- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
menü süper canım sporun da her zamnaki gibi muhteşem yarınının birincileri yavaş yavaş belli oluyor ben sondan birinci olcam bu hafta hahahahahahhahaha
Hosbulduk canımyorgunum dokuluyorum bugün ya şimdi oturdum popomun üstüne oğlumu aldım geldim yemek yedik bizim afacan hala yiyecek yemeğini bakalım evi topladım camasirlarim kaldı katlanicak ama benim halim falan kalmadı dinleniyim sonra.sen napiyosun işlerini hallettin mi?
valla geçen hafta çogumuza bi haller oldu yarın sonuçlar ne olacak çok merak ediyorum ben bide regl oldum bugün 2. gün acayip şişim ve ne bulursam yemek istiyorum. Ama evet bu hafta çok dikkat edelim çok güzel sonuçlar alalım yaza az kaldı
Valla seni yalnız bırakmam yanındayım
Hosbulduk canımyorgunum dokuluyorum bugün ya şimdi oturdum popomun üstüne oğlumu aldım geldim yemek yedik bizim afacan hala yiyecek yemeğini bakalım evi topladım camasirlarim kaldı katlanicak ama benim halim falan kalmadı dinleniyim sonra.sen napiyosun işlerini hallettin mi?
menü süper canım sporun da her zamnaki gibi muhteşem yarınının birincileri yavaş yavaş belli oluyor ben sondan birinci olcam bu hafta hahahahahahhahaha
canım yorulmussun ama en azından işlerini halletmişsin ohhhh misss dinlen keyfine bak ben akşam gidince daha çamaşırları toplayıp ütü yapacam offff
senin menulerinde güzeldi hafta sonu kaçırdın sanırım.olsun bu akşam dengelersen olur.
Bu haftaki tikinmalarimiz bize bir ay yeter bir ay kacamak yok.yeme canım yeme sakın
teşekkürler canım ama belli olmaz belki 100 gr gider hahahahahaa belkide kilo alanlar listesinde birinci olurum hahhahahah çok komik yaa
Yok canım ya almamissindir sen dengeliyosun genelde sanmıyorum kilo aldığını
evet bir ay kaçamak yok bakalım neler olacak..
inşallah ama sabah tartı öyle demiyordu bugünüde dengelersem belki yarın sürpriz yapar tartı bana..
Direnelim bu hafta bakalım ne kadar kilo vericez ben önümüzdeki haftadan ümitliyim bu hafta bize ders oldu
Bence ödem yaptı vücudun yarına eksiyi göreceksin çok kaçırmadın çünkü
1200 kalorinin altına inilmemeliymis canım bende hesapliyim ya bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi aksama bakalım kaç kalori çıkacak.odem canım o gidecek yarına merak etme
Kizl a r ben çıktım sonra yine gelirim opuldunuz
Neyse canım az daha sık dişini az kalmış bitsin rahat edersin.kadinin mantığa bak şişmanlık olsun eşi begenmesin yok artık nasıl bir komplo.onun için hamur işi yaptırıp duruyodu sana.insan gelininin güzeldi olmasını ister dimi ama.bencede ona inat 65 ol canım az kaldı zaten bu haftayı resmen yedik önümüzdeki hafta zayiflariz inşallah veririz kilocuklarimizi bir bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?