- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Ohh ne güzel uyumuşsunda.Ben cok gec uyandım,uyuyamadım....
Kahve ic kendine gelirsin.İlknurunda uykudan bası agrıyordu,nasıl oldu acaba?Alıskın olmayınca gündüz uykusuna,sersem oluyor insan.
Iyi geldi ama aksam baya geç yattım gündüzde 7 de kalktım maraton başladı hemen.gunduz uykusu bana iyi geliyor 1 saat bile olsa dinleniyorum
Evet beste aksamı hafif gececegim.Bu arada salı 11 bizim bildirim saatimiz.Seni önümüzdeki hafta listeye dahil ediyorum bilgin olsun.Ne güzel yürüyüşte yapmışsın.
Secil baslıcam tekrar.Bel fıtıgım var dün,bugun cok siddetli agrım var.Adım atarken bile agrıyor
Uzun süre bende evlenmeden önce 70-72 arasındaydım.3 aydır 69-71 arasında mekik dokuyorum.Sen 73 ben 69 görmeliyim.....Görcez inşallah.Biz nerelerden geldik bu kg.Vercez.
Bende dün 21:00 yattım,bugunde gec uyandım.Hala yorgunum.Yarına toplarım....Gündüz uyursam,gece uyuyamıyorum.Sende cocuk var,mecbur kalkıyorsun.....Senin afacanda anneyi uyutmuş :))
Hatlardan bi mesaj yazamadım valla.gorusuruz canımKızlar ben cıkıyorum.Sonra görüşürüz
neyseki eşin bunları işitti şimdi seni daha iyianlıyor ve sana eskisinden dha çok bağlandi inşallah canım birbirinizin kıymetini bilin allah sizi bir ömür mutlu etsin inşallahİstemiyormuş beni,ogluna ben para verdirtmiyormuşum.O onun annesiymiş...Daha bir cok sey.Eşimle birbirimizi cok sevdigimizden,eşim benden kopmamış.Şişmanlarsam göze cirkin gelen,gönülden cıkarmış....
Vayy dedim ya eşime,annen senarist olmalıymış!!!
Eşimle kv cok tartıştı....İyi oldu,gercekleri duydu.Kızlar bana destek olun ben bu cadıya göstercem şişmanlamayı....
Ddem 1.bekliyorum seni.
evet oradan hesapladım gülcan demişti bi yer ordan baktım 1000 kalori yapıyorKalori hesaplama siteleri var canım,oralardan hesaplat.
hakılsın canım birimiz kaçamak yapınca herkes birden koro halinde kaçamağa yer açıyoruz ama bu hafta bizim haftamız olacak çok sıkı yapıcaz..Diyorum ya bu hafta herkes yediklerine dikkat edecek önce sen ona göre.inadina vericez kiloları. Bi de birimiz kaçamak yaptik mi digerimizde yapıyo saliyo hemen kendini.yeyince kötü örnek oluyoruz digerlerine de bu hafta sıfırdan hata gidicez
kızlarr ben geldim hemdeee yürüyüşten geldim yürüyüşümüde yaptım ya sanki üstümden yük kalktı sizlerr napıyosunuz
ayenne öyle yok pasta mastaGündüz felaket canım ya tatlı kuyusuna düşmüşsün resmen hemde pazartesi pazartesi.yok olmaz valla.aksam salata ayran salata yoğurt falan ye çok acikirsan da 3-5 fındık yersin.cok abartmissin canım yarın itibariyle istemiyorum öyle hele hele pasta masta
ben 29 yaşımdayım canım sen kaç yaşındasın..yaşlar kaç bu arada
Ohh ne güzel uyumuşsunda.Ben cok gec uyandım,uyuyamadım....
Kahve ic kendine gelirsin.İlknurunda uykudan bası agrıyordu,nasıl oldu acaba?Alıskın olmayınca gündüz uykusuna,sersem oluyor insan.
slm kızlar kaç gündür yokum net sözleşmemiz bitti eşimde tekrar almamak için inat ediyor.ortak kullanmayı kabul eden biri oluşa tamam diyor alt komşum bi düşüneyim demiş inşalah kabul eder onada kar bizede .şimdide ordayım bi msj yazıp çıkayım dedim saolsun kırmadı ..net bağlanana kadar ben yokum çok alışmıştım buraya öptm sizi
Bugün yediklerim:
2 kuru kayısı bir bardak su
Kahvaltı:2 yumurtalı ekmek, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin
Öğle:bir tabak bezelye yemeği bir bardak ayran
Ara:bir Türk Kahvesi yarım kase beyaz leblebi bir ceviz
Akşam:bir kase yoğurt çorbası
Ara: bir sutlu Nescafe (daha icmedim)
canım menün çok güzel olmuş bu sütlü kahve hazır olandan mı 2si1 aradamı eğer oysa içme yarın iç yeşilçay iç canım..
Yok canım 2si 1 arada değil. Sütü kaynatıp içine bir tatlı kaşığı Nescafe atıyorum içiyorum tok tutuyor baya
buda benim menüm sen yazmasan unutmuştum yazmayı hahaha
sabah/öğlen bir oldu
2 dilim t. buğday ekmeği
salam
zeytin
beyaz peynir
salatalık
1 haşlama yumurta
ara
yoğurt
akşam
salta beyaz peynir
bir büyük bardak ayran
3 litre su 3 yeşilçay
öğlen yemeğini neden yemedin kahvaltıyı sendemi geç yedin menün çok güzelSelam kizlar ya oglenden beri esim sahiplendi bilgisaryi elime gectigi an gecmisi okucam menumu yazim
SABAH.2dilim ekmek,1d peynir,ceyrek yumurta,biraz kaymak,domates
ARA.1portakal,6badem
OGLE,1kase yogurt,salatalik
ARA.1cb leblebi
AKSAM.1d ekmek,corba,2sosis,peynirli salata
Evi supurdum. Spor 2.5ltsu
Yediklerim 1400 kalori yapıyor yürüyüşlerimde harcadığım kalori 730 programa göre
öğlen yemeğini neden yemedin kahvaltıyı sendemi geç yedin menün çok güzel
maşallah canım sana çok güzel yarın güzel eksileri görürsün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?