ye canım ye 1 günden bişeycik olmazhmmm evet yaa ama erken yersem akşama salata yoğurtla kapatırım dengelemiş olurum dimi..
evet canım kahvenin yanındada güzel oluyo hep fındık fıstık olmuyo buda bi değişiklikBende yarın aliyim ara öğünlerde yerim aslında acikmaktan çok canım bişeyler yemek istiyo ama açlıktan değil çok enteresan
şimdimi yiceksin yarın ye canım geç oldu artık..
ye canım ye 1 günden bişeycik olmaz
evet canım kahvenin yanındada güzel oluyo hep fındık fıstık olmuyo buda bi değişiklik
artık çok geç yedim bile akşam hafif yediğim için yedim:26:
Bakalım bu hafta kim birinci olucak
canım yeşilçayın içine çubuk tarçın at iştahını keser..
yatana kadar içiyosunda sabaha kadar tuvaletin gelmiyomu benim geliyo çok zor oluyo ya sinir oluyorum yataktan kalkmaktan yaAfiyet olsun canım bende su içiyorum şimdi yatana kadar içerim artık
Bakalım bu hafta kim birinci olucak
en az kaçamak yapan birinci olacak bence..
Istah değil canım ya midem dolu ama canım bişeyler yemek istiyo ağzım boş durmasin istiyo
yatana kadar içiyosunda sabaha kadar tuvaletin gelmiyomu benim geliyo çok zor oluyo ya sinir oluyorum yataktan kalkmaktan ya
canım ben im olmayacağım kesinde kim olur artık bilmiyorum gram gram gidiyo artık
Bazen gece bir kere kalkiyorum canim yatmadan önce sık sık gidiyorum ama.kilo vermede yardımcı oluyo baya.bende senin kilona gelsemde gram gram gitse keşke canım. Bugünlerde pek keyfim yok tamam kilo veriyorum kiyafetlerimden de fark ediyorum çoğu kotumun düğmesini bile acmadan cikarabiliyorum artık ama kendimi çok sisko görüyorum aynada.cabuk kilo vermek istiyorumyatana kadar içiyosunda sabaha kadar tuvaletin gelmiyomu benim geliyo çok zor oluyo ya sinir oluyorum yataktan kalkmaktan ya
canım ben im olmayacağım kesinde kim olur artık bilmiyorum gram gram gidiyo artık
bu çok kritik bir durum kendini tutmalsıın canım arada böyle krizler gelebilir umarım fazla sürmez kendine sahip çık oldumu.. çok iyi gidiyorsun 70 e az kaldı bunun için dişimizi sıkmalıyız..
Ben bu hafta kendimden ümitli değilim de kim olur tahmin edemiyorum kızlar güzel sonuçlar almışlar
Bazen gece bir kere kalkiyorum canim yatmadan önce sık sık gidiyorum ama.kilo vermede yardımcı oluyo baya.bende senin kilona gelsemde gram gram gitse keşke canım. Bugünlerde pek keyfim yok tamam kilo veriyorum kiyafetlerimden de fark ediyorum çoğu kotumun düğmesini bile acmadan cikarabiliyorum artık ama kendimi çok sisko görüyorum aynada.cabuk kilo vermek istiyorum
kızlar ben çıkıyorum sabah erken uyanıcam baya allaha emanet olsun hayırlı gecerl
Bazen gece bir kere kalkiyorum canim yatmadan önce sık sık gidiyorum ama.kilo vermede yardımcı oluyo baya.bende senin kilona gelsemde gram gram gitse keşke canım. Bugünlerde pek keyfim yok tamam kilo veriyorum kiyafetlerimden de fark ediyorum çoğu kotumun düğmesini bile acmadan cikarabiliyorum artık ama kendimi çok sisko görüyorum aynada.cabuk kilo vermek istiyorum
herkese günaydın evet bende dün hiç açamadım sayfayı bugünde şifre falan değiştirdim neyse şükür kavuştuk
ilknur kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin sevdikleriyle rabbim inşallah
güzelim allah yardımcın olsun sabır versin sana, stres yapıp çok yeme lütfen bak pasta yenmiş dün hemde akşam olmaz ki olmaz ki
neslihan menün süper umarım tartı seni hep böyle sevindirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?