"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizmaz canimda çocuk evde eşim evde istekleri oluyo.ben onlar yokken yapıyorum yuruyuslerimi dışarıda yada eşimle çocuğu okula bıraktıktan sonra.simdi onlar evdeyken dışarı çıkmam içimden gelmez onları birakip çıkmak bide misafir geldi gitti baya yorulmusum hazırlık falan

Geçmiş olsun canım yediklerin ağır gelmiş uzun süre yemeyince birden yuklendiysen mide tepki veriyo dinlen biraz

Gülcan canım cok gecmiş olsun.Mide kücüldü,cok yüklenince yoruldu tabi....Dikkat et kendine.
Neslihan resimli menü güzel...afiyet olsun.
Hayalimsi sınava gircek yakınına basarılar...
Fıstıklar son günlere geldik...Kendinizi bırakmayın.Az kaldı salıya,arada olur kacamaklar...
Moral bozmak yok....
Ben cok fırsat bulamıyorum.Eşime yardım ediyorum,diger zamanlarda bulasık.Yemegi kv yapıyor :))

haftasonu diye kimse yok heralde kızlar bugünki yediklerimi yazıyım

sabah ılık limonlu su 2 tane kuru kayısı

kahvaltı 11de yaptım

3 dilim ekmek patates kızartması reçel 3-4 dilim helva peynir

ara 2 tane hurma

ara 1 sütlü türk kahvesi 1 çay brdağı karışık leblebi

akşam birazdan yicem

peynirli salata 1 dilim ekmek

3 litre su 2 yeşilçay

sonrada kuru kayısı falan yerim

menün güzel olmuş canım afiet olsun..

hayırlıs akşamlar kızlar anca girebildim topiğe telefonda açık kalmış sabahdan akşama kadar.. neyse ben hani bugün akşam salta yicektim ya güya yemedim erkenden akşamı yedik yani daha doğrusu kızın pastasının yanına kurabiye gözleme patlıcan kzleme yoğurtlu yaptım bunlardan da yedim az yedim ama gende yedm ama yarın böyle olmıcak söz zaten normaldede lmazdı ama işte kızın günü olunca haliyle kaçamaklar oldu sabha kahvaltım güzeldi her zamanki gibi ama akşam böyle oldu neyse bu haftayı kilo almadan atlatabilirsem iyi olacak..
çok yoruldum bugün sabah 7 den akşama kadar ayktaydım..

sınavı olan adaylara allah yardım etsin inşallah güzel sonuçlar alsınlar hayırlısıyla..

Evet kızlar bu da benim saçma sapan menüm
Kahvaltı:3-4 sigara böreği, salatalık az beyaz peynir 10 tane kadar fındık
Ara:bir Türk Kahvesi
Öğle Yemeği:Kıymalı börek 7-8 minik parça, yarım simit tahin pekmez, cecil peyniri 2minik ekler pasta (oğlum aldırdı yemedi bana kaldı)
Ara bir çay bardağı süt ve bikaç badem
Akşam yok belki bi kahve içerim o kadar

Son düzenleme:

anlaşıla bugün birtek ben saçma sapan yememişim neyse erken yedik kilo almasak yeter seçil birdahaki hafta çok dikkat edelim yediklerimize bu hafta böyle oldu ama haftaya bomba gibi devam edelim.. birde daha iki gün var şu iki günde ne versek kardır diyorum..

Menün güzel canım afiyet olsun

Aynen.sacma sapan oldu akşam yemicem bişey dengeliyim diye.misafir olunca böyle oldu.evde kalanları da eşim yicek şekeri yükselecek diye yiyorum yemesin diye.yine frenledim kendimi ama bu kadar oldu.haftaya düzenli gidelim yoksa artılara donucez.saliya az kaldi bizim pazarda saçma geçer yarın sabah tartilicam ben

yarın ve pazartesi çok dikkat edelim canım artıda çıkmayalım ben tartılmak istemiyorum..

Ben tartilicam canım bu sabah tartildim artida değildim yarın tartilicam tekrar benim için bol kacamakli bir hafta oldu

evet bu sabah bende artıda değildim ama yarın nolacak bilemiyorum gerci az az yedim hepsinden erkende yedik ama hamur işi olunca işler değişiyor..

evet bu sabah bende artıda değildim ama yarın nolacak bilemiyorum gerci az az yedim hepsinden erkende yedik ama hamur işi olunca işler değişiyor..
Ben ogleni 2-3 gibi yedim sonrada akşam yemeği yemedim yemicemde biliyo musun kilo alicam arti cikicam diye cok korkuyorum sen kaç kiloydun ilknur en son salı

canım ben73.400 düm inşallah artı görmeyiiz ama yarın akşam salata yicem

Ben tam 75 tim bakalım bu hafta ne olucak 73 leri görürüm diyodum ama bi dahaki salıya inşallah.salata iyi oluyo aslinda.bende lahana dogriyim yarın onu yerim yogurtlayip olmazsa.hafta içi iyi gidiyo da hafta sonu bi sapitiyorum.yuruyusleri arttiricam ben ya gecen gun 8km yi gecti.unluleri zayiflatan bi bayan vardı adı Şeyda Coşkun du sanırım. Kadın günde 20 km yuruyomus

sen kaç saat yürüyüorsun mesela 8 km yürüyüş kaç saat sürdü o yürüyüş.. 20 km iyiymiş ben havaların bıraz daha düzelmesini beklicem ama evde leslie yapıcam hafta içi başlarım bende balon şişirme işini duydunmu hiç oda işe yarıyormuş..

Son düzenleme:

Bir saatte 5.61 km yurumusum kayıtlara baktim.balonu duydum canim ama detayları bilmiyorum

Bir saatte 5.61 km yurumusum kayıtlara baktim.balonu duydum canim ama detayları bilmiyorum

canım ben dün balon şişirirken okuldaki çocuklara ne fark ettim biliyormusun karın bölgemi baya bi ağrıttı yani karın bölgesine faydası var sanırım çok acayip bişey otururken yap karın egzerszisi iyi bişey sabah yürüyüş akşam otururken balon şişirme güzel olabilir..

Evet canım yapılabilir aslında. Şimdi koşu bandindayim canım bir km yürüdüm devam ediyorum en az 3 km yürücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…