- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
canım aslında her ay resimlerimiz çekip bir ay sonra tekrar çekip bakmamız gerekiyor kendimize o zaman anlarız aradaki farkı..Kahvaltiyi abarttim oglende gecistirme oldu kalmasın dokulmesin diye yiyoruz valla neyse yarın eski sisteme dönüş sabah yürüyüş yapıcam diye yarınki öğle yemeğini pisirdim bile bana daha çok vakit kalsın yarın diye.yogurdumuda yapıcam şimdi yarına herşey hazır olsun. Dün akşam koşu bandında 6 km yürüdüm bu kasamda yürümeyi planlıyorum canım ama yarın daha çok yurucem.yuruyus sıkılastiriyo baya.artik beli beni çok sıkan kotlarimin bile düğmesini açmadan cikartabiliyorum çok enteresan geliyo ya ama kendimi hala kilo vermiş gibi hissetmiyorum
canım sen yediklerini bi hesaplasan 1000 kalori altında diyet saglıksız demişti bana diyetisyenim bilgin olsun
cok gecmiş olsun
secil sagol canım bidaha yemiyim bebe bisküv. senin börek ve eklerler olmamış ama
canım aslında her ay resimlerimiz çekip bir ay sonra tekrar çekip bakmamız gerekiyor kendimize o zaman anlarız aradaki farkı..
Evet aslında öyle yapmak lazım daha iyi anlaşılır o zaman.ben 5 km yürüdüm şimdi bugünü biraz telafi etsin diye
maşallah sana canım çok iyi gidiyorsun bende bu hafta güzel güzel sporumu yapıcam..
ben çıkıyorum canım uyku bastı hayırlı geceler..
günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindemi..
Selam canım hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya ulasirsin.burda ilknurunda dediği gibi her gün katılım şartı var.ne kadar çok katilirsan o kadar motive olursun.yediklerini yaptığın sporları yazki hatalarini söyleyelim aynı sekilde sende bize söylersin canım.boylece birbirimize destek olmuş oluruz
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni uyandım.Dün okudum ama yazamadım kv hastahaneye kaldırdık tansiyonu yükseldi.
....evimdeyim artık.
Dün menüm
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek,1 dlim peynir,1 bardak süt
ögle 1 kücük pide(dilim)3 bardak ayran,bol salata
Aksam 5 yk kuru fasulye,1 dilim ekmek,bol salata
3 saat tempolu yürüyüş,2 litre su.
pek değil canım ama olsun yinede..haftaya iyi başlamak istiyorujm..
seni bayağı mutlu gördüm..21 kilo gittimi:))
yok canım ha la eksileri göremedim hatta fazla bile çıktım ama moralimi bozmıcam bende haftaya iyi başlamak istiyorum..
menün güzel canım, hayırdır var mıydı tansiyonu kv nin
yok canım ha la eksileri göremedim hatta fazla bile çıktım ama moralimi bozmıcam bende haftaya iyi başlamak istiyorum..
canım bencede bozma moralini sen çok iyi gidiyosun bu hafta hepimizde bi rahatlık vardı gecen hafta daha iyiydik daha sıkıydık inşallah bu haftada öyle olucaz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?