"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar ofiste hazırladığım bu gunku öğle yemegim nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun canım çok güzel
didem diyetisyenin yalancısıyım yazdığı listeyi uyguluyorum. sadece ekmekle galatayı yer değiştirdim okadar.doyurucu bi menum var napim

ozaman diyetisyene laf yok o daha iyisini bilir demekki sonradan azaltacak afiyet olsun canım

Selam kızlar misafirlerim yeni gittiler kahvaltıya gelmişlerdi kahvaltıda fazla yemedim.bugunde kimsecikler yok bu ara boyleyiz
evet seçil ya bu hafta öyle oldu kimse yok nazarmı değdi topiğimize nedir acaba:44:
Toplarsin canım akşama salata yeterli olur öğle güzel yemeğini ye akşam salata tok tutuyo zaten

evet canım öğle yemedim zaten geç yaptım kahvaltıyı 11de birazdan saat 2de kahve yapıcam leblebiyle beraber yiyeceğim 3 30dada spor yapmayı düşünüyorum eliptik 30 dk bugün erken yapıcam sporu

Hadi hafta sonunu anlıyorum canım herkesin eşi falan evde ama hafta içide böyle geçti.yap canım sporunu mis gibi benin eşim evde yapamıyorum bugün bide misafirler falan vardı yorulmusum hafta içi yürüyüşlere devam.kilo vermeye bide insan kendine vakit ayırıyor mutlu oluyorum yurudukce

slm arkadaşlar
bugün kahvaltıyı dışarıda yaptık..yarın sınava girecek olan kardeşim var..onu kahvaltıya götürdük..
çok heyecanlıyımm..sanki ben giriyorum
kahvaltıyı dışarıda yaptık ama çok abartmadım..hafta içinden biraz fazla yedim ama gün içinde dengelicem..lütfen dualarınızı eksik etmeyin

inşallah hayırlı bi yeri kazanır canım yarın benim kardeşimde girecek sınava

başarılar dilerim. işallah kalbine göre olur herşey

kızlar ben kaçıyorum bu günlük. bugünki yediklerim şöyle
22-03-2014
Kahvaltı: 1 kase tarhana çorba+2 dlm siyah ekmek
Ara:1elma+2kşk yoğurt +1 kepekli galeta +yeşilçay

Öğlen: çimlendirilmiş mercimekle çiğ sebze salatası +1 kepekli galeta+1 dlm ekmek
Ara: 1 elma+1muz+yoğurt yiyeceğim 5 gibide spor yapacağım
akşamada bahçede mangal yakacaz umarım fazla abartmam akşama yazarım yediklerimi artık.hepinize iyi hafta sonları dilerim sevgiler

yürüyüş gerçekten güzel oluyor açık hava parkta bende annemlerde kalırken çıkıyodum yürüyüşe hava biraz daha güzelleşsin bende çıkıcam

eşin evdeyken niye yapamıyorsun canım öncedende diyodun öyle kızıyomu yani niyeki bende hep akşamları yapıyorum eşim evdeyken:44:

Nasilsinhz kizlar bugun gitti kv ler ama ben cok hastayim yediklerim bana cok agir geldi geceden beri midem bulaniyor basim agriyor esimde yok kiza bakcak halim dahi yok
DIDEM SECIL bugunden sonra yemicem dikkat edicem ,kizlar kizimdan firsat bulursam uyucam gorusmek dilegyle

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin yat dinlen iyice midene iyi gelecek şeyler iç görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…