"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım aslında her ay resimlerimiz çekip bir ay sonra tekrar çekip bakmamız gerekiyor kendimize o zaman anlarız aradaki farkı..

ben kalori hesabindan hiç anlamıyorumki canım ben böyle yesemde gene arada kaçamaklarımda oluyor yani hiç yemiyor değilim aslında ama bu hafta çok dikkat edicem birde eşim geceye dönüyor genelde iki öğün iki araşeklinde olacak sanırım..

canım aslında her ay resimlerimiz çekip bir ay sonra tekrar çekip bakmamız gerekiyor kendimize o zaman anlarız aradaki farkı..

Evet aslında öyle yapmak lazım daha iyi anlaşılır o zaman.ben 5 km yürüdüm şimdi bugünü biraz telafi etsin diye

maşallah sana canım çok iyi gidiyorsun bende bu hafta güzel güzel sporumu yapıcam..

Yediklerimde de iradeli olsam şimdiye 73 ü görürdüm.spor şart canım kesinlikle sarkmamak için sikilasmak fit görünmek için. Yap canım sende iyi gelicek sana da

günaydın arkadaşlar:)))
sanırım bende haftaya görüşelim diyenlerden olucam:)))
çok fazla kaçırdım bu hafta..hafta sonu buraya da giremiyorum ayarı iyice kaçırdım..
neyse sabah çeyrek sandwiç ve çay..
ilknurcum sınav bitti geçti..çok iyi değil..inşallah ikinci sınavda başarılı olur:)))ilgine teşekkür ederim:))

teşekkür ederim arkadaşlar hepini hoşbuldumm söylediklerinize katılmaya çalışacam sende çok güzel kilo vermişsin cnm bu arada

Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni uyandım.Dün okudum ama yazamadım kv hastahaneye kaldırdık tansiyonu yükseldi.
....evimdeyim artık.
Dün menüm
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek,1 dlim peynir,1 bardak süt
ögle 1 kücük pide(dilim)3 bardak ayran,bol salata
Aksam 5 yk kuru fasulye,1 dilim ekmek,bol salata
3 saat tempolu yürüyüş,2 litre su.

menün güzel canım, hayırdır var mıydı tansiyonu kv nin

yok canım ha la eksileri göremedim hatta fazla bile çıktım ama moralimi bozmıcam bende haftaya iyi başlamak istiyorum..

canım bencede bozma moralini sen çok iyi gidiyosun bu hafta hepimizde bi rahatlık vardı gecen hafta daha iyiydik daha sıkıydık inşallah bu haftada öyle olucaz hepimiz

menün güzel canım, hayırdır var mıydı tansiyonu kv nin

Yok canım.Eşimle tartıştılar sinirden oldu herhalde.Anlık cıktı,dr götürdük biraz gözetimde tuttular geri getirdik.Kadın kafayı yemiş.Eşime diyor ki su odayı simdilik böyle yapalım.Seneye yıkar yine yaparız.Eşimde sen bizle oyun.mu oynuyorsun diye basladı söylenmeye,eski yeni bütün konular için tartıştılar....
Yeni gelen arkadasımız hosgeldin....
Ayse gecmiş olsun yavrucuga nasıl oldu?
Secil yürüyüş cok güzel sıkılastırıyor.

yok canım ha la eksileri göremedim hatta fazla bile çıktım ama moralimi bozmıcam bende haftaya iyi başlamak istiyorum..

canım açıkcası ben bu hafta senden ve destinedan bir adım bekliyorum..diğer arkadaşları tam takip edemedim..herkesin dediği gibi bir rahatlık vardı..bakalım bu hafta ne olacak..
bu arada 2 kilo gitmiştir yazacağıma 21 yazmışım:))))allah mı söyletti ne dir:)))

canım bencede bozma moralini sen çok iyi gidiyosun bu hafta hepimizde bi rahatlık vardı gecen hafta daha iyiydik daha sıkıydık inşallah bu haftada öyle olucaz hepimiz

İlknur canım şişliktir o sen kızların dedigi gibi hepimizden az yiyorsun.Moralini bozma.Bu hafta hep kopuktuk.Toparlanmamız lazım kızlar.
Bende bugun sabah yas pasta yedim.Ekmek almaya gitmek zor geldi,belim agrıyor.Kahvaltı etmedim.Aksama ton balıklı salata yiyecegim.Öglen corba icerim belki yada meyve ile geciştiririm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…