Saol canım burdaki kızların çoğu güzel kilolar verdi hep beraber vermeye de devam edicez inşallah.dunku menunde kiraz saplı çay gördüm canım hemde 2 kupaydi sanırım. Kirazlı saplı çay bağırsakları çalıştırıyor önce ama sonrasında bağırsak tembelliği yapıyo fazla tuketme canım 2-3 günde bir falan iç o da bir kupa.onun yerine yeşil çay tuket daha faydalı metabolizmani hızlandırır
canım bencede bozma moralini sen çok iyi gidiyosun bu hafta hepimizde bi rahatlık vardı gecen hafta daha iyiydik daha sıkıydık inşallah bu haftada öyle olucaz hepimiz
canım açıkcası ben bu hafta senden ve destinedan bir adım bekliyorum..diğer arkadaşları tam takip edemedim..herkesin dediği gibi bir rahatlık vardı..bakalım bu hafta ne olacak..
bu arada 2 kilo gitmiştir yazacağıma 21 yazmışım:))))allah mı söyletti ne dir:)))
İlknur canım şişliktir o sen kızların dedigi gibi hepimizden az yiyorsun.Moralini bozma.Bu hafta hep kopuktuk.Toparlanmamız lazım kızlar.
Bende bugun sabah yas pasta yedim.Ekmek almaya gitmek zor geldi,belim agrıyor.Kahvaltı etmedim.Aksama ton balıklı salata yiyecegim.Öglen corba icerim belki yada meyve ile geciştiririm....
bi gün yediklerini hesapla canım kalorisepe... diye site var ordan hesaplatıyorum ben kalorisini merak ettiğim seyleri
günaydın canım herzamanki gibi erkenden yapılmış spor
menün güzl canım gecmiş olsunmu diyim ne desem bilemedim kendi etmiş kendi bulmus kv
bugün bende tartıldımbiraz artı cıktım ama tahmin ediyordum üzülmek yok önümüzdeki haftaya eksiler gelsin
hayırlısı olsun hakkında canım bakalım birdahaki sınava kadar daha çok çalışsın inşallah istediği bölümü kazanır..günaydın arkadaşlar:)))
sanırım bende haftaya görüşelim diyenlerden olucam:)))
çok fazla kaçırdım bu hafta..hafta sonu buraya da giremiyorum ayarı iyice kaçırdım..
neyse sabah çeyrek sandwiç ve çay..
ilknurcum sınav bitti geçti..çok iyi değil..inşallah ikinci sınavda başarılı olur:)))ilgine teşekkür ederim:))
geçmiş olsun canım aman hasta felan olmasın canım sonra hiç çıkamazsınız oradan allah sağlık versin ele ayağa düşürmesin sonra gene senin başın ağrıcak.. bu kadın iyice çıldırmış ne dediğini bilmiyor ne yapılacaksa şimdi yapılsın sonra ne adam her sene bu evlemi uğraşacak allah size sabır versin canım.. birde efendim kilo alacakmışsın kocan beğenmicekmiş o ne biçim bir laf allah islah etsin bu kadını çok sinirlendim seçilin dediklerine aynen katılıyorum doğru bir tespit yapmış hamur işleri felan hep sen kilo vereme diye yaptırmış cadaloz inşallah hemen şu işleriniz biterde sizde rahat edersiniz..Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni uyandım.Dün okudum ama yazamadım kv hastahaneye kaldırdık tansiyonu yükseldi.
....evimdeyim artık.
Dün menüm
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek,1 dlim peynir,1 bardak süt
ögle 1 kücük pide(dilim)3 bardak ayran,bol salata
Aksam 5 yk kuru fasulye,1 dilim ekmek,bol salata
3 saat tempolu yürüyüş,2 litre su.
Yok canım.Eşimle tartıştılar sinirden oldu herhalde.Anlık cıktı,dr götürdük biraz gözetimde tuttular geri getirdik.Kadın kafayı yemiş.Eşime diyor ki su odayı simdilik böyle yapalım.Seneye yıkar yine yaparız.Eşimde sen bizle oyun.mu oynuyorsun diye basladı söylenmeye,eski yeni bütün konular için tartıştılar....
Yeni gelen arkadasımız hosgeldin....
Ayse gecmiş olsun yavrucuga nasıl oldu?
Secil yürüyüş cok güzel sıkılastırıyor.
rica ederim canım..ilknur canım balon şişirme ile ilgili verdigin bilgi için tesekkür ederim.
Eşim gecen hafta hasta oldugunda anne olarak beni sormadın,para diyorsun daha dedi.Daha neler neler...Anne-ogul arasında hic olmayacak muhabbetler.Ya sabırr diyorum canım baska dicek baska bişey yok....
Evet esim artık beni düşünüyor.Gördü artık,kendi gözüyle,kulaklarıylada işitti.
Kv benim şişman olup,eşimin beni begenmemesini istiyormuş!!!!!!Eşim kv,yengesine söylerken duymuş.Sorunlu kadın,sorunlu.
Ona inat 65 kg olacagım.
Neyse canım az daha sık dişini az kalmış bitsin rahat edersin.kadinin mantığa bak şişmanlık olsun eşi begenmesin yok artık nasıl bir komplo.onun için hamur işi yaptırıp duruyodu sana.insan gelininin güzeldi olmasını ister dimi ama.bencede ona inat 65 ol canım az kaldı zaten bu haftayı resmen yedik önümüzdeki hafta zayiflariz inşallah veririz kilocuklarimizi bir bir
tamam canm içmem bundan sonra hiç yeşil çay denemedim daha çoook duydum ama evde de var ama cesaret edemiyorum içmeye sanki tadı kötüymüş gibi bi his doğuyor içimde :)
tamam canm içmem bundan sonra hiç yeşil çay denemedim daha çoook duydum ama evde de var ama cesaret edemiyorum içmeye sanki tadı kötüymüş gibi bi his doğuyor içimde :)
kılaaaaaaaaaaaarrrr neredesiniz hadi gelinde biraz sohbet edelim vakit geçsin..
Eşim gecen hafta hasta oldugunda anne olarak beni sormadın,para diyorsun daha dedi.Daha neler neler...Anne-ogul arasında hic olmayacak muhabbetler.Ya sabırr diyorum canım baska dicek baska bişey yok....
Evet esim artık beni düşünüyor.Gördü artık,kendi gözüyle,kulaklarıylada işitti.
Kv benim şişman olup,eşimin beni begenmemesini istiyormuş!!!!!!Eşim kv,yengesine söylerken duymuş.Sorunlu kadın,sorunlu.
Ona inat 65 kg olacagım.
iyi günler kızlar giremedim dünden beri misafirim vardı
dolayısıyla kaçamak peşindeydim bugünde annemlerdeyim
bugünde öyle kaçamaklı hafta içi çok güzel geçti hiç kaçamaksız bol
bol spor haftasonu bitirdi beni yine bakalım yarın tartı neyi
göstericek geçmişi okuyamadım eve gidince inşallah yarın
hoşgeldin bebek naptın bakalım nasılsın..
hoşgeldin canım neyse bugün bıraz dikkat edersin herkes bu hafta kaçamak peşindeydi ama haftaya bomba gibi gelicez inşallah..
iyi günler kızlar giremedim dünden beri misafirim vardı
dolayısıyla kaçamak peşindeydim bugünde annemlerdeyim
bugünde öyle kaçamaklı hafta içi çok güzel geçti hiç kaçamaksız bol
bol spor haftasonu bitirdi beni yine bakalım yarın tartı neyi
göstericek geçmişi okuyamadım eve gidince inşallah yarın
kızlar dünki kaçamaklardan sonra bu günü çok hafif geçiriyorum.
bu günki menüm
24-03-2014
1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: yumurta+2 zeytin+yeşillik+2 dlm siyah ekmek
Ara:1elma+2kşk yoğurt +yeşilçay
Öğlen: ıspanaklı yumurta sote+1 dlm ekmek
Ara: 1 elma+3kşk yoğurt
akşamada sadece mercimekli salata+1 şişe soda var yapabilirsem 30dk daha yürüyüş yapacağım.tüm sindirim boşalsınki yarın tartıda net sonuç göreyim
ben bu hafta çok umutluyum bakalım sabah kalkarkalkmaz paylaşırım sonuç güzel olursa :)
valla geçen hafta çogumuza bi haller oldu yarın sonuçlar ne olacak çok merak ediyorum ben bide regl oldum bugün 2. gün acayip şişim ve ne bulursam yemek istiyorum. Ama evet bu hafta çok dikkat edelim çok güzel sonuçlar alalım yaza az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?