Bugün Bursa'da hava bi garipti.yuruyuse çıktım bi güneş açtı bi rüzgar esti o yaptı sanırım bide çamaşır suyu bana gelmiyo bu aralar sabah lavabolari temizlemistim ondan da olmuş olabilir canım ya
günaydın kızlar bugün sabah 4 buçukta uyandım çok yorgunum ama çok güzeldi size bişey anlatayımda gülün.. kızım dün güzelce yattı iki saat sonra yattaktan fırlayarark bi içeri giriyor anneeee rüyamda pastayı gördüm çok güzeldi diye çok canm çekti anneee :) dedim kızım tamam yarın yersiniz arkadaşlarınla neyse yattı uyu sonra gece durmadan uyanıyor su içiyor felan uyuyamıyor ben kalktım uyuyor zannettim ben içeri giderken anneeeeeeeeeeee benide bekle bende uyandım tövbeeeee dedim noldu kızım dedim :))) anneee ben heycandan uyuyamıyorum çok heycanlıyım anne çooooookk dedi oturdu iyi dedim neyse pizzayı felan yaptım bunu süsledim püsledim anında balerin oldu birde okulda görseniz öteki çocukların anneleri ay bu kız ne güzel olmuş çok şık olmuş dedikce benim kız bale yapmaya başladı çok komikti hali sonra yediler içtiler çok tatlıydı yaa annesinin boncuğu yoruldum ama deydi..
harikasın annesi ellerine sağlık. bi anne eli değen pastanın tadına doyulmaz tabi rüyalarına girmeside normal afiyet olsun şifa olsun hepsine
günaydın kızlar bugün sabah 4 buçukta uyandım çok yorgunum ama çok güzeldi size bişey anlatayımda gülün.. kızım dün güzelce yattı iki saat sonra yattaktan fırlayarark bi içeri giriyor anneeee rüyamda pastayı gördüm çok güzeldi diye çok canm çekti anneee :) dedim kızım tamam yarın yersiniz arkadaşlarınla neyse yattı uyu sonra gece durmadan uyanıyor su içiyor felan uyuyamıyor ben kalktım uyuyor zannettim ben içeri giderken anneeeeeeeeeeee benide bekle bende uyandım tövbeeeee dedim noldu kızım dedim :))) anneee ben heycandan uyuyamıyorum çok heycanlıyım anne çooooookk dedi oturdu iyi dedim neyse pizzayı felan yaptım bunu süsledim püsledim anında balerin oldu birde okulda görseniz öteki çocukların anneleri ay bu kız ne güzel olmuş çok şık olmuş dedikce benim kız bale yapmaya başladı çok komikti hali sonra yediler içtiler çok tatlıydı yaa annesinin boncuğu yoruldum ama deydi..
Evet canım abartmissin.tatli krizleri için yeşil cayina bir tane kabuk tarçın at iyi geliyo.temizlikle ilgili paylasimin için teşekkürlergünaydın kızlar
bu gün gene sabah spor yok regl oldum dün. baya bi halsizim akşam da tatlı krizim tuttu yedim zaten neyse dünki, tam menum
20-03-2014
Kahvaltı: haslama yum+5 zeytin+ 1 t.k.ş salçalı ezme+1 dlm b.peynir +2 dlm siyah ekmek yeşil çay
Ara:1elma+1/2 ayran+t.kahvesi
Ofiste 10dk lesli egzersiz
Öğlen: 3ykşk yoğurt yumurtalı patatesli salata+ 1 kase tarhana çor. (1y k.ş.k çiğ yağ lı)+2 kepekli galeta
Ara: 1elma+3kşk yoğurt
Akşam: filizlendirilmiş yeşil mercimekli mevsim salata+3kşk makarna+4 kaşık ot kavurma
yatarken:1 elma+yeşil çay+1kase çekirdek çerez+1dlm ekmek üstü nutella( abarttımda abarttım bu hafta ilk ve son olur umarım)
Şimdi ne kadar mutludur sende o mutlu olduğu icin mutlusundur.tekrar dogum günü kutlu olsun fıstığın mutluluğu daim olsun
amin canım benim evet o mutlu ben mutluyum allahım cümlesinin evladını ona bağışlasın içleri sırada bizim evlatlarımız bizlere bağışlasın canlar..
Günaydın fıstıklar hayırlı cumalar hepimize.sabah 8.75 km yürüdüm geldim
Amin canım insallah senin kız kaçta çıkıyo okuldan
kızının doğum günü tekrar kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah pasta pasta dedin bugün rüyamda pasta yaptım sabaha kadargünaydın kızlar bugün sabah 4 buçukta uyandım çok yorgunum ama çok güzeldi size bişey anlatayımda gülün.. kızım dün güzelce yattı iki saat sonra yattaktan fırlayarark bi içeri giriyor anneeee rüyamda pastayı gördüm çok güzeldi diye çok canm çekti anneee :) dedim kızım tamam yarın yersiniz arkadaşlarınla neyse yattı uyu sonra gece durmadan uyanıyor su içiyor felan uyuyamıyor ben kalktım uyuyor zannettim ben içeri giderken anneeeeeeeeeeee benide bekle bende uyandım tövbeeeee dedim noldu kızım dedim :))) anneee ben heycandan uyuyamıyorum çok heycanlıyım anne çooooookk dedi oturdu iyi dedim neyse pizzayı felan yaptım bunu süsledim püsledim anında balerin oldu birde okulda görseniz öteki çocukların anneleri ay bu kız ne güzel olmuş çok şık olmuş dedikce benim kız bale yapmaya başladı çok komikti hali sonra yediler içtiler çok tatlıydı yaa annesinin boncuğu yoruldum ama deydi..
günaydın canım hayırlı cumalar süper gidiyorsunGünaydın fıstıklar hayırlı cumalar hepimize.sabah 8.75 km yürüdüm geldim
amin aminamin canım benim evet o mutlu ben mutluyum allahım cümlesinin evladını ona bağışlasın içleri sırada bizim evlatlarımız bizlere bağışlasın canlar..
bu hafta sıkı tutamıyosun canım dikkat et geçende köfte yemiştingünaydın kızlar
bu gün gene sabah spor yok regl oldum dün. baya bi halsizim akşam da tatlı krizim tuttu yedim zaten neyse dünki, tam menum
20-03-2014
Kahvaltı: haslama yum+5 zeytin+ 1 t.k.ş salçalı ezme+1 dlm b.peynir +2 dlm siyah ekmek yeşil çay
Ara:1elma+1/2 ayran+t.kahvesi
Ofiste 10dk lesli egzersiz
Öğlen: 3ykşk yoğurt yumurtalı patatesli salata+ 1 kase tarhana çor. (1y k.ş.k çiğ yağ lı)+2 kepekli galeta
Ara: 1elma+3kşk yoğurt
Akşam: filizlendirilmiş yeşil mercimekli mevsim salata+3kşk makarna+4 kaşık ot kavurma
yatarken:1 elma+yeşil çay+1kase çekirdek çerez+1dlm ekmek üstü nutella( abarttımda abarttım bu hafta ilk ve son olur umarım)
12 de çıkıyor canım seninki..
maşallah canım çok iyi gidiyorsun bende başlıcam üç gündür zaten spor yapıyorum gibi bişeydi yapamadım ama yarın inşallah sabah yürüyüşe gidicem.. bu hafta kendimden pek ümitli değilim artı olmayımda ama yarın tam gaz devam yarın birde babayla kutlıcaz doğum gününü bakalım hayırlsıı.. yaa seçil biliyormusun kaç gündür 5 sene önceki halim geliyor aklıma doğuma hazırlık felan aaaayyy yaaaa çok güzeldi inşallah bu duygu bir kez daha yaşarız kızlar tabi isteyen kızlar inşallah yaaa anne olmak çok başka bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi etsin içleri sırada bizleri amin.. çocuk sevgisi başka bir duyguu...
güzelimm sendede bir atak bekliyoruz canım sende bu güzel duyguyu yaşa istiyorum..
kızının doğum günü tekrar kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah pasta pasta dedin bugün rüyamda pasta yaptım sabaha kadar
günaydın canım hayırlı cumalar süper gidiyorsun
amin amin
bu hafta sıkı tutamıyosun canım dikkat et geçende köfte yemiştin
Benimki 12-12:30 arası canım aldım geldim şimdi karnını doyuyuyorum corbamida pisirdim yarın kahvaltıya misafirim var.aksam yemegimi hazırlayıp sigara böreği saricam.bide kek yapicam kahvaltı sonrası kahvenin yanına diye.bide etrafı toplayıp toz alirsam misafire hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?