"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Menün güzel canım afiyet olsun

Kızlar hepinize iyi akşamlar bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi peynir domates şekersiz çay
ARA salatalık yeşilçay 1kucuk kurabiye
OGLE ıspanak yemeği yogurt 2 catal makarna
AKŞAM yarım kase çorba 3 kaşık makarna bol salata
Yesilçay 1.5 litre su

Ben yarından ümitli değilim cumartesi sabah çok iyiydi tartildigimda ama haftasonukaçamak kaçamak olacağı bu. çok merak ediyorum neler yaptık bu hafta

Kızlar haklısınız birimiz kaçamak yapınca herkeste meyil oluyo bence de.engel olalım birbirimize ben zaten hazırım kacamaga her fırsatı degerlendiriyorum

Güzelim canım bugun konuştum kuzenimle sesi iyi geliyordu toparlamış biraz daha allah a şükür dikisleri az olmuş ayaklanmış fiziksel olarakta iyi bırakmamış kendini allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey rabbim evlatlarimiza sağlık versin

hayrılıs akşamlar canım menün güzel ama makarnaya mümkün mertebe akşamları değilde öğlen ye oldumu akşamı daha hafif geçir daha iyi sonuç alırsın.. kuzenin içinde tekrar geçmiş olsun inşallah şu zor zamanları çabuk atlatır allah sabır versin..

Kızlar menuleriniz çok güzel bence ben yarın salı falan bos verdim iyice ama yarından itibaren sıkı bisekilde devam yine. Afiyet olsun hepinize

Sağol canım benim allah evlatlarimizla imtihan etmesin hiçbirimizi

Kuzenin için çok geçmiş olsun canım tekrar.
Bu hafta sıkı tutuyoruz canım yarın görücez hatalarimizi artı olmayalım da.menun güzel canım makarna akşam olmasaydı daha iyiydi.aksam yediklerimiz kolay erimiyo çünkü

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese. Oğlumla ilgileneyim biraz yarın görüşürüz inşallah iyiki varsınız

Günaydın hanımlar....
Bugun büyük gün hadi bakalım.1.gelsin...
İlknur amin canım.
Ayse allah tekrar sabır versin,yasatmasın kimseye.
Destina fırsat yaratıp bilgi verdigin için tesekkür ederim.

günaydın kızlar bugün bi arkadaşımla ona ev bakmaya gidicez kiralık 9 bucuk gibi gelir herhalde ama şansada yağmur yağıyor neyse hayırlısı olsun inşallah kafasına yatan bi yer buluruz..

günaydın kızlar bugün bi arkadaşımla ona ev bakmaya gidicez kiralık 9 bucuk gibi gelir herhalde ama şansada yağmur yağıyor neyse hayırlısı olsun inşallah kafasına yatan bi yer buluruz..
Günaydın canım.Yagmurlu havadada ev bakmak cok zor oluyor.Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…