- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hem pilav hem ekmek olmamış canım akşamdada öyle hem çorba hem ekmek
afiyet olsun canım çok güzelKızlar ofiste hazırladığım bu gunku öğle yemegim nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
didem diyetisyenin yalancısıyım yazdığı listeyi uyguluyorum. sadece ekmekle galatayı yer değiştirdim okadar.doyurucu bi menum var napim
Kızlar ofiste hazırladığım bu gunku öğle yemegim nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet seçil ya bu hafta öyle oldu kimse yok nazarmı değdi topiğimize nedir acaba:44:Selam kızlar misafirlerim yeni gittiler kahvaltıya gelmişlerdi kahvaltıda fazla yemedim.bugunde kimsecikler yok bu ara boyleyiz
Toplarsin canım akşama salata yeterli olur öğle güzel yemeğini ye akşam salata tok tutuyo zaten
evet seçil ya bu hafta öyle oldu kimse yok nazarmı değdi topiğimize nedir acaba:44:
evet canım öğle yemedim zaten geç yaptım kahvaltıyı 11de birazdan saat 2de kahve yapıcam leblebiyle beraber yiyeceğim3 30dada spor yapmayı düşünüyorum eliptik 30 dk bugün erken yapıcam sporu
slm arkadaşlar
bugün kahvaltıyı dışarıda yaptık..yarın sınava girecek olan kardeşim var..onu kahvaltıya götürdük..
çok heyecanlıyımm..sanki ben giriyorum
kahvaltıyı dışarıda yaptık ama çok abartmadım..hafta içinden biraz fazla yedim ama gün içinde dengelicem..lütfen dualarınızı eksik etmeyin
slm arkadaşlar
bugün kahvaltıyı dışarıda yaptık..yarın sınava girecek olan kardeşim var..onu kahvaltıya götürdük..
çok heyecanlıyımm..sanki ben giriyorum
kahvaltıyı dışarıda yaptık ama çok abartmadım..hafta içinden biraz fazla yedim ama gün içinde dengelicem..lütfen dualarınızı eksik etmeyin
inşallah hayırlı bi yeri kazanır canım yarın benim kardeşimde girecek sınava
başarılar dilerim. işallah kalbine göre olur herşey
Hadi hafta sonunu anlıyorum canım herkesin eşi falan evde ama hafta içide böyle geçti.yap canım sporunu mis gibi benin eşim evde yapamıyorum bugün bide misafirler falan vardı yorulmusum hafta içi yürüyüşlere devam.kilo vermeye bide insan kendine vakit ayırıyor mutlu oluyorum yurudukce
Tüm sınava girenlerin Allah yardımcısı olsun
inşallah..
bakalım bu yıl sınav sorularını da açıklamayacaklar..ne pisilk düşünerek yaptıklarını görücezz
sen ne öğretmeniydin canım sınıf öğretmenimi yoksa lisede falanmı:44:
matematik:))ortaokul canım..
Nasilsinhz kizlar bugun gitti kv ler ama ben cok hastayim yediklerim bana cok agir geldi geceden beri midem bulaniyor basim agriyor esimde yok kiza bakcak halim dahi yok
DIDEM SECIL bugunden sonra yemicem dikkat edicem ,kizlar kizimdan firsat bulursam uyucam gorusmek dilegyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?