"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ILKNUR GUZELIM tesekkurler sut tavsiyeleriniz icin :)ya gecmisi okudumda bende hic gelemem pislige ama kac yasinda kadinlar bu saatten sonra ayni aliskanlik devam eder,.
SECIL,ekmek grubu biraz fazla olmus
DIDEM,aksami hafif yedin canim bence yarin arti cikmazsin iyiydin
AYSE.basin sagolsun Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:

evet canım ben genelde sabahları ekmek yerim hem ekmek anlık tokluk verir sonra çabucacık acıktırır.. ben diete başlamadan öncede nadir akşamları ekmek yerdim alışkınım yani diete özel değil..

bir günlük kaçamaktan bişey olmaz canım menü gayet güzel..
menün güzel canım..
Saol canım ya dikkat ettim baya ama iki gün biraz kacamaklarim oldu.yarin ben senden bekliyorum birinciliği
yok canım sen ne kaçamak yaptın birtane kaçamaktan bişey olmaz sen sporda yaptın ben bu hafta gene spor yapmadım ama yarın başlıcam inşallah..
Soylicek söz bulamıyorum canım

canım öğlen baya şeyler birbirine girmiş ama akşamı dengelemişsin
bu hafta bırak birinci olmayı kilo almış bile olabilirim tatlım bakalım yarın görücez artık
onun orası hiç belli olmaz canım yarın tartı ne dicek bakalım belkide birinci sen olursun.. umudumuzu kaybetmek yok..
başın sağolsun canım allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah.. menün çok iyi..
Kizlar nasilsiniz keyifler yerinde insallah,menumu yazim
SABAH.1d ekmek,2tane sosis
ARA.1cb sut.1incir
OGLE.3soslu patlican,1d ekmek,yarim pisi,1kasik tereyagli patates
ARA.10badem,1kivi
AKSAM,1kase corba,peynirli salata
ARA.1cb sut,1incir
menün çok güzel canım
iyi akşamlar kızlar 30 dakika bisikletimi sürdüm yeşilçayımı içtim
şimdide yoğurt yemeyi düşünüyorum
süper afiyet olsun..

canım kompostada iyi geliyor afiyet olsun bol bol minik bebişe süt olsun..

Kızlar iyi geceler yarın sabah eşimle hastahaneye gidecegim...
Sabah 3 dilim ekmege sucuk,sosis,peynirli tost
Öglen yarım kase puding
Aksam 3 kasık pilav,8 yk ciger.1 mini dondurma,bol salata ve roka.
1.5 litre su.

Kızlar iyi geceler yarın sabah eşimle hastahaneye gidecegim...
Sabah 3 dilim ekmege sucuk,sosis,peynirli tost
Öglen yarım kase puding
Aksam 3 kasık pilav,8 yk ciger.1 mini dondurma,bol salata ve roka.
1.5 litre su.

hayırdır canım nedne gidiyorsun baya kötüledinmi..:26:

günaydın arkadaşlar..
saatinden önce bildirim yapmanın zararı varmı..yani kural dışı değil dimi:)
ben saat 12.30 a kadar törende olucam..bugün 18 mart malum..
belki aralarda kısaca girerim merakımdan:)))ama yazamam zaten okuldaki bilgisayar çok yavaş..
evettt bu kadar açıklamadan sonra sadet kısmına gelelim:)))
geçen hafta 84.4 bu hafta 83.3:))))aslında artı olurum diye bekliyodum..çünkü doğru dürüst spor yapamadım hep tören hazırlığı misafirlikler..ama bu sabah çokkkkk mutlu oldumm..belki ilk e giremem ama çokkkk mutluyum bu bana yeter:)))

Son düzenleme:

maşallah canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin.. hiç bir sakıncası yok canım 11 e kadar yapmış oldun geç olmasında erken olsada sorun yok..

günaydın herkese kızlar başım hala agrıyor benim kızda uyutmadı bugün beni öksürükten bide azı dişi çıkıyor galiba uykuda kaç defa kafa yedim ondan hatırlamıyorum sizler nasılsınız kimse yok mu?

günaydın canım oy yavrum benim azı dişi en zor diş allah yardımcısı olsun allah acılarını dindirsiniz miniğim benim yaa şimdi nereye saldıracağını bilemez yavrucak çok geöçmiş olsun allah sanada sabır versin canım bu diş dönemleri bıraz zor geçiyor..

ilk iş kilomu bildiriyim bekletmeyim
geçen hafta: 87.800
bu gün: 87:500
-300gr vermişim
gene idare eder

dünki yediklerimin listesi:
17-03-2014
1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: 1 yağda yum+1/6 avakado+4 zeytin+yeşillik+1 dlm siyah ekmek
Ara: 8 adet badem+3 kağıt dilimi kuru meyve+1 sütlü neskafe
Öğlen: 2 köfte+salata+1,5 dlm ekmek
Ara: 1 galeta+1 elma
Akşam: yoğurtlu kabak çorbası ½ kase+8 kş t.fasulye+3siyah ekmek
Yatmadan meyve

Günaydın fistiklar nasılsınız? Benim başım dönüyor bugün bi o kadar da işim var.sizde keyifler nasıl bugün tartı günü az kaldı

tebrikler hafta da 1 kilo çok iyi umarım 3 e girersin. motivede olmuşsun keyfini çıkar

canım menün güzel ama akşamki ekmek çok fazla olmuş..

günaydın kızlar bildirim yapıp cıkacam eşim işten geld kahvaltı hazırlıcam
gecen hafta,63.7
bu hafta,62.2
giden 1 bucuk kilo çok mutluyum

kızlar ben çok kötüyüm herşey arka arkaya geliyor kuzenim bebegi karnında vefat etti hemde doğuma bir hafta-10 gün falan vardı ayyyy çok kötüyüm ya...

bildirim yapıp çıkıyorum ne olur ona dua edin doğurtturmaya çalışıyolarmış şimdi

kilom 68,2
geçen hafta 69.4

Supersin canım tebrikler gayet iyi gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…