"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

yapılışı nasıl.. çokmu karolili

şaka yaptım kız anladım ne demek istediğini kalorili olsa ben yermiyim sence canım

önce yeşil mercimeği ölçüyorum kaşıkla ne kadar yiyeceksen ben 5-6 kaşık ölçüyorum üstüne biraz su koyup haşlıyorum
sonra suyunu süzüp bi sudan geçiriyorum sonra tabağa koyup içine domates yeşil soğan dere otu limon nar ekşisi yağ koyup karıştırıp yiyorum

tabi isteğe göre ne koyucan tadı çok güzel oluyo dene bence evde yemek olmayınca hazır layıp yapıyorum hemen

bugün evde malzeme yoktu haşladım domates doğradım limon sıktım tuz atıp yedim lezzetli oldu yağ koymadım

Selam fıstıklar...Nasılsınız?Ben cok yorgunum,yeni yemek yedik ve oturduk
Menüm;
Sabah 1 simit,4 zeytin,3 dilim peynir,1 catal krem peynir
ara 1 türk kahvesi
öglen acı biber yogurtlu 2 dilim ekmek 2 köfte
Aksam
1 tabak ıspanak kökü
3 litre su,50 defa merdiven inip cıkma(iş dolayısıyla)

hmmm bende kırmızı mercimek zannettim onun salatasıda nasılmış diye merak ettim evet yaa iyi fikir bencede yeşilmercimeyi çok sevirim ben yeşilmercimekli pilavı birde ayran çorbası oluyor kesme makarnayla çok lezzetli annem yazın o çorbayı yapardı soğuk soğuk içerdik saltasıda güzel olur denicem en yakın zamanda mercimek alimde..

hoşgeldin canım iyim hamd olsun.. yat dinlen bıraz bir kaç gündür çok yğunsun..

Kızlar iyi geceler is yerinde bugun okudum arada ama yazamadim akşamda misafirlerim vardı daha yeni oturdum sayılır bugünkü menum

SABAH klasik ekmek arasi peynir domates zeytin şekersiz çay
ARA 1kuru incir yeşil çay
OGLE 5 kaşık bezelye yemeği 4 küçük parça yogurlu karnabahar kızartma
ARA yeşilçay kuru kayısi
AKŞAM bulgur pilavı 10 kaşık, bir kase cacık
Bir dilim elma bir dilim portakal

Evet bu hafta bence de motivasyonymuz yok sanki bende çok kacamak yaptım geçen hafta çok iyiydik bakalım bu hafta ne olacak

Kızlar ben çok yorgunum yatıyorum iyi gecelere

hoşgeldin canım iyim hamd olsun.. yat dinlen bıraz bir kaç gündür çok yğunsun..

Evet canım ya bugun cok yogundum.15 kişilik kv misafir geldi bu kadar karısıklıkta,işin arasında
Bugunde regl oldum agrım cok.Eşime işte yardım ettim.
Sizde durum nasıl?
Ayy insallah zamanı gelince bende yasarım o duyguyu.
Senin kızada cok güldüm.Canım ne kadar mutlu olmuş.
Neslihan bilgi için tesekkürler.

evet yaa bu hafta öyle oldu.. menün iyide karnabahar kızartması olmamış vede akşamki bulgur fazla olmuş yoksa menü iyi..

İyi geceler canım....

canım sen ha la ayakta nasıl duruyorsun hemen yat dinlen çok yorulmuşsundur.. bizde durum iyi evet çok mutlu oldu yarın devamı var babayla kutlıcaz sürpriz olacak ona haberi yok.. ha la oturuyorum ama şimdi yatmaya gidiyorum yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler tatlım..

ağlama canım kilo alacağım duygusu yaratma içinde yedim ama artı görmicem de hem öyle hemen kilo alınmaz artıda olsa o ödem olmuş olur ödemide dikkat edince iki günde atarsın zaten..

Kizlar utaniyorum kendimden meger ben ne kadar firsatciymisim bi hazirlik yaptim hemen atladim yiceklere neyse kizlar hayirli geceler

günaydın kızlar dünki menumu yazim de okumaya koyulayım zaman yettiğince.
21-03-2014
Kahvaltı: haslama yum+5 zeytin+ 2 t.k.ş pekmez+1 dlm b.peynir +2 dlm siyah ekmek yeşil çay
Ara:1elma+1/2 ayran

Öğlen: 3 köfte+4 kşk bulgur pilav+salata+1 kepekli galeta+1 dlm ekmek
Ara: 1 elma+1muz+yoğurt
Akşam: tarhana çorba+8 kşk bezelye+2 dlm ekmek
yatarken:1 elma+yeşil çay

günaydın kızlar öğle oldu ama neyse sizden özendim bende kaçamak yaptım bugün

kahvaltıda patates kızartması yedim helva yedim :18:

ama akşama cezalıyım salata yiyeceğim sadece aradada leblebi falan işte

hem pilav hem ekmek olmamış canım akşamdada öyle hem çorba hem ekmek

Kizlar utaniyorum kendimden meger ben ne kadar firsatciymisim bi hazirlik yaptim hemen atladim yiceklere neyse kizlar hayirli geceler

canım okadar üzülme olur arada sen sürekli kaçamak yapan biri değilsin bak okadar kiloyu nasıl verdin

misafirler gidince toparlarsın tatlım

Selam kızlar misafirlerim yeni gittiler kahvaltıya gelmişlerdi kahvaltıda fazla yemedim.bugunde kimsecikler yok bu ara boyleyiz

Toplarsin canım akşama salata yeterli olur öğle güzel yemeğini ye akşam salata tok tutuyo zaten

Insanin gözünün önünde olunca yiyo canım ya olsun sen iyi gidiyosun kilo vermede qrada bi kaçamak olur ama bundan sonra yeme bak saliya az kaldı

Kızlar ofiste hazırladığım bu gunku öğle yemegim nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395486818302.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…