öğlen menüm 5 kaşık mercimek salatası 7 kaşık makarna..2 kaşık yoğurt:)))
ya arkadaşlar bişey sordum ama cevap alamadım..
bu yazıların sonuna eklediğiniz smiley ları nasıl koyuyorsunuz..baktım ama bulamadım..
ilknurrr nerdesin sen cevap veririsinnn:)))
Daha bitmez canım ya kadının istegi hic bitmiyor.
Eşimi bekliyorum ne zaman dur dicek bakalım.Laf söylüyor ama her hafta sonu yine ordayız...
Kızlar benim kv cok pis,pasaklı bir kadın.Ben cok titiz ve bugunun işini yarına bırakmam.Benim bazı seyler midemi bulandırıyor artık.Her gittigimde önce dezenfekte ediyorum wc ve mutfagı öyle oturuyorum.
Bu hafta mutfakta kullanılan sarı bezi aldı yeri sildi,getirdi geldi mutfaga tezgahı sildi,üstünede ekmegi koydu.
Delircem artık((
Biraz ucundan temiz olsa,cocugum.oldu mu hic gitmicem herhalde.Ben bu kadına nasıl anlatcam bilemedim kızlar.
öğlen menüm 5 kaşık mercimek salatası 7 kaşık makarna..2 kaşık yoğurt:)))
ya arkadaşlar bişey sordum ama cevap alamadım..
bu yazıların sonuna eklediğiniz smiley ları nasıl koyuyorsunuz..baktım ama bulamadım..
ilknurrr nerdesin sen cevap veririsinnn:)))
huylu huyundan vazgeçmez canım sen nedersen de o bildiğini yapar se canıı sıkma.. bende o bez olayına çok kızarım benim kayınvalidede öyle yapıyor malesef ama çok titiz temiz bir insan ama o bezle yer silip sonra yıkayıp mutfak tezgahında kullandığını gördüm şok geçirdim biran ne dicemi bilemedim..
Bende sok gecirdim,yaptıgı yemegi yemicem artık....
Her gittigimde bu yüzden 2 katı canım cıkıyor.Ocak artık katran olmuş oluyor.Eşimden korkusuna yapıyordu arada.Şimdi onuda yapmıyor.Bugune kadar hic tepki vermedim ama bu sarı bez olayı fena canımı sıktı.
senin kayınvalide pasaklıyken bunu yapmış ama benim kayınvalide çok titiz bir insan onun böyle yapması çok tuhaf oldu..
Ee ne yapcaz peki?Yerde kıl,tüy,toz var...(((
Temizlemeden geldi mutfagı sildi.Temizlese bile ben kullanmam hic.Benim evimde mutfak bezi,toz bezi,banyo bezi ayrıdır....
Seninki cok titizken nasıl öyle yapmıs hayret!!!
biz bişey yapamadık ama birdaha görürsem söylerim kusura bakmasın ilk şokla insan bişey diyemiyor ama ikincisinde kesin derim bidahada yapmaz sanmıyorum ama bellide olmaz senin kayınvalideye gelince ona desende anlamaz canım dedimya numunelik o bakımdan..
Off valla ya offf.Pis oldugun farkında ama umruda degil.Midem bulanıyor artık.Bişey desem,kırmakta istemiyorum ama yaptıgıda hic hos degil.Cocukla gittigimde ne olcak?Cocuk bilemez ki temiz mi pis mi?offf offff ben nereye gelin olmuşum yaa!!!!!!Bugun yine ellerim kıpkırmızı camasır suyundan.Karnım şiş,soguktan.Ne yapcam bilmiyorum.Huyumuda biliyorum.Sabredip patladım mı olmucak.
Yarın sence kim 1.olcak?
kızalar menüm..
sabah
1 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
üzerine azıcık margarın
kaşar salam
1 haşlama yumurta
zeytin
öğlen
mercimek çorbası
salatalık
ara formçayda 3 kayısı
akşam karnabahar haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiber
3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay
yoğurttan sorna uykum geldi beaaa akşam olsada yatsak
allah katında sen kazanacaksın inşallah canım allah o görümceni islah etsin böyle insanları hiç sevmiyorum nefretlık getiriyorlar neyseki görüşmüyorsunuz arsız heryerde arsızdır canım sen allah için yaptın inşallah mükafatınıda alacaksın..
destina hayırlı olsun canım cok sevindim
güzel canım menün çok iyi beslendin bu hafta sonu,senin kaınvalideye dicek laf yok Allah ıslah etsin canım sende sabrını kullanacaksın kendini üzme
secil bencede yeme o çikolatayıı haftada 1 yeter canım
ilknur menün güzel,muz bana yapmıyo canım kabızlık hiç yaptını görmedim şükür
Yarın sence kim 1.olcak?
inşallah canım inşallah
saol gülcanım bende çok mutluyum sonunda alıcam inşallah
:26: ben olurum demeyi çok isterdim ama hafta sonu kaçamağım ve yürüyememem kilo verme hızımı etkilemiş olabilir ..sıkıldım artık şu kv ler bi gitsede hayatım düzene girse yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?