teşekkür ederim arkadaşlar hepini hoşbuldummsöylediklerinize katılmaya çalışacam sende çok güzel kilo vermişsin cnm bu arada
günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım bi saattir mutfagı toplucam diye ugrasıyorum şimdide kızı uyuttum ,yarın salı:18:
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni uyandım.Dün okudum ama yazamadım kv hastahaneye kaldırdık tansiyonu yükseldi.
....evimdeyim artık.
Dün menüm
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek,1 dlim peynir,1 bardak süt
ögle 1 kücük pide(dilim)3 bardak ayran,bol salata
Aksam 5 yk kuru fasulye,1 dilim ekmek,bol salata
3 saat tempolu yürüyüş,2 litre su.
ben kalori hesabindan hiç anlamıyorumki canım ben böyle yesemde gene arada kaçamaklarımda oluyor yani hiç yemiyor değilim aslında ama bu hafta çok dikkat edicem birde eşim geceye dönüyor genelde iki öğün iki araşeklinde olacak sanırım..
Günaydın kızlar sabah yürüyüşümü yaptım geldim şimdi bişeyler yicem
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni uyandım.Dün okudum ama yazamadım kv hastahaneye kaldırdık tansiyonu yükseldi.
....evimdeyim artık.
Dün menüm
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek,1 dlim peynir,1 bardak süt
ögle 1 kücük pide(dilim)3 bardak ayran,bol salata
Aksam 5 yk kuru fasulye,1 dilim ekmek,bol salata
3 saat tempolu yürüyüş,2 litre su.
yok canım ha la eksileri göremedim hatta fazla bile çıktım ama moralimi bozmıcam bende haftaya iyi başlamak istiyorum..
Ben cok yorgunum canım.Bugun temizlik hic yapmıcam.Camasır var makinada onları asarım.Sen nasılsın mide nasıl?
Yarın büyük gün.Bu hafta katılım kopuktu bakalım sonuc ne olcak?
Secil sen nasılsın?Nasıl bu hafta durum?
Iyiyiz canım sen nasılsın ozlettin kendini.kv ne geçmiş olsun.kadin hirsindan kendi i yedi bitirdi valla. Bu hafta katılım çok kötüydü ve güzel kilolarda veremedik gibi geliyor bana bakalım hayırlısı
Menün güzelmiş canım afiyet olsun
bi gün yediklerini hesapla canım kalorisepe... diye site var ordan hesaplatıyorum ben kalorisini merak ettiğim seyleri
günaydın canım herzamanki gibi erkenden yapılmış spor
menün güzl canım gecmiş olsunmu diyim ne desem bilemedim kendi etmiş kendi bulmus kv
bugün bende tartıldımbiraz artı cıktım ama tahmin ediyordum üzülmek yok önümüzdeki haftaya eksiler gelsin
Bende sizi özledim canım.Evet bu hafta katılım cok kötüydü.Bir girdik,bir giremedik.
Ben okudum ama yazamadım.Aksamları iş bitince yazabildim.
Kv hic üzülmedim,iyi oldu.İşin arasında 15 kişilik arkadaslarını cagırdı,gelenlerin 2-3 cocugu var.Evde oturcak yer yok.Hepsi bahcede.Mutfaktan bahceye servis yaptım.....Eşim cok sinirlendi tuttu,tuttu patladı dün sonunda.
Saol canım iyiyim. Kosturup duruyorum.ev timarhane gibi.oglumu okuldan almaya geldim.bende bu hafta pek iyi değil canım. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum eşim bile azmine hayranım dedi ama haftasonu kaçamakları beni batırdı resmen sabah tartı hiç güzel şeyler söylemedi bana.neyse yılmak yok devamsende durum nasıl
kızlar selamlar iyi haftalar dilerim.hafta sonu gezideydim fırsat bulup giremedim.pazar günü sokakta pek düzen tutturamadım. dünkünün ceremesini bu gün çekeceğim artık ben genede dün yediklerimi yazayım çok fena ama baştan söleyim
23-03-2014
Kahvaltı: yumurta +1/4 avakado+3 dilm ekmek
Ara:1 muz
Öğlen: 5 dilim pizza+ayran
Ara: 2muz
Akşam: 2 köfte+6 kşk pilav yatarken:1 elma
hepinize yarın için güzel sonuçlar dilerim bi geçmişe yolculuk yapalım
Bendede iş cok 4-5 gün kapalı kaldı evim.Temizlik yapcak halim yok bugun dinlenirim.....
Cok iyi yürüyorsun masallah.Bende aksamları eşimle yürüdüm.Strese girdigimizde,yürüyüşe cıktık.Bitsin artık su işler!!!!
Neslihan canım pizza cok olmuş
Resmen üvey evlat muamelesi yapmış ya.yazik yazık belli bi yastan sonra daha düşünceli olmalarına lazım. Eşin seni düşünüyo
Dinlen canım yorma kendini.yuruyorum ama yinede kilomda bi değişiklik yok gibi sıkılasiyo sanırım. Bugün bende çok yorgunum eve gidip kafamı koyup uyumak istiyorum ama zor gözüküyor. Devam edicek mi eşin işlere. Sana zor oluyo baya böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?