1 haşlama yumurta
zeytin

öğlen
mercimek çorbası
salatalık

ara formçayda 3 kayısı

akşam karnabahar haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiber

3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay

yoğurttan sorna uykum geldi beaaa akşam olsada yatsak

kaçıncı kez söyledim bilmiyorum ama bu menüyle nasıl doyuyorsun sen gerçekten anlamıyorum canım hiç ekmek yok
sabah sadece 1 dilim öğle akşam ekmek yok canım diyet bitince napıyosun sen istediğin kiloya ulaşınca yinemi ekmek yemiyorsun merak ettim:44:

inşallah canım inşallah

saol gülcanım bende çok mutluyum sonunda alıcam inşallah

Yarın sence kim 1.olcak?

:26: ben olurum demeyi çok isterdim ama hafta sonu kaçamağım ve yürüyememem kilo verme hızımı etkilemiş olabilir ..sıkıldım artık şu kv ler bi gitsede hayatım düzene girse yaaaa

iyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım dün yazmadım utandım sizden çok yedimya

sabah 1 bardak ılık limonlu su

kahvaltı

2 dilim ekmek çökelek 5 tane yeşil zeytin biraz reçel

ara

1 bardak yeşilçay 2 tane kuru kayısı

öğle

1 tabak bamya yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara

1 bardak sütlü türk kahvesi yarım çiğ köfte yarım çay bardağı beyaz leblebi 4 tane kuş lokumu 1 tane şekerli leblebi

akşam

1 dilim ekmek 1 tabak lor peynirli salata

ara olarakta biraz yoğurt yiycem

3 litre su 1 bardak dahada yeşilçay içerim 1 saat eliptik

Kızlar annemlerdeyim oglusumu okuldan aldıktan sonra geldik dışarıda yemek yedik biraz kaçırdım ama aksama dengelerim

üzülme canım misafir gelince öyle olur tabiki yinede çok dikkat ettin sen verememişsen bile üzülme onlar gidince verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…