- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
kızlar ben çok kötüyüm herşey arka arkaya geliyor kuzenim bebegi karnında vefat etti hemde doğuma bir hafta-10 gün falan vardı ayyyy çok kötüyüm ya...
bildirim yapıp çıkıyorum ne olur ona dua edin doğurtturmaya çalışıyolarmış şimdi
kilom 68,2
geçen hafta 69.4
Günaydın fistiklar nasılsınız? Benim başım dönüyor bugün bi o kadar da işim var.sizde keyifler nasıl bugün tartı günü az kaldı
günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacam eşim işten geld kahvaltı hazırlıcam
gecen hafta,63.7
bu hafta,62.2
giden 1 bucuk kilo çok mutluyum
günaydın herkese kızlar başım hala agrıyor benim kızda uyutmadı bugün beni öksürükten bide azı dişi çıkıyor galiba uykuda kaç defa kafa yedim ondan hatırlamıyorum sizler nasılsınız kimse yok mu?
günaydın canım hayırdır neden öyle oldunki yoksa maydonoz kürümü yapıyor.. evet çok heycanlı bakalım herkes ne kadar kilo verdi çok merak ediyorum..
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsingünaydın kızlar bildirim yapıp cıkacam eşim işten geld kahvaltı hazırlıcam
gecen hafta,63.7
bu hafta,62.2
kızlar ben çok kötüyüm herşey arka arkaya geliyor kuzenim bebegi karnında vefat etti hemde doğuma bir hafta-10 gün falan vardı ayyyy çok kötüyüm ya...
bildirim yapıp çıkıyorum ne olur ona dua edin doğurtturmaya çalışıyolarmış şimdi
kilom 68,2
geçen hafta 69.4
Dün annemlerle gezdik eşim geldi bizi aldı iş dönüşü eve 9-10 gibi geldik.o saatte tuvaleti temizledim lavaboyu falanda.camasir suyu çarptı sanırım. Sen daha bildirim yapmadin canım seni de çok merak ediyorum
canım menün güzel ama akşamki ekmek çok fazla olmuş..
kilom 68,2
geçen hafta 69.4
sorma ilknur dün annem gelmiş bize. 3 tepsi ev ekmeği yapmış akşam sıcak sıcak görünce 1 dilim kaçırdım ama çokkk lezzetliydi napim
burada paylaştığım listelerimi yarın diyetisyene de gösterecem görünce ne dicek bakalım falsolarımı söyler o daha neler bulur bakalım
Supersin canım tebrikler gayet iyi gidiyosun
kilom 68,2
geçen hafta 69.4
teşekkür ederim:))maşallah canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin.. hiç bir sakıncası yok canım 11 e kadar yapmış oldun geç olmasında erken olsada sorun yok..
teşekkür ederim:))
canım senin kilon kaç..meraklıyım yaaa:)))
ilk iş kilomu bildiriyim bekletmeyim
geçen hafta: 87.800
bu gün: 87:500
-300gr vermişim
gene idare eder
yazıcam canım şimdi mügeyi izliyoruda çok üzüldüm evlatlarınızı yalnız dışarı bırakmayın arkadaşlar..
günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacam eşim işten geld kahvaltı hazırlıcam
gecen hafta,63.7
bu hafta,62.2
gülcan tebrik ederim canım süpersin geçen haftanın acısını çıkardın
ben alkış koymuştum ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?