"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydınnn
ilk mesaj benden..
sabah uyandım koca bir bardak su içtim..az önce kahvaltımı yaptım..2 dilim ekmek domates salatalık peynirr çayy
ara yapmıcam..dün akşam yemekteydik çok abarttım bugün cezalıyımm

günaydın kızlar
bu gün gene sabah spor yok regl oldum dün. baya bi halsizim akşam da tatlı krizim tuttu yedim zaten neyse dünki, tam menum
20-03-2014
Kahvaltı: haslama yum+5 zeytin+ 1 t.k.ş salçalı ezme+1 dlm b.peynir +2 dlm siyah ekmek yeşil çay
Ara:1elma+1/2 ayran+t.kahvesi
Ofiste 10dk lesli egzersiz
Öğlen: 3ykşk yoğurt yumurtalı patatesli salata+ 1 kase tarhana çor. (1y k.ş.k çiğ yağ lı)+2 kepekli galeta
Ara: 1elma+3kşk yoğurt

Akşam: filizlendirilmiş yeşil mercimekli mevsim salata+3kşk makarna+4 kaşık ot kavurma
yatarken:1 elma+yeşil çay+1kase çekirdek çerez+1dlm ekmek üstü nutella( abarttımda abarttım bu hafta ilk ve son olur umarım)

günaydın kızlar bugün sabah 4 buçukta uyandım çok yorgunum ama çok güzeldi size bişey anlatayımda gülün.. kızım dün güzelce yattı iki saat sonra yattaktan fırlayarark bi içeri giriyor anneeee rüyamda pastayı gördüm çok güzeldi diye çok canm çekti anneee :) dedim kızım tamam yarın yersiniz arkadaşlarınla neyse yattı uyu sonra gece durmadan uyanıyor su içiyor felan uyuyamıyor ben kalktım uyuyor zannettim ben içeri giderken anneeeeeeeeeeee benide bekle bende uyandım tövbeeeee dedim noldu kızım dedim :))) anneee ben heycandan uyuyamıyorum çok heycanlıyım anne çooooookk dedi oturdu iyi dedim neyse pizzayı felan yaptım bunu süsledim püsledim anında balerin oldu birde okulda görseniz öteki çocukların anneleri ay bu kız ne güzel olmuş çok şık olmuş dedikce benim kız bale yapmaya başladı çok komikti hali sonra yediler içtiler çok tatlıydı yaa annesinin boncuğu yoruldum ama deydi..

Son düzenleme:
Bugün Bursa'da hava bi garipti.yuruyuse çıktım bi güneş açtı bi rüzgar esti o yaptı sanırım bide çamaşır suyu bana gelmiyo bu aralar sabah lavabolari temizlemistim ondan da olmuş olabilir canım ya

çamaşır suyu dediniz ya tüm içimin yağları eridi gene. ben gene yazmadan konuşmadan duramayacağım.ben 4 yıl önce bazı müzmin hastalıklar sebebi ile sade bi hayata geçiş yaptım.ufkumu açanda bi arkadaşım oldu. çok okudum çok araştırdım.internette her konuda bilgi deryası var zaten insan oku oku bilgiye doymuyor.
nedir sade hayat mümkün mertebe doğal beslenme ( atalarımız gibi) işlenmiş gıdalardan uzak durma, mümkün mertebe kendi hekimim kendim olmak ve mümkün mertebe kimyasal temizliyicilerden kurtulmak gibi.
kızlar ben bu kimyasal detarjanlardan çoktan kurtuldum.zararları saymakla bitmiyor.özellikle çamaşır suyu ailedeki küçük bireylere çok zararlı. sizinle bi makale paylaşmak istedim merak eden ilgilenen olursa bana soruda sorabilirsiniz.
Kadınlar kullandığı temizlik maddeleri sebebiyle 55 binin üzerinde zararlı kimyasala maruz kalıyor. İçlerinde kanser yapan da var, sinir sistemini bozan da. Artık deterjanları evde yapma zamanı!

Teknolojideki her bir gelişme, insanoğlunun hayatını kolaylaştırıyor. Bu yönüyle bilim, âdeta insanlığın hizmetinde. Tuz ruhundan sıvı deterjanlara, yumuşatıcılardan parlatıcılara kadar pek çok ürün market raflarını süslüyor. Artık evler toz kaldıran süpürgelerle temizlenmiyor, çamaşırlar küllü sularda yıkanmıyor. Tıpkı, ayak basılan her zemini temizleyip parlatmak için Arap sabunlarını tercih etmediğimiz gibi.

Şimdi onların yerini kimyasal ürünler almış durumda. Havlularınızın yumuşacık mı olmasını istiyorsunuz? Kolayı var elbette. Satın alacağınız bir yumuşatıcı işinizi görüyor. Beyazların daha beyaz, renklilerin daha parlak görünmesini mi istiyorsunuz? Yeni formüllü bir deterjanı çamaşır makinenizde kullanmanız kâfi. "Sararan bardakları, çatal kaşık takımlarını nasıl parlatabilirim?" diye de üzülmeyin. Onun da çaresi var. Makinenizin özel bölümüne ekleyeceğiniz parlatıcıyla bulaşıklarınız artık daha ışıl ışıl.

Kimyasal ürünler hayatımızın içine o kadar girdi ki. Dolgun saçlar için de onlara muhtacız, ter kokusundan kurtulmak için de. Peki, bu maddelerin sinsice hayatımızı zehir ettiğini, bedenimizi, suyu, toprağı, doğal ortamları, havayı yavaş yavaş kirlettiğini biliyor musunuz? Ya kanserojen etkiye sahip olduklarını? Cilt hastalıklarına, ağız, mide, boğaz iltihabına sebep olduklarını, sinir sistemini tahrip ettiklerini?

KADINLARDAN 'TEMİZLİK MADDELERİNDEN UZAK DURUN!' ÇAĞRISI

makalenin devamı şu linkte okumak isteyenler için:
http://www.istanbulhaber.com.tr/haber/evde-deterjan-yapma-zamani-13305.htm
başka bi sade hayat linki:
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
öğrenmek çok güzel bişi inanın sevgiler

harikasın annesi ellerine sağlık. bi anne eli değen pastanın tadına doyulmaz tabi rüyalarına girmeside normal afiyet olsun şifa olsun hepsine

Şimdi ne kadar mutludur sende o mutlu olduğu icin mutlusundur.tekrar dogum günü kutlu olsun fıstığın mutluluğu daim olsun

Evet canım abartmissin.tatli krizleri için yeşil cayina bir tane kabuk tarçın at iyi geliyo.temizlikle ilgili paylasimin için teşekkürler

Şimdi ne kadar mutludur sende o mutlu olduğu icin mutlusundur.tekrar dogum günü kutlu olsun fıstığın mutluluğu daim olsun

amin canım benim evet o mutlu ben mutluyum allahım cümlesinin evladını ona bağışlasın içleri sırada bizim evlatlarımız bizlere bağışlasın canlar..

Günaydın fıstıklar hayırlı cumalar hepimize.sabah 8.75 km yürüdüm geldim

maşallah canım çok iyi gidiyorsun bende başlıcam üç gündür zaten spor yapıyorum gibi bişeydi yapamadım ama yarın inşallah sabah yürüyüşe gidicem.. bu hafta kendimden pek ümitli değilim artı olmayımda ama yarın tam gaz devam yarın birde babayla kutlıcaz doğum gününü bakalım hayırlsıı.. yaa seçil biliyormusun kaç gündür 5 sene önceki halim geliyor aklıma doğuma hazırlık felan aaaayyy yaaaa çok güzeldi inşallah bu duygu bir kez daha yaşarız kızlar tabi isteyen kızlar inşallah yaaa anne olmak çok başka bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi etsin içleri sırada bizleri amin.. çocuk sevgisi başka bir duyguu...
güzelimm sendede bir atak bekliyoruz canım sende bu güzel duyguyu yaşa istiyorum..

kızının doğum günü tekrar kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah pasta pasta dedin bugün rüyamda pasta yaptım sabaha kadar
Günaydın fıstıklar hayırlı cumalar hepimize.sabah 8.75 km yürüdüm geldim
günaydın canım hayırlı cumalar süper gidiyorsun
amin canım benim evet o mutlu ben mutluyum allahım cümlesinin evladını ona bağışlasın içleri sırada bizim evlatlarımız bizlere bağışlasın canlar..
amin amin
bu hafta sıkı tutamıyosun canım dikkat et geçende köfte yemiştin

12 de çıkıyor canım seninki..

Benimki 12-12:30 arası canım aldım geldim şimdi karnını doyuyuyorum corbamida pisirdim yarın kahvaltıya misafirim var.aksam yemegimi hazırlayıp sigara böreği saricam.bide kek yapicam kahvaltı sonrası kahvenin yanına diye.bide etrafı toplayıp toz alirsam misafire hazırım

Yapacak işlerim olmasa daha da yürümek isterdim canım iyi geliyo insana bu hafta benimde iyi gittiğim soylenemez napalım dediğin gibi artı olmayalım da
Çok güzel bir duygu canım Allah isteyen herkese nasip etsin

amin allah razı olsun canım.. demekki artık sana bir pasta yapmak farz oldu..

kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…