"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evde olunca biz çok yiyoruz canım gerçi bugünde ben sacmaladim ya neyse yazarım menumu birazdan.sabah tartildim artida değildim canım sen tartildin mi?

yok tartılamadım tartılacaktım kalktım sonra benim kuzu kafayı dağıttı benim unuttum arada neyse yarın tartılacam ama sabah merak ediyorum inşallah kilo almamışımdır..

Sagol iyiyim canim gezmis gelmissin iyi olmus su avm ler iyiki var bircok eglence kapsiyo

Harika menun canim aksam yemegnden sonra ara yapiyormusun?

Ben temiz havayı daha çok seviyorum AVM ler yoruyo insanı işim olmasa dışarıda gezmeyi tercih ederdim hava çok güzeldi burda canım. Canım bebe bisküvilerinde çok kalori varmış :26:

Haklısın ılknur umarım yapabilirim dediğini banyosunu yaptırdım oğlanın ila cta kullanıyorum sağol canım umarım toparlar ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

yok tartılamadım tartılacaktım kalktım sonra benim kuzu kafayı dağıttı benim unuttum arada neyse yarın tartılacam ama sabah merak ediyorum inşallah kilo almamışımdır..

Almamissindir canım bugünkü menun çok iyi toparlamissin beb yazmaya korkuyorum valla beni kovalarsiniz

ypk canım öyle düşünme yarın daha çok dikkat edersin hemen alınmaz öyle kilo yani hemen kilo yapmaz bu tür şeyler ama ödem tutar moralin bozulur yarın akşam salta peynir ayran içersin eksileri görürsün salta peynir ayranı yabana atmayın doymayız diyede düşünmeyin çok doyurucu canlar tavsiye ederim seçil gülcan denedi onlarda doyurucu dedi..

Çok geçmiş olsun canım ya benimkide öksürüyo dün gece baya öksürdü.havalardan midir nedir anlamıyorum

Aynen canım ya salata yoğurt ayran tok tutuyo baya insanı zaten Ayranı icince sisiyo insan

Haklısın ılknur umarım yapabilirim dediğini banyosunu yaptırdım oğlanın ila cta kullanıyorum sağol canım umarım toparlar ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

allah tez zamanda şifasını versin canım kafaya soğuk dökseydin iyice.. hayırlıs akşamlar güle güle..

Bugün yediklerim
Kahvaltı:sigara böreği kaç tane yedim bilmiyorum biraz penir domates salatalık tahin pekmez yarım dilim ekmek aklıma gelenler bunlar
Öğle:3 mini ekler (sonunda bitti yarına kalmasın diye yedim atmak istemedim)
Ara:bir Türk Kahvesi 3 kayısı 7 badem bir ceviz
Akşam:fırında balık yeşillik domates yarım dilim kadar ekmek
Şimdi cay keyfi yapıyorum

canım akşamı balıkla dengelemişsin gene kötü değil menün iyi tabi onları yemeseydin daha iyiydi ama akşam iyi..

canım akşamı balıkla dengelemişsin gene kötü değil menün iyi tabi onları yemeseydin daha iyiydi ama akşam iyi..

Kahvaltiyi abarttim oglende gecistirme oldu kalmasın dokulmesin diye yiyoruz valla neyse yarın eski sisteme dönüş sabah yürüyüş yapıcam diye yarınki öğle yemeğini pisirdim bile bana daha çok vakit kalsın yarın diye.yogurdumuda yapıcam şimdi yarına herşey hazır olsun. Dün akşam koşu bandında 6 km yürüdüm bu kasamda yürümeyi planlıyorum canım ama yarın daha çok yurucem.yuruyus sıkılastiriyo baya.artik beli beni çok sıkan kotlarimin bile düğmesini açmadan cikartabiliyorum çok enteresan geliyo ya ama kendimi hala kilo vermiş gibi hissetmiyorum

eğer çok erken yesem yapardım ama geç yediğim için yapmıyorum..

canım sen yediklerini bi hesaplasan 1000 kalori altında diyet saglıksız demişti bana diyetisyenim bilgin olsun

cok gecmiş olsun

Ilknur Gülcan geçmiş olsun fıstıklar dikkat edin kendinize mideler isyanlarda sağlıktan ötesi yok valla

Ben temiz havayı daha çok seviyorum AVM ler yoruyo insanı işim olmasa dışarıda gezmeyi tercih ederdim hava çok güzeldi burda canım. Canım bebe bisküvilerinde çok kalori varmış :26:

secil sagol canım bidaha yemiyim bebe bisküv. senin börek ve eklerler olmamış ama

Olmadı canım ya biliyorum bu haftasonu böyle geçti artık yarın itibariyle dikkat edelim bu hafta sadık baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…