"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi akşamlar bugünki menüm

kahvaltı 2 dilim ekmek lor peyniri 4 tane zeytin biraz reçel 1 bardak süt

ara

1 yeşilçay yarım ayva 1 şekerli leblebi

öğle

2 dilim ekmek 1 tabak mercimek salatası

ara

1 çay bardağı biberli sade leblebi 1 tane şekerli yarım ayva

akşam

1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası

3 litre su 2 yeşilçay

Bugün yediklerim
Kahvaltı:2 minik sosis,omlet, peynir domates,salatalık ve bir dilim ekmek
Öğle Yemeği:bir tabak makarna biraz peynir
Ara yarım mini ekler
Akşam:bir kase yoğurt çorbası yarım dilim ekmek ve bir tane mini ekler
Şimdilik bu kadar.uyumazsam bir sütlü Nescafe içerim

Saol canım islrimin çoğu bitti bi kek yapicam o kadar büyük kısmını bitirdim.bende pasta istiyom

yakın olsak hemen yapardım sanada bir pasta.. kızımda yatmadıkı birtane daha süprüiz pasta yapıcam eğer yatarsa tabi çocuk sabahın 4 ünden bu saate kadar ayakta yatıramadım benim bile başım dönüyor yorgunluk uykusuzluktan maşallah o daha ha la dimdik ayakta..

kızlar menüler iyi... didem bişey dicem bu mercimek salatası nasıl oluyor..

Saol canım yapmış kadar oldun bizim afacanda uyumadı bugün öksürüyo öksürük uyutmadı bugün erken yatiririm ama yoksa toplayamiyolar kendilerini yarın da kahvaltıya misafir var kalkması lazım

hayırlı akşamalar kızlar menüm

sabah ama öğlen gibi
pizza
minicik dilim pasta

ara
3 kayısı

akşam
salata hellim

az gibi gözüküyor ama pizzayı baya kaçırdım hatunlar..
3 litre su 2 yeşilçay

[y34547693]hayırlı akşamalar kızlar menüm

sabah ama öğlen gibi
pizza
minicik dilim pasta

ara
3 kayısı

akşam
salata hellim

az gibi gözüküyor ama pizzayı baya kaçırdım hatunlar..
3 litre su 2 yeşilçay
[/QUOTE]

Bende baya az yemissin dicektim alttaki pizzayi çok kaçırdım yazısını görene kadar akşam salatayla dengelemissin canım bugün kimsecikler yok

Saol canım yapmış kadar oldun bizim afacanda uyumadı bugün öksürüyo öksürük uyutmadı bugün erken yatiririm ama yoksa toplayamiyolar kendilerini yarın da kahvaltıya misafir var kalkması lazım

canım bal varsa bir kaşık at ağzına iyi gelir yumuşatır boğazları benim kizında bi ara öksürüyü vardı sürekli bal yedirince geçti..

Bende baya az yemissin dicektim alttaki pizzayi çok kaçırdım yazısını görene kadar akşam salatayla dengelemissin canım bugün kimsecikler yok[/QUOTE]

evet yaa nirde bakim bu kızlar yoksa kaçamak eşindelermi güzelimm de kayınvalidede sanırım giremiyor öteki hatunlarda yok umarım akşam akşam kaçamak peşinde değillerdir..

Kizlar masallah size herkes ne guzel beslenmis ya ben menumu yazmiycam o kadar kotuki tatlilar kofteler ipin ucu cok cok kacti arti olmasam bari ,cok mutsuzum neyseki yarin sabah gidiyor kv ler ,saliya kadar elimden geleni yapacam,bugun gene cok yoruldum m

ILKNUR aynen dedign gibi kacamak pesindeydim artik o kadar cok abarttimki moralim bozuldu gene yedim aglamak istiyorum

canım misafir olunca dengeler bozuluyor sen canını sıkma onlar gidince devam edersin birde bişey daha var akşam yemekten sonra bişey yemezsen ve suyunu aynı oranda içersen artı görmezsin tartıda..

ILKNUR aynen dedign gibi kacamak pesindeydim artik o kadar cok abarttimki moralim bozuldu gene yedim aglamak istiyorum

ağlama canım kilo alacağım duygusu yaratma içinde yedim ama artı görmicem de hem öyle hemen kilo alınmaz artıda olsa o ödem olmuş olur ödemide dikkat edince iki günde atarsın zaten..

Arada oluyor canım ya kvler gidince dengelersin bu hafta herkes bi rehavette.gecen hafta baya iyiydik bakalım bu hafta napicaz.cabuk toparlasak kendimizi bari

Arada oluyor canım ya kvler gidince dengelersin bu hafta herkes bi rehavette.gecen hafta baya iyiydik bakalım bu hafta napicaz.cabuk toparlasak kendimizi bari

geçen hafta herkes sıkı diet yaptı güzel kilo verince kendini yemeğe vurdu sanırım neyse inşallah bu olaylar böyle fazla sürmez..

geçen hafta herkes sıkı diet yaptı güzel kilo verince kendini yemeğe vurdu sanırım neyse inşallah bu olaylar böyle fazla sürmez..

Inşallah canım galiba gözümüz aç kaldı biraz şimdi ne bulsak yiyoruz tooarlanmamiz lazım bir an önce yaza az kaldı hedeflerimizi yakalamaliyiz.

Inşallah canım galiba gözümüz aç kaldı biraz şimdi ne bulsak yiyoruz tooarlanmamiz lazım bir an önce yaza az kaldı hedeflerimizi yakalamaliyiz.

evet yaa toparlanmalıyız hemen hem az kaldı tartılma gününe artı çıkmayalımda 300 500 verelim bari hem motivasyonumuz düşmemiş olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…