"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Selam kızlar nasılsınız?
Bu günlerde herkeste bir kacamak var...Ne oluyor bize?
MEnüm;
Sabah 1 kücük kase corba,3 dilim peynir,2 zeytin,1 dilim ekmek,1 yumurta
ara 1 türk kahvesi,1 dondurma,
öglen 1.5 gözleme,2 bardak ayran
aksam 2 kasık kuru fasulye,bol salata.
3.5 litre su,3 saat tempolu yürüyüş merdiven inip cıkma.

İlknur balon şişirme neymiş?İlk defa duyuyorum.
Secil sen güzel yürüyorsun masallah

Kızlar iyi geceler bugun öğleden sonra annemlete geçtik bende abarttim sanki ?? bu hafta genel olarak bi kopukluk var herkeste ama lütfen toplayayim önümüzdeki hafta oğlum a teslendi dünden beri bide onunla uğraşıyoruz o yüzden gelemedim ben anlamıyorum bi hafta antibiyotik kullanıyoruz 10 gün sonra gene hasta nasıl olcak anlamadım bütün kış böyle gecti

Bugünkü menüm
SABAH yumurtali patates peynir zeytin yarım dilim ekmek çok az yağ bal
OGLE 5 kaşık bulgur pilavı küçük kase yoğurt
ARA 3 hurma
AKŞAM 3 kaşık pilav 8 kaşık kurufasulye turşu bir lokma ekmek
Yeşilçay yok suyu da az içtim kızlar

İnşallah salı güzel haberler olur hepimize ya :26:

İlknur balon şişirme neymiş?İlk defa duyuyorum.
Secil sen güzel yürüyorsun masallah

canım evet bu ara herkeste bir kaçamaklık var ama toparlıcaz başka çaresi yok..
canım bolonu şişiriyorsun baya bı karnı çalıştırıyor sanırım daha araştırma yapmadım ama dediğim gibi dün balonları şişirirken fark ettim karnıma baya bi egzersiz oldu güzel bişey bence..

geçmiş olsun canım kaç yaşında okula felanmı gidiyor.. kızım anasınıfına bi başladı hasta oldu sürekli bağışıklı kazanana kadar böyle sürdü şurada iki aydır iyiyiz ondan önce 5 gün hasta 3 gün iyi sonra gene 5 gün hasta hep öyle geçti zor oluyor ama bağışıklık kazandı artık sanırım allah şifalarını versin inşallah..

Yataktan önce balon egzersizi

Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin.

"balonla zayıflama, balon şişirerek zayıflama, balon yöntemiyle diyet salgını başladı. Balon şişererek, zayıflıyorlar. Yanlış duymadınız ? Dünyada yeni bir diyet yöntemi başlıyor. Hollywood starlarının ve ünlülerinin özel diyetisyeni ve spor eğitmeni olarak bilinen Vecine dümdüz karın hatlarına sahip olmak isteyen bayanlara ve erkeklere balon şişirmeyi öneriyor ve haftada en az 6-7 kilo verebileceğinizi söylüyor.

Üstelik tüm bunları diyet yapmadan sadece spor ile başarabileceksiniz. Nasıl mı ? . Balon diyeti listesi, programı ile zayıflamak ve diyet yapmak artık daha kolay, sadece yapmanız gereken yağlı yiyeceklerden her zamanki gibi uzak durarak, yeniliklere kendinizi serbest bırakmanız.

Her sabah 10 balon şişireceksiniz. Bu balonların arasında minumum 60 saniye şişirme süresi olmalı. Yani ilk balon şiştikten sonra diğer balona geçiş arasını 1 dakikadan fazla tutmalısınız. İlk hafta her sabah ve akşam 10'ar tane şişiriyoruz. İkinci haftda bu sayıyı 15 üçüncü hafta 20 dördüncü 25 olarak devam ettirerek 1 ayda istediğimiz forma çoktan kavuşmuş oluruz.

Balon şişirerek zayıflama yöntemlerini uygularken haftalık olarak düzenli egzersizlere de yer vermenizi, istiyoruz. Örneğin haftanın 3 günü 1 saat koşu için kendinize zaman ayırınız ve balon zayıflamasını deneyiniz. Farkı hissedeceksiniz. Sağlıklı günler, diliyoruz." aranızda uygulayan var mı acaba

bunu bi topikte buldum çok zor değil yapabilirzi aslında.. internette araştırdığımdaki diet listesi bana saçma geldi kahvaltı felan yok saçma sapan ama bu egzersizi yapabiliriz bence..

Gunaydin kizlar cok sukur bugun iyiyim dediniz gibi birden yuklenince kotu oldum ,dunku yediklerim
SABAH.2kurabiye
ARA.1d ekmek 1sosis
OGLE.1kase corba
AKSAM.2d ekmek,2kofte
ARA.1portakal.1kivi,2kurabiye
Dun cok usuyordum 2b su icebildim

slm arkadaşlar..ben çok mutsuzum...
kardeşimin sınav stresi bana bulaştı..
çok saçma sapan beslendim dün akşamdan beri..son bir saatleri artıkumarım iyidir..
bakalım salıya nasıl giricem..

Gunaydin kizlar cok sukur bugun iyiyim dediniz gibi birden yuklenince kotu oldum ,dunku yediklerim
SABAH.2kurabiye
ARA.1d ekmek 1sosis
OGLE.1kase corba
AKSAM.2d ekmek,2kofte
ARA.1portakal.1kivi,2kurabiye
Dun cok usuyordum 2b su icebildim
menü iyi canım.. evet yaa dün geçde yemdim ama akşmaki yediklerim benide çok kötü yaptı şişkinlik oldu çok rahatsız etti beni daha böyle bişey yapmak istemiyorum akşamda salta yicem hem midem rahat oluyor hemde tok tutuyor böyle daha iyi
slm arkadaşlar..ben çok mutsuzum...
kardeşimin sınav stresi bana bulaştı..
çok saçma sapan beslendim dün akşamdan beri..son bir saatleri artıkumarım iyidir..
bakalım salıya nasıl giricem..

allah hayırlı sonuçlar versin inşallah rahat geçirmişlerdir sınavı gençler.. sende sakin ol canım her işi allaha bırak tabi çalıştılarsa zaten güzel sonuç alırlar allahın izniyle..

hayırlı günler kızlar kahvaltımız geç oldu tabi bugün bir ara ve akşamıda saltayla kapatıcam akşam hafşf beslenmek daha güzel dün beni çok rahatsız etti midem..

hayırlı günler kızlar kahvaltımız geç oldu tabi bugün bir ara ve akşamıda saltayla kapatıcam akşam hafşf beslenmek daha güzel dün beni çok rahatsız etti midem..

ah canım sorma ya bende dünden önceki gün saat 11 gibi o kadar sey yedimki encokta fıstık bi tabak yemişimdir birde ogün göl kenarına gittik üşütmüşümde e mahvoldum bi gündür ,e 4 aydır hafif beslenmeden sonra bi anda yüklenmek çok büyük hata oldu benim için ama akıllandım artık,hafif beslenmeye devam bende gec kahvaltı ettim birazdan bi ara yaparım aksama yerim acıkmazsam

çok geçmiş olsu aynen canım mide artık akşam ve geç saatte yenenleri kabul etmiyor oda isyanda neyse budan sonra hedefe kadar daha dikkat ederiz özelliklede bu hafta çok dikkat etmemiz gerekiyor haftaya güzel bol eksiler görelim..

bu hafta artı olmasam bari ne spor yaptım ne de az yedim neyse kendim ettim kendim buldum önümüzdeki haftaya inşallah daha güzel olacak

bu hafta artı olmasam bari ne spor yaptım ne de az yedim neyse kendim ettim kendim buldum önümüzdeki haftaya inşallah daha güzel olacak

evet canım yaa inşallah bende artı olmam iki gün dahada dikkat edelimde bari artı olmayalım salı günü bu hafta kızın doğum günü senin misafirler bizi mafiş etti neyse her zmaan olmuyor sonuçta ama bundan sonra çok dikkat edelim..

aynen canım tutuyoruz kendimizi 2 gün en azından artı cıkmayıp moral bozulmasın dimi ama

merhabalar kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yaşım 26. 1 kızım var 3 yaşında.benimde sizler gibi kilolarımla başım dertte. doğuma girerken 104 le girdim kendiliğinden giden kilolarla şuanda 91 kiloyum ve başlayalı 1 hafta oldu tartılmadım .ben sadece dikkat ediyorum ekmekte yiyorum ama kararında .çünkü daha önce sıkı diyetleeere girmiştim 1 hafta sonunda pes ediyorumdum .çok kısıtlma olduğu zaman sıkılıp bırakıyordum şimdi tam tersini yapıp azaltarak porsiyon küçülterek devam edecem .benimdde hedefim 30 mayısa kadar 78i görmek inşallah başara bilirim . bol su içiyorumm günde yarım saat yyürüyorum.çikolotaya düşkündüm günde en az 3 tane yiyordum .abur cubur vazgeçilmezimdi ama şimdi yemiyrum inş. yememde ismim esengül bu arada herkese kolay gelsin umarım yaza fit bir şekilde gireriz

hoşgeldin canım kızını allah bağışlasın bıkmadan bırakmadan iradene sahip çıkarak devam edersen çok güzel kilo verirsin.. hergün menünü yazarsın buraya ve salı günleri tartılma günümüz madem tartılmadın daha salı günü burada tartılmaya başlayıp ilk bildirimi yaparsın burada hergün katılım şart brtane bile olsa hergün topiğe mesaj yazmak zorunluluğu var zaten kararını vermişsin yazarsın hemde burada menülerini değerlendirmiş oluruz arkadaşlarla sohbetimize katılırsın yalnız kilo verilmiyor birlik olunca daha güzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…