vallahi bunuda duymuşsun artık bu gazla devam edersin sen. eymi yaman beymi..
bugünki menüm sanırım 1000 kalori olacak doğru hesapladıysam..
İlknur ve secil az kaldı.Bitsinde rahat edelim.Kv hasta olursa elime düşcek.Kızı gelmez.Allah için ve kocam için bakarım......Allah düşürmesin.
Kızlar bu hafta katılım yazdı azdı kg alan olmamıştır inşallah.
Son kozunu oynadı bizim cadı.Allah bu eşim duyduda,herseyi kendi gözüyle gördü,kulagıyla duydu.Bundan sonra ne söylese ne yapsa umrum degil!!!Kendi hamur işinide kendi yapsın.Bilmiyorum demek yerine ögrensin,ben ona inat 65 kg olacagım.
İstemiyormuş beni,ogluna ben para verdirtmiyormuşum.O onun annesiymiş...Daha bir cok sey.Eşimle birbirimizi cok sevdigimizden,eşim benden kopmamış.Şişmanlarsam göze cirkin gelen,gönülden cıkarmış....
Vayy dedim ya eşime,annen senarist olmalıymış!!!
Eşimle kv cok tartıştı....İyi oldu,gercekleri duydu.Kızlar bana destek olun ben bu cadıya göstercem şişmanlamayı....
Ddem 1.bekliyorum seni.
Işte yapiyolar yapiyolar sonrq gelinin eline bakiyolar.benim kv çok iyiydi Allah rahmet eylesin. Ama kötü de olsa dainsan Allah rızası için bakar.evet canım senin için bir inat dönemi başlıyor bundan sonra sana kaçamak hic mi hiç yok. En kısa zamanda 65 i gormelisin ona göre. Sende durum nasılsın bu hafta çok kaçamak yapmadın tartı da iyi sonuçlar görebilirsin belki yarın
Allah rahmet eylesin canım.
.........İnat ki ne inat kv inat 65-60 olmalıyım.Bugun tartılmadım biraz şişim.Kacamak yapmadım ama iş yapmaktan,agırlık kaldırmaktan ellerim şiş.
Yarın sabah bakalım ne olcak,banada sürpriz olcak :))) +,- ne olcak.
Kızlar bugun yediklerim;
sabah 1 dilim yas pasta,2 dilim peynir,
öglen 3 fındık,1 tane hindistan cevizli cikolata
aksam sizce 1 dilim ekmek bol salata mı yiyeyim yoksa ekmeksiz bol limonlu ton balıgı mı yiyeyim?Gündüz cok feciiii...
Gündüz felaket canım ya tatlı kuyusuna düşmüşsün resmen hemde pazartesi pazartesi.yok olmaz valla.aksam salata ayran salata yoğurt falan ye çok acikirsan da 3-5 fındık yersin.cok abartmissin canım yarın itibariyle istemiyorum öyle hele hele pasta masta
Secil,bende merak ediyorum ama + cıkcagımı biliyorum.Şişlik var,moral bozmak istemiyorum....Yarın ne olcak bakalım.Kim 1.olcak bu kacamaklı haftada.
Gündüz felaket canım ya tatlı kuyusuna düşmüşsün resmen hemde pazartesi pazartesi.yok olmaz valla.aksam salata ayran salata yoğurt falan ye çok acikirsan da 3-5 fındık yersin.cok abartmissin canım yarın itibariyle istemiyorum öyle hele hele pasta masta
kızlarr ben geldim hemdeee yürüyüşten geldim yürüyüşümüde yaptım ya sanki üstümden yük kalktı sizlerr napıyosunuz
Evet,belim agrıyor diye ekmek almaya gitmedim.Evdeki pastayı yiyiverdim.Belim cok agrıyor.
Cok haklısın yazınca abarttıgımı daha cok anladım.Bugun ne spor,ne yürüyüş hicbişey yok.Tek ev sporu camasır asmak.Onuda dinlenerek yaptım.
Iyiyiz canım iyi yapmışsın yürüyüş iyi geliyo insana.Bizde sohbet ediyoruz
Tamam canım artık bu haftayı devirdik bu hafta bizim için cok iyi geçmedi kilo açısından ama önümüzdeki hafta herseyi kararında yicez ve yapicaz.senin sabah sporların vardı onlara baslarsin iyi geliyo sana.bak 65 e az kaldı.benimde bir an evvel 73 leri görmem lazım goremedim daha.biliyosun yıllardır 73 ü görmedim onun için hevesleniyorum.moral bozmuyoruz ama elimizde geleni yapıyoruz
en azından pastayı yedin keşke çikolatayı yemeseydin cnm ama olmuş olan bence akşam hafif geç
Evet beste aksamı hafif gececegim.Bu arada salı 11 bizim bildirim saatimiz.Seni önümüzdeki hafta listeye dahil ediyorum bilgin olsun.Ne güzel yürüyüşte yapmışsın.
Secil baslıcam tekrar.Bel fıtıgım var dün,bugun cok siddetli agrım var.Adım atarken bile agrıyor
Uzun süre bende evlenmeden önce 70-72 arasındaydım.3 aydır 69-71 arasında mekik dokuyorum.Sen 73 ben 69 görmeliyim.....Görcez inşallah.Biz nerelerden geldik bu kg.Vercez.
Bende kalkiyim birazdan camasirlarimi katliyim.az önce bizim afacani uyutcaktim kendi uyumamis beni uyuttu bir saat kadar uyumuşum iyi geldi biraz ama hala uykum var.bugun niyeyse tatlı bi miskinlik var üzerimde. Ogunlerini bir gün önceden planla canım oyle daha rahat oluyo.bugun geçti artık aksam hafif biseyler yersen artı olsanda kolay gider.yuruyuslere baslarsin yarinda herşey çok güzel olacak gidecek kilolarimiz çıtır olucaz tüm kilolu diyenlere inat ama önce kendimiz ve eşimiz için
tamamdır cnm geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?