kaçıncı kez söyledim bilmiyorum ama bu menüyle nasıl doyuyorsun sen gerçekten anlamıyorum canım hiç ekmek yok
sabah sadece 1 dilim öğle akşam ekmek yok canım diyet bitince napıyosun sen istediğin kiloya ulaşınca yinemi ekmek yemiyorsun merak ettim:44:
bir günlük kaçamaktan bişey olmaz canım menü gayet güzel..iyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım dün yazmadım utandım sizden çok yedimya
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek çökelek 5 tane yeşil zeytin biraz reçel
ara
1 bardak yeşilçay 2 tane kuru kayısı
öğle
1 tabak bamya yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara
1 bardak sütlü türk kahvesi yarım çiğ köfte yarım çay bardağı beyaz leblebi 4 tane kuş lokumu 1 tane şekerli leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak lor peynirli salata
ara olarakta biraz yoğurt yiycem
3 litre su 1 bardak dahada yeşilçay içerim 1 saat eliptik
menün güzel canım..slmmm arkadaşlar...
akşam 1 tabak kabak kaşık pilav yoğurt..ekmek yokkk:)))
güzelimm bence sen 1.olcann:)))bu hafta iyisin..üstelik geçen hafta tuvalete çıkmamıştın onu da düşersek senden 2 kilo fire bekliyom..inşallh artı olmam benn:)))
yok canım sen ne kaçamak yaptın birtane kaçamaktan bişey olmaz sen sporda yaptın ben bu hafta gene spor yapmadım ama yarın başlıcam inşallah..Saol canım ya dikkat ettim baya ama iki gün biraz kacamaklarim oldu.yarin ben senden bekliyorum birinciliği
Soylicek söz bulamıyorum canım
canım öğlen baya şeyler birbirine girmiş ama akşamı dengelemişsinKızlar bildirim yapiyim.sabah maydanoz kürü
kahvaltı:bir dilim yumurtalı ekmek 6zeytin domates salatalık beyaz peynir ve yeşil çay
Öğle yemeği:4 köfte ızgara 2 dilim ekmek yarım kase pilav, patates kızartması, yoğurt ve salata vede 10 tane zeytin
Ara:sütlü nescafe
9,5 km yürüyüş
Aksam yemeği yemedim yoğurt yicem kızlar
onun orası hiç belli olmaz canım yarın tartı ne dicek bakalım belkide birinci sen olursun.. umudumuzu kaybetmek yok..bu hafta bırak birinci olmayı kilo almış bile olabilirim tatlım bakalım yarın görücez artık
başın sağolsun canım allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah.. menün çok iyi..Herkese iyi akşamlar bugun kötü bir gündü işyerinden bi r arkadaşımiz vefat etti. Sabah işleri halledip öğleden sonra oraya geçtik başım çok ağrıyor bugun yediklerim
SABAH ekmek arasi peynir domates maydanoz 3 zeytin şekersiz çay bir lokma kek
ARA yeşil çay salatalık
OGLE 4 kaşık pilav, bir yemek tabağı nohut çok az turşu
AKŞAM zeytinyağlı pirasa 8 kaşık, bir tavuk but,küçük dilim patates
.
menün çok güzel canımKizlar nasilsiniz keyifler yerinde insallah,menumu yazim
SABAH.1d ekmek,2tane sosis
ARA.1cb sut.1incir
OGLE.3soslu patlican,1d ekmek,yarim pisi,1kasik tereyagli patates
ARA.10badem,1kivi
AKSAM,1kase corba,peynirli salata
ARA.1cb sut,1incir
süper afiyet olsun..iyi akşamlar kızlar 30 dakika bisikletimi sürdüm yeşilçayımı içtim
şimdide yoğurt yemeyi düşünüyorum
ILKNUR GUZELIM tesekkurler sut tavsiyeleriniz icin :)ya gecmisi okudumda bende hic gelemem pislige ama kac yasinda kadinlar bu saatten sonra ayni aliskanlik devam eder,.
SECIL,ekmek grubu biraz fazla olmus
DIDEM,aksami hafif yedin canim bence yarin arti cikmazsin iyiydin
AYSE.basin sagolsun Allah rahmet eylesin
Kızlar iyi geceler yarın sabah eşimle hastahaneye gidecegim...
Sabah 3 dilim ekmege sucuk,sosis,peynirli tost
Öglen yarım kase puding
Aksam 3 kasık pilav,8 yk ciger.1 mini dondurma,bol salata ve roka.
1.5 litre su.
günaydın arkadaşlar..
saatinden önce bildirim yapmanın zararı varmı..yani kural dışı değil dimi:)
ben saat 12.30 a kadar törende olucam..bugün 18 mart malum..
belki aralarda kısaca girerim merakımdan:)))ama yazamam zaten okuldaki bilgisayar çok yavaş..
evettt bu kadar açıklamadan sonra sadet kısmına gelelim:)))
geçen hafta 84.4 bu hafta 83.3:))))aslında artı olurum diye bekliyodum..çünkü doğru dürüst spor yapamadım hep tören hazırlığı misafirlikler..ama bu sabah çokkkkk mutlu oldumm..belki ilk e giremem ama çokkkk mutluyum bu bana yeter:)))
günaydın herkese kızlar başım hala agrıyor benim kızda uyutmadı bugün beni öksürükten bide azı dişi çıkıyor galiba uykuda kaç defa kafa yedim ondan hatırlamıyorum sizler nasılsınız kimse yok mu?
ilk iş kilomu bildiriyim bekletmeyim
geçen hafta: 87.800
bu gün: 87:500
-300gr vermişim
gene idare eder
günaydın arkadaşlar..
belki aralarda kısaca girerim merakımdan:)))ama yazamam zaten okuldaki bilgisayar çok yavaş..
geçen hafta 84.4 bu hafta 83.3:))))aslında artı olurum diye bekliyodum..çünkü doğru dürüst spor yapamadım hep tören hazırlığı misafirlikler..ama bu sabah çokkkkk mutlu oldumm..belki ilk e giremem ama çokkkk mutluyum bu bana yeter:)))
ilk iş kilomu bildiriyim bekletmeyim
geçen hafta: 87.800
bu gün: 87:500
-300gr vermişim
gene idare eder
dünki yediklerimin listesi:
17-03-2014
1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: 1 yağda yum+1/6 avakado+4 zeytin+yeşillik+1 dlm siyah ekmek
Ara: 8 adet badem+3 kağıt dilimi kuru meyve+1 sütlü neskafe
Öğlen: 2 köfte+salata+1,5 dlm ekmek
Ara: 1 galeta+1 elma
Akşam: yoğurtlu kabak çorbası ½ kase+8 kş t.fasulye+3siyah ekmek
Yatmadan meyve
Supersin canım tebrikler gayet iyi gidiyosungünaydın arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?