- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar yeni kalkiyorum başım cok ağrıyo![]()
sizlerede günaydın kızlar kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmek 1yumurta 5 tane zeytin 2 kere reçele batırdım ekmeği salatalık şekersiz çay![]()
kahvaltını çok güzel yapmışsın![]()
sağol canım klasik kahvaltı işte
Cok sukur iyi gidiyorum senin hedef kac canim
canım nasılsın naptın bakalım
dün akşam adet oldum canım çok şükür
hayırlısı olsun bakalım .. ilaç felan kullanmışmıydın yada stres yaptınmı ondan gecıkmıştır belki
hayır canım bişey olmadı geçen aydı galiba griptim 10 gün boyunca kullanmıştım sabah akşam ilaç belki nondandır ama hiç 6 gün gecikmemişti ya en fazla 3 gün kafayı yiyecektim ilk çocuğum 3,5 yaşında 4 te gircek ve ben hiç hazır değilim 2.ye oyüzden korktum yani
hayırdır canım başın neden ağrıdıki hastalandınmı
kızlar selam ben yıne kılo vermeyle uğraşıyorum ekmeği tuzu hamuru işini şekeeri kestim geneliikle yumurta peynir meyve sebzeyle besleniyorum öyle belli bir diiyet programım yok ve spor olarakta hergun duzenlı eliptiğimi kullanmaya çalısıyorum 50 dakika fln yalnız size bişi sormak istiyorum gunde 1 pakaet markasını söylememıyım hazır kahveler neskafeler var ya onlaardan ıcıorum içindeki şekeer diyetimi bozar mı etkiler mi ?![]()
seçilcim gerçekten başın çok sık ağrıyo senin bi rahatsızlığınmı var bi doktıra git canım geçmiş olsun![]()
hoşgeldin canım kilo verebildinmi hiç sadece bisiklet sürüyordun diyet yapmıyordun değilmi şimdi diyetede başlamışsın 3ü 1 aradalar selülit yapıyo diye duymuştum içme bence kahveni kendin yap
Gecmiş olsun canım.Bir nörologa görün bence.
Bilmiyorum canım ya 3 gündür böyle asiri uyku hali ve baş ağrısı. Ağrı kesici alıyorum geciyo sonra bi daha ağrıyo.uykusuzluktan dedim bugün uyumaya calistim biraz ama geçmedi