"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar nasılsınız?Dün eşim geldi bana cok kızmış,bende ona.Uzun uzun konuştuk.Eşim kv kavga etmeye gitmiş.Eger ondan bosanırsam,bu evede adımımı atmam bunu böyle bil demiş.Biraz aile olmayı sır tutmayı ögren kac yasında kadınsın demiş(babamın kredisini bütün sülalesi biliyor,evime ne maas gectigini,kavgalarımızı....aklınıza gelebilecek hersey.Herseyi kızınada anlatır.Kızıda eşimi arar.Dünde oturuyoruz görümce aradı sorguluyor.Neden?Niye?Eşimde kızdı dedikodudan hic vazgecmiyorsunuz.Ben bu kadını seviyorum,hayatımdanda cıkarmıcam dedi......
Kızlar simdi size sorum.Ben nasıl davranmalıyım?Bu insanlarla nasıl bas etcem?Eşimi üzmek istemiyorum.Bana laf söylediklerinde ne yapmalıyım???

günaydın arkadaşlar..
inanın hayatımın ennnnnnnnn yorucu günüydü..
gece 3 te eve girdim..çokkk zor bir seçimdi..
evde olmadığım için düzenli beslenemedim..neyse hesabımı verdim..bakalım yarın ne olcakk..
sabah erken kalkmaya alışık olunca uyuyamadım..ama yatağa girdiğimde saat 4 dü..8 de uyandımm
yorgunluktan ölüyorum..gün boyu mayışırım artık..
size iyi sohbetler..

Sıkma canım kendini bazen bende de oluyor özellikle ekmeği falan az yedigimde yemeği az yedigimde oluyor artı degilsindir canım o kadar az yemeye zaten artı olamazsın

Pasta bir dilim bir porsiyon yani.pide de bir porsiyon.bugun kutlam yaptık annem ve gorumcemi baristirdik tabi oğlumun doğum gününü de aile buyuklerimizle kutladik

bilemiyoruz canım hiç bir haber yok iyi bir haber olsaydı haber verirdi sanırım haklarında ne hayırsa o olsun ne diyelim inşallah barışırlar.. sandık başında abartmamışsındır inşallah..

Kızlar hepiniz beni merak etmişsiniz dün cok düşünmemek icin erkenden oyumu kullanıp eve gelip yattım.Eşim geldiginde uyandım.Gelincede 5 dk bırakmadı beni görümce arayınca kendi tlefonunuda benimkinide kapatmamı istedi....Yemek bile yaptırmadı,dısardan söyledik.Dün benimde kalori patlaması oldu.Hepinize dualarınız yorumlarınız icin cook cook tesekkür ederim.
Secil cok sevindim barısmalarına küslük olunca arada sen kalıyorsun.
İlknur canım sütle incir yapsaydın kabızlık için.Kızın nasıl oldu?Kızlar ayran detoksuna mı hazırlanıyorsunuz?
Gülcan cok yorulmuşsun canım benim.
Neslihan sende mi sandık basındaydın?Nasılsın?

canım senin adına çok sevindim eşin seni çok güzel savunmuş çatlamışlardır artık benim fikrim eşin nasıl istiyorsa öyle davran çünkü seni savunmasını biliyor kim haklı kim haksız ayırt ediyor yani bence öyle yoksa yüzüne bakılmıyacak insanlar zamanında benim eşimde beni savunmasını bilseydi bende hiç küsmezdim kvye yinede senin fikrin canım kimse için aranızı bozmaya değmez helede fırsat arayanlar için

sana laf söylediklerinde sus bence eşin gereken cevabı verir böyle olması daha güzel öyle bişey olunca benim hoşuma giderdi ama eşin yokken ağızlarının payını verebilirsin tabiki yinede eşin ne diyorsa onu yap

Sagol canımmm.Evet eskiden benim eşimde senin eşin gibiydi.Kv ne derse dinliyordu,savunmazdı beni.O cok uzun ayrılıkta beni iyi anladı...İnsallah senide anlar eşin.Benim kv görümce insanlarada yanlış tanıtıyorlar beni,tanısanlar hic öyle biri degilsin der....Her türlü önerinize acıgım kızlar.Tecrübeleriniz,dısardan bakan gözleriniz benim icin cok önemli.

Dün yediklerim;
sabah 2 dilim ekmege peynirli domatesli tost,1 bardak süt,
sonrası cok fena
1 hamburger,10-11 ince dilim patates kızartması,1 350 ml taze sıkılmış portakal suyu.
1 salatalık,1 türk kahvesi
Aksam yarım ekmek kokorec,1 büyük bardan ayran.Gece 02:30 'da uyku....3 litre su.

yine az ekmekli bi menü böyle giderse ilerde kilo vermen zor olabilircanım keşke yavaş yavaş azaltsaydın ekmeği afiyet olsun bide gün kurusu ne çok merak ettim
oh oh doğum günüde kutlanmış barıştırmana sevindim canım iyi olmuş rahatlamışsındır küslük iyi bişey değil zaten afiyet olsun sanada
hayırdır bugün kimse pek uğrak vermedi..
evet canım ya kaçamak peşindeydim
evet yaa çilekler çok güzeldi neyseki çilek mevsimine girdik artık güzel çilek marmelatları yapabilirim..

Her mevsimin ayrı güzelliği var.bizde dün pazara gittik bol bol yeşillik aldık. Hafta içi rahat oluyo salata falan yaparken evde olunca iyi oluyo.kimse yok bu akşam. Bende yarınki yemeğimi yaptım[/QUOTE]
iyi yapmışsın canım hazırca eline geçer
afiyet olsun tatlım
Bende yaziyim
Kahvaltı:simit ve az açma(arabada yedim)
Araasta (doğum günü kutlaması)
Öğleide
Ara:çilek ve bir çatal makarna
Arapatlamış mısır
Akşam:yok
sanada afiyet olsun tatlım
geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın
ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın[/QUOTE]

kızlar bende fazlasıyla abarttım dün ne yediklerimi yazsam sopayla kovalarsınız beni midem bulandı akşam zor yattım yatağa tatlı krizine girdim gözüm döndü adet yaklaştı bide uzun zamandır tatlı yemiyodum tartıdada baya gitmiş diyede gaza geldim sonuç böyle oldu işte ama bugün cezalıyım kendi cezamı kendim vericem 35-40 dk eliptik 30 dk yürüyüş az beslenme bugün cezalıyım

afiyet olsun canım olsun hakettin sen okadar üzüntüden sonra bugün spor çok yaparsın benim gibi eritirsin hafif beslenmeyle beline bi zararı yoksa benim yaptığım gibi yap güzel kilo gidiyo ama beslenmeylede alakalı tabiki

önce yarım saat eliptik yapıyorum yeşilçayımı içiyorum yürüyüşe çıkıyorum 30 dkda yürüyüş yapıyorum işe yarıyo

iyi yapmışsın canım hazırca eline geçer

afiyet olsun tatlım

sanada afiyet olsun tatlım

geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın
ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın[/QUOTE]

kızlar bende fazlasıyla abarttım dün ne yediklerimi yazsam sopayla kovalarsınız beni midem bulandı akşam zor yattım yatağa tatlı krizine girdim gözüm döndü adet yaklaştı bide uzun zamandır tatlı yemiyodum tartıdada baya gitmiş diyede gaza geldim sonuç böyle oldu işte ama bugün cezalıyım kendi cezamı kendim vericem 35-40 dk eliptik 30 dk yürüyüş az beslenme bugün cezalıyım[/QUOTE]

Gün kurusu kayısının bir cesidi canım....
Bugun bende cezalıyım.Tartıda cok güzel sonuclar almıştım,yarın ne olcak bakalım???Ddem bugun bol sporr...Tatlıyı eritmek zor.Zaten hep kadınların bir krizi var!!!Yazıık bize be.

boşver tanıtsınlar segünahını alırlar ancak sen eşine bak canım kimseyi takma eşin senle birlikte olduktan sonra boşver gerisini salla gitsin

benim eşime gelincede benimki değişmez 4 sene oldu resmen anasına tapıyo adam ne derse ord allahtan uzaklaştık ordan önceden onların evinde oyuruyoduk dip dibe ayrıydı ama aynı bahçe iyi hayatı zindan ettiler bana evliliğimin ilk yılları hamileliğim herşey zehir oldu 2 3 kere ayrılmaya kalktık sonrasında barıştık yine çocuk vardı çünkü ordan uzaklaşınca biraz bişeyler değişti zaten öyle olmasa geçinemezdik ailem çok arkamda durdu hiç bırakmadılar beni sağolsunlar eşimde onlardan çekiniyo zaten ama anasını bağlılığı aynı

şimdi ne zaman gider ne yapar hiç haberim bile olmaz biyerlere götürür gezdirir düşün eşim kardeşini nişanlamış haberim bile olmadı karını getirme demiş aynı şekilde düğünede oda karımın olmadığı yerde işim olmaz diyememiş yani anasına tapıyo laf öyletmez ne derse ordadır hiç sözünden çıkmaz kvde çok kinli oğlunu nasıl olsa onunla birlik beni napıcak oda sonuna kadar kullanıyo bu durumu eskisi kadar kavgalarımız olmasada yinede oluyo onlar yüzünden zaten bütün kavgalarımız onlar yüzünden normalde pek yoktur sürekli o ve onun ailesi

zaten eşi ve eşinin ailesi kısmında hep erkek tarafının ailesi yüzünden kavgalar boşanmalar okuyorum hep

NEYSE CANIMYA BENDE DERTLERİMLE SIKMAYIM SENİ senin derdin başından aşkın zaten bende içimi döktüm kusura bakma daha neler var nelerde işte hep şu cadaloz kaynanalar seninki paragöz benimkide oğlunu doldurmakta usta işte herşey kocada bitiyo fırsat vermicekler

Metabolik denge sıvısı tarifi: Metabolik denge sıvısı yapmak için gerekli malzemeler:
2 orta boy elma (kırmızı veya yeşil olması fark etmez)
1 adet limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz karabiber kullanmayın)
1 dal rulo tarçın (çubuk tarçın)
3 litre su Metabolik denge sıvısı nasıl hazırlanır?
Metabolik denge sıvısı'nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir. Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin. Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor

Günaydın fıstıklar bugün çok Üşüyorum ben dün akşam da eşim hasta gibiydi.bugun toparladi.
Eda çok sevindim eşinin gelmesine.ben demiştim gelir senden başka siginacak limanı yok diye senin adına çok sevindim.
Evet annem ve gorumcemi baristirdik iyi oldu mutlu oldum ama kalorileri aldım dün
Ilknur kızın nasıl oldu toparladı mı?
Hayalimsi senin gerçek adın ne biz bilmiyoruz :26: biraz uyusaydin toparlardin iyi gelirdi ama alışkanlıklar işte bende erkenden kalktım bu sabah bişey varmış gibi
Detoks yapicam galiba bugün ben hala kararsizim ama

Kızlar bu tarifi dün selahattin dönmezden dinledim.Yag yakıcı,ödem atıcı ve tok tutucu özelligi varmış.Sekeri düşürüyormuş.

sen bugün iyice dinlen canım yarına 2 kilo vermiş olarak bekliyoruz sözünü unutma

kızlar bende fazlasıyla abarttım dün ne yediklerimi yazsam sopayla kovalarsınız beni midem bulandı akşam zor yattım yatağa tatlı krizine girdim gözüm döndü adet yaklaştı bide uzun zamandır tatlı yemiyodum tartıdada baya gitmiş diyede gaza geldim sonuç böyle oldu işte ama bugün cezalıyım kendi cezamı kendim vericem 35-40 dk eliptik 30 dk yürüyüş az beslenme bugün cezalıyım[/QUOTE]

Gün kurusu kayısının bir cesidi canım....
Bugun bende cezalıyım.Tartıda cok güzel sonuclar almıştım,yarın ne olcak bakalım???Ddem bugun bol sporr...Tatlıyı eritmek zor.Zaten hep kadınların bir krizi var!!!Yazıık bize be.[/QUOTE]

hiç duymamıştım canım ondan merak ettim evet sporlar bizi bekliyo bugün birazdan yapıcam eliptik sonrasında yürüyüş

Kızlar olculerimi aldım bu sabah çok sisim tartida öyle diyo.olculerim
Göğüs:97
Bel:81
Kalça:103 çıktı

Kızlar bu tarifi dün selahattin dönmezden dinledim.Yag yakıcı,ödem atıcı ve tok tutucu özelligi varmış.Sekeri düşürüyormuş.
benim tansiyon düşük ya bişey olumuki

geçmiş olsun canım sanada eşinede detoks yerine bol bol yürüyüş yapsan iyi olur canım bugün sporlar bizi bekliyo dün herkes kaçamak yapmış helede ben helede ben :18::18:

Kızlar olculerimi aldım bu sabah çok sisim tartida öyle diyo.olculerim
Göğüs:97
Bel:81
Kalça:103 çıktı

basen yok sanırım canım sende benimde

bel 88

basen 98 çıktı gögüslerimi ölçmedim çok küçüldü zaten ben hep üstten veriyorum

belini nasıl ölçtün canım göbek deliğinin 2 cm üstünden ölçülüyomuş öyle yazıyodu intternette

[TE=ddem89;34667534]basen yok sanırım canım sende benimde

bel 88

basen 98 çıktı gögüslerimi ölçmedim çok küçüldü zaten ben hep üstten veriyorum

belini nasıl ölçtün canım göbek deliğinin 2 cm üstünden ölçülüyomuş öyle yazıyodu intternette[/QUOTE]

Bel kısmı en ince yerinden canım 2-3 cm ustten oluyo sanırım detoksu düşünüyorum canım ya o kadar yürüyüş falan yaptım tamam kacamaklarimda oldu ama 73 u göremedim vücut direniyo direnci kirmak istiyorum bi de bugün tartı bir felaketti anlatamam

neyse kızlar ben kaçar spor yapıcam sonrada dışarı çıkıcam yürüyüş ekmeğim bitmiş ekmek alıcam görüşürüz sonra

Saol canım bugün temizlik yapmam lazım bir sürü çamaşırım var yıka ütüle katla heryer heryerde yani.dun kaçırdım baya bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…