"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

slmmm arkadaşlar...
akşam 1 tabak kabak kaşık pilav yoğurt..ekmek yokkk:)))
güzelimm bence sen 1.olcann:)))bu hafta iyisin..üstelik geçen hafta tuvalete çıkmamıştın onu da düşersek senden 2 kilo fire bekliyom..inşallh artı olmam benn:)))

hayırlısı bakalım geçen hafta iyiydi gene verdiğim kilo bu hafta bakalım nolacak ben bir hatfa gidiyor bir hafta az gidiyor bakalım yarın spriz olacak..

Olsun canım ya gitsinde az gitsin ben ona da razıyım senin menülerin çok güzel canım iyi gidiyosun

O bez olayına bende gicigim ya her şeyin bir adabı var eskiler şartı şurtu derler.mutfak bezi asla yere surulmez kural bu masayı siliyosun masayada ekmek koyuyosun olmaz yani.guzelim sana kolay gelsin işin zor

Soylicek söz bulamıyorum canım

Canım menün güzel tereddüt etme sende birinci olabilirsin bu hafta sporunda gayet iyi

Kızlar bildirim yapiyim.sabah maydanoz kürü
kahvaltı:bir dilim yumurtalı ekmek 6zeytin domates salatalık beyaz peynir ve yeşil çay
Öğle yemeği:4 köfte ızgara 2 dilim ekmek yarım kase pilav, patates kızartması, yoğurt ve salata vede 10 tane zeytin
Ara:sütlü nescafe
9,5 km yürüyüş
Aksam yemeği yemedim yoğurt yicem kızlar

canım yediklerinde fazla bişey yok yanlız pilav ekmek patates biraraya gelmiş o olmamış akşam sadece salata yada yoğurtla dengeleyebilirsin bu hafta çok dikkat ettin ayrıca sporuda güzel yaptın 1. olabilirsin:44:

bu hafta bırak birinci olmayı kilo almış bile olabilirim tatlım bakalım yarın görücez artık

Yok canım ya aldığını hiç sanmıyorum sadece 1 gün kaçamak kiloya dönüşmez yarın artı çıksan bile ki sanmıyorum ben artı olacağını hemen gider yerleşmez yani.
Evet canım ya patates ekmek ve pilav feci abarttım yoldan gidince yemek saatim şaştı tutamadim kendimi yarın kaldığımız yerden devam akşamda yoğurt yerim yiyebilirsem midem çok dolu çünkü belki sadece yeşil çay içerim

Herkese iyi akşamlar bugun kötü bir gündü işyerinden bi r arkadaşımiz vefat etti. Sabah işleri halledip öğleden sonra oraya geçtik başım çok ağrıyor bugun yediklerim

SABAH ekmek arasi peynir domates maydanoz 3 zeytin şekersiz çay bir lokma kek

ARA yeşil çay salatalık

OGLE 4 kaşık pilav, bir yemek tabağı nohut çok az turşu

AKŞAM zeytinyağlı pirasa 8 kaşık, bir tavuk but,küçük dilim patates

.

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz keyifler yerinde insallah,menumu yazim
SABAH.1d ekmek,2tane sosis
ARA.1cb sut.1incir
OGLE.3soslu patlican,1d ekmek,yarim pisi,1kasik tereyagli patates
ARA.10badem,1kivi
AKSAM,1kase corba,peynirli salata
ARA.1cb sut,1incir

iyi akşamlar kızlar 30 dakika bisikletimi sürdüm yeşilçayımı içtim
şimdide yoğurt yemeyi düşünüyorum

Kizlar nasilsiniz keyifler yerinde insallah,menumu yazim
SABAH.1d ekmek,2tane sosis
ARA.1cb sut.1incir
OGLE.3soslu patlican,1d ekmek,yarim pisi,1kasik tereyagli patates
ARA.10badem,1kivi
AKSAM,1kase corba,peynirli salata
ARA.1cb sut,1incir

menün gayet güzel canım afiyet olsun
bende 3 kaşık yoğurdun içine 2 tane kuru
kayısı doğradım onu yiyorum şimdi

Paylasim super. Evet duygusal açlık hatta bisilerden korunma ihtiyacı psikolojik ama fiziksel cevabı +++kilo demek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başınız sağolsun canım ayrıcada geçmiş olsun başina menün
gayet güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…