hoşgeldin canım kızını allah bağışlasın bıkmadan bırakmadan iradene sahip çıkarak devam edersen çok güzel kilo verirsin.. hergün menünü yazarsın buraya ve salı günleri tartılma günümüz madem tartılmadın daha salı günü burada tartılmaya başlayıp ilk bildirimi yaparsın burada hergün katılım şart brtane bile olsa hergün topiğe mesaj yazmak zorunluluğu var zaten kararını vermişsin yazarsın hemde burada menülerini değerlendirmiş oluruz arkadaşlarla sohbetimize katılırsın yalnız kilo verilmiyor birlik olunca daha güzel oluyor..
aynen cnm ozaman şididen başlayalım
canım sabahki kahvaltın güzel öğleni geçiştirmemelisin myhakkak yemeğini ye yabıbda salta yoğurt veya ayran olsun öğlenle akşam arasıda olsun yoksa çok acıkırsın akşama kadar akşam yemeğin yanında yoğurt olabilirdi kiraz saplı çay dediğin form çaymı canım suyunuda 2,5 litreden az içme canım yeşilçayda içeren güzel olur bunları yazıyorum ama bilmiyorum belkide içiyorsundur.. ama form çayı hergün içmesen iyi olur haftada iki gün 1 bardak içersen daha iyi olur..sabah:yumurta(haşlanmış)küçük parça beyaz peynir 2 adet zeytin salatalık ve 2 dilim ekmek
öğlen :yemek yemedim ama yarım paket etiform büskivi (5tane)1 elma 1 salatalık yarım muz
akşam:bir porsiyon bezelye yemeği
2lt su 2kupa lipton kiraz saplı çay
eşim bügün çalıştığı için yürüyüşe gdemedim ama evde yapacağım bişeyler
Selam kızlar nasılsınız? Bugün pazara gittik AVM ye gittik alışverişlerimizi yaptık eve geldik yemek falan yedik anca fırsat buldum hemen size bakim dedim
merhabalar kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yaşım 26. 1 kızım var 3 yaşında.benimde sizler gibi kilolarımla başım dertte. doğuma girerken 104 le girdimkendiliğinden giden kilolarla şuanda 91 kiloyum ve başlayalı 1 hafta oldu tartılmadım .ben sadece dikkat ediyorum ekmekte yiyorum ama kararında .çünkü daha önce sıkı diyetleeere girmiştim 1 hafta sonunda pes ediyorumdum .çok kısıtlma olduğu zaman sıkılıp bırakıyordum şimdi tam tersini yapıp azaltarak porsiyon küçülterek devam edecem .benimdde hedefim 30 mayısa kadar 78i görmek inşallah başara bilirim . bol su içiyorumm günde yarım saat yyürüyorum.çikolotaya düşkündüm günde en az 3 tane yiyordum .abur cubur vazgeçilmezimdi ama şimdi yemiyrum inş. yememde ismim esengül bu arada herkese kolay gelsin umarım yaza fit bir şekilde gireriz
Yeni arkadasimiz hosgelmissin ilknur cok guzel anlatmis kurallari,menun guzel ama meyveyi aralarda yemeni oneririm benim yediklerim,
SABAH.1d ekmek,3catal kaymak,2zeytin .1ceviz,1ck pekmezli tahin,1fincan portakal suyu
OGLE.3yk pilav,4yk barbunya.1yk yogurt
ARA.1kurabiye,3bebe biskuvi
AKSAM.4yk pilav,3kofte,4tursu biber,1domates,yesillik
1saat sonrada sut ve meyve,2lt su ,biraz evisi
Selam kızlar nasılsınız? Bugün pazara gittik AVM ye gittik alışverişlerimizi yaptık eve geldik yemek falan yedik anca fırsat buldum hemen size bakim dedim
hayırlı akşamlar kızlar bugün iki öğün yedim geç kahvaltı yaptım..
sabah
1 küçük yufka
köfte
zeytin
1 dilim domates
1 tane sivri biber
1 tatlı kaşığı ketçap mayonez
ara
4 mini kayısı
akşam
salta hellim tost makinasında kızarmış
1 bardak ayran
3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay
Sagol iyiyim canim gezmis gelmissin iyi olmus su avm ler iyiki var bircok eglence kapsiyo
Harika menun canim aksam yemegnden sonra ara yapiyormusun?
hoşgeldin canım canım öğlen pilav yemişsin akşam yemesen daha iyi olurdu birde arada gene kaçamakalr var hani bugün dengelicektik unuttukmu..
Pilav cope gidecekti yemesem dahada bitmedi cokmu olmus arada meyve yeseydim daha iyi olcakmis,kurabiyeleri attim buzluga yiyemen artik canim
hayırlı akşamlar kızlar bugün iki öğün yedim geç kahvaltı yaptım..
sabah
1 küçük yufka
köfte
zeytin
1 dilim domates
1 tane sivri biber
1 tatlı kaşığı ketçap mayonez
ara
4 mini kayısı
akşam
salta hellim tost makinasında kızarmış
1 bardak ayran
3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay
İyi akşamlar herkese kızlar oglusum hala hasta ateşi var hala bugun evdeydik ben hafta sonlarını hiç sevmiyorum insan evde olunca sürekli bisetler atıştırmak istiyor gerçi regl oldum ilk günüm birazda gecikti onun için herşeye saldirdim umarım salı günü artı çıkmam
Beste hoşgeldin hep birlikte vericez kiloları inşallah
Bugun yediklerim ağzım hiç boş durmadı
SABAH yumurta yeşil soğanlı piyaz şeklinde beyaz peynir iki dilim.ekmek çok az yağ bal
ARA bir elma
OGLE bulgur pilavı yoğurt
AKŞAM fırında makarna 4 kaşık kuru fasulye
Yeşilçay yok su en fazla 1,5 litre
Ilknur nasıl doyuyorsun sen ya gerçi benimkide açıkmak değilde evde olunca sürekli yemek istiyor canım bişey ler hazirliyim yiyelim çocuklarla akşam aslında salata planlıyordum evdeyim fırında makarna olsun dedim mesala.siz evde iyi dayaniyosunuz maşallah sizlere
hoşgeldin canım oh bak ne güzel gezmişsiniz iyi oldu deyişiklik oluyor dşarı çıkınca biz bugün evdeydik bu haftada böyle geçti bakalım.. bu sabah tartıldınmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?