"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bıraz dinlen yaparsın bende bırazını yaptım bırazı duruyor eşim gece çalışıyorya vaktim var şimdilik oturuyorum sabah kızı bıraktıktan sonra buraya yazdım gittim yattım uyumuşum ama birdaha yatmamam gerekiyor başımı ağrıtıyor alışkın değilim ya alışmışım erken kalkıp yatmamamaya..

aynen öyle canım haftaya herkes kendini sıksın kaçamak yapmasın güzel sonuçlar görelim inşallah bir hafta kaybımız oldu ama haftaya telafi ederiz..

canım yorulmussun ama en azından işlerini halletmişsin ohhhh misss dinlen keyfine bak ben akşam gidince daha çamaşırları toplayıp ütü yapacam offff

menü süper canım sporun da her zamnaki gibi muhteşem yarınının birincileri yavaş yavaş belli oluyor ben sondan birinci olcam bu hafta hahahahahahhahaha

senin menulerinde güzeldi hafta sonu kaçırdın sanırım.olsun bu akşam dengelersen olur.

canım yorulmussun ama en azından işlerini halletmişsin ohhhh misss dinlen keyfine bak ben akşam gidince daha çamaşırları toplayıp ütü yapacam offff

Aynen benimde çamaşırlar duruyor katlanarak kimi utulencek daha makine de çalışıyor biraz dinleniyim sonra kalkicam isler durunca içim rahat etmiyo sabahki yürüyüş yordu bugün beni nedense aslinda hep yürüyorum ama:44:

kızlar bizi dışardan takip eden arkadaşlarda çok inşallah faydalanıyorlardır tabi kaçamaklarımızı değil bize kilo verdiren liselerimizi

1200 kalorinin altına inilmemeliymis canım bende hesapliyim ya bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi aksama bakalım kaç kalori çıkacak.odem canım o gidecek yarına merak etme
Kizl a r ben çıktım sonra yine gelirim opuldunuz

yani bugün öğle yemeğimde olsaydı zaten 1000 kalorinin üzerinde bir menüm oluyor o zaman bugün iki öğün yedim..
tamam canım görüşürüz güle güle

İlknur ve secil az kaldı.Bitsinde rahat edelim.Kv hasta olursa elime düşcek.Kızı gelmez.Allah için ve kocam için bakarım......Allah düşürmesin.
Kızlar bu hafta katılım yazdı azdı kg alan olmamıştır inşallah.
Son kozunu oynadı bizim cadı.Allah bu eşim duyduda,herseyi kendi gözüyle gördü,kulagıyla duydu.Bundan sonra ne söylese ne yapsa umrum degil!!!Kendi hamur işinide kendi yapsın.Bilmiyorum demek yerine ögrensin,ben ona inat 65 kg olacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…