"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ohh ne güzel uyumuşsunda.Ben cok gec uyandım,uyuyamadım....
Kahve ic kendine gelirsin.İlknurunda uykudan bası agrıyordu,nasıl oldu acaba?Alıskın olmayınca gündüz uykusuna,sersem oluyor insan.

Iyi geldi ama aksam baya geç yattım gündüzde 7 de kalktım maraton başladı hemen.gunduz uykusu bana iyi geliyor 1 saat bile olsa dinleniyorum

Ayse canım girdiginde okuyup cevaplarsın.Aklımdayken yazayım.Bebegi ölen akrabanın durumu nasıl canım?Topladı mı biraz?

Iyi geldi ama aksam baya geç yattım gündüzde 7 de kalktım maraton başladı hemen.gunduz uykusu bana iyi geliyor 1 saat bile olsa dinleniyorum

Bende dün 21:00 yattım,bugunde gec uyandım.Hala yorgunum.Yarına toplarım....Gündüz uyursam,gece uyuyamıyorum.Sende cocuk var,mecbur kalkıyorsun.....Senin afacanda anneyi uyutmuş :))

Tamam canım çok geçmiş olsun bugün böyle geçsin dinlen biraz kendini toplayinca baslarsin zaten
Bestecim ben 31 Yaşındayım

slm kızlar kaç gündür yokum net sözleşmemiz bitti eşimde tekrar almamak için inat ediyor.ortak kullanmayı kabul eden biri oluşa tamam diyor alt komşum bi düşüneyim demiş inşalah kabul eder onada kar bizede .şimdide ordayım bi msj yazıp çıkayım dedim saolsun kırmadı ..net bağlanana kadar ben yokum çok alışmıştım buraya öptm sizi

Bende dün 21:00 yattım,bugunde gec uyandım.Hala yorgunum.Yarına toplarım....Gündüz uyursam,gece uyuyamıyorum.Sende cocuk var,mecbur kalkıyorsun.....Senin afacanda anneyi uyutmuş :))

Toplarsin canım merak etme okula gidiyoruz ondan kalkiyoruz teyzesi.uyuttu beni küçücük boyuyla

neyseki eşin bunları işitti şimdi seni daha iyianlıyor ve sana eskisinden dha çok bağlandi inşallah canım birbirinizin kıymetini bilin allah sizi bir ömür mutlu etsin inşallah
Kalori hesaplama siteleri var canım,oralardan hesaplat.
evet oradan hesapladım gülcan demişti bi yer ordan baktım 1000 kalori yapıyor
hakılsın canım birimiz kaçamak yapınca herkes birden koro halinde kaçamağa yer açıyoruz ama bu hafta bizim haftamız olacak çok sıkı yapıcaz..
kızlarr ben geldim hemdeee yürüyüşten geldim yürüyüşümüde yaptım ya sanki üstümden yük kalktı sizlerr napıyosunuz

ayenne öyle yok pasta masta
yaşlar kaç bu arada
ben 29 yaşımdayım canım sen kaç yaşındasın..
Ohh ne güzel uyumuşsunda.Ben cok gec uyandım,uyuyamadım....
Kahve ic kendine gelirsin.İlknurunda uykudan bası agrıyordu,nasıl oldu acaba?Alıskın olmayınca gündüz uykusuna,sersem oluyor insan.

teşekkürler canım ben iyiyim geçti allahdan

inşallah olur canım hayırlısı olsun ama fırsat buldulca gir ama hemde yarın tartılma günü olmadı şimdi böyle.. neyse allaha emanet ol inşallah hemen gelirsin..

Bugün yediklerim:
2 kuru kayısı bir bardak su
Kahvaltı:2 yumurtalı ekmek, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin
Öğle:bir tabak bezelye yemeği bir bardak ayran
Ara:bir Türk Kahvesi yarım kase beyaz leblebi bir ceviz bir adet bonibon paket değil
Akşam:bir kase yoğurt çorbası
Ara: bir sutlu Nescafe (daha icmedim)
5 km tempolu 2 km yavaş yürüyüş

Son düzenleme:

canım menün çok güzel olmuş bu sütlü kahve hazır olandan mı 2si1 aradamı eğer oysa içme yarın iç yeşilçay iç canım..

buda benim menüm sen yazmasan unutmuştum yazmayı hahaha

sabah/öğlen bir oldu
2 dilim t. buğday ekmeği
salam
zeytin
beyaz peynir
salatalık
1 haşlama yumurta

ara
yoğurt

akşam
salta beyaz peynir
bir büyük bardak ayran

3 litre su 3 yeşilçay

canım menün çok güzel olmuş bu sütlü kahve hazır olandan mı 2si1 aradamı eğer oysa içme yarın iç yeşilçay iç canım..

Yok canım 2si 1 arada değil. Sütü kaynatıp içine bir tatlı kaşığı Nescafe atıyorum içiyorum tok tutuyor baya

Selam kizlar ya oglenden beri esim sahiplendi bilgisaryi elime gectigi an gecmisi okucam menumu yazim
SABAH.2dilim ekmek,1d peynir,ceyrek yumurta,biraz kaymak,domates
ARA.1portakal,6badem
OGLE,1kase yogurt,salatalik
ARA.1cb leblebi
AKSAM.1d ekmek,corba,2sosis,peynirli salata
Evi supurdum. Spor 2.5ltsu

gayet iyi canım

öğlen yemeğini neden yemedin kahvaltıyı sendemi geç yedin menün çok güzel
Yediklerim 1400 kalori yapıyor yürüyüşlerimde harcadığım kalori 730 programa göre

maşallah canım sana çok güzel yarın güzel eksileri görürsün inşallah..

öğlen yemeğini neden yemedin kahvaltıyı sendemi geç yedin menün çok güzel

maşallah canım sana çok güzel yarın güzel eksileri görürsün inşallah..

Yarım pakette mısır patlagi yemistim form 125 kalori.insallah canım yarın eksileri görürüz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…