- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Yarım pakette mısır patlagi yemistim form 125 kalori.insallah canım yarın eksileri görürüz hepimiz
Selam kizlar ya oglenden beri esim sahiplendi bilgisaryi elime gectigi an gecmisi okucam menumu yazim
SABAH.2dilim ekmek,1d peynir,ceyrek yumurta,biraz kaymak,domates
ARA.1portakal,6badem
OGLE,1kase yogurt,salatalik
ARA.1cb leblebi
AKSAM.1d ekmek,corba,2sosis,peynirli salata
Evi supurdum. Spor 2.5ltsu
kaçta yedin o mısır patlağını
Saat 17:00 de canım geç değildi yani:18: kaloriyi doğru yazdım yani misir patlagi dahil o kaloride yedim canım
Kızlar hepinize iyi akşamlar bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi peynir domates şekersiz çay
ARA salatalık yeşilçay 1kucuk kurabiye
OGLE ıspanak yemeği yogurt 2 catal makarna
AKŞAM yarım kase çorba 3 kaşık makarna bol salata
Yesilçay 1.5 litre su
Ben yarından ümitli değilim cumartesi sabah çok iyiydi tartildigimda ama haftasonukaçamak kaçamak olacağı bu. çok merak ediyorum neler yaptık bu hafta
Kızlar haklısınız birimiz kaçamak yapınca herkeste meyil oluyo bence de.engel olalım birbirimize ben zaten hazırım kacamaga her fırsatı degerlendiriyorum
Güzelim canım bugun konuştum kuzenimle sesi iyi geliyordu toparlamış biraz daha allah a şükür dikisleri az olmuş ayaklanmış fiziksel olarakta iyi bırakmamış kendini allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey rabbim evlatlarimiza sağlık versin
Bugün yediklerim:
2 kuru kayısı bir bardak su
Kahvaltı:2 yumurtalı ekmek, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin
Öğle:bir tabak bezelye yemeği bir bardak ayran
Ara:bir Türk Kahvesi yarım kase beyaz leblebi bir ceviz bir adet bonibon paket değil
Akşam:bir kase yoğurt çorbası
Ara: bir sutlu Nescafe (daha icmedim)
5 km tempolu 2 km yavaş yürüyüş
buda benim menüm sen yazmasan unutmuştum yazmayı hahaha
sabah/öğlen bir oldu
2 dilim t. buğday ekmeği
salam
zeytin
beyaz peynir
salatalık
1 haşlama yumurta
ara
yoğurt
akşam
salta beyaz peynir
bir büyük bardak ayran
3 litre su 3 yeşilçay
Selam kizlar ya oglenden beri esim sahiplendi bilgisaryi elime gectigi an gecmisi okucam menumu yazim
SABAH.2dilim ekmek,1d peynir,ceyrek yumurta,biraz kaymak,domates
ARA.1portakal,6badem
OGLE,1kase yogurt,salatalik
ARA.1cb leblebi
AKSAM.1d ekmek,corba,2sosis,peynirli salata
Evi supurdum. Spor 2.5ltsu
hayrılıs akşamlar canım menün güzel ama makarnaya mümkün mertebe akşamları değilde öğlen ye oldumu akşamı daha hafif geçir daha iyi sonuç alırsın.. kuzenin içinde tekrar geçmiş olsun inşallah şu zor zamanları çabuk atlatır allah sabır versin..
Sağol canım benim allah evlatlarimizla imtihan etmesin hiçbirimizi
Kızlar hepinize iyi akşamlar bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi peynir domates şekersiz çay
ARA salatalık yeşilçay 1kucuk kurabiye
OGLE ıspanak yemeği yogurt 2 catal makarna
AKŞAM yarım kase çorba 3 kaşık makarna bol salata
Yesilçay 1.5 litre su
Ben yarından ümitli değilim cumartesi sabah çok iyiydi tartildigimda ama haftasonukaçamak kaçamak olacağı bu. çok merak ediyorum neler yaptık bu hafta
Kızlar haklısınız birimiz kaçamak yapınca herkeste meyil oluyo bence de.engel olalım birbirimize ben zaten hazırım kacamaga her fırsatı degerlendiriyorum
Güzelim canım bugun konuştum kuzenimle sesi iyi geliyordu toparlamış biraz daha allah a şükür dikisleri az olmuş ayaklanmış fiziksel olarakta iyi bırakmamış kendini allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey rabbim evlatlarimiza sağlık versin
hmmm tamam o zaman ama bu hafta çok dikkat edicez ona göre
Sağol canım benim allah evlatlarimizla imtihan etmesin hiçbirimizi
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese. Oğlumla ilgileneyim biraz yarın görüşürüz inşallah iyiki varsınız
bende çok merak ediyorum bakalım neler göreceğiz..Evet canım bu hafta çok sıkı tutucaz hepimiz kaçamak yok ina göre yarını merak ediyorum:18:
hayırlı geceler canım..Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese. Oğlumla ilgileneyim biraz yarın görüşürüz inşallah iyiki varsınız
Artı cikmayalimda canım ben çıkıyorum herkes yattı bende yatiyim sabah erkenciyiz.iyi geceler canım yarın görüşürüz inşallahbende çok merak ediyorum bakalım neler göreceğiz..
hayırlı geceler canım..
Artı cikmayalimda canım ben çıkıyorum herkes yattı bende yatiyim sabah erkenciyiz.iyi geceler canım yarın görüşürüz inşallah
Günaydın canım.Yagmurlu havadada ev bakmak cok zor oluyor.Allah yardım etsin.günaydın kızlar bugün bi arkadaşımla ona ev bakmaya gidicez kiralık 9 bucuk gibi gelir herhalde ama şansada yağmur yağıyor neyse hayırlısı olsun inşallah kafasına yatan bi yer buluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?