"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tamam canm içmem bundan sonra hiç yeşil çay denemedim daha çoook duydum ama evde de var ama cesaret edemiyorum içmeye sanki tadı kötüymüş gibi bi his doğuyor içimde :)

canım bencede bozma moralini sen çok iyi gidiyosun bu hafta hepimizde bi rahatlık vardı gecen hafta daha iyiydik daha sıkıydık inşallah bu haftada öyle olucaz hepimiz

yok bozmuyorum zaten canım sonuçta senede birgün oluyor kızcemin doğum günü bu hafta veremesemde haftaya vericem hep birlikte sıkı bir diete girip vericez fazla rahatlığa alışmak iyi değil..

anladım zaten canım yok canım geçen haftaki kilo da çıksam bu hafta sevinirim..

evet haklısın canım hemen öyle klo alınmaz zaten ama bu hafta herkes sıkı bir diette olacak haftaya güzel eksili bir salı görelim ve bozmadan devam edelim..

tamam canım yarınki menüme bakarım o zaman.. evet moral bozmak yok şişkinlik bu sadece..

hayırlısı olsun hakkında canım bakalım birdahaki sınava kadar daha çok çalışsın inşallah istediği bölümü kazanır..
geçmiş olsun canım aman hasta felan olmasın canım sonra hiç çıkamazsınız oradan allah sağlık versin ele ayağa düşürmesin sonra gene senin başın ağrıcak.. bu kadın iyice çıldırmış ne dediğini bilmiyor ne yapılacaksa şimdi yapılsın sonra ne adam her sene bu evlemi uğraşacak allah size sabır versin canım.. birde efendim kilo alacakmışsın kocan beğenmicekmiş o ne biçim bir laf allah islah etsin bu kadını çok sinirlendim seçilin dediklerine aynen katılıyorum doğru bir tespit yapmış hamur işleri felan hep sen kilo vereme diye yaptırmış cadaloz inşallah hemen şu işleriniz biterde sizde rahat edersiniz..

ilknur canım balon şişirme ile ilgili verdigin bilgi için tesekkür ederim.
rica ederim canım..

tamam canm içmem bundan sonra hiç yeşil çay denemedim daha çoook duydum ama evde de var ama cesaret edemiyorum içmeye sanki tadı kötüymüş gibi bi his doğuyor içimde :)

canım yeşilçayı iç işine yarar tadını değiştirmek çin çubuk tarçın atabilirsin içine form çayıda haftada 1-2 iç fazlası zarar..

Yok canım tadı kötü değil içine limon dalmlatabilirsin kabuk tarçın yada karanfilde atabilirsin mis gibi kokuyor tadı da güzel ben seviyorum doğrusu hem metabolizmada hızlandırıyor daha nolsun ama dimi

iyi günler kızlar giremedim dünden beri misafirim vardı
dolayısıyla kaçamak peşindeydim bugünde annemlerdeyim
bugünde öyle kaçamaklı hafta içi çok güzel geçti hiç kaçamaksız bol
bol spor haftasonu bitirdi beni yine bakalım yarın tartı neyi
göstericek geçmişi okuyamadım eve gidince inşallah yarın

vallahi bunuda duymuşsun artık bu gazla devam edersin sen. eymi yaman beymi..

kızlar dünki kaçamaklardan sonra bu günü çok hafif geçiriyorum.
bu günki menüm
24-03-2014
1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: yumurta+2 zeytin+yeşillik+2 dlm siyah ekmek
Ara:1elma+2kşk yoğurt +yeşilçay

Öğlen: ıspanaklı yumurta sote+1 dlm ekmek
Ara: 1 elma+3kşk yoğurt
akşamada sadece mercimekli salata+1 şişe soda var yapabilirsem 30dk daha yürüyüş yapacağım.tüm sindirim boşalsınki yarın tartıda net sonuç göreyim
ben bu hafta çok umutluyum bakalım sabah kalkarkalkmaz paylaşırım sonuç güzel olursa :)

hoşgeldin canım neyse bugün bıraz dikkat edersin herkes bu hafta kaçamak peşindeydi ama haftaya bomba gibi gelicez inşallah..

hoşgeldin bebek naptın bakalım nasılsın..

Hosbulduk canım yorgunum dokuluyorum bugün ya şimdi oturdum popomun üstüne oğlumu aldım geldim yemek yedik bizim afacan hala yiyecek yemeğini bakalım evi topladım camasirlarim kaldı katlanicak ama benim halim falan kalmadı dinleniyim sonra.sen napiyosun işlerini hallettin mi?

hoşgeldin canım neyse bugün bıraz dikkat edersin herkes bu hafta kaçamak peşindeydi ama haftaya bomba gibi gelicez inşallah..

valla geçen hafta çogumuza bi haller oldu yarın sonuçlar ne olacak çok merak ediyorum ben bide regl oldum bugün 2. gün acayip şişim ve ne bulursam yemek istiyorum. Ama evet bu hafta çok dikkat edelim çok güzel sonuçlar alalım yaza az kaldı

Bu haftayı böyle geçirdik bakalım yarın ola hayrola inşallah artı çıkmayız canım

menü süper canım sporun da her zamnaki gibi muhteşem yarınının birincileri yavaş yavaş belli oluyor ben sondan birinci olcam bu hafta hahahahahahhahaha

Bu haftaki tikinmalarimiz bize bir ay yeter bir ay kacamak yok.yeme canım yeme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…