"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

sizlerede günaydın kızlar kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmek 1yumurta 5 tane zeytin 2 kere reçele batırdım ekmeği salatalık şekersiz çay

hayırlısı olsun bakalım .. ilaç felan kullanmışmıydın yada stres yaptınmı ondan gecıkmıştır belki

hayır canım bişey olmadı geçen aydı galiba griptim 10 gün boyunca kullanmıştım sabah akşam ilaç belki nondandır ama hiç 6 gün gecikmemişti ya en fazla 3 gün kafayı yiyecektim ilk çocuğum 3,5 yaşında 4 te gircek ve ben hiç hazır değilim 2.ye oyüzden korktum yani

hayırlısı olsun bakalım..

kızlar selam ben yıne kılo vermeyle uğraşıyorum ekmeği tuzu hamuru işini şekeeri kestim geneliikle yumurta peynir meyve sebzeyle besleniyorum öyle belli bir diiyet programım yok ve spor olarakta hergun duzenlı eliptiğimi kullanmaya çalısıyorum 50 dakika fln yalnız size bişi sormak istiyorum gunde 1 pakaet markasını söylememıyım hazır kahveler neskafeler var ya onlaardan ıcıorum içindeki şekeer diyetimi bozar mı etkiler mi ?

hayırdır canım başın neden ağrıdıki hastalandınmı

Bilmiyorum canım ya 3 gündür böyle asiri uyku hali ve baş ağrısı. Ağrı kesici alıyorum geciyo sonra bi daha ağrıyo.uykusuzluktan dedim bugün uyumaya calistim biraz ama geçmedi

hoşgeldin canım kilo verebildinmi hiç sadece bisiklet sürüyordun diyet yapmıyordun değilmi şimdi diyetede başlamışsın 3ü 1 aradalar selülit yapıyo diye duymuştum içme bence kahveni kendin yap

seçilcim gerçekten başın çok sık ağrıyo senin bi rahatsızlığınmı var bi doktıra git canım geçmiş olsun

Biraz duygusal bi insanım ben kimse uzulsun istemem.herkesi düşünmekten sanırım. Bi de hala gribi atamadik uz üzerimizden ama böyle devam ederse gidicem. Bi kac gündür çikolata yemiyorum tatlida en son pazar yemistim.acaba ondan mi diye düşünüyorum

hoşgeldin canım kilo verebildinmi hiç sadece bisiklet sürüyordun diyet yapmıyordun değilmi şimdi diyetede başlamışsın 3ü 1 aradalar selülit yapıyo diye duymuştum içme bence kahveni kendin yap

canım diyetsiz eskiden kılo verebılıyodum ama kılo alınca galıba metabolızma hızım mı dustu noldu bılmıyorum diyetsız olmadı pek kılo veremedım . bende dedıgım gıbı dıyet ve eliptıık bısıklet uyguladım busefer ve sonuc alıorum yavas yavas ama dıyetım oyle cok sıkı bir diyet degıl ekmek tuz seker hamur işi yok !!! daha çok sebze yumurta peynir yogurt salatalık arada meyve boyle beslenıorum ve canım illa diyet dışı birşey çekerse ufacık kaçamaklarım oluyo çikolata ekmek gibi . ama şunuda söyleyım eliptiği düzenlı kullanınca ve diyetıde ekleyınce yavaş yavaş sonuc aldım bakalım inşallah devamı gelir hayırlı günler sağlık yaşamlar diliyorum arkadaşlar hepinize

Son düzenleme:
Gecmiş olsun canım.Bir nörologa görün bence.

Regl olacağım zamanda oluyo bende.belki ondandir.oglumu doyurdum bende 2 kucuk peynirli tost yedim.oglumu doyurdum mutfağı topladım cocuk odasını topladım dinleniyorum simdi belki gecer diye.saol canım gecmezse gorunucem

Bilmiyorum canım ya 3 gündür böyle asiri uyku hali ve baş ağrısı. Ağrı kesici alıyorum geciyo sonra bi daha ağrıyo.uykusuzluktan dedim bugün uyumaya calistim biraz ama geçmedi

allah allah.. rabbim acil şifa versin.. bi doktoramı gitsen..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…