- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Ilknur Gülcan geçmiş olsun fıstıklar dikkat edin kendinize mideler isyanlarda sağlıktan ötesi yok valla
Evde olunca biz çok yiyoruz canım gerçi bugünde ben sacmaladim ya neyse yazarım menumu birazdan.sabah tartildim artida değildim canım sen tartildin mi?
Sagol iyiyim canim gezmis gelmissin iyi olmus su avm ler iyiki var bircok eglence kapsiyo
Harika menun canim aksam yemegnden sonra ara yapiyormusun?
yok tartılamadım tartılacaktım kalktım sonra benim kuzu kafayı dağıttı benim unuttum arada neyse yarın tartılacam ama sabah merak ediyorum inşallah kilo almamışımdır..
Böyle diyeceğini biliyorum canım ışte diyorum ya dayanamayorum iyiki çalışıyorum yoksa kaç kilo olurdum bilmiyorum bana ev yaramiyo daha aklımdan ne kekler pastalar geciyo yapmak da allahtan hafta sonu temizlik falan fırsatim olmuyo haklısın hiç bişey demiyorum cuma günü baya bi eksi görmüştüm hafta sonu yine geri alimisimdir kesin
İyi akşamlar herkese kızlar oglusum hala hasta ateşi var hala bugun evdeydik ben hafta sonlarını hiç sevmiyorum insan evde olunca sürekli bisetler atıştırmak istiyor gerçi regl oldum ilk günüm birazda gecikti onun için herşeye saldirdim umarım salı günü artı çıkmam
Beste hoşgeldin hep birlikte vericez kiloları inşallah
Bugun yediklerim ağzım hiç boş durmadı
SABAH yumurta yeşil soğanlı piyaz şeklinde beyaz peynir iki dilim.ekmek çok az yağ bal
ARA bir elma
OGLE bulgur pilavı yoğurt
AKŞAM fırında makarna 4 kaşık kuru fasulye
Yeşilçay yok su en fazla 1,5 litre
Almamissindir canım bugünkü menun çok iyi toparlamissin beb yazmaya korkuyorum valla beni kovalarsiniz
ypk canım öyle düşünme yarın daha çok dikkat edersin hemen alınmaz öyle kilo yani hemen kilo yapmaz bu tür şeyler ama ödem tutar moralin bozulur yarın akşam salta peynir ayran içersin eksileri görürsün salta peynir ayranı yabana atmayın doymayız diyede düşünmeyin çok doyurucu canlar tavsiye ederim seçil gülcan denedi onlarda doyurucu dedi..
Haklısın ılknur umarım yapabilirim dediğini banyosunu yaptırdım oğlanın ila cta kullanıyorum sağol canım umarım toparlar ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
Geç yemedim canım bir saat önce yedim dur menumu yazimyok yaa geç yemediysen sorun yok kaçta yedin akşamı..
Aynen canım ya salata yoğurt ayran tok tutuyo baya insanı zaten Ayranı icince sisiyo insan
Geç yemedim canım bir saat önce yedim dur menumu yazim
Bugün yediklerim
Kahvaltı:sigara böreği kaç tane yedim bilmiyorum biraz penir domates salatalık tahin pekmez yarım dilim ekmek aklıma gelenler bunlar
Öğle:3 mini ekler (sonunda bitti yarına kalmasın diye yedim atmak istemedim)
Ara:bir Türk Kahvesi 3 kayısı 7 badem bir ceviz
Akşam:fırında balık yeşillik domates yarım dilim kadar ekmek
Şimdi cay keyfi yapıyorum
canım akşamı balıkla dengelemişsin gene kötü değil menün iyi tabi onları yemeseydin daha iyiydi ama akşam iyi..
eğer çok erken yesem yapardım ama geç yediğim için yapmıyorum..
İyi akşamlar herkese kızlar oglusum hala hasta ateşi var hala bugun evdeydik ben hafta sonlarını hiç sevmiyorum insan evde olunca sürekli bisetler atıştırmak istiyor gerçi regl oldum ilk günüm birazda gecikti onun için herşeye saldirdim umarım salı günü artı çıkmam
Beste hoşgeldin hep birlikte vericez kiloları inşallah
Bugun yediklerim ağzım hiç boş durmadı
SABAH yumurta yeşil soğanlı piyaz şeklinde beyaz peynir iki dilim.ekmek çok az yağ bal
ARA bir elma
OGLE bulgur pilavı yoğurt
AKŞAM fırında makarna 4 kaşık kuru fasulye
Yeşilçay yok su en fazla 1,5 litre
Ilknur Gülcan geçmiş olsun fıstıklar dikkat edin kendinize mideler isyanlarda sağlıktan ötesi yok valla
Ben temiz havayı daha çok seviyorum AVM ler yoruyo insanı işim olmasa dışarıda gezmeyi tercih ederdim hava çok güzeldi burda canım. Canım bebe bisküvilerinde çok kalori varmış :26:
Bugün yediklerim
Kahvaltı:sigara böreği kaç tane yedim bilmiyorum biraz penir domates salatalık tahin pekmez yarım dilim ekmek aklıma gelenler bunlar
Öğle:3 mini ekler (sonunda bitti yarına kalmasın diye yedim atmak istemedim)
Ara:bir Türk Kahvesi 3 kayısı 7 badem bir ceviz
Akşam:fırında balık yeşillik domates yarım dilim kadar ekmek
Şimdi cay keyfi yapıyorum
canım sen yediklerini bi hesaplasan 1000 kalori altında diyet saglıksız demişti bana diyetisyenim bilgin olsun
cok gecmiş olsun
secil sagol canım bidaha yemiyim bebe bisküv. senin börek ve eklerler olmamış ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?