- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
yürüyüş gerçekten güzel oluyor açık hava parkta bende annemlerde kalırken çıkıyodum yürüyüşe hava biraz daha güzelleşsin bende çıkıcam
eşin evdeyken niye yapamıyorsun canım öncedende diyodun öyle kızıyomu yani niyeki bende hep akşamları yapıyorum eşim evdeyken:44:
Nasilsinhz kizlar bugun gitti kv ler ama ben cok hastayim yediklerim bana cok agir geldi geceden beri midem bulaniyor basim agriyor esimde yok kiza bakcak halim dahi yok
DIDEM SECIL bugunden sonra yemicem dikkat edicem ,kizlar kizimdan firsat bulursam uyucam gorusmek dilegyle
haftasonu diye kimse yok heralde kızlar bugünki yediklerimi yazıyım
sabah ılık limonlu su 2 tane kuru kayısı
kahvaltı 11de yaptım
3 dilim ekmek patates kızartması reçel 3-4 dilim helva peynir
ara 2 tane hurma
ara 1 sütlü türk kahvesi 1 çay brdağı karışık leblebi
akşam birazdan yicem
peynirli salata 1 dilim ekmek
3 litre su 2 yeşilçay
sonrada kuru kayısı falan yerim
Evet kızlar bu da benim saçma sapan menüm
Kahvaltı:3-4 sigara böreği, salatalık az beyaz peynir 10 tane kadar fındık
Öğle Yemeği:Kıymalı börek 7-8 minik parça, yarım simit tahin pekmez, cecil peyniri 2minik ekler pasta (oğlum aldırdı yemedi bana kaldı)
Ara bir çay bardağı süt ve bikaç badem
Akşam yok belki bi kahve içerim o kadar
haftasonu diye kimse yok heralde kızlar bugünki yediklerimi yazıyım
sabah ılık limonlu su 2 tane kuru kayısı
kahvaltı 11de yaptım
3 dilim ekmek patates kızartması reçel 3-4 dilim helva peynir
ara 2 tane hurma
ara 1 sütlü türk kahvesi 1 çay brdağı karışık leblebi
akşam birazdan yicem
peynirli salata 1 dilim ekmek
3 litre su 2 yeşilçay
sonrada kuru kayısı falan yerim
anlaşıla bugün birtek ben saçma sapan yememişim neyse erken yedik kilo almasak yeter seçil birdahaki hafta çok dikkat edelim yediklerimize bu hafta böyle oldu ama haftaya bomba gibi devam edelim.. birde daha iki gün var şu iki günde ne versek kardır diyorum..
Aynen.sacma sapan oldu akşam yemicem bişey dengeliyim diye.misafir olunca böyle oldu.evde kalanları da eşim yicek şekeri yükselecek diye yiyorum yemesin diye.yine frenledim kendimi ama bu kadar oldu.haftaya düzenli gidelim yoksa artılara donucez.saliya az kaldi bizim pazarda saçma geçer yarın sabah tartilicam ben
yarın ve pazartesi çok dikkat edelim canım artıda çıkmayalım ben tartılmak istemiyorum..
Ben tartilicam canım bu sabah tartildim artida değildim yarın tartilicam tekrar benim için bol kacamakli bir hafta oldu
Ben ogleni 2-3 gibi yedim sonrada akşam yemeği yemedim yemicemde biliyo musun kilo alicam arti cikicam diye cok korkuyorum sen kaç kiloydun ilknur en son salıevet bu sabah bende artıda değildim ama yarın nolacak bilemiyorum gerci az az yedim hepsinden erkende yedik ama hamur işi olunca işler değişiyor..
Ben ogleni 2-3 gibi yedim sonrada akşam yemeği yemedim yemicemde biliyo musun kilo alicam arti cikicam diye cok korkuyorum sen kaç kiloydun ilknur en son salı
canım ben73.400 düm inşallah artı görmeyiiz ama yarın akşam salata yicem
Ben tam 75 tim bakalım bu hafta ne olucak 73 leri görürüm diyodum ama bi dahaki salıya inşallah.salata iyi oluyo aslinda.bende lahana dogriyim yarın onu yerim yogurtlayip olmazsa.hafta içi iyi gidiyo da hafta sonu bi sapitiyorum.yuruyusleri arttiricam ben ya gecen gun 8km yi gecti.unluleri zayiflatan bi bayan vardı adı Şeyda Coşkun du sanırım. Kadın günde 20 km yuruyomus
sen kaç saat yürüyüorsun mesela 8 km yürüyüş kaç saat sürdü o yürüyüş.. 20 km iyiymiş ben havaların bıraz daha düzelmesini beklicem ama evde leslie yapıcam hafta içi başlarım bende balon şişirme işini duydunmu hiç oda işe yarıyormuş..
Bir saatte 5.61 km yurumusum kayıtlara baktim.balonu duydum canim ama detayları bilmiyorum
canım ben dün balon şişirirken okuldaki çocuklara ne fark ettim biliyormusun karın bölgemi baya bi ağrıttı yani karın bölgesine faydası var sanırım çok acayip bişey otururken yap karın egzerszisi iyi bişey sabah yürüyüş akşam otururken balon şişirme güzel olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?