Afiyet olsun canım.edadan haber yok hala merak ediyorum bende yeni eve geldim disaridaydik.oglusumun doğum gününü kutladık aile buyukleriyle.annemle gorumcem kustu onları baristirdik mutlu okdum onları badistirinca.ama bugün menum iyice karıştı. Sabah bir çıktık evden hep disaridaydik
Sıkma canım kendini bazen bende de oluyor özellikle ekmeği falan az yedigimde yemeği az yedigimde oluyor artı degilsindir canım o kadar az yemeye zaten artı olamazsın
Pasta bir dilim bir porsiyon yani.pide de bir porsiyon.bugun kutlam yaptık annem ve gorumcemi baristirdik tabi oğlumun doğum gününü de aile buyuklerimizle kutladik
bilemiyoruz canım hiç bir haber yok iyi bir haber olsaydı haber verirdi sanırım haklarında ne hayırsa o olsun ne diyelim inşallah barışırlar.. sandık başında abartmamışsındır inşallah..
Günaydın kızlar nasılsınız?Dün eşim geldi bana cok kızmış,bende ona.Uzun uzun konuştuk.Eşim kv kavga etmeye gitmiş.Eger ondan bosanırsam,bu evede adımımı atmam bunu böyle bil demiş.Biraz aile olmayı sır tutmayı ögren kac yasında kadınsın demiş(babamın kredisini bütün sülalesi biliyor,evime ne maas gectigini,kavgalarımızı....aklınıza gelebilecek hersey.Herseyi kızınada anlatır.Kızıda eşimi arar.Dünde oturuyoruz görümce aradı sorguluyor.Neden?Niye?Eşimde kızdı dedikodudan hic vazgecmiyorsunuz.Ben bu kadını seviyorum,hayatımdanda cıkarmıcam dedi......
Kızlar simdi size sorum.Ben nasıl davranmalıyım?Bu insanlarla nasıl bas etcem?Eşimi üzmek istemiyorum.Bana laf söylediklerinde ne yapmalıyım???
canım senin adına çok sevindim eşin seni çok güzel savunmuş çatlamışlardır artık benim fikrim eşin nasıl istiyorsa öyle davran çünkü seni savunmasını biliyor kim haklı kim haksız ayırt ediyor yani bence öyle yoksa yüzüne bakılmıyacak insanlar zamanında benim eşimde beni savunmasını bilseydi bende hiç küsmezdim kvye yinede senin fikrin canım kimse için aranızı bozmaya değmez helede fırsat arayanlar için
sana laf söylediklerinde sus bence eşin gereken cevabı verir böyle olması daha güzel öyle bişey olunca benim hoşuma giderdi ama eşin yokken ağızlarının payını verebilirsin tabiki yinede eşin ne diyorsa onu yap
yine az ekmekli bi menü böyle giderse ilerde kilo vermen zor olabilircanım keşke yavaş yavaş azaltsaydın ekmeği afiyet olsun bide gün kurusu ne çok merak ettimhayırlı akşamlar hatunlar..
menüm
sabah
2 dilim t. b. ekmeği
menemen
yeşil zaytin
beyaz peynir
kaşar peynir
ara 3 gün kurusu
akşam
kanatın büyük bölümü
1 kaşık bulgur pilavi
yemekten sonrada çilek yedim
suyu henüz 2 litreye yakın içtim ama 3 e tamamlarım 1 yeşilçay 1 formçay
oh oh doğum günüde kutlanmış barıştırmana sevindim canım iyi olmuş rahatlamışsındır küslük iyi bişey değil zaten afiyet olsun sanadaAfiyet olsun canım.edadan haber yok hala merak ediyorum bende yeni eve geldim disaridaydik.oglusumun doğum gününü kutladık aile buyukleriyle.annemle gorumcem kustu onları baristirdik mutlu okdum onları badistirinca.ama bugün menum iyice karıştı. Sabah bir çıktık evden hep disaridaydik
evet canım ya kaçamak peşindeydimhayırdır bugün kimse pek uğrak vermedi..
evet yaa çilekler çok güzeldi neyseki çilek mevsimine girdik artık güzel çilek marmelatları yapabilirim..
afiyet olsun tatlımmenüm
sabah,1 d ekmek,2 yk mantarlı yumurta,1 zeytin,2 catal kaymak,1 cb süt
ara,1 baklava
ara,3 kurabiye,1 kase yogurt
aksam,2 d ekmek,6 yk yogurtlu kabak,2yk corba,tere
2 lt su,20 dk yürüyüs dengelemeye calıstım kızlar
sanada afiyet olsun tatlımBende yaziyim
Kahvaltı:simit ve az açma(arabada yedim)
Araasta (doğum günü kutlaması)
Öğleide
Ara:çilek ve bir çatal makarna
Arapatlamış mısır
Akşam:yok
geçmiş olsun canım nasıl oldu kızınilknurun dediği gibi en iyisi buzluga atalım bizde canım
hazır kurabiye atılırmı canım ?
benim yemeğim var sadece pilav yapıcam kuru varda.. evde hazır olunca daha iyi oluyor kızımın sesi felan gitmeye başladı bugün hava güneşliyydi ama biz eve gelirken baya bi esti sesi kısılmaya başladı yatmadan ballı zencefil verdim işe yarar umarım..
Dün yediklerim;
sabah 2 dilim ekmege peynirli domatesli tost,1 bardak süt,
sonrası cok fena
1 hamburger,10-11 ince dilim patates kızartması,1 350 ml taze sıkılmış portakal suyu.
1 salatalık,1 türk kahvesi
Aksam yarım ekmek kokorec,1 büyük bardan ayran.Gece 02:30 'da uyku....3 litre su.
iyi yapmışsın canım hazırca eline geçeryine az ekmekli bi menü böyle giderse ilerde kilo vermen zor olabilircanım keşke yavaş yavaş azaltsaydın ekmeği afiyet olsun bide gün kurusu ne çok merak ettim
oh oh doğum günüde kutlanmış barıştırmana sevindim canım iyi olmuş rahatlamışsındır küslük iyi bişey değil zaten afiyet olsun sanada
evet canım ya kaçamak peşindeydim
Her mevsimin ayrı güzelliği var.bizde dün pazara gittik bol bol yeşillik aldık. Hafta içi rahat oluyo salata falan yaparken evde olunca iyi oluyo.kimse yok bu akşam. Bende yarınki yemeğimi yaptım
Sagol canımmm.Evet eskiden benim eşimde senin eşin gibiydi.Kv ne derse dinliyordu,savunmazdı beni.O cok uzun ayrılıkta beni iyi anladı...İnsallah senide anlar eşin.Benim kv görümce insanlarada yanlış tanıtıyorlar beni,tanısanlar hic öyle biri degilsin der....Her türlü önerinize acıgım kızlar.Tecrübeleriniz,dısardan bakan gözleriniz benim icin cok önemli.
sen bugün iyice dinlen canım yarına 2 kilo vermiş olarak bekliyoruz sözünü unutmagünaydın arkadaşlar..
inanın hayatımın ennnnnnnnn yorucu günüydü..
gece 3 te eve girdim..çokkk zor bir seçimdi..
evde olmadığım için düzenli beslenemedim..neyse hesabımı verdim..bakalım yarın ne olcakk..
sabah erken kalkmaya alışık olunca uyuyamadım..ama yatağa girdiğimde saat 4 dü..8 de uyandımm
yorgunluktan ölüyorum..gün boyu mayışırım artık..
size iyi sohbetler..
iyi yapmışsın canım hazırca eline geçer
afiyet olsun tatlım
sanada afiyet olsun tatlım
geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın
ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın
benim tansiyon düşük ya bişey olumukiKızlar bu tarifi dün selahattin dönmezden dinledim.Yag yakıcı,ödem atıcı ve tok tutucu özelligi varmış.Sekeri düşürüyormuş.
Günaydın fıstıklar bugün çok Üşüyorum ben dün akşam da eşim hasta gibiydi.bugun toparladi.
Eda çok sevindim eşinin gelmesine.ben demiştim gelir senden başka siginacak limanı yok diye senin adına çok sevindim.
Evet annem ve gorumcemi baristirdik iyi oldu mutlu oldum ama kalorileri aldım dün
Ilknur kızın nasıl oldu toparladı mı?
Hayalimsi senin gerçek adın ne biz bilmiyoruz :26: biraz uyusaydin toparlardin iyi gelirdi ama alışkanlıklar işte bende erkenden kalktım bu sabah bişey varmış gibi
Detoks yapicam galiba bugün ben hala kararsizim ama
Kızlar olculerimi aldım bu sabah çok sisim tartida öyle diyo.olculerim
Göğüs:97
Bel:81
Kalça:103 çıktı
Saol canım bugün temizlik yapmam lazım bir sürü çamaşırım var yıka ütüle katla heryer heryerde yani.dun kaçırdım baya bendebenim tansiyon düşük ya bişey olumuki
geçmiş olsun canım sanada eşinede detoks yerine bol bol yürüyüş yapsan iyi olur canım bugün sporlar bizi bekliyo dün herkes kaçamak yapmış helede ben helede ben:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?