"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknur canım balon şişirme ile ilgili verdigin bilgi için tesekkür ederim.

günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım bi saattir mutfagı toplucam diye ugrasıyorum şimdide kızı uyuttum ,yarın salı:18:

18.03.2014
Hayalimsi.........83.3
İlknur................73.4
guzelim...........71.2
secil..................75
ddem..............61.9
destina...........108.4
neslihan..........87.5
gülcan.............62.2
ayse................68.2
@@@@@
ilk 3 :)))))
1.gülcan.........1.500 kg
2. 2 kişi
Ayse ve ilknur.......1.200
3.hayalimsi.......1.100

kg Alan
1.Destina........100 gr

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar hepini hoşbuldumm söylediklerinize katılmaya çalışacam sende çok güzel kilo vermişsin cnm bu arada

Saol canım burdaki kızların çoğu güzel kilolar verdi hep beraber vermeye de devam edicez inşallah.dunku menunde kiraz saplı çay gördüm canım hemde 2 kupaydi sanırım. Kirazlı saplı çay bağırsakları çalıştırıyor önce ama sonrasında bağırsak tembelliği yapıyo fazla tuketme canım 2-3 günde bir falan iç o da bir kupa.onun yerine yeşil çay tuket daha faydalı metabolizmani hızlandırır

günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım bi saattir mutfagı toplucam diye ugrasıyorum şimdide kızı uyuttum ,yarın salı:18:

Ben cok yorgunum canım.Bugun temizlik hic yapmıcam.Camasır var makinada onları asarım.Sen nasılsın mide nasıl?
Yarın büyük gün.Bu hafta katılım kopuktu bakalım sonuc ne olcak?

Iyiyiz canım sen nasılsın ozlettin kendini.kv ne geçmiş olsun.kadin hirsindan kendi i yedi bitirdi valla. Bu hafta katılım çok kötüydü ve güzel kilolarda veremedik gibi geliyor bana bakalım hayırlısı
Menün güzelmiş canım afiyet olsun

bi gün yediklerini hesapla canım kalorisepe... diye site var ordan hesaplatıyorum ben kalorisini merak ettiğim seyleri

günaydın canım herzamanki gibi erkenden yapılmış spor

Günaydın kızlar sabah yürüyüşümü yaptım geldim şimdi bişeyler yicem

menün güzl canım gecmiş olsunmu diyim ne desem bilemedim kendi etmiş kendi bulmus kv

yok canım ha la eksileri göremedim hatta fazla bile çıktım ama moralimi bozmıcam bende haftaya iyi başlamak istiyorum..

bugün bende tartıldımbiraz artı cıktım ama tahmin ediyordum üzülmek yok önümüzdeki haftaya eksiler gelsin

Ben cok yorgunum canım.Bugun temizlik hic yapmıcam.Camasır var makinada onları asarım.Sen nasılsın mide nasıl?
Yarın büyük gün.Bu hafta katılım kopuktu bakalım sonuc ne olcak?

sen yeterince yoruldun canım bugün dinlen ben cok şükür ,iyiyim evet bu hafta herkes saldı biraz didem güzel verdi gibi

Secil sen nasılsın?Nasıl bu hafta durum?

Saol canım iyiyim. Kosturup duruyorum.ev timarhane gibi.oglumu okuldan almaya geldim.bende bu hafta pek iyi değil canım. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum eşim bile azmine hayranım dedi ama haftasonu kaçamakları beni batırdı resmen sabah tartı hiç güzel şeyler söylemedi bana.neyse yılmak yok devam sende durum nasıl

kızlar selamlar iyi haftalar dilerim.hafta sonu gezideydim fırsat bulup giremedim.pazar günü sokakta pek düzen tutturamadım. dünkünün ceremesini bu gün çekeceğim artık ben genede dün yediklerimi yazayım çok fena ama baştan söleyim
23-03-2014
Kahvaltı: yumurta +1/4 avakado+3 dilm ekmek
Ara:1 muz

Öğlen: 5 dilim pizza+ayran
Ara: 2muz
Akşam: 2 köfte+6 kşk pilav yatarken:1 elma
hepinize yarın için güzel sonuçlar dilerim bi geçmişe yolculuk yapalım

Bende sizi özledim canım.Evet bu hafta katılım cok kötüydü.Bir girdik,bir giremedik.
Ben okudum ama yazamadım.Aksamları iş bitince yazabildim.
Kv hic üzülmedim,iyi oldu.İşin arasında 15 kişilik arkadaslarını cagırdı,gelenlerin 2-3 cocugu var.Evde oturcak yer yok.Hepsi bahcede.Mutfaktan bahceye servis yaptım.....Eşim cok sinirlendi tuttu,tuttu patladı dün sonunda.

Yaptım canım bugün kosturup duruyorum valla 5.38 km yurumusum sabah en azından sporumu yapim ama dimi bakalım yarina neler olacak

Resmen üvey evlat muamelesi yapmış ya.yazik yazık belli bi yastan sonra daha düşünceli olmalarına lazım. Eşin seni düşünüyo

Bendede iş cok 4-5 gün kapalı kaldı evim.Temizlik yapcak halim yok bugun dinlenirim.....
Cok iyi yürüyorsun masallah.Bende aksamları eşimle yürüdüm.Strese girdigimizde,yürüyüşe cıktık.Bitsin artık su işler!!!!
Neslihan canım pizza cok olmuş

Dinlen canım yorma kendini.yuruyorum ama yinede kilomda bi değişiklik yok gibi sıkılasiyo sanırım. Bugün bende çok yorgunum eve gidip kafamı koyup uyumak istiyorum ama zor gözüküyor. Devam edicek mi eşin işlere. Sana zor oluyo baya böyle

Resmen üvey evlat muamelesi yapmış ya.yazik yazık belli bi yastan sonra daha düşünceli olmalarına lazım. Eşin seni düşünüyo

Eşim gecen hafta hasta oldugunda anne olarak beni sormadın,para diyorsun daha dedi.Daha neler neler...Anne-ogul arasında hic olmayacak muhabbetler.Ya sabırr diyorum canım baska dicek baska bişey yok....
Evet esim artık beni düşünüyor.Gördü artık,kendi gözüyle,kulaklarıylada işitti.
Kv benim şişman olup,eşimin beni begenmemesini istiyormuş!!!!!!Eşim kv,yengesine söylerken duymuş.Sorunlu kadın,sorunlu.
Ona inat 65 kg olacagım.

2-3 hafta daha var iş cogu gitti azı kaldı.Bitsin sonra fazla gitmicez.....
Bende tartılmadım,biraz şişim.Yarın sabah tartılcam.
Biraz kacamak yaptın,ondan olmuştur belki.Sıkılasmakta güzel.

Neyse canım az daha sık dişini az kalmış bitsin rahat edersin.kadinin mantığa bak şişmanlık olsun eşi begenmesin yok artık nasıl bir komplo.onun için hamur işi yaptırıp duruyodu sana.insan gelininin güzeldi olmasını ister dimi ama.bencede ona inat 65 ol canım az kaldı zaten bu haftayı resmen yedik önümüzdeki hafta zayiflariz inşallah veririz kilocuklarimizi bir bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…