"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hmmm evet yaa ama erken yersem akşama salata yoğurtla kapatırım dengelemiş olurum dimi..
ye canım ye 1 günden bişeycik olmaz
Bende yarın aliyim ara öğünlerde yerim aslında acikmaktan çok canım bişeyler yemek istiyo ama açlıktan değil çok enteresan
evet canım kahvenin yanındada güzel oluyo hep fındık fıstık olmuyo buda bi değişiklik
şimdimi yiceksin yarın ye canım geç oldu artık..

artık çok geç yedim bile akşam hafif yediğim için yedim:26:

Istah değil canım ya midem dolu ama canım bişeyler yemek istiyo ağzım boş durmasin istiyo

bu çok kritik bir durum kendini tutmalsıın canım arada böyle krizler gelebilir umarım fazla sürmez kendine sahip çık oldumu.. çok iyi gidiyorsun 70 e az kaldı bunun için dişimizi sıkmalıyız..

yatana kadar içiyosunda sabaha kadar tuvaletin gelmiyomu benim geliyo çok zor oluyo ya sinir oluyorum yataktan kalkmaktan ya

canım ben im olmayacağım kesinde kim olur artık bilmiyorum gram gram gidiyo artık

canlar içtiğiniz suyu 8-9 a kadar bitirmiş olun gece rahat olsursunuz ben öyle yapıyorum.. ama 2.bucuk litreden az su içmeyin zaten biliyorsunuz

yatana kadar içiyosunda sabaha kadar tuvaletin gelmiyomu benim geliyo çok zor oluyo ya sinir oluyorum yataktan kalkmaktan ya

canım ben im olmayacağım kesinde kim olur artık bilmiyorum gram gram gidiyo artık
Bazen gece bir kere kalkiyorum canim yatmadan önce sık sık gidiyorum ama.kilo vermede yardımcı oluyo baya.bende senin kilona gelsemde gram gram gitse keşke canım. Bugünlerde pek keyfim yok tamam kilo veriyorum kiyafetlerimden de fark ediyorum çoğu kotumun düğmesini bile acmadan cikarabiliyorum artık ama kendimi çok sisko görüyorum aynada.cabuk kilo vermek istiyorum

bu çok kritik bir durum kendini tutmalsıın canım arada böyle krizler gelebilir umarım fazla sürmez kendine sahip çık oldumu.. çok iyi gidiyorsun 70 e az kaldı bunun için dişimizi sıkmalıyız..

Evet haklısın garip bir dönem bazı şeyleri degistirmem lazım akşam salata yoğurt iyi.simdi beyaz leblebi falanda yicem elimi oyalar.belki yürüyüşleri de arttiririm bana iyi gelir 70 e az kaldı bakalım hayırlısı

canım bunun için ilknur gibi beslenmen gerek ayrıca okadarda üzme kendini bak bi aralar 81.5 muşsun çizelgende öyle yavaş ver kalıcı olsun
bende kolay gelmedim bu kilolara dahada biraz yesem hemen alıyorum

canım öyle düşünme veriyorsun bak ne güzel gidiyor kilolar bu kiloların hepsi bize 1 haftada gelmediki 1 haftada gitsin öyle değilmi canını sıkıp stres yapma stresde kilo vermeyi engelliyor sürekli pozitif düşün canım gidecek bunlar başka çaresi yok yavaşda gitse gidecek sıkıyorsa gitmesin boğazlarım uleeeeeennn adamı

seçilcim sanada iyi geceler canım bende çıkıyorum birazda öbür yerleri geziyim eşi ve ailesi konusunu sonra bakarım tekrar

Iyi geceler fıstıklar pozitif dusunceleriniz için teşekkür ederim.yarin görüşürüz insallah.opuyorum sizi

İyi geceler kızlar...
Kimsecikler yok
Menüm;
sabah 2 catal yas pasta
öglen 4 dilim sucuk,1 yumurta,1 dilim ekmek
ara 1 türk kahvesi
aksam
5 adet köfte,1 catal pilav bol salata
1 portakal
3 litre su,1 saat yürüyüş

Pasta yedigim saat aksam 19:00 da yedim.22:30 da yattık.Bugun yorulcagımız için.Bugun merdiven in cık cok yoruldum

Kalan sayfaları yarın okurum artık.Eşim cagırıyor,cok yorulduk.Dinlenelim....
Hepinizi öpüyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…