"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun İnşallah

Günaydın fistiklar nasılsınız? Benim başım dönüyor bugün bi o kadar da işim var.sizde keyifler nasıl bugün tartı günü az kaldı

günaydın canım hayırdır neden öyle oldunki yoksa maydonoz kürümü yapıyor.. evet çok heycanlı bakalım herkes ne kadar kilo verdi çok merak ediyorum..

geçmiş olsun ayşe hanım çocuklarda öksürük çok zor .nacizane önerim var. 1 yaşından büyük ise zencefil+karabiber+bal karışımı öksürüğe iyi gelir sabah akşam. bu karışım birebirdir ama mucize beklemeyin sabırlı olun sevgi ve şevkatle devam edin 1 hafta. birde akşam yatarken okaliptus yada biberiye yağı sürerseniz sırtına ve ayak altına gögsüne bide üstünden sıcak havlu pamuk gibi yatar öksürmeden.ben çocuklarıma hiç ilaç kullanmadım hep kendim hazırladım surubumu tedavimi. allah şifa versin

günaydın canım hayırdır neden öyle oldunki yoksa maydonoz kürümü yapıyor.. evet çok heycanlı bakalım herkes ne kadar kilo verdi çok merak ediyorum..

Dün annemlerle gezdik eşim geldi bizi aldı iş dönüşü eve 9-10 gibi geldik.o saatte tuvaleti temizledim lavaboyu falanda.camasir suyu çarptı sanırım. Sen daha bildirim yapmadin canım seni de çok merak ediyorum

günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacam eşim işten geld kahvaltı hazırlıcam
gecen hafta,63.7
bu hafta,62.2
giden 1 bucuk kilo çok mutluyum
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin

canım allah rahmet eylesin yarabbi ne kadarda az kalmış doğuma rabbim sen o anneye sabır ver yarabbi..

tebrikler canım

Dün annemlerle gezdik eşim geldi bizi aldı iş dönüşü eve 9-10 gibi geldik.o saatte tuvaleti temizledim lavaboyu falanda.camasir suyu çarptı sanırım. Sen daha bildirim yapmadin canım seni de çok merak ediyorum

hmm evet olabilir hemen yoğurt yeseydin canım iyi gelir geçen gün bende oldu öyle yoğurt yedim ayran içtim.. yapmadım daha bakıyorum şimdi kim ne kadar vermiş

canım menün güzel ama akşamki ekmek çok fazla olmuş..

sorma ilknur dün annem gelmiş bize. 3 tepsi ev ekmeği yapmış akşam sıcak sıcak görünce 1 dilim kaçırdım ama çokkk lezzetliydi napim
burada paylaştığım listelerimi yarın diyetisyene de gösterecem görünce ne dicek bakalım falsolarımı söyler o daha neler bulur bakalım

başınız sağolsun kalanlara allah sabır versin ne denirki......

günaydın kızlar evimi süpürdüm sildim yeşilçayımı içtim geldim yanınıza herkes bildirim yapmış nerdeyse

hmm o zaman yenmezmi canım ama yemesen tabiki daha iyi olurdu.. bakalım haberlerin bekliyoruz bakalım ne dicek

Supersin canım tebrikler gayet iyi gidiyosun

saol canım senin bildirimi göremedim..daha yapmadın dimi..
ya inan burası öyle motive ediyor ki çok seviyorum..kilo verdikçe daha çok giriyorum:))
az önce okul salonunda prova yapıyoz ama aklım burda acaba kim kaç kilo verdi diye:)))
ilk 3 te yokum sanırım..olsun ne yapalım haftaya artık..
bu arada sabah 1 dilim tam bugday ekmeği 1 yumurta domates salatalık biber..1 bardak tatlandırıcılı çay:)))

ayşecim çok üzüldüm geçmiş olsun kuzenine Allah sabır versin çok zor bir durum

yazıcam canım şimdi mügeyi izliyoruda çok üzüldüm evlatlarınızı yalnız dışarı bırakmayın arkadaşlar..

yaaa..
şimdi izleyemiyorum dünakşma evde sabah ki bölümün tekrarına baktım..kırklarelinde ki bir çocuk kayıptı..bulunmöuş mu..lütfen iyi haberler ver..

günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacam eşim işten geld kahvaltı hazırlıcam
gecen hafta,63.7
bu hafta,62.2
giden 1 bucuk kilo çok mutluyum

gülcan tebrik ederim canım süpersin geçen haftanın acısını çıkardın

Son düzenleme:
Bende kilo bildirimimi yapiyim aslında daha çok gitmişti ama tuvalete çıkamadım ondan fazla çıktı sanırım neyse moral bozmak yok
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75
Giden:900 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…