"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

aynen cnm ozaman şididen başlayalım

sabah:yumurta(haşlanmış)küçük parça beyaz peynir 2 adet zeytin salatalık ve 2 dilim ekmek
öğlen :yemek yemedim ama yarım paket etiform büskivi (5tane)1 elma 1 salatalık yarım muz

akşam:bir porsiyon bezelye yemeği
2lt su 2kupa lipton kiraz saplı çay
eşim bügün çalıştığı için yürüyüşe gdemedim ama evde yapacağım bişeyler

aynen cnm ozaman şididen başlayalım

canım sabahki kahvaltın güzel öğleni geçiştirmemelisin myhakkak yemeğini ye yabıbda salta yoğurt veya ayran olsun öğlenle akşam arasıda olsun yoksa çok acıkırsın akşama kadar akşam yemeğin yanında yoğurt olabilirdi kiraz saplı çay dediğin form çaymı canım suyunuda 2,5 litreden az içme canım yeşilçayda içeren güzel olur bunları yazıyorum ama bilmiyorum belkide içiyorsundur.. ama form çayı hergün içmesen iyi olur haftada iki gün 1 bardak içersen daha iyi olur..

Selam kızlar nasılsınız? Bugün pazara gittik AVM ye gittik alışverişlerimizi yaptık eve geldik yemek falan yedik anca fırsat buldum hemen size bakim dedim

hayırlı akşamlar kızlar bugün iki öğün yedim geç kahvaltı yaptım..

sabah
1 küçük yufka
köfte
zeytin
1 dilim domates
1 tane sivri biber
1 tatlı kaşığı ketçap mayonez

ara
4 mini kayısı

akşam
salta hellim tost makinasında kızarmış
1 bardak ayran

3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay

Selam kızlar nasılsınız? Bugün pazara gittik AVM ye gittik alışverişlerimizi yaptık eve geldik yemek falan yedik anca fırsat buldum hemen size bakim dedim

hoşgeldin canım oh bak ne güzel gezmişsiniz iyi oldu deyişiklik oluyor dşarı çıkınca biz bugün evdeydik bu haftada böyle geçti bakalım.. bu sabah tartıldınmı..

Yeni arkadasimiz hosgelmissin ilknur cok guzel anlatmis kurallari,menun guzel ama meyveyi aralarda yemeni oneririm benim yediklerim,
SABAH.1d ekmek,3catal kaymak,2zeytin .1ceviz,1ck pekmezli tahin,1fincan portakal suyu
OGLE.3yk pilav,4yk barbunya.1yk yogurt
ARA.1kurabiye,3bebe biskuvi
AKSAM.4yk pilav,3kofte,4tursu biber,1domates,yesillik
1saat sonrada sut ve meyve,2lt su ,biraz evisi

Selam canım hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya ulasirsin.burda ilknurunda dediği gibi her gün katılım şartı var.ne kadar çok katilirsan o kadar motive olursun.yediklerini yaptığın sporları yazki hatalarini söyleyelim aynı sekilde sende bize söylersin canım.boylece birbirimize destek olmuş oluruz

hoşgeldin canım canım öğlen pilav yemişsin akşam yemesen daha iyi olurdu birde arada gene kaçamakalr var hani bugün dengelicektik unuttukmu..

Sagol iyiyim canim gezmis gelmissin iyi olmus su avm ler iyiki var bircok eglence kapsiyo

Harika menun canim aksam yemegnden sonra ara yapiyormusun?

İyi akşamlar herkese kızlar oglusum hala hasta ateşi var hala bugun evdeydik ben hafta sonlarını hiç sevmiyorum insan evde olunca sürekli bisetler atıştırmak istiyor gerçi regl oldum ilk günüm birazda gecikti onun için herşeye saldirdim umarım salı günü artı çıkmam

Beste hoşgeldin hep birlikte vericez kiloları inşallah

Bugun yediklerim ağzım hiç boş durmadı

SABAH yumurta yeşil soğanlı piyaz şeklinde beyaz peynir iki dilim.ekmek çok az yağ bal
ARA bir elma
OGLE bulgur pilavı yoğurt
AKŞAM fırında makarna 4 kaşık kuru fasulye
Yeşilçay yok su en fazla 1,5 litre

hoşgeldin canım canım öğlen pilav yemişsin akşam yemesen daha iyi olurdu birde arada gene kaçamakalr var hani bugün dengelicektik unuttukmu..

Pilav cope gidecekti yemesem dahada bitmedi cokmu olmus arada meyve yeseydim daha iyi olcakmis,kurabiyeleri attim buzluga yiyemen artik canim

Pilav cope gidecekti yemesem dahada bitmedi cokmu olmus arada meyve yeseydim daha iyi olcakmis,kurabiyeleri attim buzluga yiyemen artik canim

az kaldıysa pilav yayla çorbası yaparsın yarın iyi olur.. evet meyve dha iyi olurdu ama neyse yarın dahada dikkat edersin..
berraheejl8t44wxgu80ıtu7ykıs9ıd9sofp ş6şp*8ı0uoyfdspwlçtpşx

Ilknur nasıl doyuyorsun sen ya gerçi benimkide açıkmak değilde evde olunca sürekli yemek istiyor canım bişey ler hazirliyim yiyelim çocuklarla akşam aslında salata planlıyordum evdeyim fırında makarna olsun dedim mesala.siz evde iyi dayaniyosunuz maşallah sizlere

canım bi ılık duş yaptırıp ateş düşürücüyü aferini verip yatırsaydın iyi olurdu düşerdi ateşi yavrucağın tekrar geçmiş olsun.. menün fena değil ama akşamki makarna olmamış canım yemesen daha iyiydi onun yerine yoğurt salta yesen dahah iyi olursdu

Ilknur Gülcan geçmiş olsun fıstıklar dikkat edin kendinize mideler isyanlarda sağlıktan ötesi yok valla

Böyle diyeceğini biliyorum canım ışte diyorum ya dayanamayorum iyiki çalışıyorum yoksa kaç kilo olurdum bilmiyorum bana ev yaramiyo daha aklımdan ne kekler pastalar geciyo yapmak da allahtan hafta sonu temizlik falan fırsatim olmuyo haklısın hiç bişey demiyorum cuma günü baya bi eksi görmüştüm hafta sonu yine geri alimisimdir kesin

canım aslında kafada bitince oluyor mesela ben senin yerinde olsam bu akşam yaptığın yemeği öğlen yer akşamda salatayla yoğurtla geçiştirirdim bu tür şeyler akşam yendiği taktirde kilo olarak geri dönüyor malesef.. birde ben dün akşam kızmın doğum gününü kutladık erken olmasına rağmen gece beni çok rahatsız etti artk akşamları ağır şeyler yemicem midem alt üst oldu alıştım galiba artık birde mide küçüldü haliyle.. neyse bu haftayı kilo almadan atlatırsam iyi ama haftaya çok sıkı bir şekilde devam edicem..

hoşgeldin canım oh bak ne güzel gezmişsiniz iyi oldu deyişiklik oluyor dşarı çıkınca biz bugün evdeydik bu haftada böyle geçti bakalım.. bu sabah tartıldınmı..

Evde olunca biz çok yiyoruz canım gerçi bugünde ben sacmaladim ya neyse yazarım menumu birazdan.sabah tartildim artida değildim canım sen tartildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…